|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
23.2.2010 7:47:12   
onur
Dobro jutro in tole vam privoščim ter dober tek.

user posted image

Nič kaj posebnega. Mamica že dela, tatko pa bo Petjo peljal v vrtec. Cepit bi se tudi mogli it, drugo dozo za pnevmokok, vendar ne vem ali naj še počakam, ker v vrtcu pravi, da še kašlja, doma pa nič ne kašlja. user posted image user posted image

Aprilčica07, ja je res moglo kaj bit v zraku. Ma tudi zjutraj, ko sem jaz vstala za v službo, se je začela dret mami, mami. Pol pa možeku težim, da naj jo že enkrat dvigne (da se jaz vsaj enkrat v miru odpravim) in se bo končala dret. In ati čaka in čaka in ko jo dvigne je bilo itak konec dretja.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
23.2.2010 8:20:13   
aprilčica07
Jutro,

še kr z glavobolom.. za po.pizdituser posted image user posted image user posted image user posted image nič mi ne pomaga... zelo redko sem imela glavobole pred rojstvo tamale, zdaj so pa konstantni gosti... tudi pritisk me matra od rojstva male dalje.... takrat mi je ful ful narastel in potem padel, ampak se mi to tudi ponavalja... pol sem pa vsa sesutauser posted image user posted image user posted image

Grem spit še eno kafe:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
23.2.2010 12:42:28   
Olive
Pozdravljene Kraševke!

Sem na novo priseljena na Kras in imam eno vprašanje za vas. Mogoče ste že imele debto na to temo, ampak ker je časovna stiska, nimam časa prebrati vseh strani. Zanimajo me vaše izkušnje in priporočila glede otroškega pediatra za Sežano okolico.

Hvala za vsak nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 3178
23.2.2010 12:44:11   
ona
Oj,
ja,tej dnevi res letijo,vsaj pri meni....potem gre tik tak ena dva dni mimo preden se vam javimuser posted image
Saj ni nič novega pri nas,sin je doma,imajo počitnice ta teden in mu je tako dolgcajt,da glava boli....še dobro,da je samo en teden počitnicuser posted image

APRILČICA,ti mene malo strašiš s tem glavobolom in tvojim zdravjem,kaj če bi šla na kakšno kontrolo za vsak slučaj,ker da te dva dni glava boli pa res ni uredu...dej provaj it do dohtarja,ok!

ONOUR,da ne boste šli ta teden slučajno k Tozonu,ker ga ni,je na dopustu,tako,da mi ni jasno,če ste slučajno naročeniuser posted image Jaz sem šla z našo včeraj na preglede,ker mi je Tozon rekel,naj pridem v ponedeljek in na kaj naletim,na list na vratih,da so na dopustuuser posted image
Ma da bi se pa prej kdo spomnil....tako,da se tudi ti slučajno ne zafrkneš,ok!

Pa hvala za tvoje jutranje dobrote,ma jaz sem se kar nekako odločila,da moram shujšat 3 kg in sem šla malo na ločevalno dieto sedaj,ker edino tako grejo tej moji 3 kili dol...ja,sem pač smotana,so mi odvečuser posted image

Nič,grem še kaj naredit danes!

Neposredna povezava do sporočila: 3179
23.2.2010 12:46:06   
ona

IZVIRNO SPOROČILO: Olive

Pozdravljene Kraševke!

Sem na novo priseljena na Kras in imam eno vprašanje za vas. Mogoče ste že imele debto na to temo, ampak ker je časovna stiska, nimam časa prebrati vseh strani. Zanimajo me vaše izkušnje in priporočila glede otroškega pediatra za Sežano okolico.

Hvala za vsak nasvet.

