|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
3.4.2011 20:06:53   
ona
Drugače je pa lepo vreme te dni,kajne?
Včeraj sem bila z otroci cel popoldne zunaj,smo pospravljali gredice,sadili rože....tako,da sem bla zvečer čisto paf od tega dela..s.e vidi,da ni kondicije user posted image
Je pa naša tamala prav smešna....danes je npr. tud bla cel dan zunaj ali sama ali s tatijem,ekr jaz sem seveda spet v bukvahuser posted image
In ona se spravi v pesjak k psu ležat na streho od kuče in tam lepo sedi kar dosti cajta in se pogovarja z psom user posted image O,za crknit,sem se tako smejala,ko sem jo gledalauser posted image

ONOUR,glede Lipice se strinjam s tabo in zdej vprašanje kdaj bojo spet ta bazen usposobili,ker kot vem se sploh nikamor ne premika,saj je bilo govora,da bojo prenovili,ma po moje bo trajalo nekaj let,da bojo kaj začeli delatuser posted image Ni denarja....
Ima pa ta poskokec organizirano plavanje vsako drugo soboto v Žusterni.Jaz sem mulce enkrat peljala,ma mi je prav brezveze,predvsem,ker traja 3 ure in se nimaš kam dat tiste 3 ure...jaz sem šla malo po trgovinah,amapak sem se hitro naveličala,ker itak se mi zdi,da dol na obali po teh štacunah klatit je bolj tako...jaz nikoli ne najdem nič pametnegauser posted image

Toliko za danes...bodte fajnuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
3.4.2011 20:36:30   
onur
Je pa naša tamala prav smešna....danes je npr. tud bla cel dan zunaj ali sama ali s tatijem,ekr jaz sem seveda spet v bukvah In ona se spravi v pesjak k psu ležat na streho od kuče in tam lepo sedi kar dosti cajta in se pogovarja z psom O,za crknit,sem se tako smejala,ko sem jo gledala

Dobra je tale.

Dopoldan smo šli na en sprehod s tamalo čez Godnje in nato nazaj, je bila kar lepa turca. Po kosilu pa smo jo švrknili do Kopra. Zvečer je šla čebela še malo ven z nono, potlej pa smo si pizze privoščili. Zdaj pa grem v ležečki na kavč, ker je bilo vsega preveč.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
3.4.2011 21:01:42   
aprilčica07
Ojla

kašen lep dan je za nami. Smo se cel dan preganjali zunaj, je pašalo. Nabrali smo ful špargljov in seveda je bla takoj pašta z njimi za kosilo. Njami, je dobrrrrrrrrrrrrrrouser posted image Jutri pa spet delat, mah ni volje. Sem neki tečna zadnje čase.

ona: faca vaša tamala..user posted image user posted image

onur: a pice naročite domov ali ti to sama spečeš?

V glavnem naša bejba noče več vozička. Ona bi povsod hodila, in hodila, ampak tako, da hodi sama, brez roke. Kako naj ji dopovemo, da naj enega od naju za roko drži? Se dere, ne Ula sama, sama.. In to non stop, vse bi delala sama.. user posted image user posted image Kašna ideja?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
4.4.2011 13:00:22   
onur
onur: a pice naročite domov ali ti to sama spečeš?

Včasih jo naredim doma, včasih pa jo naročimo. Včeraj smo jo šli iskat. Odvisno od tega kdaj nam pade na pamet, da bi jo jedli.

Aprilčica07, taka je naša. Vse sama, sama. Pa jo pustim, edino tisto, kar je nujno, da jaz naredim, naredim. Pa če ni ceste, jo tudi pustim, da hodi sama (ti verjetno misliš cesto). Pa se mi zdi, da je od tega ful odnesla, da dela stvari, ki jih lahko sama.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
5.4.2011 14:46:41   
ona
Ojla!

