|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
19.3.2011 12:37:00   
onur
Pozdravljene. Se lih pikič oglasim, ker se mi prav nič ne da, najraje bi šla v ležeči položaj. Danes delam, sem dežurna. Bom na račun včerajšnjega dne malo zabušavala.
Drugač pa doma ok. Tamala jih pali, kolikor jih more. Danes jo čuva tatko, ma gre tudi on zvečer delat. Domov pridem itak zvečer in vidim nato samo še posteljo pred sabo, no pa še kopanje.
Jutri, če se nam bo dalo, bomo šli pa mogoče malo do naših, ali pa nas pot odnese kam drugam.

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
20.3.2011 11:22:12   
ona
Ojla!

Še malo od mene user posted image
Zdej gremo počasi do moje mame,ker ima RD,pa imam pet minut cajta,da se oglasim,dokler se možek rihta...joj,moj možiček je slabši od žensk,on se tako dolgo rihta,da ga vedno vsi čakamo user posted image
Drugače vse po starem,nič pametnega se ne dogaja...

APRILČICA,ma boga tvoja tamičkena,da je tako bolna user posted image Meni se prav smilijo tej majhni otročički,kadar so bolani...se samo spomnim koliko težav sem imela z sinom,ko je bil skozi bolan-vnetje ušeč,pa en kup operacij je imel do tretjega leta starosti,tako,da me je kar groza,da samo pomislim....na srečo je pa hčerkica ful zdrava in nobenih težav z njo...vsaj to...
ONOUR,ti si pa počasi proti koncu nosečnosti in razumljivo,da si utrujena user posted image Sej zdej boš šla kmlau na dopust,pa bo boljšeuser posted image
MID,vam tudi user posted image  pa,da se čimprej pozdravite!!

Toliko od mene,se javim,ko bom kaj na časuuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.3.2011 20:48:12   
onur
pa imam pet minut cajta,da se oglasim,dokler se možek rihta...joj,moj možiček je slabši od žensk,on se tako dolgo rihta,da ga vedno vsi čakamo

Ne me vprašat. Ko se gre tuširat in urejat, gre ena ura mimo kot bi mignil, zato ga zmeraj prej naženem, če kam gremo in ga priganjam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj pri naših po kosilu. Je prav pasalo. Nona je šla s čebelo spat in jo je potlej čuvala, midva z mojim, pa sva naredila tudi en dolg popoldanski spanec. user posted image user posted image user posted image user posted image
V četrtek pa gremo menda z vrtcem na pohod. Se mora še jutri možek prav pozanimat v vrtcu.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.3.2011 22:18:44   
ona
Ojla!
Vas samo na hitrco pozdravim,ker sem totalno off...utrujena tako,da me kar glava boli...sedaj imam do 5.3. za nardit 4 izpite,tako,da bom bolj malo tukaj gor...joj,sem prav štufa,res...
Ma nič,glavno,da veste kje sem user posted image user posted image

Uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
24.3.2011 14:27:45   
onur
Vas samo na hitrco pozdravim,ker sem totalno off...utrujena tako,da me kar glava boli...sedaj imam do 5.3. za nardit 4 izpite,tako,da bom bolj malo tukaj gor...joj,sem prav štufa,res...

Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jutri, še jutri, še jutri, še jutri, pol pa dopust in tako dalje. user posted image user posted image user posted image user posted image Doma nič kaj posebnega. Veliko smo zunaj, sedaj ko je toplo. Danes gremo z vrtcem na pohod v Brje. 21.3. sva z mojim imela obletnico poroke, ma je rekel, da me bo še kam peljal, ker v ponedeljek pa se res mi ni dalo kam it.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
24.3.2011 17:19:18   
aprilčica07
Ma kaj čem sploh pisat?

Spet bolni, oba. user posted image user posted image user posted image Se mi že meša, res.. nevem več kaj naj. Ok, saj Jakob je zdaj bolan po skoraj 4 mesecih, ma tamala.. Mislim, v torek smo ble tam, včeraj zjutraj vročina spet. Sem seveda na negi. V službi skačejo od veselja. user posted image

HB, danes sta že ok (trkam). Pa še izvide smo dobili in Juli ni alergik. Vsaj nekaj. Sicer sta oba na Hiconsilu, no, Julija ima zraven še Ventolin, pa Flixotide, pa železo, pa kapljice za uho..

onur: uživaj.

