|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
15.4.2011 8:37:48   
trixi
ojla,
jaz pa zdajle šibnem na obalo, imam eno delo ki mi ne diši pa komaj čakam da gre mimo in to da bo dobro opravljeno. Me pa tolaži misel na potem, ker gre hči z mano za družbo in potem upam, da si privoščiva kapučin in tortico kje na sončku.
Tako, zdaj jo grem pa preganjat naj pohiti, marička, koliko je že ura, čau, čau 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
15.4.2011 8:43:31   
aprilčica07
Jutro

mene pa glava boli in slabo mi je. Jao, kdaj bo konec?user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se že zbudila z glavobolom, pol sem pa navaden jogurt pojedla in mi je zdaj še slabo. Ga sploh ne prenesem več. user posted image

onur: kaj so medenice? šmarnice mogoče? kdo pa vodi PJ?

trixi: fanj opravi to kar ti pač ni všeč. Bo tortica in kafe odtehtalo. user posted image

Grem malo rumenega tiska brat, pol pa mogoče z bejbo ven. Jakob je v vrtcu, grejo danes na en pohod na neki hrib tle blizek. Itak, ves navdušen. user posted image Jst malo manj, ker se bojim klopov kot hudič križa. Moja mama je namreč prebolela borelijo in ima posledice. user posted image

Uživajte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
16.4.2011 18:14:31   
trixi
ojla,
ej, sem videla, da je ona prijavljena, hej, pišeš ali samo bereš? No, jaz sem pa pod krinkouser posted image user posted image .
madonca zebe danes, sem hotela rože posejat, pa se bojim, da mi bo vse seme odpihnilo, bom en drug dan. 
Jaz sem pa dobila avto s servisa, sicer sem se otresla lep kup soldkov, ma kaj čem, zdaj je dober za naslednjih 100 tisoč km, dddduser posted image
Ala, grem se nekam na toplo zavit, pa en kapučinček ne bi bilo slabo si privoščit.
čau, čau 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
16.4.2011 22:39:34   
onur
onur: kaj so medenice? šmarnice mogoče? kdo pa vodi PJ?

Divje narcise. PJ vodi en Šved, vendar je dol bolj po redko, ko ga pa ni, ga pa nadomešča ena bejba iz PJ, ki tudi poje.

Trixi, je bila fina tortica na obali. Mi gremo ponavadi do Kopra v eno slasčičarno, kjer imajo odlične slaščice, samo za prste obliznit. Prej smo hodili do Mignona, zdaj pa kar sem.

Je pa danes res pihalo. Smo mislile it s tamalo na sprehod z vozičkom, pa smo se potem premislile, ker je tako pihalo. Dopoldan pa smo bile v Kosovelovem domu, je bila še zadnja otroška predstava, no bile so žive živali. Tamala je uživala.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
17.4.2011 22:09:42   
ona
Uf,ste se razpisaleuser posted image
Ja,TRIXI,nekaj sem brala zadnjič,ma kaj ko nimam časa kaj napisat...ti dnevi tako letijo,da se mi zdi,da ko vstanem je že takoj noč user posted image Potem še ti moji otroci...večji kot so več je problemov user posted image
Tavečji ima cel ta teden neke teste,vse na kupu,da se mi prav smili in potem on želi bit priden in mu moram vaje iskat na internetu,da se uči...je pač tak tip,on bi rad imel 4,5, trojka mu ni dovolj user posted image
le po komu se je vrgel user posted image
Tamala pa se mi zdi,da se skoz nekaj dolgočasi,sploh ne ve kam se dat zadnje cajte in postaja prav tečna kakšen dan...njej je vse dolgočasno delat,tako,da nimam več idej kaj z njo počet user posted image
Ne vem al je tako obdobje al kaj...niti risank noče gledat...potem bi ona nekaj risala,pa se ji ne da,pa bi šla ven,pa se ji ne da...joooj...še dobro ,da je v vrtcu,da se ji vsaj tam kaj dogaja....

Mi smo po starem drugače,vsi uredu,vsi zdravi,moram potrkatuser posted image
Včeraj smo bli pri eni moji prijateljici na RD in je prav pašalouser posted image
V petek nisem šla v NG,ker grem v sredo,ker sem se zmenila z teto,ker pride tudi ona tja in gremo skupaj do ene odvetnice pokazat neke karte.To urejam za mojo mamo neko dediščino,kjer je en kup dedičev na lastnini in je ful dela s tem...jaz upam,da se čimprej reši,da se bajto od none vsaj proda,da ne razpade do tal user posted image

Sem nekaj brala da ste vse šle na nek koncert in,če mi verjamete sploh ne vem o komu ve to govorite...še nikoli nisem čula za njih user posted image ma glavno,da ste uživale!!!