Pozdravljena!
V Sežani je eden in edini pediater Tozon in za šolske Mugoševa,to je tudi vse!Zdej za ene je uredu,za druge manj,jaz hodim k njemu,ker itak nismo dosti bolani in zaenkrat je uredu za tisto kar rabimo,nekateri vozijo pa otroke drugam,npr. v Postojno.
Ti bo še katera kaj več napisalauser posted image

(odgovor članu Olive)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
23.2.2010 20:17:38   
onur
Živjo. Danes nič kaj posebnega. V službi sem se najedla kremšnit, ki jih je sodelavka naredila. Njjjjjjjammmmmmmmmiiiiiiiiiii. Popoldan pa preživela s Petjo. Možek je šel malo počivat, ker je šel v nočno. Se mi pa zdi, da sem zadnjih nekaj dni tako zmartrana, da bi kar dol padla in zaspala, ko pridem iz službe. Včeraj sem šla spat že ob 21.00, ker nisem mogla več.

Ona, sem se naročila za cepljenje 3. marca, ma sem študirala, če bi šli jutri (malo kašlja, ma bog ti ga vedi, kaj bo še do drugega tedna). Pol pa sem se odločla, da gre raje drug teden, pa še tebi hvala za info. No pa saj itak sem mislila poklicat. Za sina, pa saj bo kmalu teden okoli in ponovno šola.

Aprilčica07, kaj pa kakšen pritisk na oči, pa če te od tega boli? Drugač pa raje pojdi na kakšen pregled, če se to ne umiri.

Olivia. Pridruži se nam na čveku. Daj povej nam kaj o sebi, kje živiš, kolk stare otroke maš, ... Joj sem firbčna, ma saj so tudi ostale. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa kot ti je Ona povedala, je v Sežani edino Tozon. Jaz tudi hodim k njemu, vendar nisem zadovoljna. Težav ne vem kakšnih nimamo. Me ovira samo pot, če bi hodila drugam.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
23.2.2010 21:12:38   
aprilčica07
Olive: tud jst vozim k Tozonu.. kaj vem, je tako, tako,  saj meni ni napačen, ampak sem čula vse sorte, sama pa imam z njim za zdaj dobre izkušnje.. je pa res (HB), da otroci niso nevem kolko bolani (trkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam).. drgači iz moje okolice vozijo tudi v Novo Gorico, samo nevem, če sploh še kje vzamejo..user posted image
ona, onur: saj približno vem kaj me heca... od rojstva tamale dalje mi pritisk ful niha... ampak res ful, visok, čez uro pa nizek nizek... parkrat na dan tako, naslendji dan pa glavobol za popi.zdit.. moja dr čaka, če se bo znormaliziralo, v nasprotnem primeru pač tablete za uravnavanje...  imamo pa dedno visok pritisk v familiji ( mama in tata)user posted image user posted image

