|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
1.3.2010 21:46:02   
onur
Živjo, na hitro. Mi imamo bronhitis. Upam, da bo kmalu bolje, ker mi jo je prav hudo gledat. Cel dopoldan smo bili pri zdravniku, v četrtek imamo kontrolo. Smo se pa z ono vidle pri Tozonu.

Aprilčica07, če gre že zjutraj vse narobe, gre potem cel dan vse narobe. Vglavnem, da se vsi ok.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
1.3.2010 23:37:27   
ona
Oj,
prav na hitro,sem hotla samo ONOUR vprašat kako je s tamičkeno,pa vidim,da si že napisala.
No samo da ni kaj hujšega,zdej se pa lepo pocartajteuser posted image

Ja,smo se danes srečale pri Tozonu in ti strela,še dobro,da obstajajo dohtarji,da se vsaj tam nekatere srečamouser posted image
Bomo res mogle počasi razmišljat o kofetku!

APRILČICA,ma boga ti,si pa res imela smolo!Upam,da je dan minil do večera brez problemovuser posted image

Še to,kaj sem se jaz lotila delat v soboto....sestavljaz puzzleuser posted image
Me je hčerka zafrknila,da se lotimo enih puzzlov(1000 kosov) in seveda je tamala obupa,mati pa sestavljaj naprejuser posted image
No,saj mi je moj pomagal,tako,da smo naredili lepo sliko!!

Nič,se beremo jutri!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
2.3.2010 7:02:07   
aprilčica07
Jutro,

brez volje sem, boli me zob, da komi gledam. jutri grem k zobozdravniku, ma za se zjokat, no.. od kar sem rodila tamalo imam kr naprej neki user posted image user posted image mislim, da je zadnjič dr postavila ta pravo diagnozo: nosečnost vas je psihično in fizično izčrpala, boste potrebovali cca 1 leto, da se spravite na mesto.. vedno bolj sem prepričana, da ima prav. Ma saj bo, važno, da smo vsi zdravi...

onur: za Petjouser posted image user posted image user posted image user posted image
ona: imaš novo slikico na levi strani?

Grem še malo na kavč, se stiskat k otročičkom:) Pa sonce bo, bomo šle pohajatuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
2.3.2010 10:57:50   
onur
Živjo. Jaz sem bolniški za tamalo, možek pa je tudi danes fraj. Sem potegnila do 9 ure spanje in je možek vstal s tamalo. Je prav pasalo. Sedaj sem jo dala spat, da bomo pokonci, ko vzamemo zdravilo. Imamo lih take čudne ure, ko spi ali pa vstaja in smo ji včeraj zvečer provala dat inhalacije v spanju, ma se je takoj zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 3204
2.3.2010 13:08:03   
ona
Oj,

evo,ravnokar sem prispela iz Sežane:)
Mater celo dopoldne skakanja...sem vam povedala,da bom šla še malo v šolo,se mi zdej izplača,ker refundira zavod za zaposlovanje šolanje in sem šla danes na sestanek,da bi šla naredit 5 stopnjo,ker zdej sem šivilja,ma bi zelo rada končala 5 stopnjo,ker nikoli ne veš kdaj bom kej rabla...ma sem faca,auser posted image
V mladih letih je blo tako,da je blo vse prej zanimivo kot šola,pa me je šele zdej srečala pametuser posted image
Ma nikoli ni prepozno,pa še odveč mi ni!

Včeraj se je mojemu pa avto pokvaril,tako,da sem mogla danes it na servis,ker so ga pripeljali z vlečno službo,ker je bil v Ljubljani....hudiča sem prav jezna,tak avto in skoz je kaj narobe,zdej je menda šel en ležaj....Dobro,da imamo od tasta avto,če ne bi trda predlauser posted image

APRILČICA,ma boga ti s tvojim zdravjem,ja imaš kar prav,ko ti je rekla zdravnica,da te je izčrpala nosečnost!
Jaz sem bila tudi po sinu taka kot ti,skoz je blo kaj narobe,da o zobobolu ne govorim.....cajt bo vse pozdravil,nimaš drugeuser posted image
Ja,imam novo slikco,ker ste verjetno opazile,da se kar hitro naveličam ene in isteuser posted image
Pa ša ta sedaj mi ni prav všeč,mogoče bom kaj kmalu zamenjalauser posted image

ONOUR,je lepo se malo več naspat,a?Joj,jaz komaj čakam vikende,da brez skrbi poležim ali pa ko so počitnice včasih še tamalo pustim doma,ker se mi ne da vstat in jo peljat v vrtec...smo vsi v familji bolj zaspanci in nam prav paše!

