|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
29.11.2009 11:32:29   
onur
Kdaj boste v labolatoriju?Jaz bom verjetno že okrog 8 ure tam in potem nesem Tozonu izvid

verjetno bomo tudi me tam po osmi. sem pa šla danes spet k dežurnemu po kapljice za Petjine oči, ker je imela zjutraj čist zlepljene in zelen izcedek. ma saj je čist boga. sedaj z očkotom spita. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
29.11.2009 15:52:34   
ona
Končno soooonček!!!!!

Ravnokar smo se vrnili iz zelo dolgega sprehoda v naravi,smo kar dobri dve uri klatili po gozdu,nabrali nekaj gob in kar je bilo najbolj zanimivo,da smo dobili hišico na drevesuuser posted image
Smo vsi razen psa zlezli gor in je blo prav zanimivo.So jo baje lovci naredili za oglednico in tisti,ki jo je naredil je imel res smisel,super!
Zdej pa počitek,ker smo res zmatraniuser posted image

Najbolj sem pa zadovoljna,da se je končno sonček pokazal in je prav drugi feeling,ko sonce vsaj malček posije,kajne?

Ala,imejte se lepo!

ONOUR,pol se srečamo jutri,če bo vse po srečiuser posted image
Imam belo bundo,če ti bo kaj pomagalouser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
30.11.2009 8:29:55   
sneg24
Jutro,

madonca začetek delovnega tedna je katastrofa. Zjutraj čakali na odprtje vrtac, ker je vzgojiteljica zamudila in se ni niti pojavila. Tako da so odprli druge oddelke, ki se odpirajo za 6.30 in ajoj. Najprej naval staršev, ki morajo biti v službi za 6  (oddelki so se zaradi zamude odprli ob 6.20) in pritoževanje, nato jokanje malih frnikulc, .... In to je že tretjič odkar letos delam, saj bo en kup pritožb danes letelo na vrtec.
In ko lih prispem v Kp, se usedem, vžegn pc, me že kličejo z vrtca, da je mali pobruhal vzgojiteljico. Predvidevam, da malo zaradi nervoze in malo zaradi sirupa. Saj ga še ni tako zgodaj popil v prejšnjih dneh. Itak je bila zadnje žlička. No mož ga je šel iskat.
KAROLINA user posted image ma je bilo vsaj na pregledu vse ok s tvojo pikico? ali veš spol? ste določli ime? Firbec...user posted image
Samo da ste ok, ma si dobra da si speljala te stvari, marsikatera bi že bolniško vzela.

Mi smo tudi bili srečni tistih sončnih žarkov, da so spregledali. In bili cca 2 uri na zraku, saj otroci niso hoteli niti noter it jest. Ampak ponoči kaj je burja delalauser posted image , nismo mogli spati. In posluši žvižanje in razmetavanje in praskanje mačk na vratih,....

Nč grem se lotit dela, kr se nakopalo v treh dneh.

< Sporočilo je popravil sneg24 -- 30.11.2009 8:30:49 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
30.11.2009 8:45:04   
aprilčica07
Jutro,

karolina: lepo, da si se javila, smo te pogrešali.user posted image user posted image user posted image
ona: za malouser posted image user posted image user posted image , da ni kašen mums......
onur: in za vašo malo tudi en kup pikapok..

ne bom dosti pisarila, smo v dolini je nas j... net, prvič od kar imamo tle t2, ga svira, pa se bojim dosti napisat, da me ne ven vrže, se itak še javim:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
30.11.2009 8:46:40   
aprilčica07
Naša bejba ima pa danes 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sneg: tudi za vašega mulčka pikapoke:) 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
30.11.2009 16:45:56   
ona
Oj,
ja končno sem prišla do računalnika...jebela ali je moj na njemu ali mulci,sem pa preveč lena,da bi šla na kakšen drug kompjuteruser posted image
Danes smo šle s tamalo v ambulanto in je prav živa idrija...bit tam do 11,sem prav že živčna ratala proti koncu,pa še pred nosom gre dohtar na malico,glih,ko smo bile na vrsti....
V glavnem ni nič hujšega z našo,gremo nazaj v četrtek in potem bo mogoče dal napotnico za orl.Sem mu danes omenila,kaj je rekel dežurni in potem mi on pokomentira,da je to vnetje angina,ne žleza slinavka....zdej pa razumi kdo ima prav.Jaz bi res najraje šla naprej pokazat in bom resno zahtevala napotnico v četrtek,če ne grem pa brez....me prav briga...

