|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
26.2.2011 18:27:28   
onur
Aprilčica07, stanje? Upam, da ste s tamalo kaj boljše.

Ona, svaka ti čast. Boš hitro zaključila s šolo.

Jaz grem zdaj malo pod tuš, pol greva pa z možekom na pizzo, čeprav želodček je poln. Sem mogla prej za Petjo pojest jogurt, ker ga ni hotela. Je bilo, jaz bi poli, poli, poli, poli, ... Jutri gremo verjetno malo do naših pogledat, mogoče še na kosilo, sam se moramo še odločit. V ponedeljek pa po 14 dne delat. user posted image user posted image user posted image user posted image Niti nočem razmišljat koliko dela me čaka.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
26.2.2011 19:36:49   
aprilčica07
Onur: ah, za en drek se počutim. Grlo me boli in nekam zebe me. Julija pa smrka in kašlja ko velika. Bomo vidli kaj bo noč prinesla.user posted image
Kam pa greste na pizzo? Kam blizek?

Grem jest, tudi če sem napol bolna, apetit ima še vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj spravlja oba tamala spat in je tako dretje v sobi..jao, čudno, ko jih jst dajem spat gre vse bolj na izi.. grrrrrrrr..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
26.2.2011 23:53:12   
trixi
ojla,
jaz sem pa danes cartala enga micenega dojenčkauser posted image smo šli obiskat družinico od bratranca od mojga, joj, pikolino mali, čeprav mamica pravi, da je že zrasel, ma skoraj štiri kileuser posted image . Ja, ja, res je velikuser posted image piko micin.
Budnico smo pa mi imeli že pred devetouser posted image zjutraj, je klical prijateljček od našga tamalga. Potem je najprej on prišel k nam na obisk, po kosilu pa naš k njim. Sicer naš komaj čaka ponedeljek in šolouser posted image user posted image to je pa moj komentar.
Une spremembe pa niso samo od mene odvisne, ampak do poletja bo pa že moralo biti jasno, kako stvari stojijo. Upam, da bo. Si pravim tisto, na koncu bo vse dobro, če ni dobro, ni še konec. Mah...
Ona, no, a vidiš, pha, zaradi firbcev, pa ja, dejmo malo začinit. Helou, tetka soseda, kaku je, dolgcajt? ma bi zdaj dala jest enga smajlija...
MID, sem hotela že včeraj napisat, ti kar piši piši, dolge poste, jaz z veseljem berem
aprilčica, kaj zdaj, spet bolezen, evo, še en paketuser posted image
onur, je bila dobra pica
Jaz bom pa jutri verjetno sama z malim doma, tata gre poskusit tekaške smučke na črni vrh, midva z malim naj bi se sankala, mene pa samo ob misli na mraz strese brrr, ostanem doma na  toplem.
Ala, se tipkamo, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 26.2.2011 23:54:08 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
27.2.2011 9:16:00   
onur
Pizza dobra. Odpravila pa sva se kar do Sežane. Sva odkrila novo pizzerijo in so pizze odlične.

Aprilčica07, je pri nas isto, ko jo ati spravlja spat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Trixi, držimo pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se počasi odpravljamo do naših na kosilo. Tamala je bila naspidirana že pred sedmo. Potlej se je ujezila in polulala na sredi dnevne in po kavču. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se je malo skalmirala. Tatko priden pa sesa po hiši.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
27.2.2011 14:22:40   
trixi
ojla,
jaz sem pa sama doma in mi je en mičkeno dolgčas. Je šel tudi tamali na sneg, kdo je koga prepričal da gre ne vem, ker tata je rekel, da si mali sam želi it, mali se je pa neki trmal in ga je tata prepričeval, da bo fajn. Hči je šla že dopoldne v ljubljano, kosila ni treba kuhat, ker so fantje rekli, da bojo šli na pico, samo zame se mi ne da kuhat, ma ja, saj malo dietke pa ne škodi.
Grem zdaj eno sitno delo poskusit naredit....sem si namreč spletla eno jopo in čaka, da jo sestavim skupaj že ohohoho časa, je bila že tudi priložnost, da bi jo oblekla, ampak v kosih se ne dauser posted image . tečno mi je pa zato, ker sem sklenila, da se naučim en šiv, ki se pol ne vidi, kje je bilo zašito. Bo potrebna natančnost in potrpežljivost, upam, da uspe.
Ala, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
27.2.2011 20:09:24   
onur
Grem zdaj eno sitno delo poskusit naredit....sem si namreč spletla eno jopo in čaka, da jo sestavim skupaj že ohohoho časa, je bila že tudi priložnost, da bi jo oblekla, ampak v kosih se ne da . tečno mi je pa zato, ker sem sklenila, da se naučim en šiv, ki se pol ne vidi, kje je bilo zašito. Bo potrebna natančnost in potrpežljivost, upam, da uspe.