A,ja sem šla včeraj rezervirat uno potovanje v Pariz in Disneylanduser posted image user posted image
25.4 odrinemo za 4 dni,jupi!!!!Poleti bomo pa štrajkali in ne gremo nikamor na morje in mi ni prav nič žal!

Nič,grem en krog s psom in se malo razlaufat!Samo tale naš pes je res prinesel ene telovadbe k bajtiuser posted image Če ga ne bi bilo,me zdej sigurno ne bi nobeden spravila na sprehoduser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
2.3.2010 20:19:52   
onur
Ona, dobra si ti z učenjem, da se ti da.

Z možekom sva šla popoldan Petji kupit inhalator tako, da smo ji zvečer naredili inhalacije s fiziološko, upam, da bo kaj pomagalo, ker je polna katarja in diha 100 na uro. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
3.3.2010 14:40:43   
ona
Oj,
ma kje ste pa danes,ko imam jaz voljo kaj napisatuser posted image
Že cel dan se prekladam sem ter tja in se nobenega dela ne morem lotit kot je treba...se vidi,da bo drugo vremeuser posted image
Baje so spet napovedali sneg,saj mrzlo je že malo bolj kot včeraj,bomo videli,samo snega pa res ne bi večuser posted image

Ja,kar se tiče šolanja kar imam voljo in to kar veliko voljo zaenkrat...upajmo,da bo trajalauser posted image
Začnem pa že drugi teden z enimi predmeti,trajalo naj bi tja 2 leti in pol,da dokončam vse in držte pesti,da mi uspe!!

ONOUR,je že kaj boljše s tamalo?

Nič,dejte se kaj javit,da imam kaj za brat,a??

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
3.3.2010 17:10:26   
onur
Začnem pa že drugi teden z enimi predmeti,trajalo naj bi tja 2 leti in pol,da dokončam vse in držte pesti,da mi uspe!!

Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, s tamalo je danes boljše. Se mi zdi, da so ji inhalator in inhalacije veliko pomagale, sedaj vsaj bolj normalno diha. Sicer piska ji še in ji verjetno še nekaj časa bo. No, jutri imamo kontrolo, pa bomo videli.
Sem pa bila prejle na govorilnih v vrtcu. Možeka sem aktivirala, da pohiti, ker ima v soboto njegov tata rojstni dan, da kupi darilo. Ker do sedaj je bilo tole za darila kar na meni, zdaj pa sem rekla, da kar naj kaj kupi, ker jaz preprosto nimam časa.
Doma se mi že meša in bi šla delat. Sej če bo vse v redu, verjetno grem v petek. Itak je možek doma in bo povarval Petjo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.3.2010 7:58:51   
aprilčica07
Jutro,

zobobol je za silo bolše, moram it slikat, pol pa bomo vidli kako dalje..

ona: pridna si, kr naredi šolo, nikoli neveš kaj se zgodi...user posted image jst bi tudi še kaj študirala, pa je trenutno misija nemogoče, bi si pa želela še kaj naredit.. kaj vem, meni je lepo migat z možgančki..
onur: super, da je tamala bolše.... počasi bo user posted image user posted image

Naša se tle jezi.. o jo moram pohvalit, je spala od 20 30 do 5 13 brez zbujanjauser posted image user posted image oujee, kako je pašalo tudi meni. Ko bi le nadaljevala..upam, da me ne bo hvalisanje udarilo po bučiuser posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.3.2010 12:58:16   
onur
Naša se tle jezi.. o jo moram pohvalit, je spala od 20 30 do 5 13 brez zbujanja oujee, kako je pašalo tudi meni. Ko bi le nadaljevala..upam, da me ne bo hvalisanje udarilo po buči

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Upam, da ti zobobol čim prej mine.

