ona
|
Oj, no,da grem malo vas vsaj pokomentirat,ker sem že cel dan tle na prenosniku,ker sem se malo italijnaščine učila,pol za firmo nekaj delala in gre dan okoli kot bi mignil...še dobro,da je prej popoldne pes začel cvilit,da sem šla vsaj malo z njim se zlaufat Ja,ne vpraši ONOUR,kako se mi da učit...samo,če sem že začela moram nadaljevat,ni druge ONOUR,dej sej boste prenseli večerjo,saj ni tako hudo Boste pa naslednji vikend še bolj uživala vidva! Meni je od gostiln dobro za jest tle pri Grahorju v Danah,potem je EDEN v kopru(kamor upam,da gremo jutri na kosilo) in baje,da je še uni hram v Križu ok,sam pa nismo še bli tam,sem pa čula,da je uredu,A,ja pa nekje tam v Mančah proti Vipavi,ko greš iz Kobdilja dol,da je neka ful dobra gostilna,kjer se naješ in napiješ za par dni Je za provat!Mi gremo tudi včasih na Kozino k unemu Mahniču,kjer je tudi dobro,ma vedno je gužva. To je to,nekaj izbire pa le imate APRILČICA,tvoj nasvet glede gostiln bom tudi jaz provala,ker na Goriškem smo le malokrat kje jedli,tako,da se splača zapomnit Drugače ga pa serje tole vreme,kajne?Danes dopoldne sem peljala otroke v Lipico,kjer so spet začeli se igrat v bazenu kot lani z Poskokcem,ki je to zrihtal.To je neko športno društvo in otroci so ful navdušeni,naša komaj čaka naslednjo soboto Sta se pa naplavala,da je bil cel popoldan mir,ker sta bila utrujena Bom vsaj sobote imela brez tistega piskanja in vriskanja otrok Včasih sta prav nevzdržna in nič ne zgleda,da imam 11 letnika pri hiši,ker je glih tak ko tamala,skoz nekaj piščejo in norijo To bi bilo za danes.Grem dol z računalnika,ker me že oči bolijo Lepo se imejte!
|