|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
26.3.2010 21:22:47   
onur
Živjo. No mi smo pa včeraj mislili, da so na pohodu koze, pa zgleda, da je bila samo neka urtikarija. Je zginilo, pa se pojavilo, pa danes se je zvečer pojavilo. Drugač ma pa učke vnete in sem šla po kapljice. Popoldan sva bili sami, ker je ati delal. Sedaj pa polhek spi, midva pa malo pred TV. Jutri moram pa it kaj v shopping po hrano.

Ona, ja dobra si ti, svaka čast. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za ekonomijo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.3.2010 23:50:24   
MID
hello!
Da ne boste slučajno pomislile,da sem vas pozabilauser posted image user posted image !Priznam,imam strašno pridnega otroka,ki več ali manj je in spi,sem pa postala strašno lena za pisanje.
Ne mi kaj zamerituser posted image .
No,pa pojdimo po vrsti;
ONA ne,nikakor ti nisem nič zamerila,ker si omenila tle gor ime mojega sinčka.Sem pa vsekakor ful vesela,da si dala zbrisat.Ne,sej ni drugače nobenega problema,samo sem iz majhnega kraja,iz kjer ni"kao"tle gor nobene v bistvu pa iz pogovorov z marsikatero ugotovim,da ful čekirajo vse živo,med drugim tudi nas.Potem,pa ko imamo kako hudo debato,bi pa z veseljem kaj napisala,pa mi je glupo,ker mi se zdi,kot da je življenje moje družine in mene kot odprta knjiga.Zdaj,ko sem pa dala ime sinku,ki ga nima nobeden v širši okolici sem pa sploh prepoznavna.Tako,da psssst!user posted image user posted image !
Moja porodna zgodba...saj ne morem verjet,da se mi je res porod končal v dobrih dveh urahuser posted image Po dogajanju 12-ih ur v prvo...moram rečt le-SANJSKO!!!To je več kot bi lahko napisala.
Drugače,pa kot sem že napisala,mali je priden 100 na uro.Že en teden spimo celo noč,po 8 ur skupaj,upam,da to ni več naključjeuser posted image user posted image .Krčkov lahko rečem sploh nismo imeli,je pa pri vsej moji idili tudi ena-neidila ta,da se sploh ne dojimo,skoraj lahko rečem že iz porodnišnice.Stara zgodba že od hčerke se je ponovila.Velik otrok(tokrat 56cm in 4300g)in zopet zlateničen,ki je v prvih urah okusil postojnsko dudo za hranjenje z abnormalno luknjo,ki ga zasiti na brzino in tu nastopi problem in odpor do hranjenja na prsih!user posted image user posted image user posted image Padale so solze(moje)bila sem zopet na pragu depresije,in kljub temu,da sem vse to že dala skozi,čeprav sem gor spravla na umetnem mleku punco staro 3,5 let,ki je zdrava kot dren(kljub nedojenju)in ji pri teh letih kupujemo več ali manj oblačila za 6 let.Ja,verjele ali ne.user posted image Je dolga kot glista!user posted image Pa važno,da je zdravauser posted image Skratka vse gre nekako kot naj bi šlo.Je pa res,da imam tamalo že od oktobra lani doma,ne hodi v vrtec in se nama obema že kar malo rola,ker sva non stop skupaj,njej je že vse enolično,jaz se pa kar ne morem posvetit samo našemu novorojencu,kar si bi skoraj zaslužil.Vsaj par ur dnevno.Ko spi on,skušam s čim zamotit malo,da si lahko kaj naredim,ko je buden pa ona zahteva več ali manj vso mojo pozornost.Saj ne da bi človek rekel,da je ljubosumna-daleč proč,samo,ko je sama zase tisti čas ko jaz pospravljam,se ona vsega že naveliča.In tako se vrti kolo sreče.V vrtec pa se jo kar ne upam dat,ker se trenutno po naših krajih plazijo koze,škrlatinka,rota virus,gripe in vse živo.Skoraj prezgodaj,da tamali kaj faše.No,pa sej bo boljše...user posted image user posted image
KAROLINA kako gre kaj pri vas?Oglasi se kaj še ti.
SNEG-zame še vedno ANAKARIN(kar ne morem se privadituser posted image )upam,da je hčerka že boljše.Kar čudno mi je,ko takole vsake par dni prebirm naš forum in že dolgo opažam,da si seveda na račun službe več ali manj odsotna.Mi kar manjkaš,veš!user posted image
No,te pa vsekakor nadomešča ONUR.Me prav spominja nate.user posted image Bravo ONUR,mislim,da si trenutno ti in APRILČICA tiste,ki držita naš forum pokonci!user posted image user posted image user posted image
APRILČICA-dan kasneje,pa vseeno VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image Kar ne morem verjet,da smo pred kratkim navijale za uspešeno rojstvo tvoje hčerke,zdaj,so pa tu že novi dve štručki.user posted image
Lažem,TRI!
OLIVE dobrodošla med nami ti in tvoja(popravi me,če se motim)februarčica!user posted image
TRIXI draga mojauser posted image kadarkoli pomislim nate,se spomnem vašega fenomenalnega lanskega dopusta,katerega moremo izvest enkrat tudi mi.Ma to bo enkrat,ko bomo malček starejši in bomo kupili avtodom.user posted image user posted image Me pa vsekakor vedno nasmejiš s svojimi posti.
Ooooo,pa tu je še naša MUCKA!Berem,da malčici dobro napredujetauser posted image .Samo tako naprej!Mali ti bo pa itak dal iz dneva v dan več vetrauser posted image user posted image !Ja,pa ne da bi pomislila,da ti privoščim,tako to gre.Vidim pri naši.
Upam,da sem obgovorila vse aktivne članice,če pa nisem,se globoko opravičujem,pa saj mi ni za zamerit,glede na mojo aktivnost tle gor!
Grem dol iz pc-ja,ne bom nič obljubljala svoje poboljšanje,ker imam občutek,da bom bolj aktivna,če nič ne prisežem.user posted image
Ala držte se,se beremo!
Pa,pa!!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.3.2010 23:51:25   
MID
mater,sem bla dolgauser posted image user posted image !Bo drugič boljše!user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.3.2010 7:11:08   
aprilčica07
Jutro,

