|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
16.3.2010 22:36:59   
ona
Oj,drage moje!

Nekaj sem vas na hitro prebrala,ampak mi sploh ne znese več sem gor pridet...prva skrb je zdej ta šola in moram priznat,da je kar pestro...sem skoraj vsak popoldne na ljudski univerzi,vmes imam pa še izredne izpite...
Se moram prav sama sebe tolažit,da mora it,ni drugeuser posted image

Nič,mogoče vam kaj več čez vikend napišem,ko bo za mano še en izpit...a,ja angleščino sem naredila z 4user posted image
Jutri še ustno,pa bo!

grem spat,ker nameravam jutri bolj zgodaj vstat,da še malo preberem,ker pišem ekonomijo v četrtek!

Fajn se imejte in uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.3.2010 7:46:59   
aprilčica07
Jutro,

spet bom uber hitra, ker nevem do kdaj bo internet deloval. Ampak ta T2 je za bruhat, vam povem. od petka so v dolini brez televizije, stacionarnega telefona in interneta, pa se nobeden ne zmiga pridet zadeve poštimat. So še slabši kot siolovci..  z siolom imam jst slabe izkušnje. Ma da ne bom samo jamrala moram pohvalit amis, kr so nam na hribu poštimali kolkor hitro so mogli.

Drgači imam pa Jakoba bolanega. Nevem kaj je, je vročina od pondeljka zvečer, sicer ne dosti tam okrog 37,5  do 38 se giba. Bom vidla kako bo preko dneva, drgači ga peljem pokazat. Pravi, da ga nič ne boli, ma vročina je od nekje, kajne? Julija je zaenkrat dobro, dvakrat je prespala noč Zgleda, da so jo une dni res zobki matrali. Še vedno je pridna za jest, pa z vozekom uživa sto na uro.

Se oglasim, ko bomo spet povezani za zihr:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.3.2010 20:00:08   
onur
Živjo. No midva z možekom sva se danes nasmučala na Krvavcu. Sonečk je sijal 100 na uro. Je bilo pa toliko ljudi, kot da ne bi noben delal. user posted image user posted image user posted image user posted image Sva bila že ob 15 doma. Popoldan smo šle s Petjo nekaj k meni v službo, zdaj je pa šla s tatkotom spat. Jutri bo še malo generalke po hiši, pol grem pa na nego obraza.

Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit in držim pesti za naslednjega.

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
18.3.2010 7:58:25   
aprilčica07
Bemu T2, NIČ NE DELA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se šlepam, da se vsaj javim.. je pa Jakob ok, zgleda, da je bla vročina prehodna (trkam)

Nič, lih tolko, dokler ne crkne še to...  

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
18.3.2010 21:20:47   
onur
Živjo. Zjutraj sva šle s Petjo peš v vrtec (je do vrtca 5 minutk peški). Danes so imeli srečanje z nonoti in nonami, vendar naša nobena na žalost ni mogla priti. Pa nič zato, ker je vzgojiteljica rekla, da je Petja vseeno uživala in jo je pa en nono od sovrstnika v vrtcu malo pestval in se je vseeno zabavala. Ko sva jo prišla iskat z možekom je na poti domov pol poti prevriskala.
Jaz sem dopoldan še pospravljala po stanovanju, nato sem šla na nego obraza, pa v trgovino po špežo, pol pa sva jo popoldan z možekom udarila v NG in Petji nakupila cunje. Ma kaj ko imajo že vse poletno zunaj. Ja, kje je pa spomladansko? Jutri gremo še po bodije in kakšno trenirko ter še ene čevlje za doma.

Aprilčica07, upam, da vam čim prej tole porihtajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3255
19.3.2010 12:52:01   
onur
Hello. Samo na hitro. Sem pucala še nekaj po bajti dopoldan, pol sem se pa lotila avta, ker je bil katastrofa in sedaj končala. Zdaj pa si privoščim eno kavico in tuš. Kosilo je pa tašča skuhala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
19.3.2010 16:31:10   
aprilčica07
Tle smo še vedno brez neta-.. za par minutk reset_iramo, da se lahko oglasim, pol pa tema.... ma je.... t2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
20.3.2010 15:57:59   
onur
Živjo. Vreme je pri nas totalna beda. Piha in oblačno. Upam, da bo kmalu kaj bolje. Midve s Petjo sva bili dopoldan na delavnicah, ki potekajo vsako soboto. Imele smo se fajn. Po kosilu sem šla malo z njo spat, sedaj pa nadaljuje tatko. Jaz sem naredila ta čas kao mesne kruhke - šunko in sir sem zavila v testo in bom dala pečt, bomo videli kaj bo ratalo. Zvečer pa greva z mojim na Parni Valjak.

