ona
|
Ojla! najprej hvala vam za tako lep sprejem nazaj Zdej pa upam,da se na hitro vklopim v debato Uni babnici bom že povedala vse za naprej in nazaj,ko bom le imela priliko Nič,mi smo tudi danes pohajali,čeprav sem si težko vzela teh nekaj ur,ma sem si jih,vsaj zaradi otrok,ker so zmeraj doma zadnje cajte,ker pač jaz nimam časa toliko z njimi jih kam vozit Ah,bomo že nadoknadili poleti! Šli smo pa na eno dobro kosilo k Grahorju v Dane pri Sežani...tam je res vedno dobro!! Res,da plačaš malček več,ma je vredno.Potem smo jo mahnili do Qulandie v Gorico,ker je tamala že velikokrat težila kdaj gremo tja,ma smo prišli dol ob 13,30,njo dali v uni vrtec,sine je itak odpeketal v big bang gledat kaj imajo lepega,jaz in moj pa v šoping...ne me vprašat,če sem kaj kupla,ker je zmanjkalo cajta Moj si je neke jakne proval,jaz tudi take letne,ma se nisem mogla odločit,ker je blo res tik preden se je zaprlo,ob 15,tako,da nisva oba nič kupla!Meni je ful fajn z mojim it po trgovinah,ker je zelooo potrpežljiv in zna povedat ali dobro stoji ali ne Je eden izmed redkih moških,menda ma bom šla en dan še enkrat dol,če bo seveda kaj časa,ker bom rabla kakšno lahko jaknico za zdej,ko bo pomlad...seveda,če sploh bo pomlad Ma kaj vas jezi kaj to vreme???Jaz sem tako štufa te zime in mraza,da vam ne morem povedat Evo in zdej celo sneži pri nas Res,da je še februar,ampak vseeno.... APRILČICA,nekaj sem ulovila,da si bolana?je šlo na slabše ali je boljše? Mi smo tudi letos bili kar nekaj bolani od novega leta sem,skozi neke viroze vsi po vrsti,al je bla vročina ali trebuh....sine je bil skoraj najbolj bolan,je revež zakuhal ravno na njegov RD,ki ga je imel v začetku meseca in je imel 40 vročine Sem ga kar v banji ohlajala,ni blo druge! ONOUR,vi ste novo sobico nabavili,a bi lahko tudi jaz vidla slike? Ne me pa pošiljat na facebook,ker tam ne grem za noben dnar...mi je ena najbolj smotanih stvari na internetu MID, tebi sem še dolžna čestitke za RD...torej,vse Naj,naj seveda in kar si sama želiš!!! tvoj možek je pa zelo mojemu podoben kar se spanja tiče,kot,da bi jaz pisala zadnjič,ko si pravila,da rad pospi...ti dam en nasvet,kako jaz to rešujem...pošljem mulce najprej v njihove sobe se igrat(beri noret) in potem se moj mož zbudi,seveda malo preklinja,ampak vstane V skrajnem primeru pošljem otroke k njemu v spalnico in potem tudi hitro vstane moj ima pa to napako,da ko pride iz delavnice tam ob 18,19 uri,se uleže na kavč in seveda zaspi,potems e zbudi čez pol ure in seveda ne more it zgodaj spat,tako,da potegne tudi tja do 1,2 ure v noč in potem je zjutraj kažin za vstat...jaz mu skozi govorim,da naj ne prova zaspat na kavču ob 19 uri,ker ni ok,ampak on vseeno,čeprav se zaveda,da zjutraj vstat ne more in ima cel dan pokvarjen Ah ti moški,nekaj napak pa morajo imet TRIXI,sem brala včeraj kako si pisala o snegu in smučanju in sem se prav nasmejala...jaz sem tudi na tvoji listi za NEsmučanje.... Me ne spraviš na sneg res za nič na tem svetu Ok,bodi dovolj za danes...se odpravljam spat,ker jutri je ponedeljek,pa moram prej vstat...uf,se moram učit Lepo se imejte!
|