Edina dobra stvar danes je bila,da sem spoznala ONOUR!Je prav simpatična punca,njena hčerka pa itak en luškan cukrčekuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo malo poklepetale,ma kaj več niti ne moreš tam med vsem folkom...bomo šle drugič na kafe,ok!!

SNEG24,je blo kaj hujšega s tamalim potem iz vrtca?
APRILČICA,čestitke za 3 mesece!!!!Ma kako gre ta čas,že 3 mesece ima!!!

Nič,grem en par hlač skrajšat,dokler so mulci pri miruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2881
30.11.2009 19:35:28   
onur
sneg24, user posted image user posted image user posted image user posted image za mulčka.
aprilčica07, čestitke za tri mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image

ona, ja fajn te je bilo spoznati. ob priliki pa res kavica, da bolj poklepetamo. hčerka je pa simpatična. ti kar zahtevaj napotnico.

je bila pa v ambulanti res živa idrija. dobro, da sem vzela mamo sabo, da mi je pomagala vsaj prtljago nosit (možek je bil z nočne pa sem ga poslala spat). najprej čakaš kot idiot za v laboratorij in nato še pri tozonu. mala ima infekcijo, povišane levkocite, tako, da smo dobile antibiotik. da bi ji vsaj ta vročina padla, ker jo prav zdeluje. zaenkrat rešujemo s svečkami in upam, da antibiotik prime.
pol pa pred kosilom končno pridemo domov pa leti še mama v ambulanto, ker me tako grlo boli. user posted image user posted image user posted image user posted image ja in namesto masiča je bil penzionist sila. za pop............. no, dobila sem antibiotik za tri dni in upam, da vse skupaj mine, ker sem čist fertik.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
30.11.2009 19:43:51   
aprilčica07
ojla

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onur: ma med masičem in silo, jst vseeno izberem dr sila.. masič je mene poslal delat z gnojno angino in tega mu ne morem odpustit dokler bom živa (pol so me iz šihta peljali k dežurnemu v ng), ko se na to spomnim mi gre za kozlat, resnično-..user posted image
ona: si skrajšala hlače?

Pr nas je stanje zaenkrat pod kontrolo. Upam, da bo kmalu konc tega smkranja in brisanja nosov, ker sem uber štufa. Pa ta veselid ecember in gužve povsod,,,, to ni zame...

Mi manjka, da grem kam ven, komaj čakam 11 december ko imamo službeni žur, ooo bo pašalo...

Julija tečnari, grem.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
1.12.2009 14:16:34   
sneg24
ojoj,

ONA in ONUR pr dohtorjih ni nič drugače. Ma lepo da ste se spoznaleuser posted image , so se potem tudi pupe spoznale in kej poklepetaleuser posted image
APRILČICA sva že dve da čakamo službeni žur, mi ga imamo 12. In ti povem, da mi je kr malo čudno vse skupaj, ker nisem bila že dolgo na kakem žuru, že vidim da me bodo noge bolele, ker tu so tipi odkačeni za plesat.
Mali je bil doma ok, zjutraj ga je tatko peljal v vrtec in nobeden ni klical. Tako da upam, da se je umiril in da bo boljše.

Na šihtu, pa K A T A S T R O F A. jutri me čaka en fenomenalen sestanekuser posted image . In do konca meseca se bomo malček grdo gledali.

