|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
30.12.2009 15:34:26   
ona
Ojla!
Joj drage moje,kaj je kakšna luna s temi moškimiuser posted image user posted image
Saj bo,saj bo,malo se je treba skregat na vsake tolko,saj midva se tudi,pol je še lepšeuser posted image
APRILČICA,pa ne toliko biškotov,da ti ne bo slabo ratalo,ok!
ONOUR,samo,da je tamala zdrava in vidva s tvojim spet na starih tirih!!

Jaz se opravičujem,ker me ni blo par dni tle gor,samo smo internet dobili šele v ponedeljek in sem pol imela ful dela,predvsem za dat en kup položnic na inet....zdej me še program za poslovanje zaj.bava,tako,da imam spet vse na kupu...na koncu se potem še tamala zmeni s prijateljicami,da pridejo k njej,tako,da je imela včeraj eno punčko,danes pa drugo...včeraj so potem prišli starši od te punčke jo iskat in smo se še fajn zaklepetali in povrh vsega še napiliuser posted image user posted image Ja smo se res ujeli s temi starši in imeli prav fajn,otroci pa so itak uživali,ker imajo še sina starega kot moj Jan...je prav pašalo malo odklopit kar takouser posted image

Drugače je vse po starem,jutri bomo kar doma,je tast tukaj z šjoro,pa bomo kar doma pričakali to novo leto.Če po pravici povem nima prav noben volje kam klatit,no razen midva jo bove verjetno mahnila do Perle,ker sva šla za Božič in kar dobro zaslužila,pa bi šla še malo provat kaj zaigratuser posted image Bomo še videli!
Glavno,da greva na vsake tolko ven,ker midva z mojim se imava res lepo,ko greva sama nekam in mi prav manjka tole potepanje.Morava zdej izkoristit,ko imava varstvo za otrokeuser posted image

Nič letim v sobo,ker punce preveč razbijajo...danes ima naša eno bolj divjo kolegico na obisku,tko,da ne vem,če bojo zdržale do 17 ure brez se skregatuser posted image
Uživajte,pa čimprej se pobotajte z vašimi,ok!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
31.12.2009 6:10:24   
mucka25
Dobro jutro. no na zadnji dan tega leta se pa še moram malo oglasit in vas pozdravit.

Očitno je res današnja polna luna kriva za naše prepirčke z možekiuser posted image user posted image user posted image , sva se tud midva kar dobr usekala, pa je že vse dobr, sam prov se je treba pogovort pa gre. No upam, pa da se je tud kaj zapomnu, kaj je men pomembno in mi ne bo čez čas isto naprej vrgu,   NO evo vam res nisem hotla s tem morit, zato me tud ni blo kle gor...mal je pa časa tud zmankal.

ONA fotke so res lušne.

ONUR samo, da je z malčico vse dobro.

Drugače pa vsem skupaj želim prijeten današnji večer, da ga boste preživele kar se da super in vkorakale v novo leto nasmejane in polne novih ciljev. Novo leto naj bo zdravo in veselo in srečno, saj ostalo bo tako al tako samo prišlo, samo verjet moramo v to.  AJA pa da se bomo drugo leto pa uspele v živo dobit na kaki kavici in klepetu.  Lepo se imejte in velik objemček z naše strani

PS kaj katera ve kako kaj naše nosečke. MID, Karolina kako je z njima.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
31.12.2009 14:10:05   
aprilčica07
Na hitro, ker se mi mudi: v novem letu vam želim vse tisto kar si same najbolj želite, predvsem pa veliko veliko zdravja, vse ostalo bo itak šlo! SREČNO 2010 drage moje čveke!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
31.12.2009 14:56:18   
onur
živjo. še danes malo glasa od mene. včeraj popoldan sem malo pospravila hišo, možek je popazil na tamalo. danes ni šla v vrtec. je bila dopoldan v varstvu pri noni, ko sva šla z mojim do trgovine. sedaj pa s tamalo že tretjo uro spita.

današnja večerja: polnjeni kalamari s pršutom in sirom, krompir (ne vem še kakšen), zelenjava v voku, kalamari v voku. sladica pa čokoladno-maskarponejev biskvit (ko sem prvič spekla biskvit, se mi je sfužil tako, da je romal v smeti user posted image user posted image user posted image user posted image , drugič pa je uspelo - po moje delano, ne po receptu).
večerjo bomo pojedli s taščo in tastom ter prababico. mala bo takrat že spala.

popoldan morda pride na obisk en par in se mogoče odpravimo k še enemu paru na obisk. bomo videli kako bo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.1.2010 20:19:42   
MID
Pozdravljene punce!