ona: ful si pridna.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
24.3.2011 23:27:13   
trixi
ojla,
po dolgem času....ma, ko gre pa tako hitro. Da ni dolgčas se je še računalnik malo sesul- da ne napišem kaj je rekla hči da je vzrokuser posted image user posted image , s prvim pomladnim dnem sem fasala ful močen in zoprn prehlad, služba buu ni za govort, danes sem morala po tamalga v šolo, ker se je slabo počutil, doma je bil kot nov, zdej zvečer pa je tulil, da ga boli uhouser posted image user posted image , in da je veselje popolno napovedujejo še poslabšanje vremenauser posted image  .
aprilčica, bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
onur, čestitke za obletnico poroke
ona, naša šolarka pridno se učiuser posted image
MID, ste zdravi, ala, na raport s tvojimi dolgimi posti
nočko, čau, čau

Neposredna povezava do sporočila: 3882
25.3.2011 11:59:26   
onur
Aprilčica07, nimaš kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image ,  da bi vam bilo čim prej boljše.

Trixi, vidim, da ti dogaja. Saj, če ne pa nam bi bilo dolg cajt. user posted image user posted image

Vse naj, naj za materinski dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
25.3.2011 12:00:33   
onur
user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
25.3.2011 20:48:57   
MID
Hej,hej!Za TRIXI,ki obožuje moja doooolga user posted image jajca!
Mi dogaja,ja,vsak dan!Smrkavi mulci,gore posode in cunj!Komaj čakam eno službo.Bo vsega manj.Po eni strani(itak nisem pametna)mi vsi govorijo,naj skoristim ta zavod ki traja do sredine julija),,da naj bom z otroki,ker prehitro odrastejo,po drugi strani,sem ratala ena živčna razvalina.Še mož me težko prenaša.Sploh ne vem,kaj naj naredim?!Res vam priznam,da sem psihično na dnu.Rabim nekaj,da me odpelje iz tega sveta!Resnično!
Mož mi vsaj za eno mičkino tolažbo predlaga naj grem s kolegicami ven,a kaj,ko revež ne ve,da teh kolegic ni na razpolago.Ena je rodila pred tremi meseci,ena je na tisoče kilometrov proč od mene.Drugih ni!Kam naj grem?!Rada bi razbremenila-ne samo sebe,tudi njega!Res mi je vsega poln kufer!Ma jaz sem na momente tako žalostna...
Drage moje,dajte mi povedat,kako naj se organiziram?!Kako naj zapolnim prosti čas?
Vse mi gre počasi že na...
Ima katera kakšno rešitev?
Vem,da sem vam dala težko nalogo,pa vseeno...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
25.3.2011 20:50:51   
MID
aja,vse naj,naj za materinski dan!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
26.3.2011 7:37:59   
aprilčica07
Jutro

ježeš, kašna žurka je bla včeraj.. sem kr skozlana danes, ma bo že. Moram zdržat še danes. user posted image user posted image user posted image

MID: user posted image user posted image user posted image nevem kaj naj ti rečem. Jst vem, da če tako stanje traja, pregorim. Saj fiksam šiht in vse, ampak da še tega ne bi bilo in bi bla samo ful time mama, me verjetno kam peljejo. Kaj pa če bi ti cunje malo pustila? pa da narediš uno kar je najbolj nujno, vse ostalo pa naj čaka? Meni pomaga tudi šoping, kadar je kriza. Moj me že pozna in me pošlje ven za par urc, pa pridem nazaj kot nova.user posted image Ali pa, da grem magari vsak drugi dan hodit sama, za pol určke? SIcer je po mojih izkušnja najboljša terapija izhod z kolegicami.. Tista, ki je rodila pred meseci? Zakaj ne bi šle vidve ven? jst sem šla prvič klatit, ko je mel Jakob 3 tedne.. Nevem no, saj se da. Provaj jo vprašat.

Moram it, Julija je začela težačit....

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
27.3.2011 21:18:55   
onur
Nevem no, saj se da. Provaj jo vprašat.

Provaj jo res vprašat ali pa se odpelji do une druge na en potep. Če ne, pa pridi do mene na eno kavo, jaz sem zdaj itak doma. Vabljena.