user posted image user posted image user posted image user posted image Si pa pridna s pletenjem. Moški so pa verjetno tudi uživali. Sam mraz je pa moglo bit.

No, mi smo tudi uživali. Pojedli kosilo pri naših. Mama je še krofe naredila. Potlej pa je šla s tamalo spat, midva z možekom pa tudi. Popoldan je prišla se sestra z družino na obisk, potlej pa se je bilo treba že odpravit domov.
Tamala je pričela nekaj kašljati, upam, da ne bo hujšega. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
27.2.2011 22:29:01   
ona
Ojla!
najprej hvala vam za tako lep sprejem nazaj user posted image user posted image user posted image
Zdej pa upam,da se na hitro vklopim v debato user posted image
Uni babnici bom že povedala vse za naprej in nazaj,ko bom le imela priliko user posted image

Nič,mi smo tudi danes pohajali,čeprav sem si težko vzela teh nekaj ur,ma sem si jih,vsaj zaradi otrok,ker so zmeraj doma zadnje cajte,ker pač jaz nimam časa toliko z njimi jih kam vozituser posted image
Ah,bomo že nadoknadili poleti!
Šli smo pa na eno dobro kosilo k Grahorju v Dane pri Sežani...tam je res vedno dobro!!
Res,da plačaš malček več,ma je vredno.Potem smo jo mahnili do Qulandie v Gorico,ker je tamala že velikokrat težila kdaj gremo tja,ma smo prišli dol ob 13,30,njo dali v uni vrtec,sine je itak odpeketal v big bang gledat kaj imajo lepega,jaz in moj pa v šoping...ne me vprašat,če sem kaj kupla,ker je zmanjkalo cajtauser posted image
Moj si je neke jakne proval,jaz tudi take letne,ma se nisem mogla odločit,ker je blo res tik preden se je zaprlo,ob 15,tako,da nisva oba nič kupla!Meni je ful fajn z mojim it po trgovinah,ker je zelooo potrpežljiv in zna povedat ali dobro stoji ali ne user posted image Je eden izmed redkih moških,menda user posted image
ma bom šla en dan še enkrat dol,če bo seveda kaj časa,ker bom rabla kakšno lahko jaknico za zdej,ko bo pomlad...seveda,če sploh bo pomlad user posted image
Ma kaj vas jezi kaj to vreme???Jaz sem tako štufa te zime in mraza,da vam ne morem povedat user posted image
Evo in zdej celo sneži pri nas user posted image user posted image Res,da je še februar,ampak vseeno....

APRILČICA,nekaj sem ulovila,da si bolana?je šlo na slabše ali je boljše?
Mi smo tudi letos bili kar nekaj bolani od novega leta sem,skozi neke viroze vsi po vrsti,al je bla vročina ali trebuh....sine je bil skoraj najbolj bolan,je revež zakuhal ravno na njegov RD,ki ga je imel v začetku meseca in je imel 40 vročine user posted image  Sem ga kar v banji ohlajala,ni blo druge!