Vidim,da imam veliko čast bit prva v novem letuuser posted image ! No,sej,po tolikem času...user posted image Še dobro,da se me sploh še spomneteuser posted image .
Skratka,jaz in moja familija smo ok,jaz sem še v enem kosuuser posted image ,upam da tako ostane še nadaljnih cca 36 dni.
Bom danes kratka in vam zgolj še voščila eno kar se da zdravo in srečno novo leto 2010!

Čav,čav!user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.1.2010 6:53:02   
aprilčica07
jUTRO

Še enkrat vse dobro v novem letu vam želim!user posted image user posted image user posted image

MID: ma daj napiši kaj več, no...user posted image
ona, onur: kako ste praznovali? mi ok, no, midva sva bla na bojni nogi, ma  se je dalo funkcionirat, sej sva še v tišiniuser posted image tokrat ne popustim, magari če se vsi na glavo dajo, briga me...user posted image user posted image user posted image   tle so bli eni kolegi in smo skupaj pričakali novo leto.. včeraj pa smo bli vsi na kosilu pr tašči, tudi moja dva mama in tata, je blo res lepo.. danes pa pride svakinja z njeno femili.. midva pa kr igrava srečen par..user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte:)

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.1.2010 11:21:36   
ona
Živjo!
Vse lepo in zdravo v novem letu vam želim!!!!

Mi smo bili kar doma,jaz sem malo zbolela,tako,da nisem vedela ali bi šla spat ali čakat novo leto,ma sem preživela do polnoči.Včeraj pa,ko sem vstala,kot,da ne bi bila nikoli bolanauser posted image
Ne vem,res mi ni jasno,mogoče je bilo res samo tisto enodnevno slabo počutje!
Včeraj smo potem poležavali cel božji dan,no razen mene,ki sem jo mahnila z biciklom in psom kar na neo daljšo turo in mi je prav pasalo se malo izgubit ven iz bajte!
Danes bomo itak poležavali,sva mislila it z mojim do Perle,ma nimava varstva,tako,da bomo spet poležavaliuser posted image

MID,lepo,da si nas prišla pokukat in res lahko kaj več napišeš kaj se s tabo dogaja,ok!
APRILČICA,ma eden bo mogel popustit pri vaju dveh....pol se bosta pa itak imela še rajeuser posted image
ONOUR,kako ste pri vas!

Evo,moram it,ker mulci tako norijo,da mi kri pijejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2982
3.1.2010 10:35:54   
aprilčica07
Jutro

mamo sonceeeeeeeee, po dolgem cajtu. Naša Julija ni bla zunaj že cel mesec, ampak danes pade konkreten sprehod po kosilu. Drgači vse po starem.

Ostale, kako ste?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
3.1.2010 18:43:54   
onur
živjo. ja danes pa je bil lep dan. mi smo šli dopoldan proti cerkniškemu jezeru in se tam potepali skoraj dve ure okrog - malo v vozičku, malo peš, malo nosili po rokah. popoldan smo malo oddremali, nato pa še malo 'razsajali' po hiši. sedaj gremo tamalo skopat, jutri pa v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.1.2010 14:18:02   
onur
živjo. ja kje ste ša vse? a vas je zamelo? user posted image user posted image user posted image user posted image ja, nas je. juuupiiiiiiiiiiiiiiiii midva z možekom sva ta teden na dopustu, jaz grem samo jutri nekaj do službe (je nujno user posted image user posted image ). mala je v vrtcu. tako, da sva po bajti malo čistke naredila, pa še bo treba. zjutraj sem bila v Sežani.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.1.2010 18:39:16   
aprilčica07
Ojla

ja onur nas je zamelo in to v dolini, kaj je šele gori pr nas:):) tle ga je nasuvalo cel popoldan in mislim, da še kr pada.... drgači vse ok, otroci pod kontrolo, mati za kompom, dedc pa dela...user posted image pa je bolj mirno tle notri... zdaj sem pa lačna in grem kaj nardit za jest, samo nevem kaj, jedla bi kaj takega mastnega, tipo, pica, burek, ma se mi ne da delat... mogoče pa pokličem halo pica, a mislite da vozijo tudi v snegu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.1.2010 19:36:59   
ona
Oj,
spet bom na hitro,ker res nimam časa kolobasatuser posted image
Nas je tudi fuuuul zamelo in smo kar veseli,prej smo naredili ogromnega snežaka in uživali cel popoldne na snegu.Zdej še vedno sneži in se prav bojim kako bo zjutraj,saj,če grem iz hiše,se ne morem vrnit,ker imam hrib za nazaj...ma bo pa možek priskočil na pomoč,če bo trebauser posted image
Sem šla prej merit koliko snega je in ga je tam nekje 20 cm pa še vedno pada....

Drugače smo zdravi,srečni,veseli.....