ONOUR,jaz sem pri banki koper odkar pomnim in nimam problemov.Moj mož ima tudi vse pri njih tako psolovni,kot osebni račun.
TRIXI,smo na istem kar se mraza tiče...mene tudi spet zebe in mi ni všeč,da je blo že 30 stopinj,zdej pa je okrog 15 user posted image Ma veš kaj,sej bo kmalu spet topleje in seveda gremo na morje,kajne?Sem ti že enkrat napisala,če boš šla kaj do Sesljana mi obvezno javi!
MID,hvala za kompliment,čeprav sem jaz taka,da kar dvomim vase,samo se pač trudim to šolo končat čimprej,ker jo imam že pol kufer!!
Ideja,da se dobimo pa je itak super,ma prej,ko se bomo me tukaj zmenle,auser posted image
Jaz sem ti tudi obljubila,da pridemo do tebe,ma kdaj???Nimam časa prav za nič,verjemiuser posted image
APRILČICA,kako je z glasom,je boljše?Glede klopov pa se jih tudi jaz bojim,še posebej,ko slišim,da je kdo prebolel borelijo,ki baje,da ni nedolžna...kako je tašča prebolela,ima kej težav zdej?

Nič,grem počasi pod tuš in spat..moj že sitnari kaj toliko pišem,ker on bi se pogovarjal...

A,ja kam greste kaj za prvomajske?
Mi načrtujemo letos Nemčijo,legoland,pa kakšen muzej...še ne vem točno,ker moram še vse preštudirat...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
18.4.2011 8:33:53   
onur
Dobro jutro še malo od mene. Čebelo sem oddala v vrtec. Gremo kar peški in je prav prijeten en jutranji sprehod.
Vikend minil hitro. V soboto sva bile same, moj je delal cel dan, ma je šlo hitro mimo. Včeraj pa smo šli peš na eno kafe do vasi, pa še sejem zelišč smo si ogledali. Potlej pa smo po kosilu šli pogledat konje, ki so šli skozi Dutovlje in se ustavili na igrišču (je turistično društvo organiziralo neko prireditev v vasi). Tamala je bila itak navdušena.
Ta teden pa moram mojega pregnat, da greva že kupit cunje, ker on bi šel kar maja. Anti tudi potem ko že rodim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem malo v likanje, ob 12 pa do fizerja, da me postriže.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
18.4.2011 16:46:02   
onur
Pozabim pol pokomentirat.

Za prvomajske verjetno ne bomo šli nikamor ali pa bomo šli za kakšen dan. Moj ne ve še kako dela, po drugi strani pa se mi niti ne da sedaj klatit okoli, razen za kakšen dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.4.2011 12:41:00   
aprilčica07
A čem sploh kaj komentirat? user posted image user posted image Julija spet prehlajena, jst imam pa polna usta aft. Ubi bože, no, kdaj bo fraj tega sranja?user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa delam. Tudi za krst smo se dogovorili, prva nedelja v juniju.  Moram upat, da bo J zdrava seveda user posted image user posted image user posted image

Tavelik J ima pa vaje danes popoldan, jutri pa nastop. Jst pa tle do 18 sedet.

Ah grem, ker sejem mojo slabo voljo naokoli.

Dijo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.4.2011 22:12:56   
trixi
ojla,
aprilčica, ko te berem mi pride na misel samo tista "kar te ne ubije, te okrepi". Ma imate res smolo, kaj ti čem trest pikapolonice, ja bo tudi pri vas šlo na boljše. Ti kar piši, nič ne moriš, včasih je laže če se skašljaš.user posted image .
Jaz sem pa danes kar utrujena, sem imela celodnevno, še jutri, v petek pa samo dopoldansko. Aja, pa še sobota delovna, pa med prazniki, mislim, one dni, ko so delavni. Sicer je pa v načrtu še vrt, spucat tavelike šipe na terasi, pobelit, ker nam je udarla plesen v kopalnici in sobi od punce, aja, da ne pozabim, še kakšen piknik ali dva. user posted image Upam, da bo dovolj časa, se je neki skrčil zadnje čase, gre bolj hitro.
Mah, ni energije danes, grem via postelja, čau, čau

Neposredna povezava do sporočila: 3934
21.4.2011 8:49:33   
onur
A čem sploh kaj komentirat?  Julija spet prehlajena, jst imam pa polna usta aft. Ubi bože, no, kdaj bo fraj tega sranja?