ONOUR,vi ste novo sobico nabavili,a bi lahko tudi jaz vidla slike?
Ne me pa pošiljat na facebook,ker tam ne grem za noben dnar...mi je ena najbolj smotanih stvari na internetu user posted image

MID, tebi sem še dolžna čestitke za RD...torej,vse Naj,naj seveda in kar si sama želiš!!!
tvoj možek je pa zelo mojemu podoben user posted image  kar se spanja tiče,kot,da bi jaz pisala zadnjič,ko si pravila,da rad pospi...ti dam en nasvet,kako jaz to rešujem...pošljem mulce najprej v njihove sobe se igrat(beri noret) in potem se moj mož zbudi,seveda malo preklinja,ampak vstane user posted image user posted image
V skrajnem primeru pošljem otroke k njemu v spalnico in potem tudi hitro vstaneuser posted image
moj ima pa to napako,da ko pride iz delavnice tam ob 18,19 uri,se uleže na kavč in seveda zaspi,potems e zbudi čez pol ure in seveda ne more it zgodaj spat,tako,da potegne tudi tja do 1,2 ure v noč in potem je zjutraj kažin za vstat...jaz mu skozi govorim,da naj ne prova zaspat na kavču ob 19 uri,ker ni ok,ampak on vseeno,čeprav se zaveda,da zjutraj vstat ne more in ima cel dan pokvarjen user posted image
Ah ti moški,nekaj napak pa morajo imetuser posted image

TRIXI,sem brala včeraj kako si pisala o snegu in smučanju in sem se prav nasmejala...jaz sem tudi na tvoji listi za NEsmučanje....user posted image user posted image
Me ne spraviš na sneg res za nič na tem svetu user posted image user posted image user posted image

Ok,bodi dovolj za danes...se odpravljam spat,ker jutri je ponedeljek,pa moram prej vstat...uf,se moram učit user posted image user posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
28.2.2011 18:35:48   
onur
Ojla.

Ona, sem na RR mi slikic ne lima. Daj pošlji mi na ZS e-mail, pa ti pošljem eno fotko po e-mailu. Drugače pa tamala je prešaltala in zaenkrat brez problemov spi v svoji sobi. Zvečer mora it eden z njo, pa pravljico prebrat, potlej pa spi v svoji sobi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Grahor: res, da drago, ma njami hrana.

Spanje: pri nas raje jaz pospim. Bi dolgo, ma imam slabo vest in če potegnem (beri, če možek vstane s Petjo), jo potegnem do osmih ali najdlje do devetih. Drugače pa med vikendom grem s tamalo spat po kosilu.

Midve zdaj čakava mojega, da pride z dela. Za včerjo bodo ribice in riž na solati. Tamala bo pa joto, ki jo je skuhala tašča. Popoldan smo bile s čebelo v knjižnjici. Smo morale knjige nest nazaj. Drugač pa nič kaj novega. Po 14 dneh v službi ludnica. Itak, da me je vse čakalo, vsaj kar se tiče papirjev. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
28.2.2011 18:36:10   
onur
Pa še ena. V vrtcu imamo uši. Verjetno nam ne uidejo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
1.3.2011 12:00:15   
ona
Ojla!

mi je zadosti knjig in zvezkov user posted image
jebela cesta,sej bom začela še škilit,če se bom tolko učila user posted image user posted image user posted image
Vsakič,ko grem na kakšne izpit si rečem,sej za 2 pa ja znam in na koncu dobim 4 ali 5 user posted image user posted image
takih ocen sploh ne rabim,glavno,da je pozitivno user posted image user posted image

ONOUR,sem ti poslala zs in moj email naslov!
Glede uši pa se po mojem ni treba nič sekirat,ker pri nas v vrtcu in v šoli dajo vsako leto 2x obvestilo,da so uši,pa do zdej jih še nobeden od otrok nikoli ni imel...po moje naredijo to bolj preventivno,da se glave od otrok malo pregleda ali pa ima le eden na celi šoli ali vrtcu uši in potem takoj obvestila pišejo user posted image