Grem kr  v  vodoravno,  gledat Housa

Nočko.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
24.2.2010 0:02:22   
trixi
ojla,
eko me po dolgem času, ma mi imamo zrihtano klet in preseljen računalnik, tako, da je bilo vmes malo pauze preden je moj vse kable poštimal. Tako da po novem se vam javljajm iz podzemljauser posted image , samo res, mi imamo še kar navado reč klet, samo za tako rečt bi morali okoli mene viset šalami, kšn pršut bi se sušil, pa kšn buč vina, user posted image user posted image , je pa tak super prostor, res je moj dolgo obljubljal, samo se je splačalo počakat. Je vse sam delal, je pa naredil podest na ene 90 centi višine, tako da bo spodaj prostor za spravljat šaro, gor je pa računalniška miza, en manjši kavč, tamali ima prostor za igrače.
onur kaj imaš nadaljevalni kuharski tečajuser posted image , evo, že kuhamo
ona pridna, sm vidla da hujšaš, mi daš še meni eno brco v rit
kasso si vidla da je snežilo
olive, jaz ti ne morem nič svetovat, ker sem v dolini, bi rekla aprilčica, pa še naša dohtarca je na dalj časa trajajoči odsotnosti. Lahko se nam pa pridružiš pri čveku, smo radovedne jauser posted image
aprilčica, dejva midve kakšno več rečt, ker te berem zato sm pa tisti prejšnji al predprejšnji post tako vn padla, ma ko te boli glava dva tedna ,se ti valda že cufa v možganih. Potem po ab sm pa ku nova. Drugi je tisti migrenski, meni pomaga dva dni teme, mirna, hladna soba in je. Ja, če si to lahko privoščiš. Ti pa praviš, da imaš probleme s pritiskom, večkart pišeš grem še na eno kafe, pogrešaš it ven. Ma saj se ti odgovor ssam ponuja, no, ni nujno da je tako, ampak poskusit nič ne stane in predvsem ne škodi. Kava je diuretik, odvaja vodo iz telesa, koliko popiješ tekočin- ne kave? Pejdi ven, če je dež pa po dežju, kolikor pišeš, maš fajn taščo in starše, za tiste pol urce ni vrag da ti kdo pogleda tamale. In še to, mi je prišlo na misel, da bi morala prebrat eno knjigo o pritisku, ki ti res fajn razloži na razumljiv način, kako ta zadeva v našem telesu sploh deluje in kako si lahko ogromno pomagaš s prehrano. Jo imam, ma bi morala gor v kuhinjo pogledat naslov, pa je daleč. Če te zanima, povej. Joj, ma ne mislit, da se hočem delat pametno, samo vem, kako je hudo, ko glava boli, jaz imam občasno eno stopnjo glavobola kar za normalno stanje, ki itak nič ne pomaga, samo čakat, da mine. In takrat buhnedej da sije sonce, občutek kot bi kdo rezal z nožem tam nekje na vrhu nosa. Pa sitna sem, nič se mi ne odpravi naredit.
Tako, zdej grem v dva štuka višje, jutri imam čistilni dan, potem pa šoping z eno mojo prijateljico, ki aprila pričakuje bebijauser posted image . Iii, padem v šentiment gledat tiste male cunceuser posted image , čav 

< Sporočilo je popravil trixi -- 24.2.2010 0:12:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3183
24.2.2010 7:35:19   
onur
Dobro jutro. Danes pa malo jutrajnjega razvajanja.

user posted image

Jaz moram še bone pnucat za kozmetični salon, ki sem jih dobila od možeka za rojstni dan. Drugač pa me je zjutraj tako kašelj napadel in še zdaj kašljam. Za popuser posted image .

Trixi, user posted image user posted image user posted image user posted image  možeku za klet.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
24.2.2010 8:32:22   
kasso
trixi, ja ja vidla, a je ka sreči že vse pobralo user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
24.2.2010 8:34:29   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: ona

IZVIRNO SPOROČILO: Olive

Pozdravljene Kraševke!

Hvala za vsak nasvet.

Pozdravljena!
V Sežani je eden in edini pediater Tozon in za šolske Mugoševa,to je tudi vse!Zdej za ene je uredu,za druge manj,jaz hodim k njemu,ker itak nismo dosti bolani in zaenkrat je uredu za tisto kar rabimo,nekateri vozijo pa otroke drugam,npr. v Postojno.
Ti bo še katera kaj več napisalauser posted image

Kdaj pa bosta šla tadva v penzijo user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
24.2.2010 11:19:07   
aprilčica07
Ojla

Spali smo dobro, od 20 do 6, vsi v kompletu, razen mene . Jst sem pa začela gledat en film okoli 23 in je trajal do 1, in itak sem šla spet prepozno spat. glavobol je malo bolše, še čutim, ampak se da preživet. Sem klicala dr, če do petka ne bo bolše se moram it pokazat. Sumim, da je res migrena. ali pa mi kontracepcijske tablete delajo štalo.. sem že imela glavobole po tabletkah, pa se je pol znormaliziralo, tokrat pa se kr noče... sem si merila pritisk zjutraj, pa je bil ok....
Da se pohvalim,  sem pa že bla zunaj z Julijo, smo šle šetkat v mesto, pa eno kafe sem si privoščila na sončku, tamala je itak spala. Sem šla gledat za čevlje za Jakoba.. pa sem vidla ceno, me je kr minilo..57 eur, a so zlati, ali kaj? Trenutno kuhamo mineštrice za moja otročička, zase bom pico naredila.

trixi: pijem zadosti, cca 2 litre vode dnevno, mislim, da tle ni problema... povej kako se imenuje tista knjiga, bom šla malo prebrskat če si lahko kaj pomagam...
onur: jst bi tudi tako masažouser posted image
kasso: ta dva dr sta kr večnaaaaaaaaaaaaauser posted image
ona: imate sonce?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
24.2.2010 15:41:18   
Olive
Hvala za vaša mnenja (če je še katera še iz tega konca je seveda še dobrodošla za mnenje) ter hvala za sprejem in vabilo v vašo čvekalnico.

