MID
|
hello! Da ne boste slučajno pomislile,da sem vas pozabila !Priznam,imam strašno pridnega otroka,ki več ali manj je in spi,sem pa postala strašno lena za pisanje. Ne mi kaj zamerit . No,pa pojdimo po vrsti; ONA ne,nikakor ti nisem nič zamerila,ker si omenila tle gor ime mojega sinčka.Sem pa vsekakor ful vesela,da si dala zbrisat.Ne,sej ni drugače nobenega problema,samo sem iz majhnega kraja,iz kjer ni"kao"tle gor nobene v bistvu pa iz pogovorov z marsikatero ugotovim,da ful čekirajo vse živo,med drugim tudi nas.Potem,pa ko imamo kako hudo debato,bi pa z veseljem kaj napisala,pa mi je glupo,ker mi se zdi,kot da je življenje moje družine in mene kot odprta knjiga.Zdaj,ko sem pa dala ime sinku,ki ga nima nobeden v širši okolici sem pa sploh prepoznavna.Tako,da psssst! ! Moja porodna zgodba...saj ne morem verjet,da se mi je res porod končal v dobrih dveh urah Po dogajanju 12-ih ur v prvo...moram rečt le-SANJSKO!!!To je več kot bi lahko napisala. Drugače,pa kot sem že napisala,mali je priden 100 na uro.Že en teden spimo celo noč,po 8 ur skupaj,upam,da to ni več naključje .Krčkov lahko rečem sploh nismo imeli,je pa pri vsej moji idili tudi ena-neidila ta,da se sploh ne dojimo,skoraj lahko rečem že iz porodnišnice.Stara zgodba že od hčerke se je ponovila.Velik otrok(tokrat 56cm in 4300g)in zopet zlateničen,ki je v prvih urah okusil postojnsko dudo za hranjenje z abnormalno luknjo,ki ga zasiti na brzino in tu nastopi problem in odpor do hranjenja na prsih! Padale so solze(moje)bila sem zopet na pragu depresije,in kljub temu,da sem vse to že dala skozi,čeprav sem gor spravla na umetnem mleku punco staro 3,5 let,ki je zdrava kot dren(kljub nedojenju)in ji pri teh letih kupujemo več ali manj oblačila za 6 let.Ja,verjele ali ne. Je dolga kot glista! Pa važno,da je zdrava Skratka vse gre nekako kot naj bi šlo.Je pa res,da imam tamalo že od oktobra lani doma,ne hodi v vrtec in se nama obema že kar malo rola,ker sva non stop skupaj,njej je že vse enolično,jaz se pa kar ne morem posvetit samo našemu novorojencu,kar si bi skoraj zaslužil.Vsaj par ur dnevno.Ko spi on,skušam s čim zamotit malo,da si lahko kaj naredim,ko je buden pa ona zahteva več ali manj vso mojo pozornost.Saj ne da bi človek rekel,da je ljubosumna-daleč proč,samo,ko je sama zase tisti čas ko jaz pospravljam,se ona vsega že naveliča.In tako se vrti kolo sreče.V vrtec pa se jo kar ne upam dat,ker se trenutno po naših krajih plazijo koze,škrlatinka,rota virus,gripe in vse živo.Skoraj prezgodaj,da tamali kaj faše.No,pa sej bo boljše... KAROLINA kako gre kaj pri vas?Oglasi se kaj še ti. SNEG-zame še vedno ANAKARIN(kar ne morem se privadit )upam,da je hčerka že boljše.Kar čudno mi je,ko takole vsake par dni prebirm naš forum in že dolgo opažam,da si seveda na račun službe več ali manj odsotna.Mi kar manjkaš,veš! No,te pa vsekakor nadomešča ONUR.Me prav spominja nate. Bravo ONUR,mislim,da si trenutno ti in APRILČICA tiste,ki držita naš forum pokonci! APRILČICA-dan kasneje,pa vseeno VSE NAJBOLJŠE! Kar ne morem verjet,da smo pred kratkim navijale za uspešeno rojstvo tvoje hčerke,zdaj,so pa tu že novi dve štručki. Lažem,TRI! OLIVE dobrodošla med nami ti in tvoja(popravi me,če se motim)februarčica! TRIXI draga moja kadarkoli pomislim nate,se spomnem vašega fenomenalnega lanskega dopusta,katerega moremo izvest enkrat tudi mi.Ma to bo enkrat,ko bomo malček starejši in bomo kupili avtodom. Me pa vsekakor vedno nasmejiš s svojimi posti. Ooooo,pa tu je še naša MUCKA!Berem,da malčici dobro napredujeta .Samo tako naprej!Mali ti bo pa itak dal iz dneva v dan več vetra !Ja,pa ne da bi pomislila,da ti privoščim,tako to gre.Vidim pri naši. Upam,da sem obgovorila vse aktivne članice,če pa nisem,se globoko opravičujem,pa saj mi ni za zamerit,glede na mojo aktivnost tle gor! Grem dol iz pc-ja,ne bom nič obljubljala svoje poboljšanje,ker imam občutek,da bom bolj aktivna,če nič ne prisežem. Ala držte se,se beremo! Pa,pa!!!
|