Čist na kratko. Včeraj je bil moj malo slabčkan. user posted image user posted image user posted image user posted image Jim je šef pripravil malo zakusko, ker so mu dali podporo za volitve. Ma do večera je bil že dober. Tako, da me je zvečer peljal na kalamare za obletnico. Njami so bli. Dopoldne sva bili s tamalo še na eni predstavi. Danes pa sva šli do naših in sestre, ker je šel možek delat. Pa je šel vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 3888
28.3.2011 9:43:13   
aprilčica07
Jutro

Jst še vedno doma. Danes gremo z malimi na kontrolo k P. Upam, da bo vse ok in da grem jutri delat. user posted image Drgač sem zmatrana ko pes od vseh žurk, se pozna emšo user posted image user posted image Pa prej sem na šiht nesla sladkarije, da jih malo pocrtam. Popoldan pa gremo na Kras. Končno user posted image user posted image user posted image

onur: bravo za kalamare.. kje ste bli? si že doma? uživaš? izkoristi, ker nikoli ne bo več tako. Meni je zdaj dostikrat žal, da nisem takrat bolj uživala. Ma kaj, ko mi je blo vse odveč, toplo je blo, trebuh sem mela pa do trsta velik. In sem bla sitna do okolice. user posted image user posted image user posted image

Grem dat sušit, nikad konca teh cotk..user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
28.3.2011 13:27:33   
onur
Aprilčica07, malo z zamudo, vendar vsenajbolše in najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa sem že doma. Na kalamare sva šla h Čuku v Postojno. Danes sva šla malo do Gorice. Je blo treba nekaj za v kopalnico kupit, pa fen, ker sem ga zadnjič fentala, pa tamali sem kupla spodnje perilo. Zdaj pa gre v kopalnico v akcijo - čiščenje.

Neposredna povezava do sporočila: 3890
29.3.2011 10:00:19   
ona
Ojla!

Spet jaz na hitrco...najprej APRILČICA, VSE NAJBOLJŠE TEBI IN VSEM TVOJIM SLAVLJENCEM!!!
Zdej ste verjetno že vsi uredu z zdravjem in ste se odpočili od vseh žurk user posted image
Počasi se bo tudi z Julijo stanje umirilo,boš videla...pa ne more trajat v nedogled,da ti skozi zbolevajo...zdej bo lepo vreme in boš videla,da bo končno malo miru user posted image user posted image
jaz sem prav vesela,da je spet sonce posijalo in bo toplo...končno!!!!

MID,tebi ne vem kaj naj predlagam...pridi do mene,pa bomo šle malo pohajatuser posted image
Ti pa verjamem,da imaš poln kufer...še jaz,če ne bi hodila v to šolo,bi se mi zmešalo počasi in si sploh ne predstavljam bit nonstop doma z mulci....Po drugi strani pa res,da delam pri mojemu in mu pomagam,sdamo če vam povem po pravici mi je tudi ful fajn,ker hodim na ljudsko popoldne,da vsaj še kakšnega človeka srečam,malo poklepetam in mi je prav fajn....Po moje,ko bom to šolo končala,bom počasi šla kam drugam delat,magari po 4 ure,samo,da grem iz hišeuser posted image

ONOUR,no sedaj si pa že lepo doma,kajne?Ma ti kar uživaj in ne pucaj preveč...se prav spomnim mene v nosečnosti,ko sem hotela bajto obrnit okoli z pucanjem...ne vem,take volje kot takrat za delat nisem imela ne prej,ne potem user posted image
TRIXI,kako kaj na Goriškem,vse po starem?Veš,da moram prit en dan dol v NG na občino neke papirje urejat in,če bom na času te pokličem,pa gremo na kafe,ok!

A,ja,da ne pozabim APRILČICA,imam za prit tudi na davčno v NG,pa se mi ne sanja kje to sploh je,mi lahko napišeš kam naj grem oz. kje blizu koga je davčna?

Ala,grem spet v bukve,danes pišem statistiko user posted image user posted image  in mi tako smrdi,da se sploh nisem dosti učila,samo prelistala skripto in zdej lahko samo upam,da bo dvojka na koncu user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
29.3.2011 12:40:21   
aprilčica07
ona: tam kjer je bil včasih SDK, če veš.. oziroma zravne NLB  in kinota na Bevkovem trgu.. najbolj grda stavba v teh koncih, ne moreš falit...user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
29.3.2011 21:25:41   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

ona: tam kjer je bil včasih SDK, če veš.. oziroma zravne NLB  in kinota na Bevkovem trgu.. najbolj grda stavba v teh koncih, ne moreš falit...user posted image user posted image