Malce o meni in moji družinici: Sem dobre tri leta priseljena v Sežano. Z možem pa sva dobila 12 dni nazaj prelepo princesko, zato tudi vprašnje o pediatru, ker se bo treba odločit. Verjetno bom peljala kar tukaj v Sežani, čeprav sem tudi od drugih že slišala za različna mnenja. Ampak je pa časovno zelo ugodno, če je blizu. Mah, če ne bomo zadovolni bomo še vseeno lahko zamenjali. user posted image user posted image

Koliko pa vas je kaj aktivnih tukaj na forumu in iz kje vse ste? Trenutno je kar polno dela, ampak na vsake toliko časa pa se vam bom kaj oglasila.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3188
25.2.2010 12:17:22   
onur
Živjo. Ja kje pa ste? Bom vzela v roke hokejsko palico, ne samo kuavnico. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz delam, no. Do malo prej sem visela na sestanku, ki bi ga po mojem lahko končali v eni uri, samo eni zamujajo, eni raztegnejo debato in skrenejo s poti, ... Ma kaj čmo.
Mmmmmmmmmmm, zvečer pa grem na razvajanje - masažo hrbta. Možek to že itak ve in bo počuval Petjo. Ma ga pa danes kličem in on v trtah ter da bo strigel še popoldne. Sem mu pa dala ultimat, da pride do 16 domov, ker jaz nato grem in da je to vedel, pa ni nič ugovarjal.
Včeraj smo bili s tamalo v Postojni. Smo šli po spalno vrečo zanjo in jo bomo danes sprovali, pa da vidimo kako bo.

Olive, glede aktivnih tukaj - ene bolj ene manj, pa se nato malo zamenjamo, ona včasih obupa, ker se nič ne javljamo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa jo privlečemo nazaj. Drugač pa ene in iste: aprilčica07, sneg24, mucka25, ona, trixi, karolina* (redko), mid (redko), ...
Jaz sem na Kras priseljena. Drugače doma v bližini Pivke, sedaj pa v Dutovljah. Delam tudi v Dutovljah oz. Sežani (sedež je v Dutovljah). Z možekom mama punčko staro 15 mesecev, razmišljava pa še o enem naraščaju.

(odgovor članu Olive)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
25.2.2010 14:10:20   
aprilčica07
onur: evo mene na pozivuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pohajala zunaj, dokler je blo še sončkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, smo uživali vsi trije sto na uro...user posted image
olive: ja, jst sem iz okolice Komna, živimo pa malo na Krasu , malo pa v NG  oziroma predmestu NG, (malo na hribu malo v dolini),....user posted image dva otročka, trenutno še na porodniški in uživamoooooooooooooouser posted image