No,kje ste klepetulje user posted image
Jaz čakam 15 uro,da grem na predavanje,pa se mi nič ne da delat ta cajtuser posted image
Sej pri nas je vse po starem,sploh ne vem kaj naj vam napišemuser posted image

APRILČICA,sem imela namen prit v petek,ma bom verjetno prenesla na drug teden,mogoče na ponedeljek,še ne vem točno,ker v petek grem k ginekologinji user posted image Joj,že zdej me panika grabi in sem prav pozabla,da moram it tja,še dobro,da sem si na koledar napisala.
Še nekaj me zanima glede špargljev...vem,da jih je v vaših koncih kar veliko,ker jih moja mama hodi tja nabirat,me pa vseeno zanima,kako to sploh raste in kje naj jih iščem,če se jih slučajno lotim iskat po naših koncih user posted image Sej enkrat,ko sem bila še mlada sem ji z mamo nabirala,ma sem že pozabla kako izgleda...ko pa našo mamo vprašam kje naj jih berem,pa mi tako smešno razloži,da je ne prav nič zastopimuser posted image Njej je itak vse samoumevno,tudi šparglji user posted image Ah,te mame !

ONOUR,zdej že uživaš dopust,če prav zastopim?Pa pripravljaš se že kaj na novega člana družine?
Jaz se spomnim,da sem pri obeh začela napravljat cunje že takoj,ko sem zanosilauser posted image so se mi vsi smejaliuser posted image

Nič,ura se bliža,grem še kavico spit,pa  akcijo,čeprav bi kar doma ostala in kaj zunaj naredila,ma kaj ko mi ne znese....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
5.4.2011 22:25:30   
Lara Croft
Ma ku lepu...še kr vztrajaste tle pr dojenčkih..... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
6.4.2011 9:52:27   
onur
oj,že zdej me panika grabi in sem prav pozabla,da moram it tja,še dobro,da sem si na koledar napisala.

Potli sem jaz podobna. Ne me vprašat, če nam je otroški dodatek lansko leto oktobra potekel in se je moj sedaj spomnil, ti ženka, mi dobivamo otroški dodatek. No, in sem ga šla danes uredit na CSD.
Potlej pa sem si uredila še papirje za porodniški in pa možeku jih še vzela. Počasi se pripravljam na novega člana. Ma moram it še v en fajn šoping glede cunjic.

Aprilčica07, priporočaš kakšno trgovino v Italiji z otroškimi cunjicami?

Drugače pa nič kaj novega. Hodim v materinsko šolo tle v Sežani, je kar fajn. Zdaj pa grem še malo posurfat, kaj pojest, potlej pa likat in pa sem rekla, da danes naredim musako.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.4.2011 12:49:09   
onur
Aprilčica07, imela sem v mislih, da vi delate olivno olje, ga prodajate in po koliko?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.4.2011 18:55:39   
ona
Ojla!

No,moram pazit,da ne gremo preveč nazaj z debatouser posted image

Zadnjič ste se pogovarjale o otrocih,kako bi vse samo naredili in vam lahko samo rečem,da sem imela isti problem in ga nisem znala rešituser posted image
tamala se npr. sploh ni hotla vozit v vozičku,pa vse bi ona sama naredilauser posted image
Ne vem,naj poskusijo sami,druge rešitve je ni user posted image
ma sem ful pomagala,kajne?user posted image

ONOUR,za otroški dodatek sem pa jaz vlogo letos prvič oddala preko spleta in sem se prav bala,da jo nobeden ni sprejel,nakar dobim ravno danes odločbo,tako,da v bodoče bom vse preko spleta urejalauser posted image
rajši kot une pole pisat...

APRILČICA,kako kej v službi in kako so otroci?je boljše z zdravjem?

Toliko za danes,pa kmalu nasvidenje...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
7.4.2011 8:54:58   
onur
Dobro jutro. Jaz vas postrežem z virturalnim muffinom, ker mi noče slikce prilimat.

Trenutno sem sama. Možek dela cel dan, Petjo pa sem peljala v vrtec. Moram dati še nekaj prat, pa v službo bom vrjetno nesla obrazec za plače (za porodniško), potlej pa študiram, da bi jo švrknila do možeka, da greva ne eno kavico. Likat pa itak še moram, se nikakor ne morem znebit tega perila. Za kosilo pa si pripravim rižoto s šparglji in rdečo peso.

