|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
17.11.2009 20:05:58   
onur
mi smo bili danes pri zobozdravniku, sicer pri šolskemu, ker v sežani ni pedontologa. bil je ok, povedal glede prehrane, umivanja, ... petja pa ni hotela odpret ust. na začetku je bila malo v strahu, nato pa ga premagala in šnufala po ordinaciji, šla tudi k sestri. pogledal ji je lahko le malo v usta, tolko, da je videl špranjico med zgornjima dvema sekalcema, ki bo vrjetno tudi ostala, ko bodo prišli stalni. se bomo pa verjetno naročili še k pedontologu v novo gorico.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.11.2009 8:20:48   
onur
živjo. malo sem oddala v vrtec. ni skoraj nič jokala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo bo pa danes nona šla iskat, ker tatko dela, mama mora it pa za 14 v službo na neko predavanje (ma brez veze). je pa mala malo bolj šmrkava. se mi zdi, da je mal od tatkota pobrala, ker je on prehlajen (je pobral od nonice).
zdej grem malo pospravt.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.11.2009 8:30:25   
aprilčica07
Jutro,

onur: bravo za malo, da nič ne jokauser posted image user posted image user posted image user posted image mi pa še nismo opravili pr zobotu, ker naš frajer neče odpret ust, tako, da.. bomo šli še 10x predno bo kaj uspehauser posted image user posted image

Za mano je pa luknjasta noč, Julija je bla pridna, ga je pa Jakob sračkal. Mislim, da je bla luna in je fantina tako sanjal in blodil, da je blo nemogoče spat zraven. Zdaj je pa čisto tečen in neprespan. gleda risanko, ma mislim, da bo kmalu risanka njega gledala, ker bo zaspal. bogec mojuser posted image

Vreme je za znoret. Ne moremo it ven z tamalo. Jakob že lahko gre, ma da bi Julijo vozila ven po dežju mi pa ne potegne..

Si grem kafe skuhat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
18.11.2009 13:37:59   
mucka25
me smo opravile pri fizioterapevtki,sta se obe na mučili za danes, pol smo pojedle in zdaj ena spi druga gleda baby tv (je zakonuser posted image user posted image ) . tamali je bil tačas pri babi je tud kmal zaspal. pol popoldne ima pa tamali telovadbo, pa saj nevem če bi ga sploh peljala, zdaj ko razsaja ta gripauser posted image .

zdaj pa hit še kaj nardit dokler spijo in je mir

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
18.11.2009 22:06:55   
ona
Oj,!
joj,kakšne dva dneva imam za sabo,da sama ne morem verjet....včeraj popoldne se mi kar na lepem pokvari moja vectra,je počil jermen in še dobro,da sem bila v Sežani,da sem jo pustila na oplu.Grem jutri pol po avto,ker so ga poštimali...potem mi je seveda tast mogel posodit njegovo novo mazdo6,ki mi je kar tako všeč,da bi kar zamenjalauser posted image ...sem mu že predlagala,ma noče slišat o zamenjaviuser posted image user posted image ...
Potem sem danes skoraj do 11 skakala po sežani od zzzs-ja do davčne,pol na govorilne za sina,ki ga moram kar pohvalit,je rekla učiteljica,da je ful uredu fant in priden v šoliuser posted image user posted image
Sem na zzzs.ju stala v vrtsi 1 uro in sem mislila,da znorim,saj me noge ne prav dobro še držijo....
Potem pridem domov,da peljem malo psa na res en kratek sprehod in dobim spotoma ful gob-štorovk in sem letela domov po vrečko in nabrala res veliko teh gob,ki jih imamo ful radi...in seveda sem jih do sedaj čistila...noge mi bojo odpadle od celega dneva....ma,o vredne te gobice!!
In še tale dogodivščina....me kličejo iz merkurja,da pripeljejo pralni stroj in pride s kombijem tip,pevec od Plime...ma sem kar pogledala,če je kaj faliluser posted image user posted image ma zgleda,da vozi pri njih...mater bom šla še kakšen stroj kupituser posted image user posted image ...se hecam....Pol ga je še sin gledal in mi naglas govoril...mamam ta je uni pevec...poglej!!!user posted image user posted image