Drugače pa če jih dobite,mi je šjora od tasta povedala,da se dobi v lekrani kao en termometer,ki pobije te uši,ga daš v lasišče oz. greš z njim skozi lase in jih pobije kao z neko elektriko,tako je ona meni razložila in da stane tam 40€...tako za preventivo,če boš potrebovala user posted image

Kako je kej z burjo a kej piha okoli vas?
pri nas tle,ko smo na odprtem je kar močna burja in se prav bojim,,da ne bo spet kot lani,ko sem mislia,da bo hišo odneslo user posted image
Upajmo,da ne bojo te napovedi tako krute z to burjo user posted image

Toliko zaenkrat,pa kmalu na svidenjeuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
1.3.2011 14:26:55   
aprilčica07
Evo mene,

spet sem gostovala v šempterski b z Julijo.user posted image user posted image user posted image user posted image V nedeljo je imela popoldan ful čudno dihanje in smo leteli k dežurnemu od tam pa seveda v B. Seveda so nas obdržali, sploh glede na to, da je imela pljučnico pred dvemi meseci. No, tokrat ni bla pljučnica, ampak bronhitis. Imela je inhalacije na dve uri, v nedeljo smo tudi za las ušli kisiku preko noči. Ji je kr padalo, se je ustavilo na 89, ampak je pol nekako prilezlo, do 91 in je ostalo tam, pa proti jutru se je spet dvignilo na 93.

za domov imamo pumpico, pa ventolin in še neki takega. Upam, upam, da je zdaj konc. Sita sem tega sranja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri gremo do njene P in pol bomo vidli kako dalje. Najverjetneje bom šla delat v četrtek. user posted image

Trenutno tamala spi pr tašči, jst pa šibam po Jakoba.

Lepo se mejte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
1.3.2011 17:29:13   
onur
Živjo. Se še malo javim, preden odpeketam s tamalo na telovadbo.

Ona, se je moj danes pogovarjal v vrtcu in res naj bi eden doma imel uši in so baje pol to dali ven. Bomo videli. Bruja piha kot nora, upam, da se kmalu ustavi in preneha, da bomo šli kaj ven in bo toplejše ter lepo vreme.

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko zdravja. Ja ni lepo tole s kisikom in dihanjem. Naša je ful hitro dihala ko je imela bronhitis. Pol smo imeli inhalacije doma. Ma niso lepe. Upam, da bo Juliji šlo samo na boljše.
Kako se pa Jakob drži?