Evo zopet stranke,....user posted image
Še dobro, da se je sonček pojavil

Neposredna povezava do sporočila: 2884
1.12.2009 20:54:06   
onur
smo še bubani, vendar je lih pikič boljše. vročina se še ne umirja, padla je lih malo. upam, da bo jutri boljše. polno tudi kašlja in jo boli grlo. ma sem ji sedaj dala svečko za katar, da gre ven in bomo videli kaj bo. mamičino zdravje pa je boljše. sem hotla it jutri že delat, pa me je tatko nakuru, da kaj se grem. bom še jutri doma in nato v četrtek v službo.

fešta:
mi jo mamo na šihtu 18. pa bomo videli, če bo katera sodelavka šla, ker sami se mi ne gre.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.12.2009 8:02:53   
aprilčica07
OJla

onur: samo, da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image

Mi se držimo, ampak jst sem še šwoh. Tolko sem tečna, da ni za povedat in vse mi gre na živce, nevem kaj mi je, take se ne poznam..user posted image Komaj čakam, da grem kam ven, da se zluftam in znorim, ker sem res obupna in se ne prenašam take. Evo, ne bom več morila z mojo tečnobo, pridem nazaj, ko bom bolše volje:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.12.2009 20:24:17   
onur
Komaj čakam, da grem kam ven, da se zluftam in znorim, ker sem res obupna in se ne prenašam take. Evo, ne bom več morila z mojo tečnobo, pridem nazaj, ko bom bolše volje:)

aprilčica07, pusti mulčke tvojemu za par uric in pejdi neki naredit za svojo dušo, boš videla, da se boš potem boljše počutila.

mi smo bolje. mamica gre jutri delat. vročina je pri čebeli popustila in bo naprej okrevala pri tatkotu v varstvu (ko bo mama delala). danes sem še dala na mizico božični aranžma, pa še venček sem dokončala za na vrata (mama mi ga je splela iz smrečja), pa bajto sem spucala. se človek prav boljše počuti, ko ni okrog in okrog prahu.
joj, je pa čebela danes tako padla, direkt z obrazom v leseni rob pri kaminu. ko se mi je filem nato odvrtel, hvala bogu, da ni šla v konec roba z očesom, saj bi oslepela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.12.2009 6:10:11   
mucka25
joj sem bolj sitne narave zadnje dni pa se mi ne da pisat. me je čez vikend začel še zobovje skelet...zarad pomaranče očitno. In pol sem morala nahitro najt enga pametnega zobarja, ma sem šla kar rajš v moj konc, ker kle se mi zdijo vsi prov memuser posted image . ma sej sem tud že mogla it mal na pregled že nisem bla dve leti...zmer kaj vmes prišlo, da se ni dalo nič narest. No zdaj gre malo na bolje.

potlej je pa še tamali zadnje dni tolk trmast, da je joj. Oba sploh več neveva kaj narest, z lepa nič, z grda sploh neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image starša sta pršla do svoje meje pameti.

Onur za čebelico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica zate, da se boš bolje počutla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

grem jih pogledat kaj počnejo na blazini, so tolk divji vsi trije, da je prec kakšen na tleh al kdo na kom drugim, igrače so se pa tud naučile letetuser posted image user posted image user posted image .

čao pazite nase in bodite zdravi
Važno pa je da smo vsi zdravi in tako naj kar ostane pa bom že pregurala to zimo , pol bomo pa več zunaj in je lažje.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.12.2009 7:14:24   
onur
dobro jutro in ena user posted image , čeprav me je mucka25 že prehitela. no pa že delamo. ponoči je bilo tako tako in je zadnje noči. malo nažene kašljat in se nato vrti po postelji ter stoka. je prav revčka.

mucka25, ko bodo lepši dnevi, boste šli ven in bodo tudi otroci drugačni. od kje pa si doma?

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.12.2009 9:08:32   
ona
Oj,
vas samo na hitro pozdravim,ker letim v Valdoltro na kontrolo...sem že včeraj rekla,da bom kaj napisala,a potem nisem utegnila.
Vsem vam pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image  za zdravje!