Ja same take in to v dveh dneh!!!

vreme je res grozno,ma nas ne gane,smo glih tako veliko zunaj,otroci pa itak,ko pridejo domov jih do noči ne spravim v hišo,ker so z psom zunaj in ful uživajo...jih ne briga ali pada dež ali je sonceuser posted image user posted image

APRILČICA,ma glavno,da si zdrava..otroci so pa verjetno po vremenu te dni,nimaš kaj!
ONOUR,lepo za zobarja...je treba res zgodaj vozit te otroke k zobarju,če ne drugo,da se navadijo!
V vrtcu pa bo sčasoma vse lepše,boš videla!Bo prišel dan,ko ne bo hotela it domov!
MUCKA,ti imaš tudi pestro...saj bo!

Nič,grem pogledat malo pralni stroj kako sploh delauser posted image
Uživajte!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
19.11.2009 0:43:42   
trixi
ojla,
čisto čisto na kratko, ker me še ni izučilouser posted image , da bi si prej shranla, sm napisla en tak lep post in evo da me je skenslalouser posted image . Vas samo pozdravim, jutri pa kaj več, grem spat, čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
19.11.2009 10:58:01   
onur
ja, ona, se ti pa dogaja. dej malo pomerkaj še svojo nogo.
trixi, ti si pa dolgo pokonci.

živjo. jaz sem šla pa danes zjutraj kupit mali darilo za rojstni dan. smo hoteli naročiti otroški glasbeni center preko zverinice, pa bi prišel komaj naslednji teden (praznujemo v soboto). tako smo ga vseeno naročili, pa ga bo dobila za miklavža. sem pa kupla v intersparju gugalnik gosenico http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/katalogcudovitisvetigrac.htm. je super, ker je nizka, da se lahko skoplje gor, pa še melodijo in lučke ma. zraven pa sem kupila še hobotnice za v kopalnico. tako, da smo to odpravili. jutri grem samo še po hrano za soboto, v soboto pa še po trto in slikat.
gremo pa jutri še do sestrice, ker je imela včeraj rojstni dan.

tudi danes v vrtcu nismo skoraj nič jokali. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
19.11.2009 13:44:14   
sneg24
Ojla,

malo na raportuuser posted image .
ONA danes ko sem bila na trenu, sem spotoma šla do slaščičarne Mignon, na Markovcu. Še želela sem si kako tortico vzeti s sabo za malico, pa me je razočaralo, da nimajo nič v vitrini. Ene dva pladnja so imeli, ma ne tisto kar se mi je zaluštalo. Drugače pa sodelavci hvalijo slaščičarno Bonbonček, ki se nahaja na koperski tržnici in še ena v Šalari.
Ma se ti je dogajalo, ajoj. Počivaj, počivaj!
Kar se tiče nick-a : to mi je prvo padlo na pametuser posted image , čakam na odgovor z RR, če mi lahko nazaj vzpostavijo.
ONUR moj tudi včeraj imel r.d. pa tvoji sestri vse naj naj. Kdaj pa ima tvoja princeska, a prav v soboto?
TRIXI po malem pa večkrat potrditi user posted image
Sej vem, da nisem nič boljša. Imamo te dni težave še  z mojimi pomembnimi programi in z zunanjimi izvajalci, da samo v pc-je še bulim in čakam,da še jaz kaj sesujem, pa bomo veseli.
Tehnologija me je čisto povozila s temi pc-ji, bo treba ponovno na kak računalniški tečajuser posted image .
grem, me šefe kliče

