|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
1.2.2010 22:32:53   
trixi

jst zgleda da bom tudi začela kadituser posted image , to vedno rečem, ko gre kaj narobe. Sva šla prej - ene dve urce nazaj z mojim na en hitri sprehod tle okoli, pol pa prideva domov oziroma tm k se s ceste zavije gor na naš borjač in se nama je zdelo kot da teče voda. Gre moj gledat v jašek, valda ni nič vidu, če je bla pa tema, potem pa bi šel- ne bi šel po baterijo in malo bolj dobro pregledal. Ja valda da nam ta hudič od vode pušča, ma kjeuser posted image , možnosti je ene deset metrov (al pa še več, kaj jaz vem kolko) cevi zakopane na skori en meteruser posted image . Moj ne ve, al naj jutri vzame dopust in rije al nej zrihta delavce al kaj? Vodo smo pa pustili odprto, zdej "veselo" vrti števec, sam kaj nej, za vsako umivanje in podobno tekam ven na mraz odpirat in zapirat glavni ventiluser posted image
potem sem pa malega poslala umit in mu je sestra obljubila da če se sam zrihta mu prebere pravljico. Pa je bil nekam dolgo časa mir ven iz kopalnice, sem šla pogledat, je bil napol preoblečen v pižamico in sem mu hotela pomagat, pa je reku, da mu pol ne bo prebrala pravljice, ker se ni sam preoblekel. Ja, včasih zelo zares vzame kar mu sestra naroči, ma pravljico mu je prebrala, oba stisnjena pod kovtrom, padeš u šentiment ju videt takoleuser posted image

< Sporočilo je popravil trixi -- 1.2.2010 22:37:10 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.2.2010 7:40:32   
onur
Dobro jutro. Ekola, da se malo okrepčate.

user posted image

Kaj naj rečem. Mi smo zaenkrat ok. Z možekom sva ta vikend končala pripravo za crkveno poroko. Zdaj se pa greva v petek zmenit kdaj bomo imeli krst in poroko. Ker sem bila cel vikend pri naših, nisem imela dostopa do neta.
Če bo vse posreči gremo v soboto s čebelo na Ribiča Pepeta. Je pa mala pravi razgrajač. Zdaj sem ji tudi za doma kupila copatke s trdim podplatom od Frodota, ma je pa akcija. Se usede na tla in non stop sezuva.
Jutri mamo še eno dozo cepljenja za pnevmokok.

Trixi, čestitke punci za polnoletnost. Upam, da čim prej uštimate vodo, kajti to res ni prijetno.
Ona, da kam ne zbežiš, te ne damo.
Aprilčica07, kaj si spekla?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.2.2010 9:01:20   
aprilčica07
onur: hvala za zajtrkuser posted image user posted image user posted image ma spekla sem pijano gospo in neki štrudel, ki je blo notri kar sem najdla.. ma je ratalo dobro... še zdaj me tišči želodec, ker sem tolko pojdela.. na vago pa ne grem še en lep cajt, sem se zredila.. grrr, vedno se ko sem v doliniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj ni panike, moti me, ker trebuh visi preko hlač, tega ne prenesemuser posted image user posted image user posted image user posted image
trixi: poštimajte vodo, to je zoprno do amena..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.2.2010 11:36:41   
onur
Ona, ti si rekla, da si bla v Lipici v bazenu. Kako topla je voda in ozračje? Bi šla jaz s tamalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.2.2010 20:28:25   
onur
Aja, vas moram neki vprašat- kaj ste mele zadnjič szi kuhalnicami, kaj ste se kej skupinsko vpisale na kšn kuharski tečaj  al za kaj se gre

Sem jaz rekla, da vas bom našeškala, če se ne boste več oglašale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše cepljenje jutri odpade, ker je Tozon zbolel tako, da ga imamo naslednji petek. Smo danes s čebelo malo ustvarjali s prstnimi barvami. Itak, da smo bili vsi namalani, ma smo nato švignili v kopalnico se kopat. Že pred sedmo uro je bila gotova, vendar smo vztrajali in odšli spat po sedmi uri, ker drugače ne vem, kdaj bi zjutraj vstala, ker še tako vstaja od 6 do 6.30.

Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.2.2010 20:41:27   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Aja, vas moram neki vprašat- kaj ste mele zadnjič szi kuhalnicami, kaj ste se kej skupinsko vpisale na kšn kuharski tečaj  al za kaj se gre

Sem jaz rekla, da vas bom našeškala, če se ne boste več oglašale. user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pol tele slikce te hrane nimajo nobene veze s tistimi kuhalnicamiuser posted image
še dobro, k bo treba malo shujšat, a ne aprilčicauser posted image . Jaz se sploh raje ne spravim nič delat, k pol vse sama požremuser posted image . In zdaj, kaj je naredil preljubi brat od mojga, kaj ni prinesel ene par kil čokoladeuser posted image , so bli na smučanju in ko sem ga " nakurla", da kaj je zmešan, kaj nosi, je reku, da ni mogu drugače če je bil pa v deželi čokolade. Ma kako naj je ne jem, če jo je puhna omarauser posted image . Edino uno, 99% ej, tista mi pa ne gre. Ste že provale? Ima na ovitku prav navodila, da ki je treba začet najprej z 70%, potem 85% da se navadiš na močan okus. Buuu, sej mogoče je res "exellence" , ma meni je vseeno preveč grenka.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.2.2010 21:59:08   
aprilčica07
onur: ma ne no, a bolan je?? me prav zanima, če bomo mi imeli posvetovalnico drugo sredo... že dvakrat so nas naterali v sežano, me zanima če bo tokrat v komnu.. ma sem že zadnjič pihala, ma če bo zdaj spet kaj takega.. grrr. me ima, da bi Julijo kam drgam vozila.... lih zaradi tega je pr njemu, da jo lahko v komen peljem...  no, pa sem raz.****na..user posted image user posted image user posted image Jakoba pa imam namen izpisat, ko bo tri leta star in ga vpisat kar k moji dr, ki je fanj in baje še sprejema ... to je tudi v komnu in pol končam z vozakanjem v to kl.inčevo sežano (se opravičujem, ma sem jezna)..
trixi: a lahko pridem na čokolado? jst sem nora nanjo.. no,edino temne ne maram, vse ostalo pa gre pred mano kot domine..user posted image user posted image user posted image

Grem kar kadit, da se malo ohladim... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.2.2010 22:38:54   
trixi
aprilčica, hitro, hitro, gre h koncu, sem ravnokar zmazala eno100 gramsko cresta, sej ne vem kaj je mela notri, ma je tako prijetno hrustalouser posted image . No, ostaja pa za sigurno una 99 procentna, una s čilijem me tudi ne mika, pa tale polnjena z viskijem jack daniels mi tudi ne potegne. Joj, kako si želim, da bi mi bilo enkrat pošteno slabo, da bi je vsaj malo manj jedla. No, saj slabo mi je bilo že večkrat, samo izuči me pa nič ne, jo še kar hrustam.
Ala, grem v posteljo, moram prebrat alico v čudežni deželi, me že čaka na nočni omarici. ČAu, čau

Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.2.2010 14:57:53   
karolina*
Ojla punce

Evo mene, tokrat v enem kosu oziroma 1+1 user posted image . Kot vas je že Ona obvestila sem 21.01. rodila deklico Tinkaro. Porod je potekal tako ekspresno, da si lahko samo želiš takega user posted image Torej ob 10h zvečer (še 20.01.) mi je odtekla voda, sva šla z mojim takoj v porodnišnico. Ker nisem imela popadkov so me dali na oddelek, mojega pa poslali domov. Nekje ob 2.45 so se lotili popadki, sem šla na ctg. Ob 3:15 h me je babca pregledala in rekla, da grem kar v porodno, da bom rodila, da za klistir ni časa. Takoj sem poklicala mojega in šla v porodno. Ura je bila 3.20. Ob 3.35 je prišel moj dragi in ob 3.40 je rojena Tinkara user posted image Res ekspresno. Šivana nisem bila nič, tako da res vse super. S Tinkaro sva prišli domov prejšnji ponedeljek, sedaj lovimo ritem, ki ga je iz dneva v dan manj user posted image . Ponoči ne spimo lih dosti - po 5-ih minutah na joški zaspi in pol je čez pol ure spet lačna... No, ma pa popoldan kaj nadoknadim...

Za enkrat uživamo, se cartamo in se imamo lepo. Tudi ta večja je novo članico lepo sprejela, stalno bi jo božala, pestvala, ljubčkala...