Neposredna povezava do sporočila: 3837
1.3.2011 21:28:56   
MID
Hej,hoj!
Za mano je nor dan!Zletanje od pregleda za malega v Postojno na redni pregled ob enem letu k zdravnici,ker smo hodili na fizioterapije,do zobarce zame na hrvaško direkt iz Postojne,ko smo končno prispeli domov sem pa imela pol ure časa,da kaj pojem in se odpravim na roditeljski,ki je trajal zaradi nekega predavanja dve uri.
Sem se po pogovoru in branju ONE,ki je povedala kakšen drek ji dela ena kura odločla da vam napišem še mojo ta najnovejšo štorijo staro cca 2 dni.
Kot sem vam že zgoraj omenila,sva s sinom cca 6 mesecev hodila na fizioterapijo zaradi hipotonije.To verjetno vse veste,da to pomeni zgolj premehak mišični tonus,kar se prej ali slej pri otroku popravi.Nobn bav,bav.Mimogrede,hčerka pa je bila hipertonična in sem z njo hodila na fizioterapije eno leto in imela s tem tudi podaljšano porodniško.Danes je krasna čisto normalno razvita punčka.
Pa da ne bom preveč klobasala.Skratka;od svojih dveh dobrih prijateljic sem izvedela,da se okrog govori,da je z mojim otrokom nekaj hudo narobe.Od prve sem izvedela,da te novice širi moja frizerka,od druge sem pa izvedela,potem,ko sem ji to povedala,pa mi je omenila,da je to nekje slišala tudi njena mama,seveda je zanikala,a pravi,da me ni hotela še s tem obremenjevat.
No pa recite,če je ta folk normalen?!A nimajo dovolj svojih problmov in skrbi?No,ja,sej po moje ravno takšni,ki jih imajo preveč si očitno ližejo svoje rane s takšnim načinom,da delajo škifo drugim.
In ne,nsem prizadeta zaradi tega,tudi jezna ne vem če sem.Vseskozi si ponavljam rek-blagor ubogim na duši.(za tiste ki ne hodite v cerkev-vse najlepše in najboljše duševno bolnim).
Pa še ta-en sosed,ki se z njem in njegovimi dobro razumemo(no,sej nismo z nobenim skregani,a smo z vsemi več ali manj samo na dober dan,ker nas nikoli niso sprejeli,ker smo prišleka tu,pa same stare kokoši okrog,ki bi samo škifo delale)pride z smehom na ustih in prinese najnovejšo od svoje none,da ji je ena naša soseda rekla,da se govori,da se ločujeva.
Folk res ne prenese,da se nekomu godi osnovno dobro.Ma res so ubogi.
ONA,to naj ti bo v vzpodbudo,da je povsod ena sama folšija!
APRILČICA tudi iz moje strani vse naj,naj za Julijo,da se čimprej pozdravi.Ma ste res bogi.Ma boga mala pikica.
Saj res,kako je z Jakobom?Je že kaj boljše?Tudi zanj vse pikapoke!
Sem že zadnjič pozabla ti napisat.Si me spraševala glede moje službe.Si bom v kratkem vzela čas,pa ti bom na ZS napisala.Kot si sama napisala.Tu gor ni dobro oz pametno nič pisat.
ONUR jebela,tega se pa tudi jaz bojim.Nas vsako leto na začetku šolskega leta strašijo s temi ušmi.Enkrat se je izkazalo,da sta jih imela dva osnovnošolca res(šola se drži vrtca)drugič pa je bilo bolj preventivno.
Ma kaj ni premraz za obstoj tega hudiča?
TRIXI ;)) ekola samo za tebe,spet en moj dolg zmazek.
Si sešila skupaj to majco?
Nič,grem jaz malo pred tv!
Lahko noč!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
1.3.2011 23:00:33   
trixi
ojla,
ne, nisem sešila maje, tečno za pop..., bom kar tako, kot znam, pa bo, kar bo
julija, ala dej, zdej bo pomladuser posted image user posted image bašta une plave škifece, še za jakobauser posted image da ne kaj pobere
služba, buuuu, ne bomo o tem
uši, ne bom se hvalila, ma mi zaenkrat še nismo te zalege pokasirali
opravljanje- a ni lepše se ukvarjat s problemi drugih, pol zgledajo lastni kot da jih ni-sarkazem, ne me resno vzet
sosedi- prselte se k nam, tudi mi imamo nove sosede, smo taka fajn klapa, čeprav tudi mi nismo neki staroselci tuki, (ben, nona in nono od moje mame so bili s tle) nove sprejmemo lepo. V bistvu smo zdej tle okoli vse hiše več al manj po tri generacije-tastari, tamladi, otroci. In ga žuramo tudi vsi skupi. Imamo pa eno sosedo cvetko marjetko, ki nam zeeeeeloooooo popestri dogajanje, ma se samo še smejemo
kaj še, aja, piha ja, smo bli do pred približno pol urce nazaj brez elektrike, fanta sta šla spat, jaz sem se odpočila kar na kavču in zdaj sem tle polna energije, pa še kafe pijem, ma kdo bo spal?
danes sva imela z malim športni dan- romanje od ene trgovine do druge, iskanje za pusta. Itak imajo vse povsod vse isto. Potem se je odloču, da bo pirat- kot že dve leti zapored in sva kupila samo meč in kapo. Šparovno, ni kaj, priden fant. Aja, že navsezgodaj zjutraj pa zobarja, je bil priden.
Ala, če nas ne odpihne se tipkamo še kaj, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 1.3.2011 23:02:40 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
2.3.2011 7:13:56   
aprilčica07
Jutro

danes sem doma in se crtam z obema tamalima. Pašeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image Zunaj divja burja, pa smo v dolini, kaj je šele gori pr nas.. Me je prav strah klicat domov user posted image

