|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
16.2.2010 11:09:55   
aprilčica07
kasso: jst pa imam vse zakramente in hodim v cerkev, ne vsak dan, ampak hodim, dokaj redno. Moj pač ne, ker je vzgojen drugače, oče je bil šolnik in enostavno je tako kot je. Jakob je krščen, hodi tudi k maši, ne vsak teden, ampak ga kr peljemo... poročena pa res nisva... ampak nevem zakaj nekateri župniki potem krstijo drugega otroka, nekateri pa ne? naj delajo vsi enako pa bo mir..user posted image user posted image user posted image Nevem zakaj nekomu, ki mogoče plača malo več, se da krstit otroka, ??? ma kozlanje mi gre, resnično......user posted image user posted image user posted image saj danes sem že skulirana in sem se pač odločla, da še malo bom provala, in če ne bo pristal, pač ne bo.. pa ne bo krščena, skozi zid pač ne morem.. dala ji bom kar ji bom pač mogla dat, in tudi v cerkev jo bom peljala.. malo bedno mi bo, ko me bo vprašala, da zakaj je bratec krščen, ona pa ne?

Ah brez veze niti debatirat o tem....never ending story............

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
16.2.2010 12:21:49   
kasso
pa pejdi vprašat tistega župnika, ki veš, da krsti otroke brez problema...saj ni nujno, da mora bit krščen v tvoji župniji, ali pačuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
16.2.2010 16:00:48   
aprilčica07
kasso: ne, itak ni nujno, da krstiš v svoji župniji, ta župnik ki bi krstil pač rabi neko dovoljenje oziroma potrdilo od našega župnika, naš pa tega ne da.. tako, da smo tam kjer ni muh.. mah bo že... sem že skulirana in bomo vidli kako in kaj..
lahko se večkrat oglasiš tle gori, veš....user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
16.2.2010 17:26:22   
ona
Ojla,drage moje!
Kako ste kaj?ste opazile,da ni več take zime,kot je bila še nedolgo nazaj?
Jaz sem šla zdej ven z psom in je kar občutiti pomlad v zraku,sicer ne bo še tako hitro,ampak bo pa kmaluuser posted image

včeraj sva se z mojim nekaj menila kako bomo letos z dopustom,ker jaz vseeno raje prej kaj pogledam kako in kaj...in sva prišla na idejo,da poleti ne gremo prav nikamor na morej,ker itak imamo morje tle v Sesljanu in bomo raje šli zdej za prvomajske pogledat za 5 dni do Pariza,Disneylanda!Sem se že danes zanimala na kompasu,ker bi vseeno raje voden izlet imeli,saj veste tej francozi so itak smotani in ne govorijo drugega jezika kot francosko,zato bi raje šli organizirano...zdej pa samo upam,da nam rata,kar sem si zamislila in gremo raje poleti le par dni magari v Bosno,kamor se odpravljamo že celo večnost...kaj se vam zdi,je boljša varianta,kot se cvret en teden na morju,kajne?
No,bomo videli,moram it na kompas bolj podrobno pogledat kako in kajuser posted image

APRILČICA,ma ne sekiraj se zaradi krsta,verjamem pa,da te razkuri,še mene bi!Mi smo samo sina krstili ker sem bila še z bivšim takrat,hčerke pa nisem in je niti ne bom,ker moj ni krščanske vere,jaz sem pa tudi že ven iz tega.Sem naredila vse zakramente,razen poroke in me sploh ne vleče v cerkev,tako,da imamo tudi pri nas enega krščenega enega pa ne,pa se ne sekiram.Pač,ko bojo veliki jim bom dopovedala zakaj je tako in naj se potem samo odločijo,oz. se hčerka sama odloči,če se bo krstila ali ne!

ONOUR,ma boga tamičkena,prav nimate miru,a?user posted image
Saj ni prehudo z njo?Ste kaj šivali?

Ala,grem jest,ker sem tako lačna zdej,ko sem tekla zunaj....
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3154
17.2.2010 7:34:00   
onur
Živjo. Danes pa vam dan polepšam z rožicami.

user posted image

Smo že v službi in delamo. Petjo bo tatko pospremil do vrtca. Včeraj popoldan sva šle pogledat za čeveljčke, vendar nisva nič dobile. Nato smo skočile še do službe, kjer dela mama. Ja pol smo se še doma malo našemili in poslikali, potem pa kopanje, večerja in spanje, pa je bil dan naokoli.

onur: ne, ni povsod enako.. jst vem, da krstijo tudi drugega otroka, odvisno je pač od župnika in njegove presoje.. tudi poznamo enga župnika, ki bi Julijo krstil, ampak naš župnik nam noče izdat potrdila..