No, uživajte, se oglasim še kaj

lp

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.2.2010 18:37:51   
ona
Oj,

KAROLINA,še enkrat čestitke!!!
Sem hotela tvoj sms sem skopirat,ker je res lepo napisat,ma ga napišem samo s tvojo odobritvijo,ok!
Zdej pa seveda uživajte kar se da,ker še prehitro letijo ta leta in otročki zrastejo...jaz bi takoj imela še enga dojenčka,ma pol,ko pomislim kaj vse spada zraven in kako sem se odvadila,me kar mineuser posted image user posted image

Drugače sem pa bla zadnjič kar malo jezna,ker grem parkart gor pogledat pa ni ne duha ne sluha o nobeniuser posted image
tako,da res upam,da ne bo zamrla naša debata,ok!!

Včeraj sem pa šla na bioresonanco glede moje alergije na sonce in je dobro,da že zdej začnem s kakšnim zdravljenjem,tako,da upam,da mi bo kaj pomagalo,ker mi nobena tableta ne pomaga.Sem pa mislila,da je tole bavbav,samo ni nič posebnega,tam sediš na stolu okupiran z nekimi kabli,ki spuščajo oz. ti delajo ravnovesje v telesu...sem imela kar mravljince po celem telesu med terapijo,je kar pašalouser posted image

Zdej sem nekako pripravljam na sinov RD,ki ga ima jutri in v petek naredimo fešto...joj,komaj sem enega otroka rešila,imam zdej drugega na vrsti...sem prav štufa teh rojstnih dnevov.
Zdej sem neko pecivo spekl,jutri me čaka peka torte...skratka pestro,ni kaj!

ONOUR,nimam pojma kako toplo je v Lipici,vsekakor je fuuul toplo ko tam čakam mulce,tako,da predvidevam,da je tud bazen topel,je za provat!Samo če greš sama ne hodi ob sobotah,ker je že itak velika gužva s temi mulci,raje pejdi med tednom,razen torek ne,ker je bazen zaprt.

TRIXI,ne mi govorit o čokoladi,ker jaz je raje ne kupujem,če sem poštena,ker zmažem vse kar dobim....sem se zdaj pa malo na dieto dala,ker sem se kar zredila čez zimo in moram dat dol vsaj 4 kile,jebela cestauser posted image

APRILČICA,ti imaš pa itak izgovor,da si komaj rodila,če hlač ne moreš zapretuser posted image

Nič,grem še malo pregledat po rr,če je kaj novega,imejte se lepo,pa več se oglasite!

MID,ti se pa tudi vsaj še malo oglasi,ok!!!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.2.2010 19:03:58   
aprilčica07
karolina: velkom bak! in dobrodošlica mali Tinkari..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se lepo imejte, pa uvajajte in uživajte, pol pa se oglasi in nam sporoči kako vam gre... pa vreme bo lepše in bomo lahko vsi ven hodili...user posted image user posted image
ona: jst upam, da debate ne bodo zamrle.. bi bla škoda...user posted image user posted image ja ja, sem komaj rodila.. daj, Julija ima 5 mesecev, jst pa trebuh podoben nobeni stvari... lena sem ko fu.ks za telovadit ali kaj pomigat..user posted image user posted image
trixi: če pridem na čokolado za vas ne bo ostalo nič.. garantiram..user posted image user posted image user posted image

Grem popedenat frocovje, da grejo že enkrat spat, ker so v nulo tečni danes.. a je luna??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.2.2010 20:04:59   
onur
Živjo. No pa je sreda mimo. Čebelo je šla v vrtec iskat nona. Vzgojiteljice pravijo, da je pridna in se je privadila. Popoldan smo šle v knjižnjico po knjige zanjo in nato smo skočile še tatkota v službo pogledat. Ja pol pa domov še malo igranja in pa kopanje.
So se pa tamali znotraj lulike naredile rdeče pikce, pa ne vem ali je od urina, ... Ma bom počakal na naslednji teden ko imamo cepljenje pa pokažem. Je ne bi zdaj vozila med bolne.

Eno?. Sem ji kupla copatke na ježka in si jih non stop sezuva. Kaj čem nardit?

Karolina* user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke celotni družinici in polno cartanja. Ko bo čas, pa kakšno slikco prilimaj.

Trixi, pa dej razdeli malo čokolade naokrog, se je ne bi branila.

Ona, sem mislila it s tamalo kakšen dan. Magari popoldan. Kam pa hodiš na bioresonanco. Kolko jih bo dopolnil sine.

Aprilčica07, saj bo šel tudi trebuh počasi dol.

Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.2.2010 0:00:58   
trixi
ojla
oo lej vas vse, na čokolado bi pa vse prišle, k se pa menmo za eno kafe pa ne mormo skupi pridetuser posted image  a se čmo zmenit da se dobimo na čokoladiuser posted image . Sicer pa gre h koncu, kaj pa je to dve kilce pojestuser posted image
Eh, drugači pa pr nas nič dolgčas, vodo smo v enem dnevu poštimali- zdej bi lahko bil malo dež da nam spere borjač k je ves blaten. Ampak takole, da ni dolgčas, spet problem- a se mi niso pojavile mravlje v kuhinji- zdej, pozimi? Ma kaj ne ta hudič pocrka zdej pri teh minus temperaturah? Sem vse neki pošpricala z eno smrdljivo zadevo, bomo videli, če kaj pomaga.
Danes sem pa moj ropotajoči avtek peljala k mehaniku in sem si od hčere sposodila moj avto. Jutri zvečer greva v ljubljano, ona ma v petek izpit, jaz pa sestanek v službi, pa da ne bo treba v petek zgodaj od doma bova kar gor spale. No, sej domov bom šla pa sama, ona pa ostane, ker ima naslednji teden še en izpit. 
Ala, grem v posteljo, knjiga pa to, mirno noč

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.2.2010 7:50:12   
onur
Dobro jutro in zajtrk na izbiro.

user posted image

Jaz že veselo delam, čeprav se mi prav nič ne da. Hvala bogu, da grem drugi teden na dopust.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.2.2010 8:41:56   
ona
Jutro!
Vas malo pozdravim,preden grem pečt torto...ma se mi prav ne da,zdej moram najprej biskvit spečt in zvečer,ko pridem iz italijanščine bom jo mogla krasit...ne vprašte kako se mi bo dalouser posted image
Sine pa ima 11 let danesuser posted image user posted image user posted image
Zdej se bo pa puberteta začelauser posted image user posted image

ONOUR,sem šla v Gorico na bioresonanco k eni Alenki,mi jo je ena zrihtala!
Ma ti si kar veliko na dopustu,kaj imaš še lanskega?
Glede copatk se ne sekiraj,moji so že od kar so živi vedno bosi po bajti in se sploh več ne sekiram,no edino tamala je kar obuta v copatke,sin pa zmeraj v nogavicah.So vsi otroci tako,da so raje bosi kot obutiuser posted image

TRIXI,samo,da ste vodo poštimali!Dež bo pa itak jutri padal,da ti počisti.
APRILČICA,se čemo malo vzpodbujat za telovadbo,kaj praviš?
Jaz hodim vsak dan tečt pol ure in ti povem,da se ful dobro počutim,moram tudi tole zimsko zalogo dol spravituser posted image

Ala,lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.2.2010 9:13:41   
onur
Ona, vse najboljše sineku.
user posted image

Ona, ja dopust mam še lanski, drugače imam pa tekočega tudi veliko. Se mi zdi, da je prav da ga imamo tako veliko, ker ga tudi rabimo, da se oddahnemo od vsega psihičnega napora - duševne bolezni so user posted image .

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.2.2010 13:59:03   
aprilčica07
Me heca tehnika, če me ne bo en cajt gori.. grr, sem jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

ona: vse najbolše sinu za rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
trixi: jst sem čokoladni manijak tako da..user posted image user posted image user posted image
onur: kapo dol pred takimi, ki delate z temi ljudmi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.2.2010 14:47:24   
ona
Ma,če ni to življenje kruto...kaj mi ni danes umrla moja nona,no user posted image user posted image user posted image
Kar verjet ne morem,pa glih na sinov rojstni dan,kaj ni to kruto...user posted image

Dobro,mene sicer ni toliko prizadelo,ker smo čakali,da umre,je bla v domu upokojencev že ene 4 leta in je bla prav boga,jo je kap zadela,pol so ji nogo odrezali,ni govorila,le smejala se je tja v tri dni,samo poznala pa nas je,ko smo jo prišli obiskat...po eni strani je najbolje tako,kot trpet iz dneva v dan,se je vsaj rešila...
Pa vseeno je moja nonauser posted image user posted image

In kaj naj zdej naredim,jutri bi mogel sin praznovat,pogreb bo verjetno v soboto,kaj se vam zdi prav,da izpeljemo sinov RD?
Sem se pogovarjala z mamo in njeno sestro in so obe rekle naj naredim za sina kot je zmenjeno,ker itak jaz nimam kaj tam pomagat in,da sine je prav,da praznuje...samo jaz imam take dvome,da je joj....po eni strani pridejo samo dva sošolca in prav te otroke briga kdo je umrl,po drugi strani,je vseeno smrt v družini...jaz nisem pametna,res....
Kaj bi ve naredile?
Prenest na soboto ne morem,ker so maškare v vasi in gre sin z njimi,na nedeljo gremo k eni punčki na rd...skratka sem prav v enem dreku....