MID: user posted image user posted image user posted image user posted image končnooo si se nam oglasila. lepo je prebrati, da se imate lepo in uživate.  Pa da je mali priden.... ma fanj..... saj mi smo tudi vsi trije doma, Jakob gre v vrtec jeseni, tako, da vem kako ti je in kaj hočeš povedat. Meni se tudi tamala na trenutke smili, ker enostavno moram najprej popedenat Jakoba, kr le drugače zastopi stvari... smo ga hotli dat vmes v vrtec pa so nam odsvetovali, ker so izoblikovane skupine in bi bil kot en prišlek.. ko se je tamala rodila pa itak ne moreš otročka kr potisnit v vrtec, bi blo kot kazen, tamaa rojena 30 avgusta, on 1 septembra v vrtec.. no, in smo vsi trije doma..user posted image ampak saj gre, nam je lepo, samo, da je sonček zunaj, pol se vse da..
dojenje: jst ne dojim, nisem niti Jakoba niti Julije, pa Jakobu kot tvoji pupiki čisto nič ne manjka... če ne gre, pač ne gre.. mene tokrat ni niti malo zagrabla depresija (v prvo me je), tokrat pa sem si rekla.. je.... ga bo že zrastla.. pa še takoj sem bla mobilna, ker ni rabla mojega joška..user posted image sem iskala dobre stvari v nedojenju, ker drgači bi od tega psihiranja znorela...user posted image pa Julija lepo raste, ima pri  skoraj 7 mesecih, 10 kg... mislim težkokategornica naša..user posted image
No, zdaj si se po dolgem cajtu oglasila, zdaj pa bodi pridna in se bolj redno javljaj in poročaj kako ste, prav?user posted image
porod: moraš provat ja, v drugo gre uber hitro in na izi.. user posted image
ona: ja smo praznov
karolina, trixi: KAM STA UŠLI?

