|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
21.1.2010 9:24:44   
onur
Zdej pa še en post.

Dobro jutro in en kavica z nasmeškom.

user posted image

Mi guramo naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem bila na pogrebu, je bilo prav žalostno, ko gledaš prijatelja, ki je izgubil očeta. user posted image user posted image user posted image user posted image  Popoldan smo malo ustvarjali s Petjo, ker sva bila z možekom oba doma. Smo čečkali z barvicami. Pred kopanjem pa smo še malo flaskali s prstnimi barvami. Jao, smo bile s tamalo cele namazane. Nosek, je še zabasan, vendar ga vztrajno čistimo. So pa v vrtcu začeli hoditi na sprehode (prej so bili zunaj samo v atriju, ki ga imajo neposredno iz igralnice in ker niso še vsi hodili). Je pa rekla vzgojiteljica, da je Petja prebrisana in kar noče hodit, vsaj na začetku, no nato pa že gre. Je pa tudi doma tako, bi ona kar opa.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
21.1.2010 9:35:35   
aprilčica07
oooooo karolina: supercaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke za malo hčerkico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
21.1.2010 9:38:43   
aprilčica07
onur: fore z hojo ima naš Jakob tudi, pa bo imel 3 leta aprila.. on tudi vedno, ko je na programu kašna daljša fura, da gremo familjarno hodit, začne: mama bubajo nože, mama nesi.. grrr... itak da bom nosila unih 15 kg z razštelanim križem.. pol se en cajt trmari, pol pa le popusti in začne hodit...user posted image kaj čemo, takle mamo, kajne?

Drgači po starem, edino križ me še bolj boli, v kombinaciji z zobobolom, sem danes kot rožica..user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da me zobozdravnik sprejem in se grem kasneje pokazat... jao meni, kot da bi jih imela 80 se počutim na trenutke...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
23.1.2010 11:20:36   
ona
Ojla punce...
ima točno 5 minut pavzeuser posted image

danes imamo fešto in moram začet počasi pripravljat,torta je pa ratala tako lepa,da se moram prav pohvalit,vam ob priliki dam slikce,ok!

Ve pa uživajte do naslednjič,ok!

Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.1.2010 11:10:04   
aprilčica07
ona: kako se pa imenuje pupa od karoline? saj veš, firbec babjiuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.1.2010 16:21:14   
ona
Ojla!

Fešta uspela,imeli smo se super lepo,sicer enega kažina,da ni za govort,ma glavno,da smo bili vsi zadovoljni!
Drugače ni nič novega,zdej se švercam na sinovem računalniku,da vam vsaj kakšno slikco gor prilepim,ker na mojem in prenosniku nikakor ne morem zbrisat teh rr piškotkov...ma saj bi šlo,če bi se poglabljala v nastavitve ma se mi ne dauser posted image

Prejle sva šla z sinom en krog do gozda,ma je res tak mraz in še mene je zeblo,ki sem kar vajena zadnje cajte bit zunaj...baje,da bo v torek in sredo tud snežilo,upajmo samo,da ne bo večjih težav s snegom.

Nič,grem počivat naprej,ker se mi nič ne da in danes imao res tisto nedeljo v pravem pomenuuser posted image

APRILČICA,hčerka od karoline je TINKARAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.1.2010 16:26:39   
ona
user posted image

Ekola,tole je pa moja umetnija za hčerkin rojstni danuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.1.2010 20:18:51   
onur
Živjo. No mi smo nazaj. Smo bili na vikend paketu pri naših na Pivškem. No to pa zato, ker sva z možekom pričela hoditi na tečaj za crkveno poroko in sva šla na tečaj v Postojno. Imeli smo ga v petek, soboto in nedeljo. Možek je šel vmes še delat in prišel nato nazaj k nam na Pivško. Tečaj je v redu, postojnski župnik pa faca. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač pa nič kaj posebnega.

Ona, full lepa torta. Slikico si sama naredila?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
26.1.2010 11:49:35   
ona
Ojla!

Ma veste,da nimam časa niti za živet...sems e lotila delat obračun zaloge materijala za lansko leto in me kar glava boli,samo upam,da mi bo na koncu kaj štimalo,ker itak mi nikoli ne štimauser posted image
Ma bo že,z dobro voljo sevedauser posted image

ONOUR,slikco sem kupila v kopru v slaščičarni bonbonček na tržnici,edino drugi dan je ratala bolj grda,ker se ja napila smetane,bom drugič jo malo manj navlažila.Zdej me itak čaka za sina naredit torto,ker pa on praznuje 4.2.!