Ko se enkrat loti, se loti za prav. Želim vam samo zdravja in boš vidla, da bo šlo tudi to mimo.

Danes mam še zadnjič materinsko šolo. Popoldan bo pa mama prišla, da bo šla s čebelo na telovadbo, ker imajo zadnjič, jaz ne morem skakat, možek gre pa delat. Moj prehlad je danes boljši. Razmišljam, da moram it nečakinji kaj kupit za rojstni dan, ki ga ima naslednji teden. Bom verjetno šla kar na sejem, pogledat kaj za obleč, pol pa še kakšno igračo.
Pa v nedeljo bomo kosili pri meni. No, mi bo tašča priskočila na pomoč pri kosilu, saj ne bo nič posebnega, samo, da se vsi skupaj dobimo. Na žalost bo pa boljša polovica delala, ma kaj čmo.

Trixi, dobra si ti, okupirana zmeraj 100 na uro.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
21.4.2011 21:57:13   
ona
Da ne bom preveč v zamudi user posted image
Imam kar pestro te dni...rihtam spet neke papirje za mojega,tako,da je kar letanja od Davčne v Kopru(da ne govorim,da jo imamo v Sežani in sploh ne vem zakaj jo imamo v Sežani) pa do sodišča po neke izpiske...in tako dalje...skratka dolgčas mi pa niuser posted image
Potem je še sine zbolel v torek,je fasal angino in šele danes je boljši...se mi prav smili,ker letos je tudi on kar veliko bolan...še dobro,da je tamala zdrava...trkam!
Potem se počasi pripravljamo na naše počitnice,ki jih kar čakam,ker sem štufa bit doma in bi rada malo odklopila,saj od poletja nismo bli nikjeruser posted image
Gremo pa po Nemčiji,smo se kar odločili...plan je pa tak-kovček v avto in gremo user posted image
Bolj ko bom nekaj planirala,slabše bo,tako,da se bomo prepustili potepanjuuser posted image
radi bi si pa ogledali Bavarske gradove,pa legoland,pa mogoče še kaj...imate kakšno idejo kaj je za videt?
Štartamo pa verjetno v torek dopoldne,ma ni še sigurno,ker če jaz jutri ne porihtam vseh papirjev,bo treba še kaj doma počakatuser posted image
ma upajmo,da mi gre vse kot po masluuser posted image

O,APRILČICA,imate pa res smolo,kaj naj rečem...samo za vsakim dežjem posije enkrat sonce,bo tudi pri vas tako boš videlauser posted image
Veš,da sem bla v sredo v NG na davčni in mi je gospa v sobi 119 v 1 štuku tako dvignila pritisk,da sem mogla na hitro zapustit davčne prostoreuser posted image
No,se heca,ta gospa mi je res dvignila tlak,ker ni bila niti toliko,da mi osnovne stvari pove kaj sploh ona rabi,da jaz izpolnim...ne,mi da en obrazce in znajdi se user posted image
No,sej bi se ustavila pri tebi,sem malo pogledala spodaj,ma te nisem nikjer videla in še nerodno mi je blo,ker smo me vse ženske gledale,pa še mudilo se mi je...sicer bom še prišla tja,ma se ti prej najavim :)

ONOUR,kako to da hodiš v materinsko?Veš zakaj te sprašujem...ker jaz prvič sem hodila,drugič pa mi je bla totalna izguba cajtauser posted image
TRIXI,ja ti nsiem pomahala na poti,ker sem šla v sredo v NG in seveda nisem imela časa,ma prav ničuser posted image
Gremo pa drugič na kafe,ok!