Se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.12.2009 22:19:22   
trixi
ojla,
a ste ga vidle sončka, končno malo se je prikazalo. Samo boge moje rožice, se jim je čisto pomešalo, vse neki rine na plano, zdej bo pa slana in ne vem kako se bo končalo.
Naš moški del družine je nekako ozdravel in je že v šoli oziroma službi, je pa prišla hči danes domov iz Ljubljane, ker je ful boga, kašlja in kašlja, zdravnica pa jo je odpravila kar po telefonu. Ben, smo naredli še eno špežo v lekarni in bomo poskusili pozdravit sami. Samo tole zdravstvo...Jaz pa- bravo, bravo, nekako se upiram bolezni ma se ne bom hvalila preveč da me ne pol štrafa za nazaj.
ONA, kaj so ti rekli v valdoltri, si v redu?
aprilčica in sneg in onur, ve še vedno rabite pikepoke, ma ja bo zdaj tudi bolezni stisnil mraz. In pole na žur, srečne ve, ki se vam da, jaz sem tak zapečkar. Še dobro da mamo službene žure v ljubljani in pol če se le da, se kaj spomnem da mi ni treba it.
Zdaj grem še malo na kavč, plest, sem vam povedala, da čaram neko oblekco, no, in tokrat pletem prvič na raglan rokave in me skrbi, kako bo izpadlo. In takole na pogled se mi itak zdi, da sem vso stvar že od začetka zastavila nekoliko premajhno. Pa ne da sem se v tem času toliko zredila? Komaj čakam, da skončam, sestavim skupaj in pomerim, potem pa kar bo bo. Bom mogoče imela vsaj vzrok za eno tinimini shujševalno. Ali pa da ne počnem neumnosti tako kot medtem ko tole tapkam, jem namreč stroopwafel ( nekaj nesramno dobrega in sladkega prinesla hči iz amsterdama) in pijem kapučin.
Ala, grem plest, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 3.12.2009 22:21:13 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.12.2009 22:21:13   
mucka25
Dober večer.

dans je bla prava idrija pri nas, tamali tulil, tamali dve tulili kar tja v en dan. ma bova midva še v idruji pristala, če bo šlo tko naprej. Končno se je pokazal sonček, mi pa nikamor nismo mogl it, najprej ena zaspi, pa druga noče jest, tamali posvoje trmari in noče spat, ko je treba. odkar smo brez dud je res norišnica. Postaja res nemogoče uskladit otroke na en skupen ritem. zvečer komaj čakam , da gredo spat, da še jaz skočem v postlo......v hiši pa cel kaos, nič predbožičnega vzdušja. No to bom poskusla v teh dneh mal popravt, bova s tamalim jutri poskusla kaj ustvarjat ( snežinke in snežake za na šipo) v soboto bomo postavli pa še smrekco in jaslice. jaz imam bolj navado to delat  na božični večer, ma ne s tremi mulciuser posted image user posted image . No bo vsaj tako morde božič tud k nam prišu.

Aja ONUR jaz sem drugač iz Lukovice pri Domžalah, sem pa zdaj že tri leta na postojnskem. Sem res vajena, da imamo Lj in vse drugo pri roki.

ala imejte se, fajn se naspite in uživajte. NOČKO

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
4.12.2009 9:34:10   
sneg24
Dan,
dokler se meni na programih zbrihtajo zadeve, se vam malo oglasim.
MUCKA joj vem kako je imeti Idrijo doma, pri meni je še dandanes in ti povem, da se včasih tudi zjočem ali na poti v službo ali v kopalnici ali ko grem spat. In še povrj služba, k moram popravljat luknje za nazaj (mišljeno pred nekaj leti), katere se niso našle do pred 3 mesecev nazaj. N O R I Š N I C A user posted image .
Doma zdej vsi smrcajo, neveš kaj se bo razvilo iz tega, mož bo imel največjo gužvo med prazniki,jz bom nonstop imela gužvo, saj nimam nobenega za nadomeščanje. ITD, ITD, ITD,....
ne preostanek, da se skuliram in grem naprej.
Aja zdej imamo na šihtu ludnico zaradi gripe:  iz sosedovega podjetja (kjer je en znan 30letni sodelavec delal) je prišla novica, da je najprej žena od tega sodelavca zbolela za novo gripo, nato njihova punčka stara 3mesece (mislim da tako stara,vglavnem dojenček) in nato še on. Njega so najprej v izolski bolnišnici sprejeli, nevem kaj je bilo vmes al so ga poslali domov al kaj, da se menda ni pozdravil do konca in ni nič preležal, da je pljučnico fasal in so ga nato v ljub.kliničnem centru sprejeli. Tam baje, da so mu pljuča hitro odpovedala. Ja in zdaj....si vsaka naj misli svoje. Žalostno no....v vsakem primeru.