Ja, so izjeme. Sem tudi jaz imela težave, ker sva hotela mojo krstit v moji župniji, pa je bil odnos župnika tak, da ko sem se vsela v avto, so mi prišle solze. Pol sva se odločila pa da jo krstiva v moževi župniji in župnik je bil ok. Bo pa treba it še po potrdila k našemu (za poroko in za list za botra).

Ona, šivali nismo nič, ker se tega baje ne šiva in kar se zaceli se zaceli. Sem nato še malo pisala pediatrinji na med.over.net, da se še prepričam in je res, da tega ne šivajo, ker nima kakšne funkcije. Lahko gre le ustnica malo bolj gor ob nasmehu ali pa kakšno blago seslanje. No pa saj Petja je ok, zgleda, da jo to nič ne moti znotraj ust. Bomo videli kako se bo celilo. Kako pa tvoji mulčki, okrevajo?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
17.2.2010 8:47:01   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Ojla,drage moje!
Kako ste kaj?ste opazile,da ni več take zime,kot je bila še nedolgo nazaj?
Jaz sem šla zdej ven z psom in je kar občutiti pomlad v zraku,sicer ne bo še tako hitro,ampak bo pa kmaluuser posted image

Eh dej nehi. Pri vas imate pomlad že celo zimo. user posted image Ko se enkrat preseliš v mrzle kraje, se ti zdi Kras tudi pozimi pomladen user posted image . V petek sem bila v NG +10 stopinj in ko sem prišla domov (45 min razlike) smo imeli -2. Ma sem klela. Menda bo naslednji teden otoplitev, samo bo dež, tako da pri vas bodo ziher zvončki, če niso že. Pa vijolice user posted image

Aprilčica, bo treba po mizi udarit pri župniku, ali pa vržt en kup evrčkov pred njim, pa bo ugodil prošnji...user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
17.2.2010 9:10:23   
aprilčica07
JUTRO,

kasso: po mizi po zihr udarila, več euričev pa mu ne dam, ma niti pod razno... bom poročala kako se bo ta saga nadaljevala...user posted image temperature? ja v ng je hitro topleje, ker ponavadi ne piha.. pri nas doma pa dostikrat veleč burja, ma  v primerjavi z kraji okoli postojne je pri nas kalifornija, a ne? imam kolegico ki se je poročila , enkam pod poček in mi stalno jamra, kako je tam mraz........user posted image
ona: kako so otroci?
onur: kako je Petja? je ok?

Avto sem na servis peljala, me zanima kolko me bo stalo...user posted image

Grem nakrmit frocovje:)user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
17.2.2010 9:27:16   
kasso
Ja, aprilčica, tudi jaz sem se preselila na Postonjsko, pa se te klime še nisem navadila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3158
17.2.2010 12:29:01   
sneg24
Ojla,

nevem kje naj začnem smo meli pester vikend in tudi pustni torek. Namreč v januarju smo se odločli za novo kuhinjo in jo pred 14 dnevi dobili. Ko smo se lotili montirati ta vikend, nam je v familiji preminil pranono (nono od moža) in včeraj šli na pogreb. Punce sem pustila pri sosedi, da so imele kaj od maškur.

KRST=pa da še jz odgovorim. Tudi jz in mož sva samo krščena (ostalih zakramentov nimava). Jz še nekako kdaj pa kdaj grem v cerkev, tudi z otroci. Mož pa ni variante. In že 10let nazaj so v naši župniji rekli NE, medtem ko v drugi bi takoj. a potrdila NE DA. In sva se odločila, da ko bodo veliki, se bodo sami odločili. Saj takrat župniki vse živo krstijo. Do takrat tudi nobenemu na čelu ne piše kdo je krščen in kdo ni, pa tudi katere vere je.

Na šihtu vse več gužve, ma je že lepo delati. Počasi! Na iziuser posted image , vse bo narejeno. Saj mi maja počete pogodba in bomo videli kaj bodo rekli.