< Sporočilo je popravil ona -- 4.2.2010 14:48:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.2.2010 16:04:58   
trixi
ojej ona, sožaljeuser posted image , vsaka smrt je prezgodnja, čeprav res, da se je nona rešla, mojemu je tudi nona umrla lani poleti in smo bili mi v podobni situacji, smo meli za it na en piknik na notranjsko in potem naprej v prekmurje na tekmo. Nismo vedeli kaj narediti, pa so nam vsi sorodniki rekli, da naj gremo, ker doma dejansko ne moreš nič. Rihtaš pogreb in maš polno hišo ljudi, vem, ki sem jih dala tri lani skoz in je še zelo živ in boleč spomin. Jaz bi rekla tako, da naj sin vseeno praznuje, nona mu sigurno ne bi zamerila. Aja, pa sinu vseeeenajboljšeuser posted image user posted image .
Mah, sej ne vem, kaj napisat, sm rekla da na hitro pogledam če se je kira oglasla čez dan, zvečer se pa v miru oglasim iz ljubljane, pol pa take novice.
Grem pakirat

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.2.2010 18:59:53   
aprilčica07
ona: user posted image user posted image user posted image kaj nardit nevem, ma mislim, da ne bo nič narobe, če prazuje sinko rd... pač tako je, nona je imela leta in se je rešla vsega hudega.... user posted image user posted image user posted image je hudo, ma nič ne bo narobe, če se bojo otročki malo poigrali in zabavali..
trixi: kam greš? v prestolnico? kaj boš pa tam?
onur: nevem kako odnavadi Petjo da ne bo sezuvala copat... naš je delal isto, zdaj, ko je pa velik se mu pa ne da sezuvat in je mama ne mojem (ne morem), pomagaj  user posted image user posted image

Mi smo sami, no, jst in frocovje..user posted image Jakob se kopa, Julija me gleda.. Je pa prej mali telebnil in bi si lahko celo bučo razbil,. Sem mu pa potem takoj namazla mesto udarca z maslom in ni ne duha ne sluha o modrici..user posted image user posted image

Grem čekirat, da ne bo poplava v kopalnici...user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.2.2010 20:15:38   
onur
Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image moje sožalje. Mislim, da ne bo nič narobe, če sinu narediš rojstni dan. Žaluješ lahko vseeno. In mislim, da bi bil sine tu prikrajšan. Tako pač je, verjamem pa da je hudo, ko izgubiš bližnjega in potrebuješ čas, da ga preboliš.

Trixi, uživaj v Ljubljani in user posted image user posted image user posted image user posted image za hčerko, da naredi izpite. Kaj pa študira?

Aprilčica07, samo, da je z Jakobom vse ok. Naša mi jih tudi take kuha in samo gledam, da kam ne butne z glavo.

Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.2.2010 21:03:42   
trixi
ojla,
pozdrav iz bele ljubljane.
aprilčica, kaj bom v ljubljani? Spala, jutri pa v službo, najprej en sestanek na eni firmi ob desetih, drugi na drugi firmi ob dvanajstih, pol pa domov. Študentka pa ob osmih zjutraj izpit- matematika. Pol pa ostane tu, ker se mora učit, ima naslednji teden spet neke izpite.
onur, študira strojno, zdej je tretji letnik in ji močno želim, da ostane na uni smeri, ker so za njimi bolonjci in se ne da ponavljat letnika, saj ji nič ne težim, samo želim, da naredi kar si je zadala. Pa saj je pridna. Bi jo vidle vi danes, ko je menjavala žarnice v avtu, tata je pa poleg stal z rokami v žepuuser posted image .
Aja, copatke, naš je tudi kar v nogavičkah, copati so bolj za vzorec, samo če dobro pomislim, ko je bil pa star kot Petja je pa nosil copatke, si jih ni nič dol cufal. Kaj pa če ji daš one nogavičke z bremzicami? To še jaz nosim včasihuser posted image .
Jaz se pa bašem z bonboni, tle ni čokolade, sem si prav želela da nima naša tle v ljubljani nobene hrane in se dam hočeš- nočeš na enodnevno očiščevalno dieto, no, pa sem našla bonboneuser posted image user posted image
če se bo še kira kej oglasla pridem nazaj, mi je dolgčas, bi čvekala, če ne se tipkamo jutri, čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.2.2010 22:01:47   
mucka25
čao bau...bi reku naš tamaliuser posted image

ja jjest bolj malo utegnem pridt na rač, mam res polno dela. zdaj sem pa res mogla it mal gor pogledat kaj kej dogaja, ma za nazaj nisem kaj velik brala. No najprej vem čestitke za rojstne dneve in KAROLINI za hkčerkico.

