ona
|
OOOJ!! Malo zamujam kajne? Včeraj smo se šle s tamalo sankat na Sviščake in sem bla tako utrujena,pa glava me je začela bolet,ker sem se vrgla malo na tole ločevalno dieto,ker sem tako smotana,da moram it dol 3 kile in se ne dam,potem sem pa včeraj se nažirala sadja in valda,da sem bla lačna in me je glava začela bolet,ker če po pravici povem,sem raje lačna,kot,da jem cel dan sadje Ah,saj bo počasi Včeraj smo šle same z tamalo tja,ker sem mislila,da znorim že navsezgodaj...torej sin je celo noč bruhal in včeraj je bil tako slab,da je cel dan preležal oz. prespal v postelji,tamali pa sem obljubila,da se gremo sankat,oz. bi mogli it vsi skupaj in pol bodi pameten,naša je začela cvilit,da ona bi šla sankat,da sem ji obljubila in dej ti njej dopovedat,da moram bit doma z bratcom,kje pa! No potem smo se vseeno zmenili,da bo moj z sinom in še tast je doma,tako,da smo medve lahko šle tja.Prvi šok je bla cesta,ko sem prispela proti vrhu Sviščakov,najprej ni bilo ne duha ne sluha o kakšnem snegu,ma potem je pa začelo,je nehal asfalt in naprej zasnežena cesta posuta s kamenčki in je ni in ni hotelo bit konca,sem mislila obrnit na sredini,ker mi je šlo že pošteno na živce,ker ni hotlo bit teh Sviščakov No na koncu smo vendar prispele in se tudi nasankale s tamalo.Seveda sem mogla jaz it z njo na sanke in hodi ko budalo gor v hrib,pa spusti se dol in to brez prestanka....če se nisem včeraj našportala,se ne bom nikoli No,saj je blo lepo po drugi strani,lep sonček,toplo.Edino vmes se je ena punca zaletela vam z sankami in ne boste verjele,me je podrla na tla in na meni totalno zlomila sanke,je začel jokat in je prišel oče do nje(punca stara tam 11,12 let) in jaz sem se lepo pobrala,edino me je udarila v noge,seveda ker me je zbila potleh in lahko sem srečna,da mi ni blo nič....največji šok je pa sledil potem,ko je prišel ta oče tja in mene ni niti pogledal,kaj šele vprašal če sem uredu,prekleti hinavci,no!Jaz vem,da bi vsaj vprašala,kako je...tale cepec pa nič,je pobral kose sank in so šli stran.Ne morem verjet,da so taki ljudje na svetu,brez kančka vesti.Sem se prav vprašala,če bi se poškodovala,kaj bi me kar tam pustili al kaj???? No,tole ja bla naša dogodivščina Drugače je pa vse po starem,vidim,da ste se razpisale,pa novo članico smo dobile,super OLIVE,ti se nam kar pridruži,smo same fajn babnce tukaj Jaz živim v Orleku,imam moža,dva otroka,sin 11 let,hči 5 in enega psa Delam doma pri možu,ker ima svojo firmo,tako,da si sama krojim delovni čas APRILČICA,kako je glavobol,je boljše? Pa kako ti rata tako zgodaj vstajat? Se hecam,dej reči mulcem naj še malo pospijo Da te potolažim...ko bojo malo večji bodo vstali in si šli prižgat tv,ti boš pa lahko malo več podremala....ti povem,da je meni zdej tako lepo,ker kakšno nedeljo malo potegnem,ker sama vstaneta ONOUR,kam si šla na masažo? glede spalne vreče,naša je spala v njej do skoraj 5 letega in jo ni čez spalno vrečo,vedno je pokritak in to je bistveno! TRIXI,ti si res pojava Z neoprenom v bazen... Nič,se še kaj prebermo,lepo se imejte zaenkrat
|