Ala,grem jaz počasi v ležeče,ker jutri me čaka spet dolg papirnat danuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
22.4.2011 10:24:02   
onur
Živjo. No, moj prehlad je boljše. Še kašljam. Zdanji dve noči, pa ponoči ko se zbudim za na WC težko zaspim nazaj in me prav mori, danes sem pa še krehala. user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač bo pa tamala drug teden tudi na počitnicah. Danes pa jo vzamem po kosilu. Potlej pa pičimo k našim, se bo varvala pri mami, midva pa verjetno skočiva do Lj po oblekice za prihajajoči naraščaj. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa v trgovino za nedeljsko kosilo, pridejo naši, pa sestra z družino in tašča ter tast. Tašča mi bo pomagala. user posted image user posted image user posted image

Ona, v materinsko sem šla še enkrat, predvsem zaradi firbca. Pa prvič sem hodila v Postojno, zdaj pa sem šla v Sežano, pa se mi zdi, da je bilo tle boljše.
Pa uživajte po Nemčiji, predloga za ogled pa nimam nobenega.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
22.4.2011 11:41:19   
aprilčica07
Se  mi zdi, da tu pišem eno in isto. Alora, Jakob - vneto levo uho, gnojno, amoksiklav na 12 ur. Nevem več ali se smejat  al jokat. user posted image user posted image user posted image   In jutri ima rd. Če se ni za ubit, no...user posted image user posted image user posted image

ona: te bom staškala veš, če se drugič ne oglasiš pri meni. Itak sem bla tle blizek, bi samo vprašala babe tle..A tako grdo so delali gori? Ma kaj vem, saj ponavadi so tam kr prijazne, vsaj mislim tako.

onur: jst pa sploh nisem šla v drugo na materinsko šolo, se mi ni dalo. user posted image Jst pa ne bom nič kuharila med prazniki, se bomo kr povabli enkrt k mami, drugič pa k tašči. user posted image user posted image

Včeraj smo imeli z vrtcem koncert. Kako je blo lepo. Ful lepo so otročki peli, res so se vzgojiteljice potrudile, da je blo vse tipi topi. Enkratne so, res...user posted image user posted image user posted image

Šibam delat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.4.2011 12:10:37   
aprilčica07
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Se  mi zdi, da tu pišem eno in isto. Alora, Jakob - vneto levo uho, gnojno, antibjotik na 12 ur. Nevem več ali se smejat  al jokat. user posted image user posted image user posted image   In jutri ima rd. Če se ni za ubit, no...user posted image user posted image user posted image

ona: te bom staškala veš, če se drugič ne oglasiš pri meni. Itak sem bla tle blizek, bi samo vprašala babe tle..A tako grdo so delali gori? Ma kaj vem, saj ponavadi so tam kr prijazne, vsaj mislim tako.

onur: jst pa sploh nisem šla v drugo na materinsko šolo, se mi ni dalo. user posted image Jst pa ne bom nič kuharila med prazniki, se bomo kr povabli enkrt k mami, drugič pa k tašči. user posted image user posted image

Včeraj smo imeli z vrtcem koncert. Kako je blo lepo. Ful lepo so otročki peli, res so se vzgojiteljice potrudile, da je blo vse tipi topi. Enkratne so, res...user posted image user posted image user posted image

Šibam delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.4.2011 12:11:05   
aprilčica07
Ma kaj sem pa zdej naredila?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3940
23.4.2011 23:05:37   
trixi
 user posted image user posted image    jakob in trixi vse najboljše za rojstni dan user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil trixi -- 23.4.2011 23:06:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3941
24.4.2011 10:38:03   
ona
Ojla!
TRIXI in JAKOB,pa kaj imata skupaj RD?Torej,vse Naj,naj obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo,spet sem na tesnem s časomuser posted image
Zdej pa že počasi robo pripravljam za naš izlet...joj,malo me je kar strah,ma upam,da pridemo celi nazajuser posted image
gremo kar na "blef" z kovčkom v avtuuser posted image Sicre nam je tast posodil garmina,tako,da upam,da bo šlouser posted image

A,ja danes je velika noč...jaz sem prav pozabla...in povrh vsega niti pirhov nismo delali,ker ne znese.Otrokom se ni dalo,meni pa še manjuser posted image

APRILČICA,kaj naj ti rečem,bo šlo mimo,otroci bodo počasi večji in bolj zdravi...moj sine je tudi prejšnji teden bil doma z angino in je sedaj že uredu,samo nimaš kaj,so pač bolj občutljiviuser posted image
Drugič se bom pa ustavila pri tebi,obljubimuser posted image

Nič,grem dalje napravljat in pospravljat...saj preden gremo,v torek, vas pridem še pozdravit.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
24.4.2011 11:05:29   
onur
Vse najbolše in najlepše slavljenca. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image in čim prej samo zdravja, zdravja.