ONA moje sožalje za izgubo none, ma pomoje bi ti kar lahko nardila rd za sina v soboto, ker bi bila tega vesela tud nona, ko bi videla svojega pravnuka nasmejanega......ma moremo kar vsako priložnost za praznovat izkoristit, saj res ne vemo kaj nas čaka v prihodnje.

TRIXI držim pesti za tvojo študentko, aja pa tisto 99% meni pošli, jaz mam pa bolj grenke čokolade rada. No drugače jo pa lahko za kako peko  porabiš, tam tako vedno dodamo sladkor.

ONUR copatki, ti ne morem svetovat, moj jih zelo rad nosi...no sedaj se počasi učiva kako se sam obuti, sezuti, sleči in podobno. Ga pa moram pohvalt kar se tiče odvajanja od plenice, je zdaj v enem mesecu že skoraj čisto suh, sam za ponoči in za ven jo še ima. Pa tud že kar dobro govori...no bi občasno še rabili prevajalca ma mami ga kar zastopiuser posted image . Pa tud pridno zdaj sam zaspi , mu preberem pravljico se še malo pocrkljava in  zaspi. Uživa tud na cici telovadbi.  No res priden fant, mal problema je sam včasih s tamalima dvema, se zelo pogosto stepejo, no so tepeneuser posted image user posted image
Tamali dve sta pa tud zdaj že deset mesecev stari, Tina je kot ena iskrca skoz v gibanju in moram prov pazit da kam ne gre kamor bolj da ne gre al pa da ne pade, ker povsod pleza. tud čeblja , je prov lušna. Nina pa je bolj mirna se lepo zamoti z igračami in se pridno igra, no sedaj se je tud ona začela malo premikat okol, je porajtala, da ostane sama, ker gresta T in M posvoje okoli.

Kar pa se mene tiče pa moram rečt, da sem bila že boljše, odkar sem si dala mireno sem kot bi bila depresivna oz mi je za vse kar mal vseeno in pogosto jokam in imam krče kot pri menstri. Tud do mojga ne čutim več kaj dosti.....no kajpa vem zakaj, morde so bili krivi tud nenehni prepiri zadnje časeuser posted image user posted image user posted image user posted image imam skoz en občutek krivde do njega in da moram to nekako popravt....ma no bom vidla kaj bo, morde se bo s časom kaj izboljšalo vse skupaj.

Drugač pa vas use pozdravljam, uživajte...pa ne bit hude če se nekaj časa spet ne oglasim, ma res nimam volje kaj pisat, kaj šele časa

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.2.2010 7:36:21   
onur
Dobro jutro in eno čtivo ob zajtrku.

user posted image

Mmmmm, kaj naj napišem. Ja nič kaj posebnega. Mogoče samo to, da se greva danes z mojim k župniku menit za krst in crkveno poroko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mucka25, user posted image user posted image user posted image user posted image  za mulčke, da tako lepo napredujejo. S tvojim se pa usedita dol in pogovorita in se bo dalo vse rešiti, boš videla.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.2.2010 7:40:13   
aprilčica07
Jutro

onur: jst bi le zajtrk, brez čtivauser posted image user posted image user posted image user posted image fanj za cerkveno poroko... no, mi2 pa iščeva župnika, ki bi krstil Julijo.. pač naš nam je že za Jakoba povedal, da prvega otroka krsti, ostalih pač ne bo (nisva poročena).. in zdaj moramo najdet takega, ki bi JUlijo krstil... mislim, da v Braniku se da zmenit in v Brdih... no, bova šla v akcijo.. moj je pač totalen antikrist, nikoli hodil v cerkev, ni krščen, nič od nič, ampak krst ga ne moti, to sva razčistila že dolgo nazaj, tako, da zdaj oba iščeva župnike...user posted image
trixi: a tako.. jst pa mozgam, kaj ti v LJ zganjašuser posted image

Ah, grem kaj naredit dokler je še vsaj minimalno volje.. pokonci sem od 5, Juliji se ni več spalo, ker je spala  celih 8 ur v kosu in to je njej zadosti.. meni pa pač ne....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?