Postojnska sibirija vas mučiuser posted image . oh jz bi je pogrešala, če bi živela na obali. Že ko sem v srednji šoli bila v Lj v internatu, sem komaj čakala čutiti burjo. Sem čudna a user posted image

Ala grem še kako kavico popiti, ker imam vsake toliko vrtoglavico. Al vreme daje ali se še zmatrana od včeraj.

Uživajte

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
17.2.2010 20:04:20   
onur
Mi smo malo prej prišli s pokopa pusta v vasi. Smo šli malo pogledat dogajanje. Petja je vse z zanimanjem spremljala, ker se je dogajalo. Šli smo tudi po čeveljce, vendar prišli bosi nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image . Desni čeveljček je šel na nogo, levi pa ne. Bomo šli v soboto še v Cicibana, ker drugih sploh ne stlači na nogo.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.2.2010 0:06:53   
trixi
ojla,
lep pozdrav iz goriške tople gredeuser posted image
Ona, kje si ti najdla pomlad? Včeraj zjutraj je od divače naprej po vremski dolini tako snežilo, da sem jaz cviknila in obrnila nazaj domov, do bistrce si sploh nisem upala. Je pa res, da sem bila z mojim avtom, ki ima "super" gume in nisem hotla riskirat. No, saj pol k sm se zapeljala po hribu dol čez rebrnice sem mislila, da se mi je sanjalo, ne moreš verjet, kakšna razlika, če ne doživiš. Popoldan pa itak noukomentuser posted image  sonce ku narisano. No, saj za vikend pa spet neki napovedujejo sneg, brrr. A, nisem jaz za take mrzle finte. Enkrat sem prišla nekega lepega toplega septembra ( pri nas je blo toplo) na bloke, ma se še spomnem kako je zeblo, pa mi je reku en gospod "a ne veste de je pr ns šest mescu zima šest mescu mrz" user posted image user posted image
Aja, grlo me daje, ma me ni še nikoli tako bolelo, v bistvu me boli zgornji del, tam, ko je nebo mehko, požiram pa še kar lahko. user posted image sm ravnokar zmazala skoraj celo škatlo ferero roše, upam, da me hči ne bere( čau, ...)-no, tole je blo, če me bere. Ma sej bom kupla nove, jih je namreč ona dobila za rd. Ma ja, kaj pa jih ni skrila.Sem mislila danes it do dohtarce, pa ne delajo ob sredah, jutri pa nimam časa, bom vidla, kakšno  bo stanje v petek.
Pa za konec še mojga pohvalim, je že ful naredil v kleti in če najdem kakšno tehnično pomoč se bom mogoče pohvalila tle gor s fotkami.
Čav, grem spat

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.2.2010 7:36:36   
onur
Dobro jutro. Danes si pa malo same izberite, kaj bi rade papcale, jaz vam ponujam sadje in zelenjavo.

user posted image

Jaz sem že v službi. Petja se je zjutraj zbudila že ob 6.15, ko sem jaz imela za vstat. Možek je šel takrat počasi delat. Jaz sem malo popedenala, nato še sebe, nato pa je prišla tašča in jo bo ona kasneje odpeljala v vrtec, pa tudi prišla iskat. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvečer greva z možekom na predstavo Moški&ženske.com. Vsako posebej sva gledala, bomo videli kako pa izgleda skupaj.

Trixi, ja tisti kraji dol - vedno sneži. Jaz tako pogrešam moje kraje, vendar samo kar se tiče snega, ker ga imam full rada. Ma ti si prav nočna ptica, kako lahko vstajaš zjutraj?

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
18.2.2010 8:39:39   
aprilčica07
Jutro

onur: hvala za zajtrkuser posted image user posted image

ona: kako zdravje?

trixi: jst tudi nočna ptica,  pred 24 grem težko spat, pol sem pa zmatrana za znoret.. saj ni čudno..user posted image