Ona, vi pa uživajte. Jaz tudi nisem delala pirhov, je tašča poskrbela za njih. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
27.4.2011 14:13:36   
aprilčica07
ona: uživajte na potovanju user posted image user posted image user posted image

trixi: malo z zamudo, ampak vseeno, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onur: kako trebušček?

Mi danes uživamo, jemo in lenarimo. Jakob je končno brez vročine. Včeraj bli pri P na kontroli in je uho še grdo. Tako, da je na AB še en teden. Upam, da nam rata imet žurko za rd v soboto. Vreme bo baje bolj šwoh user posted image user posted image

Sicer pa smo še v dolini, v petek gremo  pa gori. Juutri pa spet delat. Ta teden je res mega, ker je tako kraaaaaaaaaaaatekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
28.4.2011 13:58:21   
onur
Upam, da nam rata imet žurko za rd v soboto. Vreme bo baje bolj šwoh

Upam, da se vam uresniščijo želje in imate fenomenalno žurko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili v torek na rojstnem dnevu od sestrične (no ga je imela pravzaprav včeraj, vendar so odpotovali včeraj pa je naredila malo prej). Bili smo samo ožji, žurka za mulce pa bo drugi teden. Včeraj pa smo se še malo poveselili doma, ker je tudi tašča praznovala. Danes pa vreme za user posted image , moj dela. Čebela zdaj spi, potlej pa skočimo do stare gorice s tastom in taščo, da ji kupim kakšne superge za doma. Drugač pa nič kaj posebnega.

Trixi, kako je uspela žurka.

Ona pa tudi uživa.

Neposredna povezava do sporočila: 3945
28.4.2011 23:15:51   
trixi
ojla,
zdaj sem končala z likanjem, spijem še kapučin in grem spat,  ker jutri delam dopoldne, popoldne pa skočimo do ljubljane, peljemo malega v kino, da bo imel vsaj kaj od teh počitnic, ker smo samo doma- no, ker jaz delam. Tle okoli nas je kar pusto, ponavadi je en kup otrok, zdaj pa so si sosedi privoščili pohajanje, naš pa umira od dolgega časa. Saj ne, da nima družbe, danes je prišel en sošolec na obisk, pa še ena soseda tudi sošolka je doma, ma ni tako pestro kot ponavadi.
Včeraj sem sadila rože, zdaj me čaka še vrt, knijge sem nabavila, nekaj sadik tudi, ajej, zdaj sem se spomnila,  sem jih danes pozabila zalit, kupit moram pa še kaka semena. Haha, bo zelenjave pri nas letosuser posted image
Žurke pa ni bilo, oziroma je bila, v nedeljo, smo žurali eno tridesetko, v ponedeljek pa smo dobili en nenapovedan obisk in je šel spet dan naokoli kot bi pihnil. Tako, da en žur imam še v dobrem.
Ala, lep petek vam želim, se tipkamo, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.5.2011 18:03:47   
ona
Ojla!!!
Pa smo domauser posted image
Sem mislila,da boste vseeno bolj klepetave,da bom imela kaj bratiuser posted image
Se vidi,da so prazniki,kajne?