Vžgala sem si radio prek neta in pijem čaj, katerega so punce skuhale ter si pojem pesmi in se spravljam v delo in dobro voljo, da bo vse ok.

U pa danes imam še plesne, mogoče si grem krilo kupit tu v Kp in mogoče še starejša gre z mano probat muvat, če ji bo všeč. Sama si tako želi. ma kako se je obremenjevala koliko bo za plačati, a že lani sem ji govorila, da je za otroke brezplačno.

Čez vikend bomo tudi mi okraševali. Saj mi do zdaj ni zneslo.

Evo programi so se par sekund nazaj zbrihtali, gremo delatuser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
4.12.2009 13:23:17   
onur
naša čebela je boljša. je pa po drugi strani 'idrija'. včeraj je cel dan jokala in sicer ko ni kaj dosegla ali pa je začela iz ljubega miru. sem jo opazovala in gledala, če bi jo kaj bolelo (tudi ko se je udarila v glavo predvčerajšnjim), vendar ni bilo videti. zvečer je bila situacija boljša. upam, da je danes boljše. jo ima možek v varstvu. pa še ponoči se ta čmrl vrti in ga prestavimo v našo posteljo, ma leta v spanju od mene do moža, če pa jo hočeš zazibati, da bi se umirila in obstala na mestu, pa jok.
jaz pridno delam. urejam dokumentacijo in tekoče zadeve s stanovalci.
danes pa sem si kupila tudi pohodne čevlje. je bil v alpini miklavžev popust in sem šla nabavit, popoldan pa bo šel še možek. se bomo lotili kaj bolj hodit.

mucka25, upam, da se v 'idrija', čim prej pomiri.
sneg24, ma to je ta človek, za katerega je včeraj po TV reklo, da je umrl. upam, da se hitenje pri tebi umiri in malo zadihš.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
4.12.2009 13:24:01   
onur
trixi,user posted image user posted image user posted image user posted image za hčerko, da čim prej ozdravi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
4.12.2009 13:24:26   
onur
ona, kako je blo na pregledu?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.12.2009 14:04:56   
trixi
ojla,
ma danes je pa tudi meni en tak škifo dan. Ne vem, močno upam, da bo po novem letu bolje, ker če ne... ajd, dosti jamranja, bo že.
Malo me panika daje, naša gospodična še vedno tako močno kašlja, in pravi, da gre nazaj v ljubljano, da se mora učit, ima v sredo kolokvij, ma jaz bi jo raje imela doma. Pa da se ji še kaj zapacka...naj gre nekam še kolokvij. Potem pa še tu berem kakšne novice od tele gripe, me je pa še bolj strah, kar vidim uno intenzivno v šempetrski bolnišnici. Pa sem že tolikokrat rekla, da ne bom brala, ma prav mi je, samo me je pa strah vseeno.
Da ne bom samo morila, a vam neki povem, da se boste malo nasmejale. Ene že veste, da ima naša mula zajca kot hišnega ljubljenčka, no, in zdaj je spuščen in jaz ga moram pazit, da ne gre tle spodaj pod mizo, kjer je računalnik, da ne spet pogloda kakšnega kabla, sicer potem- pa pa RR, čvek in vse ostalo.
Ala, grem gledat kje jeuser posted image , čau, čau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
5.12.2009 9:52:09   
ona
Oj,
mi smo uredu,zaenkrat še vsi zdravi,moram potrkat...verjetno zato,ker smo veliko zunaj,pa čeprav je mrzlo...ja tale naš pes ima tudi verjetno zasluge,da nismo bolani...
V Valdoltri so rekli,da je uredu s kolenom,manjka mi še 10%,da ga skrčim,počepnit še ne morem kot je treba,ma je rekel dohtar,da bo počasi in naj kar veliko vadim,predvsem kolesarim.Saj grem s kolesom,evo včeraj sem šla v dežju,ko je začelo rosit se vozit s kolesmo...ma sem smotana,ne>?
Glavno,da si tole koleno utrdim!!
SNEG,škoda,da je tako mlad fant šel,pa še otroka imauser posted image
Glede tele gripe jaz niti ne berem ne poslušam več.Sem pa zasledila,da je itak vsako leto nekaj mrtvih zaradi navadne gripe,zdej pa ker je tale nova,vse povejo,včasih niso niti govoili,tako,da se mi zdi,da že malo pretiravajo....Kaj ste se cepile?Mi ne in tudi ne vem,če se bomo!
MUCKA,te prav vidim,kako ti je s temi mulčki....ma samo da ste zdravi!
TRIXI,je še cel zajc?user posted image Če bi meni pojedel slučajno kable,ga bi kar v lonec dalauser posted image se hecam....
Pa imaš voljo za plest...jaz sem tudi vse živo delala,ko sem bila še mlada,sem pletla,kvačkala,štikala...zdej pa nič več,ker se mi ne da,mogoče se bom lotila na stara letauser posted image
ONOUR,a že delaš?Tamičkena je že ok?Glede teh udarcev,pa se meni zdi,da imajo vsi otročki več sreče kot pameti,ponavadi se tako udarijo,da ni nič hudegauser posted image