Danes gremo spet na hrib, samo gremo še prej v šoping, pol pa na kras, pa jutri v bistrco k svakinji. Bo zihr lepo..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
27.3.2010 11:34:39   
onur
Hello. Jaz sem šla danes že zjutraj za 8 naredit špežo. Ni bilo še gužve. Kupila sem še nekaj za velikonočno dekoracijo. Zdaj Petja spi, ker nas je vrgla že pred 6 pokonci in pol je bilo ob 6 treba vstati. Tatko zunaj s svojim tatom štima trte, tašča bo naredila kosilo, jaz pa sem sfilala paprike in jih dala v skrinjo, da imamo za čez teden na razpolago, ko ni toliko časa za kuhat. Zdaj bom še malo zlikala, če mi bo uspelo.

MID, user posted image user posted image user posted image user posted image , da gre vse kot si želiš in da tvoji dve štručki (no ena že večja) lepo napredujeta. Pa večkrat se oglasi, ker te potrebujemo. Glede dojenja sem bila tudi jaz zapsihirana, ker je bila ravno tako malo zlatenčna (ne za pod lučko) in je samo spala, dojit pa se ni hotela. Pol je nekako steklo, pol sem si pa rekla, da sama preneham, pa če pogledam nazaj, mi je bilo potem bolje ko je pila na flaško.

Aprilčica07, mate korenine tudi na bistriškem?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
27.3.2010 12:15:05   
aprilčica07
onur: ne, ne nimamo korenin na bistriškem.. sestra od user posted image je  poročena v bistrco že več kot 20 let, se je strašno mlada poročila (niti 20)user posted image , imajo dva otroka in so si tam ustvarili domek.. ma ona se kr ne more navadit, pogreša toplejše goriško podnebje.. drgači so pa strašno fanj ljudje, tudi njegovi starši in gremo zeloo radi k njim...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
27.3.2010 20:31:11   
onur
Živjo. Škratek je spal dopoldan 3 ure in 20 minut, tako, da se je oreng naspala. Ko se je zbudila, smo pojedle kosilo, nato pa švignile do moje mame in tata na obisk. Prišla je še sestra s tamalima dvema. Tako, da je bil direndaj. No smo pa eno rekli in se potešili s pizzo. Smo jo nato še tatkotu na delo nesle, je šel v nočno. No ena dobra te strani, da bo delal uro manj, ker se le-ta premakne. Petja sedaj spi, jaz si bom pa privoščila en kozarček terančka in malo TV.

Neposredna povezava do sporočila: 3282
28.3.2010 20:48:02   
onur
Bem........ Pišem že ta tretjič, ker me je vrlgo ven. No, ja pa dober večer. Bo treba spet kuhovnico v roke vzet user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo danes uživali zunaj dopoldan in popoldan. Dopoldan sva bili s Petjo sami, ker je tatko spal, ker je bil iz nočne, popoldan pa smo bili vsi trije. Jaz sem si privoščila lepotni spanec s Petjo po kosilu in sem se zbudila tako utrujena, bolj kot sem šla spat. Naredili smo še nekaj pirhov - okraskov.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
30.3.2010 7:49:31   
onur
Čisto razočarana nad vsemi vami, kje pa ste?

Dobro jutro in eno .....

user posted image

Včeraj smo se malo potepali po trgovini. Smo peljali nono gledat možnosti za polaganje že zaključenega parketa. Pol je pa Petja po trgovini dirjala gor in dol in seveda padla ter kasirala buško. No ma je bilo kmalu dobro. Za nazaj domov smo se ustavili še pri moji sestrici na kavici. Pa še eno prehodno jaknico sem Petji kupila v Baby centru. Sem prav zadovoljna z njo. In ko smo prišli domov je bil dan že končan. Pojedli in šli spat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
30.3.2010 8:00:56   
aprilčica07
Jutro

res je žalost ratala tle gori.. user posted image

onur: kaj čmo nardit? a čmo tle gori čikulat dalje, saj sva v glavnem sami.. drgači pa saj imamo tudi FB, bomo pa tam kašno rekle, če je tle gori taka žalost ratala...