Ve ste tudi uredu,vidimuser posted image

Nič letim,ker imam še veliko za naredituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.1.2010 19:49:57   
onur
živjo. dan v vrtcu je bil v redu. ko smo prišli domov, smo švignili v kombinezon in ven na sneg. je blo prav lepo. potle pa je šla čebela k noni malo v varstvo, midva pa sva jo mahnila na en giro po snegu z možekom. je bila pa popoldan 'idrija' s tamalo. nič ni bilo prav. je v vrtcu spala samo eno uro in jo je to mučilo. no smo šli pa zvečer prej v šukco.
lahko pohvalim možeka, ki mi je pomagal pri pospravljanju stanovanja in se udejstvoval pri kuhanju. user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pa še malo akcije glede pospravljanja.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
5.1.2010 9:29:42   
mucka25
Živjo, tud z moje strani tako nahitro.

Ja tud nas je zamedlo in še vedno pada, tamali je bil včeraj zunaj na snegu s taščo, danes gresta spet. jaz tamalih dveh sama ne morem ven nest, sta ratali pretežki za obe naenkrat nest, pa tud predivji stauser posted image . Kdaj drugič bosta tud onidve uživali v snegu. Tamali je od včeraj brez plenic, nič zdaj je pa res čas, da se ga lotim odvadit od plenice. Mi je vso zalogo gatk in hlač porabu user posted image user posted image , še dobr, da so se čez noč posušle na radiatorju. Kasnej se pa še tamalih dveh lotim.

Aja sam tko vprašam, če morde katera ve, (da ne odpiram nove teme, se mi ne da), kako je to z mireno, kdaj se jo lahko da notr,  med menstro, na začetku al ni važen????

Drugače pa res lepo, da ste vse zdrave in otroci tud. MID no kaj več povej, pa Karolina ti tudi...saj veš firbc babjiuser posted image user posted image user posted image

uživajte čao

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
5.1.2010 9:31:42   
mucka25
Aja ONUR bravouser posted image tvojemu možeku, da ti je pomagal, ker jaz mojga tko al tko premalo pohvalim. Men on res skoz pomaga pri pospravljanju in pri otrocih. Je tanajboljši na celem svetu in mi res najeda, da se zadnje tedne sam kregavauser posted image .

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
5.1.2010 9:36:32   
mucka25
ONUR še tukaj vse najboljše in veliko zdravja, ter srečnih trenutkov z družino.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
5.1.2010 12:30:38   
sneg24
hej, hej dame

SREČNU, ZDRAVU, VESELU IN DEBELU 2010 user posted image

ma mi smo ful srečni, da imamo sneg. Včeraj se zakopali v sneg, danes bomo itak, in še cel teden. Samo da ni dežja, da smo lahko normalno zunaj.
Pri nas nič novega, vse v mejah normale. Prejšnji teden delala, zadnji dan bla doma in skoraj znorela, koliko sta me ta mala dva "ubila" z njihovim norenjem. Prvo noč v letu smo dočakali z municijami raket in nardili predstavo kot na fronti. Ta mala dva sta spala in nič jih ni motilo pokanje. Nato sta se oba spomnila okol 2 (ko sem sladko zaspala) da nekaj tulita v brezeveze, do 4. ma zvečer 1.1. me je pobralo že ob 8.30 na vreči sredi dnevne. Trdo spala 11 ur. me hitro utrujajo a user posted image

ONUR user posted image VSE NAJBOLJŠEuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

letim na čaj-me zivkajo sodelavciuser posted image . zopet mi bodo nakopali delo z brezveznimi stvarmi

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.1.2010 8:25:23   
onur
živjo. no, pa je mimo rojstni dan. hvala za čestitke. nič kaj posebnega ni bilo. tašča je skuhala kosilo, jaz sem ga samo dokončala. starši so bili na obisku, zvečer pa še en par. možek se je izkazal in mi kupil bone za razvajanje, masaže in nega obraza.
malčica je šla zdaj v vrtec, midva pa greva do nove gorice.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.1.2010 9:59:32   
aprilčica07
onur: z zamudo ma vseeno iz srca, VSE NAJBOLŠE!user posted image user posted image user posted image

Drgači smo ok, mala je  spet celo noč spala, mene malo zob boli, ma bo že. Me bo danes mama naročila k zobotu, pa bo bolše, upam... Jakob tle okoli skaklja in teži, jst moram it na šiht neki podpisat, pol smo mislili it v Ikeo, pa smo se spomnili, da je praznik danes v IT, no pa jutri. Treba pokoristit vse, dokler sem v dolini, pol bom 14 dni na Krasu:)user posted image user posted image user posted image

Grem kaj skuhat, za malega se dela mineštrca, ma jst bi tudi kaj jedla, ma kuhat pa brrrrrrrrrr.....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.1.2010 10:34:35   
ona
Oj,
ONOUR,a ti si kaj praznovala slučajno???Veš,da nisem niti opazila....no vse najboljše tudi iz moje strani!!!!!