Mi smo dobro, danes zvečer grem pohajat, sicer je moj zaj... in dela popoldan, ma sem rekla, da naj zrihta varstvo kot ve in zna, ker sem mu cel mesec govorila kam in kdaj grem ven.. ob 19 30 jst mrknem, me sploh ne zanima kaj bo naredil.. ali naj se zmeni z taščo ali z mojo mamo.. cajta ima do sedmih zvečer, pol jst resnično grem... pol je videl, da ga je usral in mi je šel kupit sacher tortico (ali kako se že napišE), ma ga je  še bolj usral, ker to je edina tortica, ki je ne jem... oh ja, saj bo:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.2.2010 15:33:37   
ona
Oj,
Mi smo zdravi,moram potrkat,danes sem Niko peljala v vrtec,ker je že norela doma,ma kdo jo razume enkrat ne bi šla v vrtec,drugič ne bi bil doma...user posted image

Sem se pa ta dva dneva kar učila ital.ker pišemo danes test in so kar strogi,če ne pišeš ok,greš težko naprej in moraš vzet privat ure,no saj ni nujno,ampak je treba naredituser posted image Jaz upam,da bo šlo,saj itak mi gre zmeraj,user posted image

TRIXI ,jaz grem vsak dan ven tečt in sem imela občutek,da je že bolj pomladno,kaj pa vem...mogoče sem tko utrjena letos,da če je zunaj plus 3 stopinje mi je že toplouser posted image
Ma ti jih take streljaš,da se prav nasmejem tvoji pisarijiuser posted image Saj ferero bi jih tudi jaz zmazala celo škatlo,so res dobriuser posted image

APRILČICA,ti si me tudi nasmejalauser posted image user posted image ma bogi tvoj dragi,no,saj se je hotel oddolžit,pa ni vedel kako in verjetno takrat ni niti malo razmišljal,da ne ješ takih torticuser posted image

ONOUR,danes če greste v klturni v Sežano,me boš verjetno videla,ko odhajam iz Modrijana,to je tam nasproti vhoda v kulturni,kamor grem jaz na tečaj,da ne boš pozabla mi pomahatuser posted image

Drugega ni niti nič kaj takega pri nas,grem zdej raje še malo pogledat po skripti,da ne bom kaj zamešalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.2.2010 15:38:42   
kasso
trixi, dež bo dež ...kaki sneg user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.2.2010 15:59:28   
trixi
ojla,
evo mene bolnika. Ma se mi je zjutraj tako kadilo iz uhuser posted image user posted image , sem se včeraj neki delala pogumno, da ki nimam časa bit bolana, ben pole prej ku sem šla spat in potem spet danes zjutraj me je primla panika, sm pokašljala krvavo. Sem poklicala v ambulanto in mi kar sestra postavi diagnozo po telefonu da je prehlad in če že moram naj pridem jutri, da imajo gužvo. Ma jaz sem tela it že včerajuser posted image . Potem sem se najprej razjokala od vsega hudega- enmu se pač moram zasmilit, pa sem se kar sama sebi in potem sem sklenila,da če ne bo nobeden poskrbu zame da moram pač sam in sem se spravla v ambulanto. Itak polna čakalnica penzičev, ma ne me narobe razumet, sej nimam nič proti njim, upam, da bomo tudi mi enkrat stari, ma so tam kar naprej, jaz ki enkrat na dve leti rabim en k... antibiotik se moram pa it samozdravljenje s čajčki in kupovat zdravila v lekarni ma ni šans, če že moram plačevat v zdravstveno blagajno čem dobit tisti antibiotik, bašta. Ma buh ne dej da te stisne še kej hujšega, ma jaz imam tako slabe izkušnje s tem našim zdravstvenim sistemom. Tako, sem se malo spihala, da ne bo samo aprilčica.
Aprilčica, si se kej potolažla? In kaj spet greš danes žurat, kaj nisi glih zdej enkrat pred kratkim, ti ti, kakšna siuser posted image , ma malo te moram pohecat, veš, da moški itak ne poslušajo niti z enim uhom, kaj šele obemi. Moj je včeraj kuhal večerjo, je reku, da bo tudi pospravil, ma bolj ksno. Je šel delat v klet, jaz sem se med tem lotila pospravljat kuhinjo, je pršu spet gor, me je vidu, kaj delam, je še reku, da nej rajši ležim. Pol je šel spet v klet, pa tuš, tv in pole se naenkrat spomne, da ki more it on še kuhinjo pospravit, da je pozabu. Sem bila samo tiho, je vstal, šel proti kuhinji jaz sem se pa režala. Sem mu prav privoščila tistih par trenutkov slabe volje, user posted image  babji privoščljiviuser posted image . Sej pole se je pa smejal. tako, da vidiš, niti kar vidijo, si ne zapomnejo.
ona, kaj maš dane s kaki izpit al kaj greš gledat skripte, ma sproti ki preberem pozabim
kasso, nej bo dež al sneg, meni je oboje zoprno, in dokler ne vidim, ne verjamem, ki včasih imajo take napovedi da ..., ah, saj bo bolje
onur, da ne pozabiš pomahat oniuser posted image
zdej pomaham jaz vam, grem bit bolana na kavč