povem po pravici, da nimam niti volje prit sem gori, ker je tako kot je..user posted image

Nič, mi smo včeraj preživeli lep dan, je blo tako sočke, danes zgleda ne bo tako. Ma samo, da lahko malo ven frknemo je takoj bolše. Danes imam namen it do Sežane popoldan, če bo moj gospod prišel pravočasno iz Lj, moram it kaj do Kika it kupit kašne take trenirke za Jakoba, za ven na pesek. Za tako robo pa nima smisla kupovat kje drugje kot v Kiku-.. te ne srce boli, če se vse razvleče in uniči....

Nič, grem še na eno kafe:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
30.3.2010 8:45:54   
onur
res je žalost ratala tle gori..

onur: kaj čmo nardit? a čmo tle gori čikulat dalje, saj sva v glavnem sami.. drgači pa saj imamo tudi FB, bomo pa tam kašno rekle, če je tle gori taka žalost ratala...

povem po pravici, da nimam niti volje prit sem gori, ker je tako kot je..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3286
30.3.2010 8:49:09   
aprilčica07
onur: ma sem še tle. user posted image user posted image .... sem ti pisala na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
30.3.2010 11:06:42   
karolina*
ojla punce

sem bla brez računalnika in brez intereta, zdej se pa važim na novem prenosniku user posted image bravo jst!!! user posted image

Pr ns vse ok, imamo že malo ritma, čeprav čez dan ne spi glih rada, razen v vozičku, tam je lahko cel dan brez jest user posted image Špela je v vrtcu, si ne predstavljam, da bi jo imela doma, dobre ste MID in Aprilčica, da vam ob dojenčku rata še ta večjega poštimat. Meni je bolj fajn tako, da se dopoldan popolnoma posvetim Tinkari, popoldan pa s Špelo kaj ustvarjamo. Koze smo preboleli, Tinkara jih ni dobila, na srečo.

MID, super da si se oglasila. Ma prou nimaš sreče s tem dojenjem. Ma dvomim, da je kriva flaška veš...Sej tudi Tinkara je v porodnišnici dobivala dodatek iz tistih njihovih flašk, pa se čisto lepo doji. Tako da so drugje vzroki. Ma ne sekiraj se - kot si sama rekla, glih tako zrastejo, tudi če niso dojeni, tako da bo vse ok.

Joj, glih se lotim pisat, pa se oglasi naša sirena user posted image Šibam...pridem nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3288
30.3.2010 12:43:52   
ona
Ojla!

ONOUR,zgleda,da pali tista tvoja kuhavnicauser posted image

Jaz sem res na tesnem s časom zadnje cajte,ma mi morate oprostiti,je pač šola taprva potem vse drugouser posted image
Potem popoldne ko se vrnem,skušam bit kar največ z otroci,ker že tako se malo vidimo,potem ima še tavečji vedno nekaj za šolo,tako,da ni ne konca ne krajauser posted image

Dogaja se ne nič posebnega...včeraj smo šli na en sprehod prej,ko sem šla na predavanje in smo lepo fasali vsak po enega klopa....evo,so že začeli,me je kar groza,če jih bomo na vsakem sprehodu fasaliuser posted image
Se bo treba začet špricat,ni druge!

ONOUR,si pospravla bajto?
APRILČICA,imaš prav glede kika,tam je tudi za moje pojme le bolj za doma ponosit in imajo prou čudne cunje za moje pojme....me prav zanima kaj druge mislijo o temu kiku....pa itak v sežani nimaš kje kaj pametnega za kupit za oblečt,vsaj za moje pojme.Jaz grem zase najraje v Postojno v Takko,kjer imajo kar fajn cunje.
MID,no,lepo da si se oglasila in se malo razpisala,kar tako naprej!!
Porod si pa imela super!glede dojenja se pa res ne sekiraj,če ni,pač ni mleka,nimaš kaj!
KAROLINA,super,da niste koz fasali!Kako kaj tavečja punca,je kaj ljubosumna na tamičkeno?

