ona
|
Ojla! Joj,če se meni kaj da zadnje cajte...ne vidim ure,da bo konec šole in moje in od sina,pa vrtca bo tudi konec...in potem končno počitnice,jupi!! Res sem prav utrujena od vsega skupaj,pol nam dajo še en kup obveznosti v vrtcu,kot,da imamo samo enega otroka in časa na pretek...v sredo moramo it z otroci na en pohod in potem v kulturni dom,ker je kao zaključna prireditev za vrtec,ma meni se vsega tega ne da več,no....in drug teden spet zaključni piknik za vrtec...vmes ima sine en kup testov zdej na koncu,da mu vsaj malo pomagam,potem imam še jaz šolo...ah, moram preživet,ne bo druge No,smo se pa včeraj imeli lepo,smo šli do Qulandie že dopoldne,smo tam lepo pojedli in šli nabavit za mojega dragega en kup garderobe poletne,ker nima prav nič za oblečt.Sem še sebi vzela dve oblekci za zdej ko bo toplo in jih ponavadi doma nosim,ker za ven it z njimi bi rabla že korajžo No,saj se ne pritožujem,mogoče imam 2 kilca viška,ma vseeno se ne počutim dobro, če bi se kazala v teh mini oblekcah Sem bla pa ful zadovoljna,ker sva si z mojim vse lepo pomerila in je prav gušt z njim garderobo kupovat,ker mi vsaj zna svetovat in seveda jaz njemu In za nazaj domov smo po cesti rabutali češnje glih tako ene par za gušte,ker smo jih zagledalai po poti na drevesih ONOUR,kako je z tamalo,je blo samo mimogrede ali je kakšna virozica?Pa bravo za streho!! APRILČICA,kako ste vi z zdravjem? MID,kaj pa vi,kako je sine? TRIXI,kako kaj vrt? Nič,dejte se kaj javit,pa uživajte!
|