< Sporočilo je popravil trixi -- 18.2.2010 16:02:28 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
19.2.2010 7:31:18   
onur
Dobro jutro. Danes pa vam nudim malo čajčka.

user posted image  

Z mojim sva si včeraj ogledala Moški&ženske.com. Supre predstava, nasmejala sva se do onemoglosti, ker take pokajo.

Ona, sem prebrala post komaj danes, tako, da nič mahanja. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja taki so mulčki, enkrat bi šli v vrtec, drugič ne. Naši je tudi super v vrtcu, pa včasih pojokava, kot npr. včeraj, pa spet super, ...

Trixi, čim prej ozdravi. Mene tudi grlo boli, ma ne tisto, da bi bila bolna, ampak, kot da bi preveč kašljala in me prav noter v požiralnik boli.

Aprilčica07, ja moški. Kam se greš zabavat?

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
19.2.2010 18:02:09   
onur
Zeno ? Tamali bi kupila stolček in mizico. Kje se da kaj nabaviti, dobrega in poceni.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
20.2.2010 7:58:01   
aprilčica07
onur: mogoče Ikea?user posted image

Mimogrede, dobro jutro... no, napohajale sma se, smo ble v komnu, je blo fino.. tak spročen babji čvek, brez omejitevuser posted image user posted image

bom znorela od tega vremena.. ma ne morem in ne morem it ven z tamalo, da znorišuser posted image user posted image user posted image user posted image

trixi: pocajtaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

ona: kako ste? mislim, da bo pr nas kot pr vas, ta večji krščen, tamala pač neuser posted image
sneg24: so se stvari v službi umirile?

Grem se naštimat, dama je vstala že ob 5, jst šla spat okoli 1, zdaj  komi gledamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
20.2.2010 20:40:00   
onur
Živjo, še malo od mene. Zjutraj smo šle s tamalo in taščo, do Mirna do Cicibana, da ji kupim kaj za obut, ker edino cicibanke najlažje spravi na nogo, ker ima visok nart. Potlej pa smo šle do Nove Gorice v cicibanovo trgovino, ker v Mirnu niso imeli številke. Moram pa rečt, da imajo v Gorici full več v trgovini kot v Mirnu. No popoldan pa smo šli še enkrat v Novo Gorico s tatkotom. Smo šli v Mercator gledat Pepelko. Tamala je na začetku spremljala, potlej pa se je naveličala, ker se ni preveč dogajalo. No pa smo šli še v DM v Qulandio in domov. Sedaj pa že spi.

Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.2.2010 9:45:48   
ona
Ojla,
no pa je pokukal sonček!Sem šla zdej psu dat jest in ga malo ven peljat in je prav lepo zunaj,verjetno bomo celo popoldne skakali po dvorišču danesuser posted image
Mi smo uredu,vsi zdravi...včeraj smo imeli lenobni dan in smo dobesedno cel dan prav vsi ležali na kavču in počivali do onemoglostiuser posted image Prav paše vsake tolko tako lenarituser posted image
Smo se pa včeraj odločili da gremo za prvomajske,no malo prej,verjetno 25.4 v tale Pariz in Disneyland.Grem ta teden se zmenit za rezervacijo,če bom utegnila.Tako smo se odločili namesto,da gremo poleti za en teden na morje,ker s tem morjem je tako,da nam niti ne paše preveč,jaz dobim ponavadi alergijo,mulci se naveličajo,tako,da je bolje,da damo denar v tako potovanje,kaj se vam zdi?Poleti pa bomo šli le kam za kakšen vikend,magari v Bosno kamor se odpravljamo že en cajt!Bomo videli sproti!