Sončka ni več. Zdaj bi jedla kaj sladkega, pa nimamo nič Pečt se mi pa res ne da.. najbolše, da vzamem tamalemu kinderuser posted image za silo bouser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
25.2.2010 16:55:16   
trixi
ojla,
a dej no onur hokejuser posted image  zdej bo itak toplo in se bo led stopil, aja, hokej na travi baje še obstaja a ni škoda da pomendramo rožce ki se trudijo na planuser posted image . Pa saj smo pridne lej, samo aprilčica je zamenjala vrstni red in gre prvo ven in nas pole pozdravi vsa nasmejana in dobre volje.
olive jaz sem pa iz okolice krasa, nekje na pol poti aprilčice med hribi in dolino, tako, da sem pridružena, ma se mam prav fajn tle. Sem pa že med bolj no ne tastarimi, dejmo reč v žlahtnih zrelih letih, imamo pa eno veliko punco polnoletno po vseh zakonih 21, ki je že študentka tretjega letnika fs in enega malega fantka prvošolčka.
ajej, da vam ne povem, včeraj sem še mislila, da se bom kaj oglasila, ma sem bila zvečer tako utrujena. Smo šle s to mojo nosečo prijateljico v šoping, meni so tele noge odpast, ona pa še kar vsa nasmejana,polna energije. edino lulat je šla trikrat, lepote nosečnostiuser posted image . Samo živa žalost, človek ima voljo kej kupit -oblekice in to in ne more ki je vse roza al pa čelest, vse strogo ločeno za fantke al punčke. Oni pa nočejo vedet kaj bo in ni nič nevtralnega. Z muko in težavo smo najdle en rumen kompletin in en zelen pajacek. Ma naj grejo nekam. No, potem je mene včerajšnji sonček premamil in seveda je tudi naš fantina dobil nekaj za osvežit garderobo. Najprej je neki sitnaru, potem pa izbiral in prebiral, na koncu se je odločil za jaknico z nekimi motivi od piratov, potem še majčko komplet, na hitro sem vzela še ene kavbojke in še ene par majčk. Meni nič, ki moram prvo shujšat. Je reku moj, če gremo jutri v bazen, sem rekla, da edino, če mi kupi neopren do kolenuser posted image . Aja, lahko bi šla pa jaz ta čas na eno masažico, bi bilo za razmislit, onur, si mi dala idejouser posted image
čav

< Sporočilo je popravil trixi -- 25.2.2010 16:56:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3191
26.2.2010 8:23:57   
onur
Dobro jutro. Včerajšnja masažica je pasala 100 na uro. Sem bila prvič in navdušena tako, da kmalu ponovimo, ker imam še bonov v dobrem. Drugač pa nič kaj posebnega. Možek danes dela cel dan, po službi grem po Petjo in švrknemo domov, popoldan pa na obisk k prijateljici, če bo imela čas. Jutri sem študirala pa da bi šle s Petjo v Postojno gledat klovneso Mika Mako.

Meni nič, ki moram prvo shujšat. Je reku moj, če gremo jutri v bazen, sem rekla, da edino, če mi kupi neopren do kolen

user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobra si mi ti.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
26.2.2010 9:17:11   
aprilčica07
Jutro

spet dež, kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi mogla it z tamalim v NG, pa se mi ne da v tem vremeni it ven.. moram it iskat ene kavbojke, sem jih kupla, pa so mi jih kr tam skrajšali.. pa se mi ne da........trenutno kuham jabolko za tamalo, da poje, ker smo vstali že bo  5 30, vsi trije.. jao meniuser posted image user posted image user posted image grem spit še kašno kafe...

trixi:  fanj za šoping...user posted image user posted image user posted image user posted image    glede barv : jst sovražim roza barvo, videt je ne morem.. ma a misliš, da dobim kaj za tamalo, da ni roza??user posted image user posted image zadnjič sem ji šla kupit en komplet v h in m, ma sem ga vzela na fantovskem oddelku, ker meni uno rozasto, vse v bleščicah.... kr ortikarije dobim, ko vidim to.. jst bi tudi tamalo v zeleno, rumeno, modro, belo oblačila.. ma ne, da je cela v roza, kot en konfet..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mi je všeč uni izraz, žlahtna letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jst tudi tam blizekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
onur: verjamem, da je masaža pašalo.. jst bi tudi...user posted image ma prej pade masažo hrbta, pol vse ostalo..user posted image

Grem nafutrat tamalo, pa mogoče dobim voljo za dat nos ven iz bajte...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
26.2.2010 9:46:12   
onur
onur: verjamem, da je masaža pašalo.. jst bi tudi... ma prej pade masažo hrbta, pol vse ostalo..

Sej sem bla zdej samo na masaži hrbta. Drugič bo pa cela.

Neposredna povezava do sporočila: 3194
26.2.2010 11:22:08   
ona
OOOJ!!