Aprilčica07, že konektana?

Neposredna povezava do sporočila: 3258
20.3.2010 22:13:05   
ona
Ojla!

končno imam nekaj minut časauser posted image
Res se ne vidim ven,ker sem kar v učenju in se mi kar gre,da lepo naredim vse izpite,ker sem si to pač dala v glavo in zdej nimam izhodauser posted image
Najboljše je,ko se mi mulci smejijo...po drugi strani pa me predvsem sin kar občudujeuser posted image

Danes smo bili pri moji mami na rojstnem dnevu,drugače smo pa kar doma.Dogaja se ne nič,razen,da sem shujšala 2 kila,ker nimam cajta niti jest ob takem tempu...vsaj ena korist je,kajne?

Ve vidim,da ste uredu!APRILČICA,nimaš kaj ko te enkrat zafrkava internet ni ne konca ne kraja!Ma enkrat boste že poštimali,ni vrag!
ONOUR,ti si tudi ok?Lepo,da greste na koncert!Poročaj,kako je bilo!

Najbolj sem se pa nasmejala OLIVE z tistim dogodkom pri Tozonuuser posted image
Ma kaj takega!Tozon verjetno ni pričakoval,kajne?user posted image

TRIXI,evo je spet vikend,kaj spet kaj pospravljaš?

Ma kaj naj vam sploh napišem,ker se nam nič ne dogaja...otroci rastejo,možek je super,ostalo tudi....

Nič vas bom pozdravla,pa se še kaj preberemo!
Uživajte!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
21.3.2010 10:16:07   
mucka25
Čao, še sem živauser posted image user posted image user posted image , ko se nisem že tolk časa oglasla.

Ja dobrodošla OLIVE in čestitke za punčko.

Ja pri nas se kar naprej kaj dogaja, saj kaj bi napisala sploh nevem, tamali govori kot strgan dohtar, ma ga na trenutke nič ne zastopimuser posted image , ma bo že. Tamali dve pa bi skoz sam hodili in šarli okol. ja so vsi trije tolk pridni in mi pomagajo pospravljat, da o kaki generalki pri nas sploh ne sanjamo, če z možem redne stvari počistva za njimi sva vsa srečna. Sploh kuhinja je pravi svinjak, ko oni jejo....a jej me no.

Ona bravouser posted image user posted image user posted image za šolo, jaz bi se tud morala lotit sam še tisto diplomo napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

No konec lušnega moram it , me nekaj rabijo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
22.3.2010 9:17:09   
sneg24
Ojla,

dokler sem pri volji, da sem vam oglasim. Smo tako-tako, boleznine doma ne nehajo in še povrh vreme bljaakuser posted image .
Prejšnji teden je naša večja hči zbolela za angino. čez dober dan kasneje opazi, da ima bulo zadaj ušesa (odtečene bezgavke) in sem jo peljala na urgentno, da vidijo kako naprej. Ker bezgavke so bile trde in velike kot oreh.
In dohtorca pravi, da ima hujšo obliko angine, ki ji pravijo fajfarska angina. potem so kao doživljensko imuni proti tej bolezni. Hudo je za videti, ko ne more nič in samo leži že 4 dan. Veliko pije čaja, kakava, včasih jo prisilim k jogurtu, da se malo potrudi-samo zaradi bolečin v trebuhu. Nato ji je bolje. Ma kaj ko ne more dihati na nos in je zabasana, ponoči se skoz zbuja. Samo mrzli obkladki ji malo pomagajo, da jo ne bolijo bezgavke.

Počasi se spravljate na spomladansko čiščenje.Ajooooj, komaj stignem površinsko počistit, kaj šele da naredim generalko. Z MUCKO sva na istem.

