ona
|
Oj, mi smo uredu,zaenkrat še vsi zdravi,moram potrkat...verjetno zato,ker smo veliko zunaj,pa čeprav je mrzlo...ja tale naš pes ima tudi verjetno zasluge,da nismo bolani... V Valdoltri so rekli,da je uredu s kolenom,manjka mi še 10%,da ga skrčim,počepnit še ne morem kot je treba,ma je rekel dohtar,da bo počasi in naj kar veliko vadim,predvsem kolesarim.Saj grem s kolesom,evo včeraj sem šla v dežju,ko je začelo rosit se vozit s kolesmo...ma sem smotana,ne>? Glavno,da si tole koleno utrdim!! SNEG,škoda,da je tako mlad fant šel,pa še otroka ima Glede tele gripe jaz niti ne berem ne poslušam več.Sem pa zasledila,da je itak vsako leto nekaj mrtvih zaradi navadne gripe,zdej pa ker je tale nova,vse povejo,včasih niso niti govoili,tako,da se mi zdi,da že malo pretiravajo....Kaj ste se cepile?Mi ne in tudi ne vem,če se bomo! MUCKA,te prav vidim,kako ti je s temi mulčki....ma samo da ste zdravi! TRIXI,je še cel zajc? Če bi meni pojedel slučajno kable,ga bi kar v lonec dala se hecam.... Pa imaš voljo za plest...jaz sem tudi vse živo delala,ko sem bila še mlada,sem pletla,kvačkala,štikala...zdej pa nič več,ker se mi ne da,mogoče se bom lotila na stara leta ONOUR,a že delaš?Tamičkena je že ok?Glede teh udarcev,pa se meni zdi,da imajo vsi otročki več sreče kot pameti,ponavadi se tako udarijo,da ni nič hudega A že vse delate jelke in krasite?Meni tudi že sin teži,da okrasimo,ma kaj ko se mi ne da,še posebej,ker sem včeraj res vse lepo počistila in,če grem vlečt tisto jelko s podstrešja,bo ojoj...bomo videli,mogoče bomo med tednom. A gre katera slučajno na uni andrejev semenj v Gorico?Menda je tale vikend in mogoče gremo jutri pogledat,če bo kaj volje? Še nekaj,v spalnici imam na momente kar po 2-3 pikapolonice,a se kateri sanja od kje to zdej hodi,ker se bojim,da jih mora bit nekje kar veliko?To se mi še ni zgodilo,saj vsake tolko videt pikapolonico je ok,samo vsak dan...booo No,to je vse zaenkrat,imejte se lepo!
|