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
19.11.2009 21:42:20   
onur
študiram kaj ponudit za jest za v soboto. ???????? pohani koščki mesa, francoska solata, paprika-kumara-feta solata, pršut narezek, kiš (bučke, jajčevci na lisnatem testu) in polnejena francoska štručka + torta :))))))))))))))

ma kdo bo vse to spacal. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
19.11.2009 23:35:12   
trixi
ojla,
o, vidim da  kar nekaj vaših bližnjih praznuje zdaj novembra, vse najboljšeuser posted image user posted image , no sej pr nas ni nič drugače, moj je pa čisto na koncu. Se že masikdo veseli klobas in zelja- to je postala neka ustaljena praksa, kar ponudi in so vsi brez izjeme ful kontenti. Pa pršut je šel ravno včeraj kupit. Jaz kot pridna ženička se pa potrudim speč kaj sladkega. In to je to. Imam pa problem- kaj kupit za darilo?
ONUR, zakaj sm tako dolgo pokonci, ma jaz sem čez dan kot povožena, ko gre pa enkrat sedma ura mimo sm pa ku nova. Danes naprimer sm zdej zvečer počistila kopalnico, klet spucala pa še malo popletla in še kar nisem zaspana.
anakarin, k bi ti vedla kako sm jaz na " ti " s to tehnikouser posted image , bolj za silo, ma kar meni paše se že potrudim.
ONA kako je koleno, si že za ples? In avto?
aprilčica nebo je še vedno modro in sonce še tudi je, jaz sm ga danes vidla, je blo treba samo malo naprej od postojne, bo počasi tudi pri nas.
Ala, zdej hitro pošljem,čau,čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.11.2009 10:26:48   
ona
ojla!
Evo zdej čakam,da mi iz Quelle javijo,kaj bo z mojim naročilom.Sem že doooolgo nazaj neke prevleke za kavč naročila,amapk so mi kao rekli,da lahko da jih dobim,lahko pa neuser posted image
Ja in zdej čakaj kaj bo iz tega,mater!Samo mi je pa škoda,da so propadli,ker sem kar nekaj stvari tam naročila in bila vedno zadovoljna...ja,tako je kaj čemo!
Koleno je super,hodim sicer normalno,le počepnit še ne morem.tudi hoja me kar utrudi,ker zadnje dni grem takoj dopoldne z psom gobe brat.Je tolko štorovk tle okrog,da imam že polno skrinjo z njimi,pa cele dneve le pucam gobeuser posted image Ma so nam pa tako dobre,da mi ni žal časa za gobe!
Kaj pa ve,ste kaj od gob?Jaz sem verjetno po moji mami podedovala,ker ona res veliko gob nabira in jih tudi pozna.Jaz sem zaenkrat sigurna samo v te štorovkeuser posted image
Avto sem poštimala in teče ko urca.Verjetno bo treba počasi kaj rzmišljat o novemu,ker se skoz nekaj kvari.Ma sicer ima le 6 let,ampak...
TRIXI,kdo praznuje pri vas?
APRILČICA,kako je zdravje?
ANAKARIN(oprosti,ampak tvojega bivšega nicka kar ne morem pozabituser posted image )
Z tehniko je tako,več,ko boš delala na pc-ju,bolje ti bo šlo.Jaz vedno provam sama reševat,če le zmorem.Malo pobrskam po kakšnem rač.forumu in gre!
ONOUR,saj tole kar boš naredila je čisto ok ta rd.Sicer sem jaz bolj od eksperimentov in ponavadi pripravim vse živo,od nekih čudnih mrzlih rižot,do narezka,potem imaš lahko obložene kruhke,ali pa kruhke,ki jih narediš v pečici.Jaz dam toast kruh na trikotne kose,gor dam nadev iz kisle smetane,enega jajca,šunke in sira in dam za nekaj časa v pečico,da se na vrhu popeče.To je super za otroke.Sem pa že tudi samo pice naročila,ko so bili večji mulci pri sinu na rd.
Saj ti bo tudi tebi uspelo,kar si si zamislila!

