ona
|
Oj, KAROLINA,še enkrat čestitke!!! Sem hotela tvoj sms sem skopirat,ker je res lepo napisat,ma ga napišem samo s tvojo odobritvijo,ok! Zdej pa seveda uživajte kar se da,ker še prehitro letijo ta leta in otročki zrastejo...jaz bi takoj imela še enga dojenčka,ma pol,ko pomislim kaj vse spada zraven in kako sem se odvadila,me kar mine Drugače sem pa bla zadnjič kar malo jezna,ker grem parkart gor pogledat pa ni ne duha ne sluha o nobeni tako,da res upam,da ne bo zamrla naša debata,ok!! Včeraj sem pa šla na bioresonanco glede moje alergije na sonce in je dobro,da že zdej začnem s kakšnim zdravljenjem,tako,da upam,da mi bo kaj pomagalo,ker mi nobena tableta ne pomaga.Sem pa mislila,da je tole bavbav,samo ni nič posebnega,tam sediš na stolu okupiran z nekimi kabli,ki spuščajo oz. ti delajo ravnovesje v telesu...sem imela kar mravljince po celem telesu med terapijo,je kar pašalo Zdej sem nekako pripravljam na sinov RD,ki ga ima jutri in v petek naredimo fešto...joj,komaj sem enega otroka rešila,imam zdej drugega na vrsti...sem prav štufa teh rojstnih dnevov. Zdej sem neko pecivo spekl,jutri me čaka peka torte...skratka pestro,ni kaj! ONOUR,nimam pojma kako toplo je v Lipici,vsekakor je fuuul toplo ko tam čakam mulce,tako,da predvidevam,da je tud bazen topel,je za provat!Samo če greš sama ne hodi ob sobotah,ker je že itak velika gužva s temi mulci,raje pejdi med tednom,razen torek ne,ker je bazen zaprt. TRIXI,ne mi govorit o čokoladi,ker jaz je raje ne kupujem,če sem poštena,ker zmažem vse kar dobim....sem se zdaj pa malo na dieto dala,ker sem se kar zredila čez zimo in moram dat dol vsaj 4 kile,jebela cesta APRILČICA,ti imaš pa itak izgovor,da si komaj rodila,če hlač ne moreš zapret Nič,grem še malo pregledat po rr,če je kaj novega,imejte se lepo,pa več se oglasite! MID,ti se pa tudi vsaj še malo oglasi,ok!!!
|