trixi
|
ojla, no, z mojim prehladom ni pa nič bolje in se bojim dase bo obrnil kar v kaj resnejšega. Bljak. Itak, da se vse strinjamo, da je zdravje največja vrednota, se je večkrat treba sam sebe opozorit, da se za brez veze sekiramo in kregamo. aprilčica, a pol so te kile veliko za takega dojenčka, jaz sem že malo pozabila, kako to gre. Mah, sej bo pej zrasla, naš je imel ob rojstvu 4020 gr, zdaj je pa taka dolga suha prekla, vse hlače visijo z ritke. onur, mogoče ti pa ratajo krofi, meni so bili moji taprvi najboljši, nikoli več mi ni uspelo tako lepe in dobre naredit. mucka, da bi jaz imela rr v času moje porodniške, tako pa sem bila odrezana od civilizacije, generacijsko kar nekaj let starejša od mladih mamic tle okoli, ja, kaj čem, sej sem preživela, sem se pa počutila precej osamljeno. Za vaju kot par je pa tudi to veliko, da si ne zatiskata oči pred problemi in sta jih pripravljena reševat. Midva imava na srečo oba tako službo, da se lahko včasih dobiva nekje na terenu, sama, jaz pravim, da greva na randi, se kaj pomeniva, res paše. In pol greš laže naprej. ona, ne o papirjih, meni je to taka muka, da ni za povedat, in vse rešujem zadnji hip in potem je ponavadi panika. Samo kaj, če je treba. Ajoj, bo kmalu marec. karolina, ježeš, že tri tedne, kako gre hitro čas. Tega mraza pa mislim, da nihče ne prav obožuje in si vsi želimo, da bi lahko šli kaj ven. Saj bo, meni že poganjajo narcise in tulipani, tako, da pomlad bo. grem tuš, brat knjigo in spat, čav
< Sporočilo je popravil trixi -- 11.2.2010 23:25:17 >
|