MID: ah, to že niso prijateljice, veš.. to so kure.. itak gre zdaj vsak drugi k fiziterapevtkam in v RA, tako, da... babe zmešane..user posted image user posted image user posted image sosedi: mi imamo fanj sosede tle in gori, tako, da sem res hvaležna, da je tako..user posted image user posted image

ona: ma kako zvoziš vse obveznosti? pridna si user posted image user posted image user posted image

trixi: piha? sem brala, da je blo tam okoli vas en kos naselij brez elektrike??user posted image

onur;: kako je z ušmi? tle v vrtcu jih še ni blo...

PUST: ga ne maram, Jakob bo pa klovnček, smo dobili od enih kolegov, dajat denar za to mi je res mimo.. kaj vem, nisem od tega, nikoli mi ni blo všeč, pa mi je pol vse bolj mimo. Julija pa itak ne bo nič, ker bomo še en lep cajt doma. Z Jakobom bomo mogoče šli v nedeljo gori, pa z tamalimi otročki na povorko, če bo vreme ok in en bo burje. Itak tudi Jakob kašlja. Danes ga peljem tudi njega k P, ker gremo tja z Julijo, da mi da karte za nego. user posted image

Že dvakrat smo uspešno naredili Juliji te inhalacije, ki sp nam jih predpisali. Celo pusti in da mir tisto minutko, ko mora dihat v uno maskico.user posted image

Grem na kavico. user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
2.3.2011 7:15:18   
aprilčica07
A sem vam že povedala, da ste super ženskice in da rada klepetam z vami?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3841
2.3.2011 20:31:38   
onur
A sem vam že povedala, da ste super ženskice in da rada klepetam z vami?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opravljanje: kaj jim češ MID, naj opravljajo. Enim je edinole tole užitek. Naši sosedi so fajni, edinole eni, ki so se sedaj preselili so malo čudni (no, nam čudni). Se bodo mogoče udelali. Imajo dva otroka, punčka 1. razred, tamali pa ene dve leti starejši od naše. Pa ne vprašate, če se kaj družijo. Pozdravijo že, ostalega pa ne. Bo boljše. Ma saj naša niti nima neke družbe tamalih. Ko je bilo toplo smo hodili k sosedu, vendar je že velik (je predšolski). Potlej pa je v ulici samo še en mičken, pa se konča.

Burja: saj ne vem, kako je bilo in kako ste jo ve občutile ko je pri vas res pihalo. Ma kakor so napovedovali, sem mislila, da bo res večja katastrofa. Upam pa, da kmalu mine in da gremo že enkrat ven.

Aprilčica07, zdravja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pustovanje: ošemili se bomo za v vrtec, pa mogoče bomo šli v soboto na Opčine, če bo lepo vreme. Nedelja verjetno nikamor, pa še tast praznuje rojstni dan. No, mogoče pa nas kaj preseneti.

Neposredna povezava do sporočila: 3842
2.3.2011 20:32:07   
onur
Uši: zaenkrat jih še ni. Mogoče je zgolj preventiva.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
2.3.2011 20:32:57   
onur
Joj, pa še zgleda, da ne bom šla na dopust z aprilom, mi pripada samo sorazmerni delež. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
3.3.2011 8:04:57   
onur
Dobro jutro. No, danes pa sem prva. Se počasi odpravljam, ker grem za deveto, sem dežurna, pa do pete. Možek in čebela pa sta šla peš do vrtca. Se še kaj tipkamo. Med službo verjetno ne, ker imam pripravnico, mogoče potlej zvečer. Uživajte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
3.3.2011 10:24:46   
aprilčica07
Da vas pozdravim iz službe.... Julija je doma, pr tašči. Pridno ji daje masko na obrazek, da ji vpihujemo Ventolin in Floxitide. Se je navadla in je ok. Včeraj smo šle do P, Jakob je ok, sem ga peljala poslušat, ker kreha že neki cajta, pa je vse čisto. Julija ni lih ok, ampak še bo. V torek imamo ponovno kontrolo.

