ona
|
Ojla! Evo,jaz sem tudi na tesnem s časom,ma bom vse nadoknadila poleti,ok Pri nas vse po starem,nič se ne dogaja,kar bi bilo zanimivo...dnevi letijo ko strela in to je to Viken smo bili doma,sta bila tast in njegova tukaj...a,ja jih moram prav pohvalit,ker se zelo trudita,predvsem njegova šjora...lepo skrbi,da kaj skuha in se trudi zunaj pred hišo pospravljat,pograbla je celo zelenico v soboto...skratka,sedaj so odnosi kot je treba In je prav lepo živet v takem vzdušju,ne pa,da se grdo gledamo kot smo se kakšno dobro leto nazaj ONOUR,trebuh..normalno,da je drugič večji in se prej pozna,nimaš kaj,to se je verjetno vsaki zgodilo...jaz sem bla na koncu druge nosečnosti kot sod Ti pa boš itak uživala ko boš doma in seveda izkoristi zdej,ko imaš le hčerkico,ker potem bo vse manj časa,vsaj dokler ne malo zrastejo....evo,pri nas je šele zdej malo miru in lahko vsaj v miru z možem greva npr. na sprehod čisto sama midva,pa jih pustiva doma,pa po televiziji lahko tudi midva npr. gledava poročila,ker prej so se stalno risanke vrtele,če si hotel imet 5 minut miru Ja,nimaš kaj,tako je življenje z otroci,pestro in zanimivo APRILČICA,upam,da ne boste spet kej smrklali in,da je samo prehodno Vreme pa...ah,jaz bi rada pomlad,pa nič ne kaže..sej sem že povedala,da me že močno jezi tole vreme,ma nimam kaj Toliko od mene...pa na branje kej kmalu
|