trixi
|
ojla, prav na hitro poročilo od včeraj- smo kar dobro odnesli, samo ptičji krmilnici je odneslo streho, tako, da je zdaj "zgoraj brez", si pa nismo še vzeli časa za jo poiskat kje je pristala. Aja, pa ena mreža, ki je bila napeta čez eno pergolo je potrgana in samo še za smeti, ma ta ima itak kratek rok trajanja in jo približno na dve tri sezone menjamo, pa tudi ni nek hud strošek. Pa ja, čisto sem ozebla, ker cel dopoldan ni bilo elektrike in ni elektrike ni nič. Še poročil se ni dalo nikjer pogledat ali poslušat, edino če bi šla v avto. Danes pa dan za si ga želet, sončke in toplo, sem že mislila da se je termometer pokvaril.Kaj na krasu se je obdržal sneg, pri nas se je vse stopilo čez noč. onur, lej, službo maš, čez eno uho noter čez drugo ven, enkrat ti bo že uspelo kaj drugega dobit. ona, kaj smo se vse frizirale. Jaz sem se šla v torek ostrižt in sem dala 20 eurov. Sem pa zasledila eno debato je ena odprla da je dala v kopru neki čez 90 eurov- striženje, barvanje pramenov. Ma jaz sem ven iz teh cen, odkar imam kratke se samo ostrižem, pobarvam pa sama, ma kake pramene, mam tolko sivih in hitro mi rastejo, pridem na kant se skoz frizirat v salonu. Smola je pa ta da so v salonu kjer hodim tri in v roku dveh mesecev vse tri rodijo. Se bo treba spet na novo navadit. aprilčica, te je odneslo al vam net ne dela, je bilo neki na poročilih iz vaših koncev, pa tudi ti si delovala precej prestrašeno oni dan. Tako, zdej grem pa knjigo brat, čav
< Sporočilo je popravil trixi -- 11.3.2010 23:10:14 >
|