ona
|
Oj, evo,ravnokar sem prispela iz Sežane:) Mater celo dopoldne skakanja...sem vam povedala,da bom šla še malo v šolo,se mi zdej izplača,ker refundira zavod za zaposlovanje šolanje in sem šla danes na sestanek,da bi šla naredit 5 stopnjo,ker zdej sem šivilja,ma bi zelo rada končala 5 stopnjo,ker nikoli ne veš kdaj bom kej rabla...ma sem faca,a V mladih letih je blo tako,da je blo vse prej zanimivo kot šola,pa me je šele zdej srečala pamet Ma nikoli ni prepozno,pa še odveč mi ni! Včeraj se je mojemu pa avto pokvaril,tako,da sem mogla danes it na servis,ker so ga pripeljali z vlečno službo,ker je bil v Ljubljani....hudiča sem prav jezna,tak avto in skoz je kaj narobe,zdej je menda šel en ležaj....Dobro,da imamo od tasta avto,če ne bi trda predla APRILČICA,ma boga ti s tvojim zdravjem,ja imaš kar prav,ko ti je rekla zdravnica,da te je izčrpala nosečnost! Jaz sem bila tudi po sinu taka kot ti,skoz je blo kaj narobe,da o zobobolu ne govorim.....cajt bo vse pozdravil,nimaš druge Ja,imam novo slikco,ker ste verjetno opazile,da se kar hitro naveličam ene in iste Pa ša ta sedaj mi ni prav všeč,mogoče bom kaj kmalu zamenjala ONOUR,je lepo se malo več naspat,a?Joj,jaz komaj čakam vikende,da brez skrbi poležim ali pa ko so počitnice včasih še tamalo pustim doma,ker se mi ne da vstat in jo peljat v vrtec...smo vsi v familji bolj zaspanci in nam prav paše! A,ja sem šla včeraj rezervirat uno potovanje v Pariz in Disneyland 25.4 odrinemo za 4 dni,jupi!!!!Poleti bomo pa štrajkali in ne gremo nikamor na morje in mi ni prav nič žal! Nič,grem en krog s psom in se malo razlaufat!Samo tale naš pes je res prinesel ene telovadbe k bajti Če ga ne bi bilo,me zdej sigurno ne bi nobeden spravila na sprehod
|