Sinu jo bom seveda tudi z veseljem naredila!Je res priden fant in si jo prav zaslužiuser posted image
Saj vam nič o njemu ne povemuser posted image Skratka je vse v najlepšem redu,bivši ga ne gnkavi,nekaj sem čula,da se mu misli odpovedat...ma vsaj,da bi se mu,ker itak sine ne bo imel nikoli nobene koristi od njega,se še bojim,da ga bo mogel kaj preživljat na stara leta,ker bivši skoz dela nekaj priložnostno in vprašanje če ima sploh 5 let delovne dobe...tako,da če se mu odpove je najboljše za moje pojmeuser posted image
ma sem žleht....
Drugače je pa sin ful uredu,v šoli super priden,tam nekje na dobri štiriciuser posted image user posted image

Sem se mogla prav malo pohvaltuser posted image

Zadnje čase me prav zanima kaj je z TRIXI,kam si se skrila ženska?

Ala,grem delat naprej!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
26.1.2010 20:05:20   
onur
Ajej, grem že v kuhinjo po kuhovnico, da vas po riti, ker nič ne čvekate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan uspešno preživet. Čebelica spi, očka dela, mama pa malo po netu. Popoldan smo se ganjali po hiši. Smo s Petjo ustvarjale s polento in ješprenom ter kvinojo, da bomo smrkca obdelale in ga tudi je, ma ne me vprašat, če je bila polenta, ješprenj, ... po dnevni sobi. Drugač pa gremo jutri na Opčine v nabavo copatk od superfita za v vrtec, ker sedaj je bolj mobilna, pa da ima ene z gumo spodaj. Pa še za obleko za pusta bomo pogledali.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
26.1.2010 21:19:09   
onur
Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image sineku.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
27.1.2010 7:49:46   
onur
Dobro jutro in kuham vam eno kavico.

user posted image

Kako ste kaj. Joj ko piha v tej Sežani ko zmešano. Jaz že delam, čeprav se mi nič ne da. Včeraj sem šla spat še po 23 uri. Sem eno majco muckala oz. čistila. Sem si dve kupla in nato zadnjič vidim, da imam kanatero čisto belo, pa user posted image  od koga. Je pa na zadnji strani majce nekaj prilepljeno in se mucka. user posted image user posted image  Za likat imam tudi toliko, da me bo kap, pa kar prestavljam in enega dneva na drugi. Ma bo že.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
27.1.2010 8:27:16   
ona
Dobro jutro!

ONOUR,smo kar same tle goruser posted image
Ne pomaga niti kuhovnicauser posted image

Jaz grem tudi zdej peglat in vam povem,da jaz kar zelo rada peglam,mi ni problemauser posted image
Menda sem ena izmed redkih,kajne?

Kaj naj vam sploh napišem,ker ni nič novega....piha ko noro,mraz je ful,ampak jaz se ne dam,grem vseeno ven z psom,zdej si samo kafe skuham,grem naredit en krog in likatuser posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
27.1.2010 8:34:23   
sneg24
Ojla,

kako ste? sem vas prebrala malo odkar sem bila odsotna in sem kr nekaj zamudila.

KAROLINA najprej vse najboljše za rojstni danuser posted image in ČESTITKE za hčerko. naj vam bo postlano z veliko sreče, veselja in zdravjauser posted image

ONA vaši mali princeski želim da bo rastla tako lepo naprej v veselju, dobri družbi in polnem zdravju.user posted image user posted image

VSEM SKUPAJ NAJ NAJ

ne utegnem al pisat al brat, v službi polno okupirana. te dni dajamo poročila občini za smeti, do konca marca bom morala smeti in kanalizicijo poročati, niti se mi ne sanja kako bom začela.
ONUR sem čitala za tvojo plat službe. madonca ma kaj si tam mislijouser posted image . daj probaj malo potipat po telefonu po drugih podjetih, če kaj rabijo. da ne čakaš ko ena mona na odgovor prošnje.