V službi - vse po starem, dela za znoret. user posted image

Vreme: bjak, hočem pomlad.

Je pa vsaj pihat nehalo. user posted image Vsaj v dolini.

Kako je gori?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
3.3.2011 13:03:22   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

A sem vam že povedala, da ste super ženskice in da rada klepetam z vami?user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo napisano user posted image  Se strinjam s tabo!!!

Drugače bom spet na hitrco,ker imam en kup dela,do včeraj sem se učila zdej pa me čakajo papirji od firme od mojega za poštimat user posted image
APRILČICA,ne me vprašat,kako zmorem...en dan se mi bo zrolalo,res user posted image
Živim včasih samo v upanju na poletje,ko bo vsega konec in bom lahko uživala...saj konec koncev upanje umre zadnje user posted image

APRILČICA,ma imate vi enega sranj...s temi boleznimi,samo nimaš kaj....so pač otroci majhni in vse poberejo...držte se user posted image

ONOUR,kako je z pripravnico?Ji gre?
Ja,pa hvala za slikice za sobo...ful je lušna!!!Soba mislim!
MID,no potem imaš tudi ti kakšno tako kot jaz...najbolje,da jih tle opluvamo malo,da jih bo sram kaj govorijo,a?user posted image
TRIXI,rabiš nasvete za šivanje?pa pridi do mene,ok!Ti bom pokazala vse možne šive user posted image

Ala,letim,smo na vezi....

Neposredna povezava do sporočila: 3847
3.3.2011 13:04:07   
ona
A,ja burja nam je par korcev odnesla s streh,ker smo kar na udaru...samo upam,da se ne kaj kmalu spet ponovi user posted image

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
3.3.2011 18:36:25   
onur
Jej, bom dobila več dopusta kot sem mislila in mi menda bo vseeno zneslo it aprila na dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image Pripravnici gre, saj je že prej ful časa delala pri nas, no sicer v dislocirani enoti. Drugač nič kaj novega. Danes prišla malo bolj kasno domov, zaradi dežurstva. Čebela je bila zunaj s tatkotom, zdaj pa se kopata v banji polni vode.
Smo bili brez elektrike in je moj ravno peč naložil, pol je bo pa treba to ven dat in ko je prišla elektrika odpret vse radiatorje in spustit vodo v banjo, da je temperatura v peči padla.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
3.3.2011 22:46:25   
trixi
ojla,
danes je bil pa dolg dan, popoldne še roditeljski, potem pa nastop naših otročkov, so pripravili igrico zrcalce. Ker so tejle naši roditeljski sorazmeroma zgodaj in je tatko še v službi hodim praviloma samo jaz, ampak za danes sem pa rekla, da bi bilo lepo, če bi vzel pol urce prosto in šel tudi on, da vidi fanta vsaj nastopat, da ne bom tam ko samohranilka. Hja, je bilo očitno skoraj povsod tako, smo se zbrali v res polnem številu, eni starši so imeli še bratce ali sestrice s sabouser posted image .
Potem pa k bratrancu na rd, ej, vsako leto je na praznovanju več otrokuser posted image user posted image , zdaj so takole stopničke 9, 7, 4, 2, 1 leto. Pa bo še kakšenuser posted image , mislim, ne da jih ima tale bratranec toliko, ma v žlahti se nabirajo.
Jutri pa v ljubljano, user posted image user posted image user posted image
Tako, zdaj pa hitro spat 
Aja, burja nam je zlomila eno vejo na cipresi, kako so korci na strehi nočem niti vedet- moj itak pravi, da bi jo tako ali tako morali na novo prekrituser posted image - , pa pometali bomo v soboto na veliko
ala, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 3.3.2011 22:48:14 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

cool*
urska*

kako ste se počutili med nosečnostjo?

slabo (20%)

veselo (50%)

sexy (15%)

mučno (15%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!