Mater kakšen led je tukaj!Zjutraj sem polivala avto z toplo vodo,da sem ga lahko vsaj odprla in čeprav sem ga vžgala pol ure prej,potem pa mulci niso mogli noter,ker se vrata niso odtalila....za nameček sem še tako na rit padla,da me še zdej boli,samo,da ni nič hujšega...user posted image
APRILČICA,še dobro,da nisi na krasu,ker tukaj je res sam led in snega....

drugače sem spet polno v delu,pač novo leto in je treba vse na novo zalaufat,kar se firme tiče,pa za bilanco pripravit za računovodstvo....mh,bomo že...

Jaz sem tudi danes mislila skočit v tori v Trst,ker si moram ene škornje nove kupit,ma nimam kaj preveč volje se drsat še tam okrog.Nič bom raje do petka počakala,da se vsaj malo stali,ali pa mogoče do jutri....
V italiji je res praznik danes,samo tori je pa odprt!

Ok,grem delat,imejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.1.2010 19:42:21   
onur
Oj, ONOUR,a ti si kaj praznovala slučajno???

včeraj praznovala rojstni dan.

no pa je šel še en dan mimo. možek spravlja Petjo spat, jaz sem pa malo posode pomila, pa nekaj dala prat pa sušit, pa pospravla igrače. iz gorice sva prišla s cunjami za tamlo, zase nisem nič kupla. mogoče bom jutri v ljubljani. grem z možekom, ker gre nekaj za diplomsko. drugač pa nič kaj posebnega. če bo vse posreči gremo v soboto na barvne delavnice s Petjo, zvečer pa midva še na večerjo za moj rojstni dan. bomo videli kako bo. v nedeljo smo rekli pa, da bi se šli malo sankat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.1.2010 19:44:32   
onur
ja, še malo pokomentirat.

ona, ti jih pa kuhaš. v glavnem, da ni bilo nič. saj je bilo tudi pri nas tako, da sva šla z mojim tisti dan ko je zapadel sneg po tamalo v vrtec in mu še pravim, da naj pazi, da ne bosta padla in kar naenkrat zgrmita na tla. ma hvala bogu, se je možek ujel in tako, da ni bilo nič.

aprilčica07, čim prej k zobarju.

hvala vsem za čestitke.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
7.1.2010 9:34:48   
onur
Kaj je zdaj to. A bom sama čvekala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Živjo. Trenutno sva z možekom v Ljubljani, ker je šel nekaj za diplomsko nalogo gledat, ta čas pa sem šla jaz na moj nekdanji faks malo pokukat. Drugač nič kaj posebnega. Ja sva včeraj z mojim gledala Harry-a Potterja in danes sledi naslednja epizoda.
Se še kaj oglasim, drugače pa samo malo prečekiram.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
7.1.2010 9:36:33   
ona
Oj,
ravnokar sem se vrnila iz sprehoda in takooo paše it ven!!Malo je nerodno hodit po temu snegu,ma gre....
Popoldne grem na italjinaščino,tako,da ne bo časa bit zunaj.
Drugače je vse po starem,dnevi letijo kot strela,nič se ne dogaja....danes greva tudi s sinom po 12 uri do Torija v Trst,ker si moram res kupit škornje in sinu bundo,ker sem tako lena,da bi zamenjala zadrgro,da grem raje po novo bundo....se hecam...sem mu že 3x menjavala zadrgo na bundu,tako,da je zdej vse zjahano,da jo ne morem niti več nove prišituser posted image Jaz ne vem kako zapira zadrge,da vse uniči....

Zdej imam pa eno vprašanje za vas....hčerka ima rojstni dan 19 in pade na torek.V vrtcu bo praznovala ta dan,samo za doma sem pa v dilemi kdaj naj naredim žurko ali tisti vikend prej ali naslednji vikend ali prav na torek?
Ne vem...kaj bi ve naredile????

APRILČICA,sem mislila nate včeraj kako sta z tvojim?Sta še na dolgi besedni razdalji?user posted image
ONOUR,kam se greste sankat?

Ok,se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
7.1.2010 10:08:15   
aprilčica07
Jutro,

ona: sva tako,nekje na polovički, ma je že bistveno bolšeuser posted image user posted image samo jst se ne dam tako hitro, ovnica pač, štala je ker je moj gospod oven in pol si lahko predstavljate, da ko se spi.čiva se ne tako hitro pomiriva....user posted image user posted image
onur: uživajte na snegu, in kam boste šli?

Nič, moram skuhat kosilo, da gremo pol vsi skupaj lahko malao ven:), popoldan pa greva z lubijem v Ikeo:) pasit firbecuser posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?