APRILČICA tudi tebi se dogaja z malima frnikulamauser posted image

Aja mi smo bili s firmo na Pohorju, kjer je zlata lisica. vsa komunalna podjetja imamo ala zimske "olimpijske"igre in mi smo dosegli prvo mesto v ženskem veleslalomu in v sankanju v parih. bli smo pravi norci. duška smo si dali s 5 urnih plesanjem, normalno s prisotnimi borovničkami, likerji,.....user posted image ma smo uživali in se nasmejali do solz.

otroci so vsake toliko smrkavi, razen ta večja ima zdej angino. drugače pa doma "kupujemo" novo kuhinjo in ne vemo kakšno, kakšne oblike,....vsak drugi dan se izmišljujemo.

moram it, sem v službi.

uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil sneg24 -- 27.1.2010 8:35:36 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
27.1.2010 10:34:26   
aprilčica07
Jutro

se javljam, da ne dobim po riti z kuhavnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še malo, pa grem k frizerki se poštimat. pol pa na večerjo z sodelavkami, in bovlat.. moj ima kr dopust ker danes itak ne bo dosti od mene...

Vam bom jutri poročala kako smo se imeli, itak da nam ne bo dolgcajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ona: super lepo torto si nardila.. bravo, meni kaj takega ne uspe, pa če se na glavo postavim..
sneg: super za tak preživet dan...  sankanje, smučanje in to.. paše, kajne?
onur:  če česa ne prenesem so to zmucakne majice. grr... dobim kr pike..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
28.1.2010 7:30:01   
onur
Dobro jutro. Danes pa sem vam pripravila zajtrk.

user posted image

Mi smo šli včeraj kupit Petji kostumček za maškare. Smo kupili pikapolonico (je narejena scela kot kombinezonček in spredaj z zadrgo). Potem smo kupli še copatke z gumo za v vrtec od Frodota. Pol je bil pa itak dan že okoli in je bilo treba it samo še spat. Danes pa novim zmagam naproti.

Ona, daj pridi še k meni kaj speglat, je polna pralnica cunj.
Sneg24, tole s firmo je pa super.
Aprilčica07, upam, da si uživala. Tako je prav. Tudi me si moramo kaj privoščit.

Neposredna povezava do sporočila: 3066
28.1.2010 11:12:08   
ona
Oj
punce moje,bom nekaj kar tako zalepila,da nekaj provam,potem pa še malo poklepetamouser posted image

Nič,me nekaj zaj....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
28.1.2010 11:13:19   
ona

< Sporočilo je popravil ona -- 28.1.2010 11:21:50 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
28.1.2010 13:46:53   
aprilčica07
Joj kako sem zaspana.. sem se včeraj napohajala in prišla pozno domov,  zdaj pa umiram.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image

Grem počivat z otročki, sem očitno prestara za take podvige..user posted image user posted image

onur: hvala za zajtrkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.1.2010 7:24:58   
onur
Dobro jutro. Danes pa malo bolj lahek zajtrk. Bi tudi meni pasalo, ker včeraj sem se zvečer najedla suhe vratovine in sem imela še zjutraj poln želodec. Nič kaj dober občutek, ma kaj čem si pomagat, saj sem si sama kriva, ma sem bila tako lačnaaaaaaaaa.

user posted image

Doma nič kaj posebnega. Le to, da sem včeraj celo popoldne likala perilo in končno vse zlikala, ma kaj ko so že nove rudne bile v pranju. Možek se je pa tačas igral s Petjo. Ta vikend gremo ponovno do naših, danes sicer samo midve, jutri pa pride še možek (danes dela cel dan in ne more).

Neposredna povezava do sporočila: 3070
30.1.2010 8:45:54   
ona
Ojla punce!

Ma meni kar letijo dnevi,ne mi zamerituser posted image
Zadnjič me je nekaj rolalo,kajne?user posted image Sem provala zbrisat tele RR piškotke,ma ne gre in pol sem malo testirala...hotla sem samo kakšno slikco prilepit,a ne gre.To lahko naredim le na sinovem računalniku,drugje pa ne,ker imam tole visto in zgleda,da mi preprečuje oz. ima visoko zaščitouser posted image Mah,bo že!