Danes sva bile na pregledu. Je malo boljše, vendar ni še v redu. Dobile sva še sirup. Kontrolo imamo v ponedeljek. J Drugač pa mi je odleglo, ker je sedaj dihanje bolj normalno kot je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3210
5.3.2010 7:35:14   
onur
Dobro jutro. Jaz sem šla danes v službo, ati pa je doma s Petjo. Drugač pa nič kaj posebnega, edino da se nam že meša, ker smo skozi notri in ne moremo it ven. Upam, da bo naslednji teden boljše, da bomo šli proti koncu tedna lahko vsaj kaj do mojih - bomo videli kako bo Petja.
Včeraj zvečer sem pekla lešnikovo ledeno torto, ker ima jutri tast rojstni dan. Možek bo šel pa danes še darilo kupit.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
5.3.2010 8:36:43   
aprilčica07
Jutro,

ma kdaj bo konec te k.-.... zime? sem šla prej ven po časopis in je blo minus 2 danes imam nekam čuden dan, norim že od kar smo pokonci, pa derem se na otroke.. a je luna mogoče? mlaj? ful sem živčna, pa nevem zakaj.. no, verjetno zaradi te bolečine v ustih.. Drgači noč je blo kr ok, do polnoči se je zbudila 3x pol pa spala v kosu do 6 Trenutno gledata oba risanko, danes ne morem več, pa vem, da ni prav.. ma vsake tolko tudi če gledata oba...user posted image

onur: samo, da gre Petji na bolšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kaj nardit, ma nimam prov nobene volje:(

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
5.3.2010 18:22:45   
aprilčica07
user posted image

Nekaj testiram, pa me zanima če bo ratalo:)

Neposredna povezava do sporočila: 3213
5.3.2010 20:24:41   
trixi
ojla
ma saj ne morem verjet da je že teden okoli, se mi zdi da smo ravno iz ljubljane prišli, pa sem bila danes spet- služba. Ma ke čudno vreme, zjutraj je na ful snežilo a cesta suha, potem sonce , boo. Jutri gremo pa verjetno v verono na sejem modelarstva, avtiči, letala, barkice, igračke za velike v glavnem, si jaz tako predstavljam, pa malo še na potep. Ma pridemo isti dan domov, mojemu ni nobena reč skočit do verone, ki je navajen k grejo večkrat tja službeno. Jaz sem si sicer zamislila da bi morala jutri malo pokidat tle po bajti, ma bom zaprla škure, doma nas ne bo in bo glih tako prav. Bom mogoče v nedeljo bolj pridna.
Joj, zdej ne vem, al zato k sem v podzemlju al kaj ma meni ta kišta tle tako počasi dela, me dela prav nervozno in potem nimam niti neke prave volje prit sem na rr. Samo danes sem utekla, mojdva se bašeta z večerjo, jaz pa sem si zadala da se rešim tega šlaufka in je bolje da sem daleč od kuhinje, tako, da ja, vse je za nekaj dobro.
ona, vidiš, jaz pa bi se rada naučila šivat. Saj nekaj znam, sem bolj samouk, ma vem, hitim in sem premalo natančna, se moram poboljšat. In začet na glas govrt da si želim šivalni stroj, bom mela namreč kmalu rduser posted image . Sicer zdej dobim unga še od none od mojga, toliko, da spet malo povadim, da bom vsaj štepo naredila ravno. Potem pa upam še kaj več.
aprilčica, ma dej si prouuser posted image mulka veš, mislim, ful mlado zgledaš. Kje ste to slikaniuser posted image
onur, samo da ste boljše
ala, grem zdej gor gledat tisti naslov od knjige, ki sem ga obljubila aprilčici(sem se spomnila), pridem nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3214
5.3.2010 20:50:14   
aprilčica07
trixi: to je na Rilkejevi poti, od Sesljana do Devina, una pešpotka.. ful je lepouser posted image user posted image smo bli prejšnjo soboto, ni blo gužve, lepo vreme, idealnouser posted image user posted image
Lahko zgledam mlado (no, saj lih starina tudi nisem), dejmo rečt v talepših letih, a ne?user posted image user posted image

A ti v podrumu slabše lovi? mogoče je kaj na tem, da ti dela ful počasneje kot prej..... .. mene me tudi znerivra, da ne morem neki na hitro, da ti tam odpira in odpira.. brrr, dobim kr pike..user posted image user posted image user posted image

Ja, ob priliki mi sporoči naslov une bukvice...