Še eno ?, kaj uporabljate za pranje tal?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
7.4.2011 11:45:22   
aprilčica07
Ojla

sem na  pol bolna, me grlo spet svinsko boli. Pa tamala dva sta oba spet šmrkava, jst enostavno ne morem več, no..user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ostane pr prehladu in da se ne bo pr Juliji spet razpasel uni  težek kašelj.

onur: za pranje tal uporabljam  alkohol, mi je najbolše in fanj očisti... v Italiji ne poznam kaj dosti trgovin, moja mama gre včasih k Mireli v Trst, ma to je en žgabucinuser posted image , moraš imet potrpljenje in voljo tam brskat. Pa se kar najde stvari, pa poceni je seveda. Samo nevem, če imajo že za tako mikene kot je dojenček.... Ja, moj tast dela olivno oljem ampak ga nimamo za prodajat.

ona: kolko ti še manjka do konca šole?

Grem, ker sem na šihtu..

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
7.4.2011 11:53:34   
onur
Aprilčica07, upam, da se pocajtate in da nič ne ulovite kaj hujšega.

za pranje tal uporabljam  alkohol, mi je najbolše in fanj očisti...

Kakšen alkohol to uporabljaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3912
8.4.2011 15:17:00   
aprilčica07
onur: alkohol mi mama prinese iz Italije.. nevem pa kje ga kupuje, bom preverila.user posted image

Dobro, da je petek, sem čisto povožena. Me vse boli, pa še M sem fasala. Krasno se počutim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
11.4.2011 8:56:42   
onur
onur: alkohol mi mama prinese iz Italije.. nevem pa kje ga kupuje, bom preverila.

Preveri, pa če se ga da kje pri nas dobit, bi tudi jaz provala. Ker se mi zdi, da je po čistilih, ki jih imam vse lisasto.

Drugač pa vikend preživet v redu. V petek sva se s s tamalo razvajale pri naših in tudi še v soboto. Včeraj pa smo bili zunaj, po kosilu sem jo mahnila spat s čebelo in smo dremuckale več kot dve uri. Zvečer pa sva šla z mojim na Petpetuum Jazzile, potlej pa me je peljal še na pizzo.
Danes pa en strošek več. Moram registrirat avto. Pa mojega preganjam, da naj greva že kaj kupit za bebico, da ne bo naga. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
11.4.2011 15:05:18   
aprilčica07
onur: v vsaki drogeriji v Italiji ga dobiš (tako mi je mama rekla). Jaz namočim cunjo v vodo, našpricam gori ta alkohol in gasa brisat user posted image Moj sicer pravi, da pol diši lih ko v bolnici, ma mene to ne moti. user posted image

Bom pa od jutri najbrž na bolovanju, sem totalno brez glasu. Tudi danes sem pršla prej iz šihta, ker nisem mela kaj delat. Po telefonu ne morem, s strankami tudi ne.. Tako, da sem po malci šla po Jakoba in domov.

Grem do moje dr popoldan, zvečer pa do župnika, da dorečemo stvari za krst. user posted image Jutri pa najbrž v dolino.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
11.4.2011 20:16:27   
ona
Ojla!

No,pa spet zamujam user posted image
ja,ta šola mi vzame enega časa...da vam ne povem kaj me čaka pri možu v pisarni user posted image Tiste papirje,ki niso nujni stavim samo na kup...bi mogla ta iso standard pregledat in vse te karte dat na mesto,ma mi enostavno ne znese....samo upam,da bom imela zdej drug teden kaj časa,ker imam šele v sredini maja spet izpite,tako,da bom zdej malo fraj user posted image
A,ja do konca mi manjka še 5 izpitov in sem prav ponosna nase,ker sem takorekoč v enem letu naredila skoraj vse....začela sem z 34-imi izpiti,si morete mislit user posted image Vpisala sem se lani na sredini marca...joj,še sama ne morem verjet,da bo kmalu konec user posted image user posted image user posted image Pol še matura avgusta in konec!!!!
Sej ta matura mi prav nič ne diši,ker se bom mogla poleti učit user posted image ,ma bom si pa nesla szezke s sabo v Sesljan na morje user posted image user posted image user posted image
Joj,da vam eno povem....v soboto me kliče kolegica,ki je mimogrede žena od Mitja-to je uni frizer,ki ima vsepovsod salone in je kar uspešen in mi ona predlaga,če bi jaz prišla za model k njim tam,ker bojo prišli neki frizerji iz Srbije in rabijo nekaj modelov za frizure in valda sem šla user posted image kdo bi se pa branil zastonj frizure user posted image
No,v glavnem sem se ful postrigla,pobarvala,nardili so mi pramene,skratka oh in sploh frizurco in sem tako zadovoljna,da že dolgo nisem bila,res so se izkazali vsi po vrsti user posted image user posted image
najprej me je blo malo strah,kaj bo iz tega,ma zdej,ko sem zadovoljna sem tej ženi rekla,da če me še rabi,naj me kar pokliče user posted image Prej sem imela dolge lase do sredine hrbta oz. še malo dlje z blond prameni,na mojo rjavo podlago,ma sej ste me ene že videle...in sedaj imam lase do ramen,neke čokoladno vijola barve,oranžne pramene oz. 3 vrste pramenov zgoraj...ma zgleda super!V priliki se poslikam,pa vam pokažem slike,ok!