Drugače sem bila skoraj cel teden z sinom v zvezkih,ker je bilo konec 1 polletja in so imeli še nekaj testov,pa mu je treba malo pomagat.Je prinesel včeraj spričevalo in,če sama ocenim je prav dober uspehuser posted image user posted image
Sem prav zadovoljna,da nimam težav oz. da sine nima problemov v šoliuser posted image

Včeraj je imela naša tamala sistematski pregled pri 5 letih in so ugotovili,da malo slabše vidi na desno oko,tako,da gremo k okulistu.Upam,da ne bo kaj hujšega.Je rekla sestra,da se ful hiro vid spreminja pri tako majhnih in se spomnim,da je tudi sin nosil očala tam eno leto in se mu je vse popravilo.Bomo vidli kako bo z našo tamičkeno,ko grem do okulista.
Zvečer smo jo mahnili v kino z otroci gledat Planet51 in valda so bli vsi presrečni ker gremo z njimi v kinouser posted image

A imate kaj snega?Včeraj je tukaj ful začelo snežit,zdej pa ga je že pobralo.Sem šla z psom en krog in je sama voda.
Zdej gremo še v Lipico plavat,popoldne pa peljem sina v Izolo na RD od sestrične.Je prav lepo,da ima stike vsaj z žlahto tam doli in,da se z vsemi razumemo,samo z bivšim neuser posted image
Še dobro,da me pusti na miru,mene in sina!!

Ničmse gremo počasi odpravit...lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
30.1.2010 9:12:12   
aprilčica07
Jutro,

ja, imamo sneguser posted image user posted image user posted image že spet in to v dolini, grrr... HOČEM POMLADuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ona: uživajte na plavanju, pa bravo za sineta, da je priden... še bolše pa je, da vam bivši da mir!
onur; pr vas kako je? sneg?

jst moram pa prat, pa likat, pa kaj vem kaj še vse, ma se mi ne dauser posted image user posted image user posted image Jakob in K. sta šla v Qlandijo, po špežo in ribe, danes bomo po dolgem cajtu jedli ribe, jih sicer ne maram preveč, ma se potrudim in pojem... vsaj vsake tolko... Naš Julija ima pa danes 5 mesecevuser posted image user posted image

a katera kaj ve kako je MID, pa trixi? so punce prav izginile iz naših debat, škoda...user posted image user posted image

Grem vsaj pralni stroj zalaufat... sem pa že pojedla en kos bureka, sem ga včeraj naredila, ma je zdaj bolši....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
30.1.2010 23:14:56   
trixi
ojla,
sej me je sram, vas vsake tolko na hitro preberem, pa si rečem, da bom pozneje kaj pokomentirala pa gre mimo, ben, se bom potrudila. Sem ravno včeraj ko sem se peljala na relaciji branik-komen-dutovlje malo razmišljala, da bi bilo fino kaj napisat da sem jaz tudi malo doma na krasu 
Najboljše da najprej malo čestitam za nazaj in še malo za naprej za vse rojstne dneve, aja, pa novega dojenčka imamo tle ne, še posebej čestitke karolini, pa še naši taveliki, ki je danes po vseh zakonih polnoletna in smo imeli danes kar naporen dan-malo bolj praznično koslio, pa je bilo več kuhanja, vmes pa še ena torta na hitro.
Aja, vas moram neki vprašat- kaj ste mele zadnjič szi kuhalnicami, kaj ste se kej skupinsko vpisale na kšn kuharski tečajuser posted image user posted image user posted image  al za kaj se greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3073
1.2.2010 13:37:13   
ona
Oj,
če vam povem po pravici imam tudi jaz vedno manj volje se javljat,ko vidim,da ni ne duha ne sluha o nobeni,no razen nekatreih....škoda,ker tako ne bomo dolgo šle naprej...pa enkrat sem že bila jeznauser posted image
Še dobro,da se je TRIXI malo oglasilauser posted image user posted image
Vidim,da si dobro!Pa čestitke tavečji za polnoletnost!!!!

Nič,upam,da bo kaj več odziva,kajne punce???

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
1.2.2010 21:22:12   
aprilčica07
Ojla

ma kaj bo zdaj? a bomo propadle?user posted image user posted image user posted image user posted image ma bi blo škoda, no.... jst rada čvekam.... sicer sem bolj aktivna na avgustivčkih09, ma tam je tudi več dogajanja, kar je normalno, smo pač doma in čvekarimo več.... ma kaj bo pa tle??user posted image user posted image žalostno, res....

ona: kaj čmo naredit?
onur: kako ste?
trixi:  lepo te je brat in čestitke punci za polnoletnost!user posted image user posted image
Grem še na en čik, otroci kao spijo (Juli spi, Jakob še predava, lubi smrči)user posted image user posted image jst imam pa mir. Ma dans sem bla pridna, sem spekla dve pecivi, kr tako, za hec. Ma tudi skoraj vse sama požrla, zdaj sem pa sita, da to res ni..

Grem kadit.

Noč.9

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?