ona
|
Ojla! No,pa spet zamujam ja,ta šola mi vzame enega časa...da vam ne povem kaj me čaka pri možu v pisarni Tiste papirje,ki niso nujni stavim samo na kup...bi mogla ta iso standard pregledat in vse te karte dat na mesto,ma mi enostavno ne znese....samo upam,da bom imela zdej drug teden kaj časa,ker imam šele v sredini maja spet izpite,tako,da bom zdej malo fraj A,ja do konca mi manjka še 5 izpitov in sem prav ponosna nase,ker sem takorekoč v enem letu naredila skoraj vse....začela sem z 34-imi izpiti,si morete mislit Vpisala sem se lani na sredini marca...joj,še sama ne morem verjet,da bo kmalu konec Pol še matura avgusta in konec!!!! Sej ta matura mi prav nič ne diši,ker se bom mogla poleti učit ,ma bom si pa nesla szezke s sabo v Sesljan na morje Joj,da vam eno povem....v soboto me kliče kolegica,ki je mimogrede žena od Mitja-to je uni frizer,ki ima vsepovsod salone in je kar uspešen in mi ona predlaga,če bi jaz prišla za model k njim tam,ker bojo prišli neki frizerji iz Srbije in rabijo nekaj modelov za frizure in valda sem šla kdo bi se pa branil zastonj frizure No,v glavnem sem se ful postrigla,pobarvala,nardili so mi pramene,skratka oh in sploh frizurco in sem tako zadovoljna,da že dolgo nisem bila,res so se izkazali vsi po vrsti najprej me je blo malo strah,kaj bo iz tega,ma zdej,ko sem zadovoljna sem tej ženi rekla,da če me še rabi,naj me kar pokliče Prej sem imela dolge lase do sredine hrbta oz. še malo dlje z blond prameni,na mojo rjavo podlago,ma sej ste me ene že videle...in sedaj imam lase do ramen,neke čokoladno vijola barve,oranžne pramene oz. 3 vrste pramenov zgoraj...ma zgleda super!V priliki se poslikam,pa vam pokažem slike,ok! Drugače je pa vse po starem, včeraj smo šli do pitarelota v Trst po čevlje in to je blo tudi vse od pohajanja. ONOUR,glede pucanja tal,jaz uporabljam amoniak,ga zmešam z vodo in glih tako kupim v Italiji.Bom pa tudi jaz provala alkohol,ker se mi zdi,da mora fajn spucat,ker ta amoniak kar smrdi,če ga dam preveč v vodo Kako si z nabavo oblekc za novorojenčka,ste šli kaj v šoping?Ne govori mi od avta,ker meni kar slabo naredi,ko imam registracijo,ker imamo večji rang avta in se takoj pozna pri registraciji APRILČICA,ma boga ti s tem zdravjem,no! Otroci so pa menda uredu,če sem prav prebrala? Ti pošiljam ene par in za srečo! Jaz pridem verjetno šele ta petek dol na davčno.če boš tam ok,če ne pa gremo ob priliki na kafe,ok! Nič,zdej sem se razpisala za naprej in nazaj Lepo se imejte in uživajte!
|