trixi
|
ojla, evo mene bolnika. Ma se mi je zjutraj tako kadilo iz uh , sem se včeraj neki delala pogumno, da ki nimam časa bit bolana, ben pole prej ku sem šla spat in potem spet danes zjutraj me je primla panika, sm pokašljala krvavo. Sem poklicala v ambulanto in mi kar sestra postavi diagnozo po telefonu da je prehlad in če že moram naj pridem jutri, da imajo gužvo. Ma jaz sem tela it že včeraj . Potem sem se najprej razjokala od vsega hudega- enmu se pač moram zasmilit, pa sem se kar sama sebi in potem sem sklenila,da če ne bo nobeden poskrbu zame da moram pač sam in sem se spravla v ambulanto. Itak polna čakalnica penzičev, ma ne me narobe razumet, sej nimam nič proti njim, upam, da bomo tudi mi enkrat stari, ma so tam kar naprej, jaz ki enkrat na dve leti rabim en k... antibiotik se moram pa it samozdravljenje s čajčki in kupovat zdravila v lekarni ma ni šans, če že moram plačevat v zdravstveno blagajno čem dobit tisti antibiotik, bašta. Ma buh ne dej da te stisne še kej hujšega, ma jaz imam tako slabe izkušnje s tem našim zdravstvenim sistemom. Tako, sem se malo spihala, da ne bo samo aprilčica. Aprilčica, si se kej potolažla? In kaj spet greš danes žurat, kaj nisi glih zdej enkrat pred kratkim, ti ti, kakšna si , ma malo te moram pohecat, veš, da moški itak ne poslušajo niti z enim uhom, kaj šele obemi. Moj je včeraj kuhal večerjo, je reku, da bo tudi pospravil, ma bolj ksno. Je šel delat v klet, jaz sem se med tem lotila pospravljat kuhinjo, je pršu spet gor, me je vidu, kaj delam, je še reku, da nej rajši ležim. Pol je šel spet v klet, pa tuš, tv in pole se naenkrat spomne, da ki more it on še kuhinjo pospravit, da je pozabu. Sem bila samo tiho, je vstal, šel proti kuhinji jaz sem se pa režala. Sem mu prav privoščila tistih par trenutkov slabe volje, babji privoščljivi . Sej pole se je pa smejal. tako, da vidiš, niti kar vidijo, si ne zapomnejo. ona, kaj maš dane s kaki izpit al kaj greš gledat skripte, ma sproti ki preberem pozabim kasso, nej bo dež al sneg, meni je oboje zoprno, in dokler ne vidim, ne verjamem, ki včasih imajo take napovedi da ..., ah, saj bo bolje onur, da ne pozabiš pomahat oni zdej pomaham jaz vam, grem bit bolana na kavč
< Sporočilo je popravil trixi -- 18.2.2010 16:02:28 >
|