Ej,nimam pojma kje to je user posted image
Kaj je še zraven oz. v okolici...jaz grem na občino,to je una stavba zraven gledališča in unega travnika,so mi rekli...no in kje je približno davčna sedaj?
Vem tudi kje je sodišče in geodetska,če ti kaj poveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3893
29.3.2011 21:40:15   
aprilčica07
ona: Bevkov trg je na nasprotni strani od občine. Blizek je trgovska hiša, pa Banka Koper... Pa Modni dom... oziroma mogoče če veš kje je nov zdravstveni dom, ali pa obrtni dom, tam blizek je davčna. Če ne pa vprašaj, ti bojo zihr nali povedat. Je v okolici najbolj grda in stara stavba. Taka okrogla in polomljena okna imamo. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
30.3.2011 8:37:54   
onur
Živjo. Včeraj sva bila z mojim na pregledu. Dete je težko 1,5 kg. Zdaj grem pa spet čez en mesec. Popoldan smo bili zunaj, pol pa sem jo šibnila v materinsko šolo, ki se je začela v Sežani. Moram reč, da je bilo fajn, zaenkrat mi je bilo boljše kot v Postojni. Drugač pa nič kaj posebnega. V petek jo morada pihnem z našimi v Izolo, ima tata en pregled, pa bom šla malo za krajši čas. Pa tamali moram it kupit kaj za obut, samo študiram kaj. Naj ji kupim kakšne sandale - no tipo balerinke. Nimam pojma. Kaj predlagate?

Pucanje: moram malo, ker že toliko časa nisem in je praha, da ne govorim. Sej grem prostor ali dva na dan, ker več ne znese.

Neposredna povezava do sporočila: 3895
2.4.2011 8:17:51   
ona
Ojla!
No,pa sem spet malo fraj od knjig,sicer samo do četrtka,ma vseeno malo pavze ne škodi :)
Včeraj sem pisala matematiko in mi je pisno dala 3,ker mi je pa manjkala ena točka do 4,mi je na ustnem zaključila 4user posted image user posted image Ma,jaz sem bla tako vesela,da že dolgo ne,ker to je edini predmet za katerega sem bila prepričana,da ga sploh ne bom naredila,ker na tekstilni,ko sem hodila in že v osnovni šoli sem glih glih 2 imela,menda sem na srednji imela celo popravni....mater sem ratala pametna user posted image user posted image user posted image
Drugače ni nič novega...danes se napravljam,da grem malo moje cvetlične gredice spucat in malo rožic posadit,v glavnem bomo zunaj kolikor lahko....sina sem peljala na avtobus,ker so šli z unimi poskokcem v Atlantis plavat,tako,da sem sama z tamalo...mi je žal,ker ni šla tudi ona,ma je organizirano samo za šolske otroke...bo šla pa drugič.Naša tamala gre pa naslednje leto oz. septembra že v šolo,vpisala sem jo že,tako,da sedaj sledi en kup sestankov in potem v šolo...joj,kako čas beži...tavečji je že v pubertetiuser posted image

ONOUR,kako je na dopustu,uživaš zdej,kajne?
APRILČICA,ste se pozdravli?Aja zdej pa vem kje je davčna in verjetno bom šla v petek tja,bom še videla kolko bo volje!
Ala,imejte se fajn pa smo na vezi!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
2.4.2011 8:18:39   
ona
ONOUR,jaz bi kar kakšne sandale vzela tamali,ker bo hitro otoplilouser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
2.4.2011 17:04:31   
onur
Živjo.

Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image . Prav razturaš s to šolo. Ko si lih omenjala Poskokca. Je fajn, ker tudi mi hodimo na telovadbo z našo. Sam škoda je, ker so v Lipici zaprli bazen. user posted image user posted image user posted image user posted image Glede
Glede čevljev sem ji pa vzela sandale, pa dve luknjici imajo. Smo šle v Scarpo, pa sem ji vzela ene za doma, pol pa sem še te videla in rekla, vzamem, ker bodo lih pravšnji za v vrtec, ker niso prav odprti. Za oboje sem dala 30,00 EUR (pa sandali so usnjeni).

Drugač pa doma uživam. Zdaj sem malo likala. Tašča je šla s tamalo ven, možek pa v trte (bemti in te trte, jih včasih prav kolnem). Jutri pa jo morda pihnemo do morja.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
2.4.2011 21:18:22   
aprilčica07
Da vas pozdravim, predno grem v mižule. Zmatranaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Včeraj smo imeli fešto in je blo lepo. Smo se načvekali in najedli in malo več popili. Lušno, res.user posted image

Tamala dva sta šla spat, moj tudi. Jst grem pa zdaj, prav ne morem več gledat. Jutri bomo doma, preganjali se bomo po kraških gmajnah in uživali. Pol pa nov delovni teden.

onur: uživajte, če greste na morje..
o
ona: če prideš k nam, glej, da se ustaviš pr meni na pultu, štev. 5, v avli...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
3.4.2011 20:01:33   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

ona: če prideš k nam, glej, da se ustaviš pr meni na pultu, štev. 5, v avli...user posted image

Ok,zmenjeno,se bom ustavila :)
verjetno grem šele v petek,ker prej mi ne znese user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?