Malo zamujam kajne?user posted image user posted image

Včeraj smo se šle s tamalo sankat na Sviščake in sem bla tako utrujena,pa glava me je začela bolet,ker sem se vrgla malo na tole ločevalno dieto,ker sem tako smotana,da moram it dol 3 kile in se ne dam,potem sem pa včeraj se nažirala sadja in valda,da sem bla lačna in me je glava začela bolet,ker če po pravici povem,sem raje lačna,kot,da jem cel dan sadjeuser posted image
Ah,saj bo počasiuser posted image
Včeraj smo šle same z tamalo tja,ker sem mislila,da znorim že navsezgodaj...torej sin je celo noč bruhal in včeraj je bil tako slab,da je cel dan preležal oz. prespal v postelji,tamali pa sem obljubila,da se gremo sankat,oz. bi mogli it vsi skupaj in pol bodi pameten,naša je začela cvilit,da ona bi šla sankat,da sem ji obljubila in dej ti njej dopovedat,da moram bit doma z bratcom,kje pa!
No potem smo se vseeno zmenili,da bo moj z sinom in še tast je doma,tako,da smo medve lahko šle tja.Prvi šok je bla cesta,ko sem prispela proti vrhu Sviščakov,najprej ni bilo ne duha ne sluha o kakšnem snegu,ma potem je pa začelo,je nehal asfalt in naprej zasnežena cesta posuta s kamenčki in je ni in ni hotelo bit konca,sem mislila obrnit na sredini,ker mi je šlo že pošteno na živce,ker ni hotlo bit teh Sviščakovuser posted image No na koncu smo vendar prispele in se tudi nasankale s tamalo.Seveda sem mogla jaz it z njo na sanke in hodi ko budalo gor v hrib,pa spusti se dol in to brez prestanka....če se nisem včeraj našportala,se ne bom nikoliuser posted image user posted image
No,saj je blo lepo po drugi strani,lep sonček,toplo.Edino vmes se je ena punca zaletela vam z sankami in ne boste verjele,me je podrla na tla in na meni totalno zlomila sanke,je začel jokat in je prišel oče do nje(punca stara tam 11,12 let) in jaz sem se lepo pobrala,edino me je udarila v noge,seveda ker me je zbila potleh in lahko sem srečna,da mi ni blo nič....največji šok je pa sledil potem,ko je prišel ta oče tja in mene ni niti pogledal,kaj šele vprašal če sem uredu,prekleti hinavci,no!Jaz vem,da bi vsaj vprašala,kako je...tale cepec pa nič,je pobral kose sank in so šli stran.Ne morem verjet,da so taki ljudje na svetu,brez kančka vesti.Sem se prav vprašala,če bi se poškodovala,kaj bi me kar tam pustili al kaj????user posted image user posted image

No,tole ja bla naša dogodivščinauser posted image

Drugače je pa vse po starem,vidim,da ste se razpisale,pa novo članico smo dobile,super OLIVE,ti se nam kar pridruži,smo same fajn babnce tukajuser posted image
Jaz živim v Orleku,imam moža,dva otroka,sin 11 let,hči 5 in enega psauser posted image
Delam doma pri možu,ker ima svojo firmo,tako,da si sama krojim delovni časuser posted image user posted image

APRILČICA,kako je glavobol,je boljše?
Pa kako ti rata tako zgodaj vstajat?user posted image user posted image Se hecam,dej reči mulcem naj še malo pospijouser posted image
Da te potolažim...ko bojo malo večji bodo vstali in si šli prižgat tv,ti boš pa lahko malo več podremala....ti povem,da je meni zdej tako lepo,ker kakšno nedeljo malo potegnem,ker sama vstanetauser posted image

ONOUR,kam si šla na masažo?
glede spalne vreče,naša je spala v njej do skoraj 5 letega in jo ni čez spalno vrečo,vedno je pokritak in to je bistveno!

