ona
|
Ojla! Spet jaz na hitrco...najprej APRILČICA, VSE NAJBOLJŠE TEBI IN VSEM TVOJIM SLAVLJENCEM!!! Zdej ste verjetno že vsi uredu z zdravjem in ste se odpočili od vseh žurk Počasi se bo tudi z Julijo stanje umirilo,boš videla...pa ne more trajat v nedogled,da ti skozi zbolevajo...zdej bo lepo vreme in boš videla,da bo končno malo miru jaz sem prav vesela,da je spet sonce posijalo in bo toplo...končno!!!! MID,tebi ne vem kaj naj predlagam...pridi do mene,pa bomo šle malo pohajat Ti pa verjamem,da imaš poln kufer...še jaz,če ne bi hodila v to šolo,bi se mi zmešalo počasi in si sploh ne predstavljam bit nonstop doma z mulci....Po drugi strani pa res,da delam pri mojemu in mu pomagam,sdamo če vam povem po pravici mi je tudi ful fajn,ker hodim na ljudsko popoldne,da vsaj še kakšnega človeka srečam,malo poklepetam in mi je prav fajn....Po moje,ko bom to šolo končala,bom počasi šla kam drugam delat,magari po 4 ure,samo,da grem iz hiše ONOUR,no sedaj si pa že lepo doma,kajne?Ma ti kar uživaj in ne pucaj preveč...se prav spomnim mene v nosečnosti,ko sem hotela bajto obrnit okoli z pucanjem...ne vem,take volje kot takrat za delat nisem imela ne prej,ne potem TRIXI,kako kaj na Goriškem,vse po starem?Veš,da moram prit en dan dol v NG na občino neke papirje urejat in,če bom na času te pokličem,pa gremo na kafe,ok! A,ja,da ne pozabim APRILČICA,imam za prit tudi na davčno v NG,pa se mi ne sanja kje to sploh je,mi lahko napišeš kam naj grem oz. kje blizu koga je davčna? Ala,grem spet v bukve,danes pišem statistiko in mi tako smrdi,da se sploh nisem dosti učila,samo prelistala skripto in zdej lahko samo upam,da bo dvojka na koncu Lepo se imejte!
|