No,mi smo prepotovali pol Evropeuser posted image Nekja dni smo šli po planu potem pa kar tako...torej,začeli smo z bavarskimi gradovi,kamor smo prispeli prvi dan in tam prespali in šli drugi dan na en grad,ki je res prekrasen,takega še nisem videla....od tam smo šli v Munchen,kjer smo si ogledali bmw muzej in seveda smo imeli namen it tudi v tehnični muzej a potem smo plane zamenjali, smo šli v Dachau še taborišče pogledat,čeprav sem bla malo skptik zaradi otrok,ampak jih ni niti dosti zanimalo,ker ne poznajo zgodovine in si ne morejo predstavljat kaj se je tam dogajalo...no iz Munchna smo šli proti legolandu,ki je oddaljen 100 km in tam prespali in zjutraj šli v Legoland,kjer so na vrsto prišli otroci...tale Legoland ni bogve kaj,se lahko skrije pred gardalandomuser posted image
Od tam smo jo mahnili na Češko,ker si je moj možiček želel videt še taborišče Auswitz,čeprav jaz nisem bila preveč navdušena,ma na koncu smo vseeno šli.Zvečer smo prespali zraven mesta Pilz,ki slovi po pivi in od tam naprej v Prago,kjer smo šli v živalski vrt,ker so nam v hotelu predlagali naj si ga ogledamo in je res živalski vrt kot je treba,prav super!!Popoldne smo prišli v Prago,na hitro šli skozi mesto in proti Poljski do Auswitza.Tja smo prispeli ob 20 uri in najdli hotel,drug dan pa ogled tega muzeja.Mene je prav malo zamorilo,ker vse kar tam vidiš je prav žalostno,saj so ohranjene stvari od teh taboriščnikov,celo 2 toni ženskih las imajo v vitrini,pa nekaj ton čevljev,oblačil,kovčkov....skoraj preveč kruto in sva si z mojim izmenjala otroke,da niso šli z nami to gledatuser posted image
No,od tam smo šli proti Slovaški in v Avstrijo,kjer smo se ustavili v praterju na Dunaju,kjer smo spet noreli na teh vrtiljakih,od tam pa domov,kamor smo prispeli včeraj ponoči.
Skratka en čudovit izlet,vidip nekaj krajev,spoznaš kulturo ljudi in narodov...najbolj včeš mi je bilo na Poljski,kjer smo prav ful prijazni ljudje,>Čehi so bolj tako,Slovaki tudi niso ne vem kaj....
Ob priliki moram še kakšno sliko dat gor,samo malo počakte,da jih sortiramuser posted image
A,ja slik od frizure pa nimam,sem ji zbrisala po nesreči,sem vam pozabla povedatuser posted image
Imam nov fotoaparat in sem nekaj coprala,preden smo šli na počitnice in je šlo kar nekaj slik v malorouser posted image

Toliko zaenkrat,me čaka pranje in pospravljanjeuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.5.2011 21:40:08   
onur
Hello. Ja ona, se pozna, da so prazniki in nismo nič čvekale. Ste pa videli full stvari, pa saj tako je tudi prav, če imaš namen kaj it in od tega kaj odnest. V glavnem, da ste uživali. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa smo bili doma, no včeraj v Arboretumu. Smo šli zaradi tamale, ker je razstava dinozavrov in ledene dobe. Bilo je ok, vreme lepo. Ni pa bilo po poti domov prijetno. Sem jaz rekla mojmu, da bom vozila, ker smo šli po tastari cesti. In pridemo že naprej od Senožeč in je bila sodra. Me je na cesti zaneslo, nasproti pa avto. Dobro, da sem šla počasi in niti študirat ne smem, kaj bi lahko bilo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
4.5.2011 7:05:42   
aprilčica07
Jutro

spet sem na šihtuuser posted image Volje za delat pa itak ni nobene.  RD je šel mimo, smo se imeli lepo, kljub motnjam (Julija je namreč kuhala).  Jakob je pa užival.user posted image Julija je bla pol v nedeljo ok, v pondeljek popoldan pa je spet mela vročino, ampak tisto zoprno, 37,5. Včeraj je bla pa spet ok, tako, da upam, da je nevarnost šla mimo in bo zdaj dobro. Sumim zobke. Drugi teden bi mogle imet posvetovalnico in cepljenje, me prav zanima če jo bo ratalo cepit. Je prestavila že 3x. Zadnjič je rekla, da če se bo to nadaljevalo, bo cepljenje prestavila do 3 leta starosti. Ker je non stop šmrkava, to pa ni lih normalno. Jo pa vodijo kot potencialnega alergika. user posted image

onur: HB, da se je tako končalo in si ostala na cesti.

ona: dobrodošla nazaj, pa super, da ste uživali.

trixi: kako ste?

Treba začet kao delat.user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
5.5.2011 8:52:43   
onur
Dobro jutro in vsem eno kavico, midva z mojim sva jo lih kar popila.

Aprilčica07, zakaj ne da tamalo na kakšne raziskave (ne vem mogoče krvi), ker si ji vročina ponavalja?

No, cunjice so speglane in pospravljene v omaro. Danes grem kupit še nekaj od kozmetike, če se mi bo dalo, pa po špežo moram it, ker je hladilnik in omara izropana. Drugač pa nič kaj ne dogaja. Tamala popoldan včeraj trmarila, ker je hotela it k sosedovim otrokom, ma je tavečja punca imela obiske prijteljic in so že prvi razred oz. velike, ter naše niso šmerglale. Potlej pa preusmerjaj pozornost, če ti rata. user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno ? ima kakšna doma trampolin?

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?