ona
|
Uf,ste se razpisale Ja,TRIXI,nekaj sem brala zadnjič,ma kaj ko nimam časa kaj napisat...ti dnevi tako letijo,da se mi zdi,da ko vstanem je že takoj noč Potem še ti moji otroci...večji kot so več je problemov Tavečji ima cel ta teden neke teste,vse na kupu,da se mi prav smili in potem on želi bit priden in mu moram vaje iskat na internetu,da se uči...je pač tak tip,on bi rad imel 4,5, trojka mu ni dovolj le po komu se je vrgel Tamala pa se mi zdi,da se skoz nekaj dolgočasi,sploh ne ve kam se dat zadnje cajte in postaja prav tečna kakšen dan...njej je vse dolgočasno delat,tako,da nimam več idej kaj z njo počet Ne vem al je tako obdobje al kaj...niti risank noče gledat...potem bi ona nekaj risala,pa se ji ne da,pa bi šla ven,pa se ji ne da...joooj...še dobro ,da je v vrtcu,da se ji vsaj tam kaj dogaja.... Mi smo po starem drugače,vsi uredu,vsi zdravi,moram potrkat Včeraj smo bli pri eni moji prijateljici na RD in je prav pašalo V petek nisem šla v NG,ker grem v sredo,ker sem se zmenila z teto,ker pride tudi ona tja in gremo skupaj do ene odvetnice pokazat neke karte.To urejam za mojo mamo neko dediščino,kjer je en kup dedičev na lastnini in je ful dela s tem...jaz upam,da se čimprej reši,da se bajto od none vsaj proda,da ne razpade do tal Sem nekaj brala da ste vse šle na nek koncert in,če mi verjamete sploh ne vem o komu ve to govorite...še nikoli nisem čula za njih ma glavno,da ste uživale!!! ONOUR,jaz sem pri banki koper odkar pomnim in nimam problemov.Moj mož ima tudi vse pri njih tako psolovni,kot osebni račun. TRIXI,smo na istem kar se mraza tiče...mene tudi spet zebe in mi ni všeč,da je blo že 30 stopinj,zdej pa je okrog 15 Ma veš kaj,sej bo kmalu spet topleje in seveda gremo na morje,kajne?Sem ti že enkrat napisala,če boš šla kaj do Sesljana mi obvezno javi! MID,hvala za kompliment,čeprav sem jaz taka,da kar dvomim vase,samo se pač trudim to šolo končat čimprej,ker jo imam že pol kufer!! Ideja,da se dobimo pa je itak super,ma prej,ko se bomo me tukaj zmenle,a Jaz sem ti tudi obljubila,da pridemo do tebe,ma kdaj???Nimam časa prav za nič,verjemi APRILČICA,kako je z glasom,je boljše?Glede klopov pa se jih tudi jaz bojim,še posebej,ko slišim,da je kdo prebolel borelijo,ki baje,da ni nedolžna...kako je tašča prebolela,ima kej težav zdej? Nič,grem počasi pod tuš in spat..moj že sitnari kaj toliko pišem,ker on bi se pogovarjal... A,ja kam greste kaj za prvomajske? Mi načrtujemo letos Nemčijo,legoland,pa kakšen muzej...še ne vem točno,ker moram še vse preštudirat...
|