Ala,delo kliče,uživajte!
p.s. pa ne mi zamerit,ker sem manj tle gor,saj,če bi utegnila bi sigurno vsak dan visela tukajuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
31.3.2010 13:35:50   
ona
No,danes grem pa jaz po kuhavnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
31.3.2010 13:42:23   
onur
Živjo. No pa smo še eno pritegnili gor, da kaj napiše. Drugače v službi stresno, ma danes se je malo umirilo i je bolje.

Ona, bajto sem pospravila ma je itak že vsa razmetana. Včeraj smo s tamlo delale velikončne okraske. Danes mogoče gremo na Pivško v drevesnico, če se bomo zmenili. Drugač pa nič kaj takega. Vreme v k.... user posted image

Kik: nisem še bila v Sežani. Ponavadi si kaj kupim v Novi Gorici ali Postojni, pa kaj bolj dobrega, da se hitro ne obrabi. Če pa nanese, pa tudi kaj takega za hitro ponucat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
31.3.2010 13:49:38   
aprilčica07
Na hitro, Jakob je bolan, visoka vročina, zgleda, da ga grlo boli.. jutri verjetno na izlet v sežano k tozonuuser posted image user posted image je prav bogi, no.. prav nič ne more.... se mi smili, ga ne poznam takega....

Julija se pa drži (trkam)

Se javim jutri, ko zvem kaj več...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
31.3.2010 22:17:58   
onur
Živjo.

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste čim prej boljše in ozdravili. Tudi mi smo nekaj kasirali. Petja je cel popoldan bruhala in še zdaj zvečer jo občasno nažene. Je pa vzgojiteljica rekla, da že v vrtcu dopoldan ni bila ok. Tako, da jutri bomo videli kako bo, upam, da mi bo dal bolniško brez se it pokazat oz. se bomo šle, če bo Petja slaba.

Jaz pa sem zdaj malo ustvarjala. Sem delala še košarice v obliki kokošk, da jim bom našim dala za veliko noč, pa še Petja bo nesla vzgojiteljicam.

Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.4.2010 16:45:43   
mucka25
Pozdravljene. Bolj poredko pišem, tako da je vse brez repa in glave.

Mi smo zdravi in veseli in kar naprej kaj norimo okoli. Smo bili parkrat na izletu in uživali sto  na uro. Pa kar ne morva verjet z mojim, da so otroc super pridni čim so oddoma. Tud jest smo šli skupaj v restavracijo in glej vsi trije jejo tako lepo, doma pa taki packi, kot bi tekmoval med sabo kdo bo več na tla zmetal.

No jutri bosta tamali dve stari že eno leto. Bomo samo malo praznovali, tako s sosedi, pol konc aprila pa en fajn piknik udarmo, še za moj rojstni dan zraven, pa povabmo še pol žlahte.

No ker sem lih sentimentalna glede porodnišnice, MID jaz imam zelo podobno in obupno izkušnjo s postojnsko porodnišnico in sem res srečna, ker sem tamali dve rodila v LJ. Ne morš verjet kako je to drugač, če se ti res posvetijo in pomagajo, še posebej, če si še depresiven zraven.   No šibam, je spet en kažin in tuljenje, pa res nimam pet minut miru.   Aja pa še to tako mal potihem.....naša družinca se bo povečala.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.4.2010 16:51:04   
aprilčica07
Na hitro, imamo hudo vneto grlo in rahel kašelj, dobili antibjotik... upam, da bo hitro bolše..

onur: kako ste pr vas?
mucka: vsaka vam čast.. dobri ste in še enkrat kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.4.2010 19:54:22   
onur
Živjo. Mi smo noč preživeli v bolnici. Tamala je včeraj zvečer še vse izbruhala, kar je popila in plenička je bila suha zato, sem se odločila, da gremo do urgence, kjer so nas poslali v bolnišnico. Dobila je infuzijo, zjutraj je bila ok in so nas odpustili. Je pa sedaj popoldan zakuhala.