APRILČICA,super za babji čvek!Drugič povej,da se vam še jaz pridružimuser posted image
ONOUR,tudi če bi se srečale zadnjič,sem šla jaz prej domov,ker ko smo napisali test smo lahko šli domov.
A,ja test je šel super skozi!!
TRIXI,si ozdravila?

Eko,to je dovolj za danes,grem si skuhat še eno kafe!Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.2.2010 11:29:45   
mucka25
Lep sončen dober danuser posted image .

No mi se zadnji teden borimo z virozicami....vročina, pa bruhanje,pa driska, .....komaj eno konča se drugo pri drugem začneuser posted image . Tako da smo vsi bolj slabe volje, ker smo neprespani in utrujeni in se komaj sproti brišemo in preoblačmo. No ma bo menda že kmal teh bolezni.

Smo hotl jit danes mal ven na sončka in snegca, k je čez noč zapadel...pa ne bo nič iz tega, nosaj men se niti kaj velik ne da it ven, sem preveč zaspana. Moj je tamalidve napokal v voziček in so šli, tamali je pa še bogi in je prejle zaspal.

ONA bom sam tebe komentirala, ker za ostale sem že pozabla kaj sem brala. Men se zdi fino tak dopust, saj kopat se greste vi tako večkrat mal med tednom z otroci. Nekaj podobnega bova tud midva letos ubrala za dopust, ker se meni ravno v tistem času izteče porodniška, pa še novo službo bom, če bo vse posreči takrat začela.

No ja pri najinbih treh tako nikoli neveva kaj naju čaka naslednjo urouser posted image .

Uživajte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.2.2010 13:17:45   
onur
Živjo. Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image . Se človek prav drugače počuti, pa čeprav imam rada sneg. Smo bili tudi mi trije zunaj. Malo smo šli s tamalo s triciklom, malo peš, malo smo se nesli in je blo. Kosilo je skuhala tašča user posted image user posted image user posted image user posted image , no pa saj večinoma ona kuha. Jaz kaj dokuam. Zdaj pa ati spravlja tamalo spat, da bova potem malo pogledala njegovo diplomo, ki se jo je lotil pisat.

Ona, super za tale izlet. Je že prav tako, če vam morje ne paše. Midva sva bila v Franciji (bližina Pariza) pri mojih sorodnikih, ko sva bila še brez naraščaja in je bilo super. Videla kupec stvari in še bi se jih dalo, samo ni bilo cajta. user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit.

Mucka25, upam, da se kmalu vsi pocajtajte. Je hudič, ko enega zagrabi, gre kar naprej. Kaj boš delala, če smem vprašat?

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
22.2.2010 19:57:13   
onur
Kaj, kje pa ste vse. Grem spet po kuhovnico, da vas po riti. user posted image user posted image user posted image user posted image

V službi je bilo ubitačno, no ma se je dalo prenesti. Zadnje čase razmišljam (v povezavi s službo), kako nekateri ljudje sploh ne morejo preiti na bistvo. No pa pozabimo to.
S službe sem letela po Petjo v vrtec. Je bila že tam malo "napičena", doma pa je samo civilila. Pol sem jo odpravila in smo šle pogledat za spalno vrečo, nato pa smo šle še do tatkota v službo. Pol pa domov in sedaj jo je spravil tatko spat.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
22.2.2010 20:59:35   
aprilčica07
Evo mene, z svinsko hudim glavobolom,  že cel dan sem kot en kup nesreče, ker komaj funkcioniram. Dobro, da so  otroci kolkor tolko pridni in že spijo. Jst grem pa zdaj neki alkoholnega spit, da prežene glavobol..user posted image user posted image

onur: je blo neki v zraku danes. Julija je preizkušala vse moje meje, ni spala preko celega dneva dobesedno nič, če odmislim 20 minut za lepoto. A tečna kot muha v močniku..user posted image user posted image user posted image Upam, da bo zdaj blažen mir do jutra....

Drgači vse po starem... če ne bo kmalu pomladi, se mi bo strgalo... user posted image user posted image

ona: ja, komot bi se nam pridružla na čveku, je blo lepo, bi se nasmejala..user posted image user posted image

Grem na kavč, z bandidosom v roki...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

sindarin

Koliko let je star vaš najstarejši otrok?

0-1 (29%)

1-2 (14%)

2-3 (10%)

3-4 (9%)

4-5 (7%)

5 in več let (31%)

Število vseh glasov: 533

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!