Drugače je pa vse po starem, včeraj smo šli do pitarelota v Trst po čevlje in to je blo tudi vse od pohajanja.

ONOUR,glede pucanja tal,jaz uporabljam amoniak,ga zmešam z vodo in glih tako kupim v Italiji.Bom pa tudi jaz provala alkohol,ker se mi zdi,da mora fajn spucat,ker ta amoniak kar smrdi,če ga dam preveč v vodouser posted image
Kako si z nabavo oblekc za novorojenčka,ste šli kaj v šoping?Ne govori mi od avta,ker meni kar slabo naredi,ko imam registracijo,ker imamo večji rang avta in se takoj pozna pri registracijiuser posted image

APRILČICA,ma boga ti s tem zdravjem,no! Otroci so pa menda uredu,če sem prav prebrala?
Ti pošiljam ene par  user posted image user posted image  in user posted image user posted image  za srečo!
Jaz pridem verjetno šele ta petek dol na davčno.če boš tam ok,če ne pa gremo ob priliki na kafe,ok!

Nič,zdej sem se razpisala za naprej in nazaj user posted image
Lepo se imejte in uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3916
11.4.2011 22:00:56   
aprilčica07
Čer

ona: itak, da me ne bo v petek, ker sem na bolniški. Mislim, celih 14 dni sem bla na šihtu user posted image Ma tokrat sem jst bolna, oz brez glasu in moram bit lepo doma in bit tiho. Drugega ni. user posted image user posted image

Grem počivat, pri dr sem čakala 3,5 ure.user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
12.4.2011 8:38:35   
onur
Joj,da vam eno povem....v soboto me kliče kolegica,ki je mimogrede žena od Mitja-to je uni frizer,ki ima vsepovsod salone in je kar uspešen in mi ona predlaga,če bi jaz prišla za model k njim tam,ker bojo prišli neki frizerji iz Srbije in rabijo nekaj modelov za frizure in valda sem šla kdo bi se pa branil zastonj frizure No,v glavnem sem se ful postrigla,pobarvala,nardili so mi pramene,skratka oh in sploh frizurco in sem tako zadovoljna,da že dolgo nisem bila,res so se izkazali vsi po vrsti

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa hitro prilimaj eno slikico, da te vidimo v novi preobrazbi.

Ona: s šolo pa itak razturaš, toliko izpitov naredit, vsaka ti čast. user posted image user posted image user posted image user posted image
Oblekic nisem še nabavla, mogoče v petek, ko bo moj doma, skočiva do Kopra. Se mi zdi, kot da ne vem še koliko časa imam. Pri Petji, je bilo menda ob takem času že vse pronto.
Veš pa, da sem bila nad registracijo kar presenečana, ker je bila tako poceni (večji zalogaj ima možek; jaz imam že oldtimerja user posted image user posted image user posted image user posted image ). Pa še popust mi je dal, ker imamo vse pri njemu zavarovano in popust na mlado družino.

Drugač pa nič kaj novega. Edinole pralni stroj ga je začel svirat. Mi je včeraj pokazalo napako št. 6 (baje, da je šel grelec) in sem poklicala na servis, ker je še to leto v servisu. Pol pa ne najdet računa. No pa sem klicala v Gorenje v Sežano, če mi da duplikat in ga grem danes iskat.

Eno ? Katere banke uporabljate za poslovanje? Jaz neki študiram, da bi jo menjala.