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba.

Mucka25, user posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke. Ja dobra si.

Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.4.2010 20:47:38   
aprilčica07
onur: za Petjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob ima pa vneto grlo in kašelj, dobili Caclor ali neki takega... prvič sem danes čula za ta sirup.. zdaj pa so borbe, ker tamali tega noče pit...........jao.....

karolina: lepo, da si se oglasila.. Jakob gre v vrtec septembra, do takrat pa bomo vsi trije uživali doma..
ona: kako izpiti?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.4.2010 20:54:04   
ona
Oj,
no najprej čestitke MUCKI!
Res svaka vam častuser posted image user posted image Dobri ste!!!

ONOUR in APRILČICA,joj,mi je tako hudo,ker imate otroke bolne,ker so res bogi,kadar so bolniuser posted image
Želim vama,da se čimprej pozdraviteuser posted image

Mi smo zaenkrat uredu,razen,da je moj dragi bolan in je res kar slab,tako grdo kašlja pa cel je polomljen,upajmo,da ne bo kaj hujšega se razvilo!
Ostali smo kar zdravi,moram potrkatuser posted image
Jutri bomo verjetno šli do Kopra tale tuš pogledat,če bo kaj volje,ma bom šla sama z otroci,da ima moj malo miru,ker ga prav vidim kako gre še sam sebi na živceuser posted image
Bom še poročala,če gremo!
Drugače sem več ali manj še vedno v knjigah,zdej imam malo pavze z izpiti in me naslednji čaka šele 12,4 in 15.4.tako,da bom par dni prej malo pogledala,ker imam slovenščino,ki mi kar gre brez da se nekaj grozno učimuser posted image

Ste preživele 1.april?Mi smo šli lišo skozi,vsaj jaz...no edino sin me je hotel vržt na neko finto in sem se naredila,kot,da ga nisem pogruntala in se je pol tako smejal...saj je bila brezvezna finta,ma glavno,da je on užival na moj računuser posted image

Nič,imejte se pa se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.4.2010 20:54:10   
onur
Jakob ima pa vneto grlo in kašelj, dobili Caclor ali neki takega... prvič sem danes čula za ta sirup.. zdaj pa so borbe, ker tamali tega noče pit...........jao.....

Tudi mi smo že imeli ta sirup. Je Caclor. Naša ga je sicer pila. Moram rečt pa, da je potrpežljiva kar se tiče zdravil in zaenkrat vse spije.

Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.4.2010 21:05:22   
mucka25
Najprej ONUR in APRILČICA naj se vajina malčka hitro pozdravta. Je prov hudo gledat naše malčke če so bolni, pa vseeno kar potrpežljivi.

No zdaj pa še HA HA PRVI APRIL!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image no saj ste uganle za kaj gre, čeprov bi bila jaz vseeno vesela te novice in tud ne bom rekla nikoli ne reci nikoli. Mojga je skor kap, ko sem ga danes taklole presenetla.

Mal bi še pojamrala, če smem, ker več ne zdržim. Zadnje dni, tedne, mesece kar pošteno škripa med nama. jaz sem prišla zdaj že do te točke, da mi je kar vseeno kaj bo. Sem tud skoz slabe volje, brez volje in energije, kar mi še dodatno dela pol težave pri otrocih, ko so naporni. Jezna sem nase, ker se ne znam potegnit zase in se potlej znašam nad otroci (no saj tepem jil lih ne, se pa nočem z njimi igrat in podobno). Res več ne vem kam me bo to vse skupi pripeljalo. Od kar sva bila pri tistem svetovalcu je pa sploh sam še slabš. moj očitno misli, da sva s tem kar že rešila vse težave.

joj sem vam zatežila pa vse imate dost svojih skrbi. Držte se in hvala, ker ste tukaj in me nekako držite pokonci...ste skor edina povezava s civilizacijo odraslih

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.