ona
|
Ojla! Joj drage moje,kaj je kakšna luna s temi moškimi Saj bo,saj bo,malo se je treba skregat na vsake tolko,saj midva se tudi,pol je še lepše APRILČICA,pa ne toliko biškotov,da ti ne bo slabo ratalo,ok! ONOUR,samo,da je tamala zdrava in vidva s tvojim spet na starih tirih!! Jaz se opravičujem,ker me ni blo par dni tle gor,samo smo internet dobili šele v ponedeljek in sem pol imela ful dela,predvsem za dat en kup položnic na inet....zdej me še program za poslovanje zaj.bava,tako,da imam spet vse na kupu...na koncu se potem še tamala zmeni s prijateljicami,da pridejo k njej,tako,da je imela včeraj eno punčko,danes pa drugo...včeraj so potem prišli starši od te punčke jo iskat in smo se še fajn zaklepetali in povrh vsega še napili Ja smo se res ujeli s temi starši in imeli prav fajn,otroci pa so itak uživali,ker imajo še sina starega kot moj Jan...je prav pašalo malo odklopit kar tako Drugače je vse po starem,jutri bomo kar doma,je tast tukaj z šjoro,pa bomo kar doma pričakali to novo leto.Če po pravici povem nima prav noben volje kam klatit,no razen midva jo bove verjetno mahnila do Perle,ker sva šla za Božič in kar dobro zaslužila,pa bi šla še malo provat kaj zaigrat Bomo še videli! Glavno,da greva na vsake tolko ven,ker midva z mojim se imava res lepo,ko greva sama nekam in mi prav manjka tole potepanje.Morava zdej izkoristit,ko imava varstvo za otroke Nič letim v sobo,ker punce preveč razbijajo...danes ima naša eno bolj divjo kolegico na obisku,tko,da ne vem,če bojo zdržale do 17 ure brez se skregat Uživajte,pa čimprej se pobotajte z vašimi,ok!
|