Moja moška sta šla v dolino, Julija spi (upam), jst še malo pospravim, pol pa počivat. Me še kr zob boliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
5.3.2010 21:16:06   
onur
Živjo. Možek je šel evrčke služit, Petja spi, mamica pa malo oddiha.
Se mi je pa danes ena taka zgodila. Jaz, pozabim, da je bil februarja rok za nakup knjige preko sveta knjige. Pa sem domov dobila od sveta knjige letak v obliki razglednice in ga zafašem v smeti. Danes pa s Petjo sortirava smeti in odkrijem, da je danes zadnji rok za nakup, drugače mi pošljejo knjigo četrtletja. Pol pa hitro mojo mamo aktivirat, da je šla kupit knjigo, ker je knjižnji center najbližje v Postojni, poštnino pa se mi zdi brez veze plačevat. No, pa nam je uspelo.
Jutri bo malo feštice, ker tast praznuje rojstni dan.

Aprilčica07, najboljš da rukneš en štamperle za tale zob. user posted image user posted image user posted image user posted image Me je pa že trixi prehitela, ma res zgledaš ful mlada na sliki. Kje pa se začne ta potka, kolk traja, strma, da bi kaj provali?

Trixi, ma če si imela isto napeljavo kot prej, bi moralo isto lovit. Uživajte v pohajanju. Jaz sem se tudi zdaj najedla, me tako vleče zvečer jest.

Neposredna povezava do sporočila: 3216
5.3.2010 21:32:52   
aprilčica07
onur: potka je lepa, na parih krajih je sicer precej strmo, oziroma tako kamnasto in je malo težje za hodit, ma če grejo babe z špičaki tja (ja, to smo vidli v soboto)... Jakob je lepo hodil...user posted image
Lahko greste iz Sesljana ali pa iz Devina.. mi smo štartali iz Sesljana, tam na vrhu.. smo hodili slabi dve určki, ampak počassssssssi, ker je Jakob vmes kamen pobiral in vejice lovil in ladje gledal doli... bejže provat, je res lepo.. samo ne na nedeljo, ker je ful gužva, se splači it ko Italijani delajo, drgači ne moreš niti hodit..

Ja, no, hvala.. kaj vem, če izgledam res mladauser posted image .. moj reče, da sem dobro ohranjena, ker on tako lepo zame skrbi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
5.3.2010 21:42:09   
trixi
eko me spet tu.
aprilčica, una knjiga je "kako brez zdravil znižati krvni tlak". Po moje je v bistvu namenjena tistim s previsokim, ma je notri vse lepo razloženo in jaz si mislim da je veliko tudi na temu, da vemo kako telo deluje potem pa pobereš ven tisto kar ti je v pomoč. Jaz na primer imam tlak nizek, moj se včasih heca, da sem na videz živa. Pa pravim, da me ima familija rada in občasno poskrbijo da se mi zviša.
onur, ti si tudi ena mulka še, odvadi se tega me vleče zvečer jest, pole k prideš v moja leta zna bit to velik problem, vem iz lastnih izkušenj.
ooo, uno pot rilkejevo pa jaz poznam, smo že šli, na nedeljouser posted image , ma ni blo sile, ni bilo gužve. Je pa vsake tolko glih zame, da mi zviša prešion. Onur, ti ki je ne poznaš, malo je tako- prepadna in če maš otročke in če si malo panik pol to zna bit problem. No, meni pride prav k mi zviša pritiskuser posted image . In bili smo tudi že na devinskem gradu, ko je bil odprt za oglede, ne vem, če je še. Meni so take stare zadeve ful v redu za gledat.
A čem jit spatuser posted image , jutri moram pa na račun pohajanja zgodaj vstat, pa se mi zdaj tako ne spi, čisto imam zmešan ritem, zvečer ne spat, zjutraj ne vstat- pa moram, potem še prej ko se skobacam iz postelje že načrtujem kako bom naredila en čimin ko pridem iz službe-in ga itak ne in se cel popoldan vlečem ku megla, ma ben zvečer čudežno oživim in ni ne duha ne sluha o kaki zaspanosti. In tako naprej. Ben, bom pa brala knjigo. Čav