Neposredna povezava do sporočila: 3918
12.4.2011 8:39:14   
onur
Aprilčica07, počivat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
12.4.2011 13:23:30   
aprilčica07
Jst sem še vedno vsa hripava. Glasa kr ni od nikoder.... Počivat? Ob Juliji je to misija ne mogoče..user posted image No, trenutno spančka, pa bom tudi jst noge v luft dala. In knjigo čitala. Bi mogla kaj naredit, pa ni volje. Popoldan pa v dolino.

onur: jst sem si torbo za v P pri Juliji naštimala točno na dan d, na rok. Pri Jakobu sem jo vozila pa cel marec že v avtu user posted image Jst sem pri Banki Koper, pa sem zadovoljna zaenkrat.

ona: čakamo slikoooooooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
13.4.2011 13:38:03   
MID
Bemtiš,no,spet sem zaspala!
Kaj se dogaja pri nas?!Veliko in nič!Kakor vzameš.
Lahko začnem pri bolezni.S hčerko smo dali že dvakrat skozi antibiotik,ker streptokok noče in noče proč.Prav strah me je ponedeljka,ko greva spet na test.Ampak zanimivo-nobenega znaka,vročine bolečin v grlu.Saj se sploh ne spomnem,če sem vam napisala ali ne,da so ji streptokok ugotovili,ko sva šli v ambulanto se cepit proti klopnemu meningitisu.Zdravnici je bilo grlo sumljivo,pa nas je poslala na test v laboratorij.10 dni po jemanju prvega antibiotika smo morali ponovno na test.Jaz sem bila prepričana,da je vse ok.Evo ti spet pozitivna.Opet,jovo na novo še močnejša doza.Strah me je pa zato,ker je zdravnica rekla,da če bo streptokok še vedno prisoten,da bomo morali na inekcijo v Ljubljano.Pa to sranje od streptokoka ful pušča posledice na srčku in ne vem kje še.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Punce,hvala za povabila na kavo!Če sem čisto iskrena,zadeva sploh ni neizvedljiva,le da bi bila jaz bolj vesela,če bi se ve oglasile pri meni.S temi mojimi malimi razgrajači bi bilo dosti bolj prijetno,da se ve oglasite pri meni.
Smo se pa že večkrat pogovarjale da izvedemo en skupinski "dejt",pa še nismo prišle do tja.
Kaj pravite?Prihajajo lepa vremena...Bi bil res skrajni čas!Nekje se bomo pa ja dobile,madonca,no!
No,pa še kratko poročilo o malo bolj prijetnih stvareh.
V nedeljo sem šla na koncert Perpetuum jazzile.Super,super!Uživala 100/h!Vsem ki še niste bile priporočam.ONUR,ne dvomim,da si uživala.Sem malo vrgla uč,če bi kje videla tvojo podobo,pa je bilo itak neizvedljivo pri taki masi ljudi.

Včeraj sem nepričakovano srečala na parkirišču pred šolo TRIXI.Res prijetno presenečenje!Škoda,da nisem bila sama,bi te 100% zvlekla k meni na kavo.Ko prideš naslednjič v naš kraj,se res oglasi.Še najbolje bo,da me pokličeš dan prej,da se organiziram.Zdaj ko so lepa vremena,kidnem ven s tamalim dopoldne,ko je tamala v vrtcu.Ma ti kliči,pa bom vse organizirala.
APRILČICA hiti se pozdravit!Jaz vedno trdim,da ženske nebi smele bit nikoli bolne,ker bolna gor ali dol,moramo vedno enako funkcionirat!
Vse pikapoke zate!
ONA držim pesti,za vse izpite,ki jih še imaš pred sabo.Vsekakor pa ne dvomim vate,ker si že pokazala,da si sposobna vse opravit z levo roko in še več!
ONUR upam,da uživaš doma.Skoristi vse lepo!
TRIXI ala na raport!
LARA CROFT že lep čas čvekamo na starševskem čveku.Dobrodošla nazaj!Ti se kar še kaj oglasi!
Si prijetna punca.Že dooolgo me muči,da bi ti povedala,da te poznam in ti mene tudi[img]smileys/smiley2.gif[/img] ,pa čeprav nisva doma v istem kraju.No,pa sem ti povedala[img]smileys/smiley36.gif[/img] .
Ala bejbe,se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 3921
13.4.2011 18:04:46   
trixi

TRIXI ala na raport!