Ala,grem pogledat za gobe,me prav prsti srbijouser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
20.11.2009 10:57:14   
trixi
ojla
recimo da sm v službi in imam tako pisarniško delo in dostop do neta in se lahko oglasim. Ma ja, grem delat za popoldne.
Zdej pa rabim en nasvet. In sicer: sm si kupla eno tako oblekco oziroma bolj tak dolg pulover, ma jaz bi to nosila na debele nogavice in skornje z visoko peto. Meni je všeč, ma ne vem, kako bi zgledalo, ker ne morem jaz z mojo emšo to nosit na pajkice tako kot nekatere in mi to niti ni všeč. Kaj se vam zdi? In da en problem ni zadosti, si še eno podobno pletem, zato, k hočem da je unikat, da mam samo jaz tako. Eh, bom vprašala še hči za mnenje, zadnje čase itak kupujem za obleč nekako tako, da al greva skupi al pa jaz neki vidim, pol jo pa pošljem pogledat, kaj se njej zdi, če bi njena mama to lahko nosila in kako bi zgledalo. K meni je najbolj fuj, da se ženske v določenih letih oblačjo ku najstnice in ne paše ne na leta in večkrat še posebej ne na kilograme. Ma sm zabluzila ne. Kriza srednjih letuser posted image , boste že vidle k pridete na mojeuser posted image
eko, popletem še par vrstic in grem delat, čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
20.11.2009 12:30:18   
onur
ona, jaz mam tudi rada gobe, vendar jih ne nabiram, ker jih ne poznami in se mi jih niti ne da. ma sta pa partner od sestre in njegov oče 'upalena' na nabiranje gob tako, da jurčke vsako leto dobimo od njih in naredimo zalogo. drugače je pa tudi tašča 'nora' na nabiranje in jih gre tudi ona brat.

trixi, zakaj pa se ne bi tako oblekla. provaj in boš videla.

jaz sem bila zdaj v štacuni. sem nabavla za jutri. sem zapravla, da me je skoraj kap tako, da ta mesec zaprem račun in nič več ne zapravljam. v ponedeljek grem delat (mogla bi bit še tri dni na dopustu), vendar je cela štala in se bo tisti, ki me nadomešča 'zmešalo' od svojega dela in mojega nadomeščanja. tako, da sem rekla, da v pon ponovno zapnem.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
20.11.2009 13:29:33   
sneg24
Peeeeteeek jeeeuser posted image user posted image
In ostala sem doma s ta srednjo, ker so mi jo zavrnili v vrtcu zaradi rdečih oči. To je dolga zgodbe in škoda besed.
Zdej mala spi in kuham južno za ostale, ko pridejo s šihta.
TRIXI smo že dve k imamo probleme s cunjami. Delaj tako kot se počutiš in kot ti paše, takrat ženski res pašejo obleke.
ONA gobeuser posted image , samo šampinjoni. Kaj dosti ti ne znam povedat.
Tudi jz gledam po forumih kar se tiče pc-ja in raznih programov, samo če mi čas dopušča, ker ga imam premalo.

Ostale lep vikend vam želim, grem cunje dat obest in do konca golaž skuhat

< Sporočilo je popravil sneg24 -- 20.11.2009 13:30:16 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
20.11.2009 13:43:56   
aprilčica07
trixi: ma kaj ne upaš nosit, dej.. če se dobro počutiš tudi obleke na tebi dobro zgledajo.. jst se ponavadi držim tega načela, če se počutim dobro tudi zgledam dobro..user posted image user posted image
onur: ja, hitro pridejo veliki zneski v trgovini... mi smo letos za 2 rojstni dan od jakoba tudi zapretiravali z vsem, od hrane dalje in smo pol še cel teden jedli kar je ostalo..
sneg24: tudi tle okoli je dosti otrok z vnetimi očkami.. je celo Juliji enih par dni ven nekaj teklo, ma se je HB umirilo...
ona: si najdla gobe?