Ala uživajte, grem delat vitaminske napitke

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
22.3.2010 11:41:34   
onur
Živjo. No, jaz že veselo delam, je pa prav pašal tale dopust. Smo ga aktivno izkoristili. Petja je bila v vrtcu. Jaz sem se lotila generalnega čiščenja (prostor po prostor, no proti koncu je šlo bolj hitro). En dan sva namenila smučanju. Možek je šel s tatom napravljati drva. Pa pri frizerju sem bila. En dan sva Petji nabavljala cunje. Pa sva bila na koncertu Parnega Valjka. No, kar aktivno.
Danes je Petjo nona peljala v vrtec, ker sva šla oba z mojim delat. Danes bodo praznovali v vrtcu prvi dan pomladi, bo prišla knjižničarka prebrat pravljico. Včeraj smo ustvarjale jajčka za veliko noč - okraske. Je bilo tako po dnevni, da ojoj. Ma je bolj mama naredila kaos.

Sneg24, kaj pa kakšni antibiotiki ne pomagajo. Upam, da se čim prej pozdravite.
Mucka25, saj ne moreš imeti časa pri treh nadobudnežih.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
22.3.2010 12:18:03   
ona
Ojla!
Se vidi,da se mi ne mudi z izpiti,imam šele v sredini aprila 2 naenkrat,tako,da ni take sileuser posted image

ONOUR,ne bi še k meni prišla malo spucat,a?
Se hecam....če vam po pravici povem jaz nikoli ne delam neke generalke,vse sproti spucam,da se mi ne preveč nabira.
včasih sem tudi jaz na pomlad začela vse bolj intenzivno pucat,ma sem ugotovila,da je brezveze in tisti čas raje preživim z otroci...bo že počakalo pucanjeuser posted image

SNEG.ma bogi vi,no!Kar ne neha pri vas z boleznimi,je skoz nekaj...user posted image

MUCKA,te prav vidim kako je pestro pri vasuser posted image

Mi smo včeraj spet lenarili...no vsi razen mene,ker jaz sem si cel dan neke zapiske pisala,zvečer pa je mojega dragega prijelo,da bi jedel čevapčiče in je prav smešen...jih je šel iskat v Koper v Eden,tja kjer smo že enkrat jedli in je super hrana!!
Sem mu prav rekla,da se mu pa da dol v Koper it...in je res šel!user posted image
Smo se potem tako nažrli,da se še zdej slabo počutim oz. me peče vest,ker se kar malo držim pri hrani in potem se grem tako nabasat...mah,samo enkrat se živi,kajne?
Če prav pomislim,skoz pazim kaj jem,življenje pa gre....včasih si pa lahko kaj več privoščimo,kajne?user posted image

Ok,bodi dovolj za danes...se preberemo še kaj!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
22.3.2010 14:27:32   
aprilčica07
Ojla

končno nam net delauser posted image user posted image Jakob je priden, tamala danes malo manj, naš tata ima pa danes rduser posted image še zadnja 3, drugo leto bo padla okrogla (moj 40, brat moj 30, moja mama  pa 60)user posted image

Tako, da bo danes pester dan.

onur: jst grem pa na masažo hrbta nekam v Ajdovščino, sem dobila nagrado... komaj čakam..
ona: čevape v koper? ma si jih je mogel res želetuser posted image
muca, anakarin: dobre ste z tremi, jst že z obema kašen dan komaj diham, pa živčna sem ko hudir, ko ni kaj po moje, in eksplodiram za malenkosti.. mi je lubi obljubil da enkrat aprila vzame oba, jst ostane na krasu, oni pa pridejo  v dolino za vikend.. da sem skuliram, ker sem tudi njemu zoprna taka..user posted image

Grem kaj nardit dokler dama spiuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
22.3.2010 20:06:36   
onur
Aprilčica07, pa ste spet konektani. Pol boste pa uber žur naredili za same okrogle.

Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image , vsi izpiti bodo šli ok, boš videla. Drugač pa meni prov paše včasih pucat, da se malo spočijem, ker drugače moramo tamalo itak skoz animirat, ker če ne razmišlja samo o neumnostih.

Petja že spi. Tatko je prišel z dela. Zdej pa malo pred TV, pa kozarček terančka spit, pol pa čurit med rjuhe.

Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.3.2010 7:26:18   
onur
Dobro jutro. Ena slikica za poživitev dneva.

user posted image

Joj, danes pa sem spala bolj slabo. Se je mala non stop odkrivala, mi pa hitet pokrivat. Spi na sredi. Sva jo imela v posteljici in je bila non stop razgrnjena, sva jo dala v vrečo, pa se je tako zamotala, da jo ne dam več noter. No pa je na sredi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.3.2010 7:33:08   
aprilčica07
Jutro,

onur: Jakob je tudi na sredini, že skoraj dve leti in sploh nima želje it kam drugam spat, meni se pa tudi ne da preganjat z njim. Ker če spi z nami, spi lepo in mirno.. drgači je pa kažin celo noč. Nevem pa kako bo, ko bo(če bo) še dama hotla bit pri nasuser posted image user posted image

Drgači pa ja, net nam dela.. HUra, zdaj lahko spet pisarim brez straha:):)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.3.2010 8:35:59   
onur
Jakob je tudi na sredini, že skoraj dve leti in sploh nima želje it kam drugam spat, meni se pa tudi ne da preganjat z njim. Ker če spi z nami, spi lepo in mirno.. drgači je pa kažin celo noč. Nevem pa kako bo, ko bo(če bo) še dama hotla bit pri nas

Bo treba pa večjo posteljo naročit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.3.2010 20:06:11   
onur
Živjo. Malo na hitro. Prišla domov, se preoblekla in šla s Petjo ven. Tatko je šel počivat, ker je šel zvečer v nočno. Zunaj sva bile do nekaj čez 17 uro. Nato je jedla, mama si je privoščila eno kavico. Pa sva zbudile tatkota in ga odpravile delat. Pol sem pa še Petjo stuširala, zaradi klopov. Zadnjikrat je imela enega na stegnu, danes pa je en padel na previjalno mizo. Moram kaj kupit proti tem hud.....user posted image .

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
24.3.2010 7:38:03   
onur
Dobro jutro. Pa naj bo enkrat za spremembo en sok zjutraj, čeprav pri meni je bila kavica.

user posted image

S Petjo sva bile ponoči same, ker je tatko delal (no v zgornjem štuku še tast in tašča in prababica). Se je pa celo noč nekaj vrtela, se vidi, da se dela luna. Zjutraj je imela eno očko malo čudno - krmežljevo. Bomo videli kaj bo.
Jaz že v službi in delam. Poslala sem še dve prošnji, no ponudbi, pa da vidimo kaj bo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.3.2010 7:42:29   
aprilčica07
jutro

onur: sokec? jst sem ravnokar spila dobro kafečke... zdaj se pa naštimam in grem k frizerki, na razvajanjeuser posted image najbrž bo res treba večjo posteljo kupit, ja, ni slaba ideja..
kam si to poslala prošnje oz ponude?

Ma kašno lepo vreme, je.... komaj čakam, da popoldne gremo na en dolg sprehod.... magari do mesta, ker smo v dolini..a sem vam povedala, da sem imela klopa? nimam pojma kje sem ga kasirala, ker tle okoli je sam beton.. če bi blo na hribu, ok, štekam, ma tle doli... grrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
24.3.2010 9:33:02   
onur
kam si to poslala prošnje oz ponude?

Na CSD Postojna in Sežana.

Klopi: naša tamali jih je že imela. En je bil na stegnu zapičen, včeraj pa je drugi padel na previjalno mizo. Me je kar groza.

Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.3.2010 11:31:17   
onur
Čestitke mamice za materinski dan.

user posted image

Aprilčica07, tebi pa vse najboljše za rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.3.2010 11:44:34   
aprilčica07
onur: hvala:):) mi je všeč spodnja slikica:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z svečkamiuser posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.3.2010 13:40:17   
ona
Ojla!

Sem vidla,da sie nekaj voščujete...ma APRILČICA,ma kdaj imaš ti rojstni dan?Sploh nisem nikjer zasledila,da sploh kaj praznuješuser posted image
No,vseeno vse NAJ;NAJuser posted image user posted image

Mi smo po starem...sem že pozabila kako se sploh piše,ker imam zadnje čase le kemik v rokahuser posted image
Naredila sem še izpit iz ekonomije,zdej imam malo pavze tam do 12 aprila,potem pa spet nekaj izpitov in seveda vsakodnevna predavanja...še ob četrtkih,ko nimam nič,grem pa na tečaj italijanščineuser posted image
Saj se mi bo zrolalo en dan...ma,ne se hecam...saj bo šlo!

Otroci so uredu,pridni in zdravi,tamala postaja že prava dama in se mi zdi,da tako hitro odrašča,da je joj...sin me bo počasi prerastel...jao mene kam leti ta cajt!

Ma sploh ne vem kaj naj vam pišem,ker se mi res nič ne dogaja....Vas bom pozdravla in upam,da katera kaj več napiše,da vržemo eno debatouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.