< Sporočilo je popravil trixi -- 5.3.2010 21:44:07 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.3.2010 11:46:20   
onur
Naša tamala spi. Jaz sem spanirala meso za popoldan za tastov rojstni dan. S Petjo smo okrasile torto. Sedaj pa kuham zlenjavno župco, ki bo s kroglicami, zraven pa še lososa in kuhano zlenjavo - ma to je meni od tamale. Mi bomo krompirjevo mineštro.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.3.2010 20:05:01   
aprilčica07
Ojla

Julija spi, mama pa ima zdaj cajt zase. Bi si lahko lase šla barvat, pa se mi tako ne dauser posted image user posted image user posted image

trixi: hvala za naslov, bom malo pregledala kako si lahko pomagam..user posted image
onur: jst sem pa danes naredila pico, in to tudi testo sama, in testo mi je povsem uspelo. ponavadi sem ga vedno kaj posračakal, danes mi je ratalo pa super. Sem najdla en recept na kulinariki in sem provala. No, pice ni več.user posted image user posted image

Nič, kaj čem zdaj. Malo pred tv, pa še malo na FB čekirat če je kaj novega, pol pa res barvat lase, sem res že grozna z tem narastkom...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
7.3.2010 10:35:04   
ona
Oj,
ja,itak,da nima časa se javljat tukaj :):)
Zdej ga bom imela še manj s to šolo:)
Ma imam pa tako voljo,da res upam,da mi uspe!

Včeraj smo šli do Gorice malo v šoping,predvsem za mulce,smo nabavli vsega po malem od nogavic in gat do oblekic,sem kar veliko dobila v H&m v Qulandijiuser posted image
Sem šla pa še zase malo gledat z mojim,ma je spet ena čudna moda za spomladi.Saj res ne rabim veliko zame,samo kakšno majčko zdej bolj lahko,ma kaj ko imajo le ene dolge cunje,vse nekaj nabrano....bom šla raje še v Postojno v Takko pogledat,ker tam imajo pa dokaj lepe in normalne stvari.

APRILČICA,ti bom zalimala en link od vremena,kjer jaz gledam ponavadi in vse uganejo.Je italijanska stran.
Ko si že rekla,da imaš poln k...te zime,saj jaz jo imam tudi,vešuser posted image
Kakšen recept si vzela za pico,bi lahko prilepila link?
Evo,vreme:
http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Sezana

ONOUR,je uspela fešta?
TRIXI,kaj naj tebi napišem?user posted image Nič...saj vidim,da si uredu,a?

Ala,grem dol,ker se moram lotit kaj kuhat počasiuser posted image
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.3.2010 11:37:56   
onur
Živjo. Mi smo šli danes na kotrolo s tamalo, je v redu. Je pa bila v čakalnici totalna gužva, pa pridemo tja že pred 8.00 uro. Pol ti pa pride še en s kozami, pa ne da bi ga noter naprej vzel, je moral čakati. Jao bože. No ma saj je šlo kar hitro. Jaz sem šla nato delat, Miran pa s tamalo domov. Popoldan gremo do naših, da pripeljemo mamo k nam, da bo jutri povarvala Petjo, ker ta teden verjetno ne gre v vrtec.

Aprilčica07, katera si na FB?

Ona, fešta uspela.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.3.2010 11:52:02   
aprilčica07
onur: ti pošljem zs, pa me lahko dodaš me prijatelje:):) samo upam, da bo šlo, ker me neki ta rr heca.. super, da je Petja dobro..

ona: hvala za link, se ga bom kr posluževala..user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.3.2010 12:43:07   
onur
Pa še ena od včeraj: sem pospravljala bajto, pol pa v pralnici primem flaško s čistilom in mi v rokah ostane šprica, ostalo pa pade dol. Pol pa itak mi je razjelo štunfe, pa brisačo, pa malo je poznat na majici user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila tako jezna sama nase. Pol sem itak mogla vse posode, ki jih imam sprati.

Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.3.2010 12:45:12   
onur
Čestitke vsem za 8. marec.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!