Grem kuhat, ker če ne ne bo kosila danes.user posted image

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
20.11.2009 16:15:51   
ona
Oj,
sem najdla gobe APRILČICA,ma itak jih vsakič ko naredim krog nekaj najdem...saj je vse lepo in prav samo pol jih moram pa pucat in pratuser posted image

TRIXI,res,če se počutiš ok v obleki oz. tisti dolgi majici,se kar obleči!
Nisi pa tako stara,da ne bi imela pajkic pod majico,pa tudi nisi debela,tako,da bo že ok!Na okolico pa se ne oziraj!
Joj,jaz bi se tudi rada tako kdaj oblekla,ma na koncu sem vedno v športno,hlače in majica!
Sem si lani kupila eno ful lepo jakno oz. daljši plašček bele barve,volnen in jaz ga tako šparam v omari,da je joj.Bi ga nosila,samo mi je brezveze za vsakdan...nič bom mogla mojega prijet,da greva kam pohajat zvečeruser posted image

ONOUR,za te rd-je itak vsi preveč zapravimo in nakupimo,da potem ostaja.Je pri nas isto,ne skrbi!

Nič,bodi dovolj za danes,grem pucat gobeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
20.11.2009 20:41:08   
onur
pr sestrici smo se najedli in napili. mala se je zabavala z mulčki in bila pridna.

menda pa smo shodili. je šla danes iz sredine dnevne do hodnika. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.11.2009 11:00:29   
ona
ONOUR,vse najboljše za prvi rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.11.2009 11:31:12   
onur
ona, hvala za čestitke. žurka je uspela, Petja pa je bila zvečer čist gin. danes smo bile zdaj malo zunaj, ma kaj ko je tako turobno vreme. zdaj bomo pa počasi še pojedli in nato bo šla malo spat. jaz pa bom skočila do službe, da mi sodelavka preda informacije o tem kaj se je dogajalo. se mi pa tako nič ne da delat danes, da je joj.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.11.2009 14:31:55   
aprilčica07
onur: vse najbolše vaši princeski za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ona: so ble gobe dobre?user posted image

Sem pa jst vsa nervozna ratala, moj je zbolel in znaki so sumljivo podobni svinjski gripi user posted image Grem po Jakoba, ker sta šla včeraj v dolino, zdaj ga grem pa iskat. Bomo mi trije na hribu, moj pa v karanteni v dolini. Saj če jst kaj skasiram, se bom že pocajtala, bolj me skrbi za mala dva, sploh Julija je premajhna za take bolezniuser posted image

Vam bom sporočila kako in kaj bo dogajanje pr nas

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
22.11.2009 20:18:42   
onur
Sem pa jst vsa nervozna ratala, moj je zbolel in znaki so sumljivo podobni svinjski gripi Grem po Jakoba, ker sta šla včeraj v dolino, zdaj ga grem pa iskat. Bomo mi trije na hribu, moj pa v karanteni v dolini. Saj če jst kaj skasiram, se bom že pocajtala, bolj me skrbi za mala dva, sploh Julija je premajhna za take bolezni

upam, da ni kaj takega, kar misliš in je samo navadna gripa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
22.11.2009 21:01:55   
mucka25
Najprej čestitke ONUR za prvo svečko in prve korakce....še veliko takih lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

APRILČICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste ostali zdravi.

Mi smo bili čez vikend pri naših, ima mami danes rojstni dan in smo se razvajali in uživali malo zunaj na sončku. Smo pa pričeli tud z odvajanjem od dude (vsi trije seveda) in začuda so res pridni. mal več se je treba z njimi dajat, ampak res greuser posted image user posted image . Ma vse prenesem sam, da ne bo imel tamali kakih težav z zobki. Spremenila sem tud taktiko ravnanja s trmo...recept super nani na tv3...in moram rečt, da tud kar deluje, sam moraš pa bit železne volje, da vstrajaš.