[/quote]

ojla,
no, pa bom ubogala.Torej, zadnje čase sem res "utihnila", ampak meni je šlo vse tako narobe, da ni za povedat, in nisem imela volje prav za nič. No ja, malo sem se smilila sama sebi, potem pa zadeve prijela v roke in očitno je delovalo. Danes sem dobila en pomemben klic iz službe in zdaj upam, da bo ok. Joj, je pač tako, da če si sam ne pomagaš in šparaš jezik ni nič.
Toliko o meni, vas pa ne vem kje začet komentirat.
ONA, pa ravno v petek moraš prit v gorico, ko sem jaz v kopru? Škoda, si bomo pomahale na pol poti
Aprilčica, a zdaj pa tiuser posted image user posted image
ONUR, hja, jaz, ki imam tudi junijčka sem pa vse prištimala že takoj po novem letu. Ma se prav spomnem kako sem težila da če me kaj prehiti a bom nesla robo v najlon vrečki, smo šibali januarja v tori v trst, po cunce v prenatal- dva kompleta lepo prosim, da ja ne bo kaj premalouser posted image  in zame samsonite kovček na kolescihuser posted image aje, pol pa malega ni hotlo bit od nikjer. Se spomnem, da sem že tam od prvomajskih praznikov naprej štela, odštevala in user posted image  zjutraj ko sem se zbudila sama sebi rekla ma kaj sem še doma, kaj nisem še rodila
MID, včeraj je bilo zelo lepo te srečat, samo tako ali drugaće bi jaz bila zelo slaba družba. Se pa strinjam ja, da bi se lahko kaj dobile. Ma ja, se bova midve res prve zmenle, ko smo ena od druge najbolj oddaljeneuser posted image
Ala, grem še malo okoli mojih fantov pogledat, se tipkamo, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 13.4.2011 18:06:02 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
13.4.2011 21:10:33   
onur
Živjo. Danes je bilo malo pohajalne po Gorici. Sem si morala it kupit ene hlače, ker je ratalo vse premajhno. Se mi zdi, da sem kot en slonček. user posted image user posted image user posted image user posted image Po kosilu sem šla malo v ležečki, popoldan pa s tamalo ven. Sva jo udarile do soseda in potlej ni hotela it domov. Drugač pa me čaka en kup perila za zlikat, če se kakšna javi.

MID: user posted image user posted image user posted image user posted image za tamalo. Res bi se lahko kje dobile vse. Dajte povejte mi iz kje ste ostale doma, za ono in aprilčico07 vem.
Glede koncerta, sva prišla pol ure prej in taprvo mojega napizdila user posted image user posted image , kje bova sedela, ker je bilo vse zasedeno. Ma so potlej spredaj pobrali listke rezervirano in sva se uštulila v tretjo vrsto. Mi je bilo pa sprva tako čudno, ker ni več Kozlevčarja. Se mi zdi, da je bilo vseeno malo bolj drugače prej. Bili so pa superca.

Trixi, v glavem, da gre na boljše in si sedaj ok. Glede cunjic, pa še sedaj ne vem kaj kupit. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.4.2011 11:17:40   
aprilčica07
Ojla

onur: ma ne se sekirat, jst sem bla v drugo tudi ko slonica. Nisem se zredila nevem kolko, ampak široka sem bla pa kljub temu. user posted image A PJ ne vodi več Kozlevčar?

Včeraj sem bla v šopingu, sem nabavla za frocke kar mi je manjkalo. Pa itak sem še sebi nekaj privoščila. Jutri pa k dr na kontrolo. Prej sem pa do Hoferja šla, malo čekirat kaj imajo. Pa sem prvlekla domov en kup stvari.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MID, trixi: lepo, da sta se javili user posted image user posted image user posted image Pogrešamo vajino oglašanje.

Trixi: važno, da se stvari na bolše obračajo. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
15.4.2011 8:25:15   
onur
A PJ ne vodi več Kozlevčar?

Ne več in mi je bilo začetka prav čudno, ko so začeli pet.

Drugač pa sem včeraj spet malo pohajala. Sem šla do sestre, da mi je dala košaro za voziček, pa veliko kratkih majc in nekaj hlačk za Petjo. Pa sebi sem privoščila eno mini torbico. Potlej šla do naših na kosilo in domov. Popoldan pa sem šla v materinsko šolo. Pa je bil dan okrog. Tamala se je pa s tatkotom preganjala po njivi, potlej so šli pa še medenice nabirat.
Danes pa v akcijo likanja, če mi bo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?