TRIXI,ti si res pojavauser posted image user posted image user posted image
Z neoprenom v bazen...user posted image user posted image user posted image

Nič,se še kaj prebermo,lepo se imejte zaenkratuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
26.2.2010 15:07:01   
trixi
ojla
lep pozdrav iz deževne ljubljane, smo prišli malo na pohajanje, ki je rekel moj, da nismo cele počitnice si nič privoščili nikamor it. Da mu ne bo še žal, zdaj spi tamle na kavču, potem gremo pa malo pogledat po butegah, kam pa češ it vtem vremenu. Mogoče še v kino, moram še pogledat spored. Jutri mogoče pičimo v kranjsko goro al nekam pohajat vglavnem.
aprilčica, si ti blizek mojih žlahtnih letuser posted image po moje sem jaz že končala oš k si bla ti še pru čruuser posted image
ona saj zdej se smejem k berem tvojo štorijo  o polomljenih sankah, ma se spomnem, da je moj čisto podobno štorijo naredil na kaliču, je priletel eni šjori pod noge, je mela še otročka v naročju. Je pa res, da je stala na sredi sankališča in čikulala, jo je spodnesu ku je bla doga in široka, ma sej ni blo nobenmu nič, pa opravičil se ji je. Ma če vprašaš njega, je itak user posted image babji kriv. No, sanke niso bile glih na kose, sem se takrat še jaz lahko potem s tamalim sankala, najino težo so še pač zdržale, sta pa delo skončala potem enkrat naša tamlada dva in jih polomila do konca. In tudi kupila nove, ma une so ble še moje, se pravi konkretnih žlahtnih let. Itak pa vsaka ti čast, da si peljala gor po snegu, jaz ko je par snežink otrpnem od strahu in me ne spraviš več naprej. Oziroma po novem- če me kje dobi sneg pustim avto tam in čao miško, te pride kdo drug iskat. Neopren pa rabim ne za V bazen, tam ne razkazujem oblin, neopren je za OKOLI bazena. Ma ja, ne me jemat prav resno, ma saj obljubim, bom skinla te šlaufe dol.
ala, moram it čekirat kino spored, čav

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
26.2.2010 15:10:03   
kasso
ona, moja nona je bila doma iz Orlekauser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
26.2.2010 21:08:07   
aprilčica07
trixi: user posted image ne bit tolko sigurna, da sem jst tak mladičuser posted image user posted image user posted image
ona: jao, boga reva, ma važno, da vama ni blo hujšega..user posted image user posted image

Julija noče spat, ima drgačne plane kot mama in tata..user posted image Jakob pa itak misli, da bo vse nas pokomandiral.. odpade miško mali, si premiken še za take stvari..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.2.2010 13:39:36   
onur
Živjo. No pri nas smo tudi podlegli boleznim. Mama še zmeraj neki kašlja. Tamala pa je včeraj malo zakuhala in kašlja kot nora. Danes vročine nima, le kašelj, ki me izredno moti. Bomo videli kako bo jutri, drugače gremo morda do pediatra.
Drugač pa sem kupila napihljivo žogo za telovadit in sedaj se ganjamo z njo s tamalo. user posted image user posted image user posted image user posted image So tudi v vrtcu z žogami telovadili in je bila navdušena.

Ona, ti pa maš pripetljaje. Še dobro, da ni nič polomljenega.
Trixi, upam, da ste uživali v pohajanju.

Neposredna povezava do sporočila: 3199
28.2.2010 20:15:35   
aprilčica07
Danes ni moj dan. Definitivno Od jutra dalje mi gre vse narobe.

- vstala ob 5 z malo mis
- crknil telefon, gsm, niti 2 leti star
- urezala sem se z škarjami po prstu, ma tako fanj, da se pozna in zgleda grdo..
- višek vsega: boli me zob za znoret, je sumljiv že en cajt, že zadnjič je bil zobar v dvomu, da se ga bo dalo poštimat, zdaj pa me boli.. zraven tega zoba je en itak že štukan in če tega odpre se mi bo vse sesulo.. za se zjokat, no.. pa k privat zobarju hodim in to .. druge izbire itak nimam.. ma zdaj le čakam kaj se mi bo še danes zgodilo.. user posted image

Nadaljevanje:

skoraj zgazila srno, padla pred bajto z tamalo v naročju (HB jo je brat ujel).. me zanima, če se bom ponoči zvrnila iz postelje in se polomila...user posted image

Raje grem, da ne fentam še računalnika...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?