Aja pa v soboto smo imeli obletnico valete..12 let...in sva šla oba z mojim in to je bil najin prvi "zmenek" po dveh letih. je bilo res lepo bit sam z njim in nič otrok zraven, čeprav sem jaz skoz gledala na uro in telefon če kdo kliče zarad mulcev. So sevda pridno spali.

ONA tud jaz sem strasten gobar..imam to po mami in že res pogrešam en gobarski izlet, ker nisem bila že odkar sem zanosila s tamalimuser posted image . Drugo leto pa na juriš gobeuser posted image .

Grem zdaj spat. čao čao

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
23.11.2009 14:37:43   
sneg24
ONUR vse najboljše za malo princesko user posted image user posted image user posted image , polno smeha in veselja vam želim. In seveda za prve korake user posted image user posted image user posted image

MUCKA je čudno biti prvič malo zunaj brez frnikulc. Počasi se boste navadili.

APRILČICA ne mislit na novo gripo, na obali pravijo, da imajo v izolski bolnici cez 30 otrok potrjenih z novo gripo. user posted image user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
23.11.2009 16:48:07   
ona
Oj,
no pa smo tudi ma ˇkaoˇˇ bolani.Našo tamalo je cel vikend grlo bolelo,ampak samo malo,pa sem jo peljala danes k Tozonu in je vse uredu z njo.Je dala kri,ma ima samo malo povišane levkocite in mogoče se bo kaj skuhalo,ma jaz ne vidim,da bi bla slaba,je prav normalna kot vsak dan in upam,da bo tako tudi ostalo.
No kaj sem hotla povedat...ko sem tam čakala v ambulanti kar en cajt sem prav razmišljala in gledala okrog koliko folka je bolanega,saj ni sploh za hodit tja in mi je po eni strani kar žal,da em jo peljala,amapk sem vsaj mirnauser posted image
No potem je bila tam ena mamica z fantkom,tam nekje 2,5 let starim in kaj je ta mulc z njo delal,jo je kar tepel in se ji pačil,na koncu še pljunil in ona,mama mu samo reče,da ne bo nič dobil za miklavža...mislim,če bi bil moj,bi jih dobil vpričo vseh tam...pa,da te tako majhen mulc ustrahuje že zdaj,kaj šele bo,ko bo večji...jaz ne vem,kako sploh eni vzgajajo otroke,no...saj ne rečem,da sem jaz stroga,ampak en red in spoštovanje pa morata bit,kaj mislite?
No,sem se razpisala....ma me je prav spravo s tira....

APRILČICA,kako kaj zdravje,je uredu?
ONOUR,služba,gre?
Fešta je tudi uspela,kajne?
MUCKA,kje ti to gledaš na tv3 o tisti varuški,oz. kdaj je na sporedu?Jaz sem že parkart zasledila,samo potem pozabim gledat in je res zanimivo!Drugo leto pa gremo skupaj v gobe,ok!
SNEG24,s to gripo menda kar preveliko paniko zganjajo za moje pojme ali pa ne...nisem pametna?

Kaj ste se že cepile?Mi še ne in tudi ne vem,če se bomo...

Ala,grem kaj delat!

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
23.11.2009 17:38:45   
onur
pa imamo ponovno vročino. en teden vrtca, en teden doma, pa spet en teden vrtca pa en doma, pa spet en teden in en dan vrtca in danes popoldan zakuhamo user posted image user posted image user posted image user posted image
študiram, da bi jo jutri peljala ko Tozonu, ker se mi sumljivo prijemlje za uha.

drugač pa so danes v vrtcu v Petjini skupini imeli zanjo praznovanje, jaz pa sem nekaj prinesla za popit in se posladkat. je dobila domov mucko, ker so skupina muce.

ona, morda pa s tamalo ne bo nič in bo zdrava. držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

mucka25, je fajn it ven brez tamalih. ma tud jaz skozi gledam na telefon ko greva ven brez Petje.

sneg24, rajš ne nove gripe, naj bo čim dlje stran.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?