onur
|
Pa včeraj sta imeli tamali dve sistematskega za devet mesecev in sta prov super. Niti jima ni videt pri razvoju, da naj bi bili en mesec prekmalu. No TINA ima 6870g in 69cm, tri zobke spodaj in se zelo intenzivno plazi in postavlja na noge, Nina pa 8100g in 70cm, šest zobkov, plazit pa se ji še ne da. Tako da je res skoz pestro in jih moram met skozi pod kontrolo. za tamali dve. Pri nas je bila mala v vrtcu ok, zjutraj malo pojokala, ko jo je tatko peljal. Danes je spala 1,5 ure. Ko sem jaz prišla domov, sem se še malo oddahnila, nato pa smo skočili po špežo. Ja no, malo je pa pričela šmrkat in kihat, upam, da ne bo hujšega. Sem pa . Mi je v službi vse pribilo do konca. Mi na trenutke prav dol visi, pa ker mi je bilo drugače všeč. Najbolj me jezi, da sem že tolk cajta tle in mi je diretore obljubila, da če se bo dalo, da mi da kaj za mojo stopnjo, ker sedaj sem zaposlena za šesto (pa saj sem zadovoljna, vsaj, da imam delo). Pol pa ti lani pride ena mula z doktoratom in evo letos dobi službo vodje socialno-psihološke službe. Mi je šlo kar na jok. Tako, da vidim, da se da najdet, za tiste, ki si želiš, da se jim najde, ene pa izkoriščamo (ma pa sem tudi mona, ker se pustim). In ja, tako me ima, da bi zamenjala službo, vendar kaj ko nič ni na vidiku. Če kakšna kaj ve za socialnega delavca ali kaj v tej smeri naj mi javi.