A že vse delate jelke in krasite?Meni tudi že sin teži,da okrasimo,ma kaj ko se mi ne da,še posebej,ker sem včeraj res vse lepo počistila in,če grem vlečt tisto jelko s podstrešja,bo ojoj...bomo videli,mogoče bomo med tednom.
A gre katera slučajno na uni andrejev semenj v Gorico?Menda je tale vikend in mogoče gremo jutri pogledat,če bo kaj volje?

Še nekaj,v spalnici imam na momente kar po 2-3 pikapolonice,a se kateri sanja od kje to zdej hodi,ker se bojim,da jih mora bit nekje kar veliko?To se mi še ni zgodilo,saj vsake tolko videt pikapolonico je ok,samo vsak dan...booo

No,to je vse zaenkrat,imejte se lepo!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
5.12.2009 10:49:46   
onur
Še nekaj,v spalnici imam na momente kar po 2-3 pikapolonice,a se kateri sanja od kje to zdej hodi,ker se bojim,da jih mora bit nekje kar veliko?To se mi še ni zgodilo,saj vsake tolko videt pikapolonico je ok,samo vsak dan...booo

mi smo pred časom imeli polni pikapolonic dve zunanji steni od hiše. ker je imela tašča okno odprto od sobe, jih je imela tudi polno sobo. pr meni pa so se naselile v okno v kabinetu. je zgleda invazija. stanje se je umirilo in jih zdaj še tam pa tam najdem. user posted image user posted image user posted image user posted image

ona, vglavnem, da koleno napreduje in ste vsi zdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image tamala še okreva, vendar jo je imel v četrtek in petek možek, ker je bil doma, jaz sem šla pa delat.

drugač pa danes prodajamo vince. je prišla invazija gorenjcev in ne boste vrjele, med nijimi tudi operni pevec lotrič. user posted image user posted image user posted image user posted image če bo s Petjo ok, morda gremo jutri na magični variete v Tomaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

trixi, če tolko pleteš, ti bom še jaz kaj prinesla.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
6.12.2009 9:08:35   
aprilčica07
Jutroooo,

smo dobro, jst prekrokana, sem šla včeraj pohajat zvečer z sodelavko SAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj je blo lepo, sva se nakadile, napileuser posted image user posted image user posted image in naklepetale. Balzam za dušouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač gre, otroci zdravi (trkam), midva tudi. Zdaj smo sami, je šle mj fotografirat na krst od prijateljev, pa smo mi ostali raje doma. je mraz in piha, zima je tle...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V petek naslednji teden pa službena žurka.. ma sem kot mali otroci, samo da se kaj dogaja, da se razbije ta monotonost, ko je vsak dan enako.. user posted image saj sta zlata moja mala dva cukra, ma njuna mami rabi vsake tri kvarte odklop, ker drgač se ji strga....user posted image user posted image

Nič, grem k Jakobu, me rabi, nujno pravi da je..user posted image user posted image user posted image

Glede pikapok: pr nas jih je bla invazija.. je bla cela fasada rdeča in rumena od njih.. je blo prav grozno, res... pa v bajit jih je blo tudi dosti.. en cajt smo jih izseljevali ven, pol pa smo znoreli in jih našpricali.. zanimivo, tako kot so pršle so tudi šle... kr naenkrat...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?