|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
10.11.2009 9:42:08   
ona
Živjo!
Moje okrevanje kar gre,še vedno imam bergle,moram jih imet do jutri....doma se mi prav že trga,tako,da počasi razmišljam kako bom šla v svetuser posted image
Jutri grem v ambulanto dat šive dol,potem bomo pa videli.Saj brez bergel že lahko hodim,samo ne smem pretiravat,ker me začne bolet.Ja ni kaj,je bilo koleno operirano,se ne smem hecat.

Drugače je vse po starem,sin mi ful pomaga pri vsakdanjih opravilih,dopoldne več ali manj počivam in to je moj vsakdanjik.user posted image Joj,da me toka it še za eno koleno na operacijo ne vem,če bi se odločila...je kar mukauser posted image

Včeraj sem vas malo prebrala in sem spet malo slabe volje,ker vas ni nič na spregled...imam občutek,da bo počasi naša debata zamrlauser posted image
Ne vem zakaj se vse ostale vsaj ne javite,da ste uredu,no!!!Saj ni treba celega romana napisat,vsaj pozdravt nas pridte,a?user posted image
Tudi jaz imam zmeraj manj volje tle pisat,če povem po pravici....

No,upam,da bo kaj odziva!

ONOUR,saj v Lokvi je tudi dobra torta,samo ne kot v Mignonu.Jaz sem jo že parkrat tam vzela,ma me niso glih prepričali....boš videla,mogoče pa boste zadovoljni,ker spet ne morem rečt,da imajo slabe torte,tam nekje na sredini!
APRILČICA,Želim ti,da se čimprej rešiš te jesenske utrujenosti....mene tudi na začetku jeseni prime prav ena žalost,ker začne vse sivet,pa listje odpadat...saj bo boljše,zdej bo veseli december pa boš boljše volje!

Nič,se beremo...
Še enkrat pa lepo vse pozivam,da se kaj javijo!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
11.11.2009 22:07:40   
onur
tako. ma ne, ne bo debata zamrla, ne sme.
jaz sem doma, imam od danes naprej 11 dni dopusta. mala počasi okreva. zdaj za trenutek sama stoji, naprej pa še ne gre. upam, da kaj kmalu shodi, da jo ne bo treba več toliko nosti. jutri greva na kontrolo. upam, da bo vse v redu, da bomo šli kmalu ven, ker se mi že meša notri. drugače pa ustvarjamo. polepavam kopalnico z risbicami (barve za na steklo - prerišem slikico, pobarvam in fliknem na ploščice, da mala občuduje). mami sem dala delo, da mi dela žakeljčke, da bom za decembra naredila adventni koledar - za vsak dan en žakeljček.
drugače gremo v soboto na osmico. komaj čakam, da grem malo ven.
danes sem bila v vrtcu na govorilnih. mala zjutraj joka, nato pa je ok. zdej jo bo pa itak vrglo s tira ko je bla en teden doma.
drugo soboto praznujemo eno leto.

drugače pa nazdravimo danes martinu. mi smo že. me je možek spomnil, ko je prišel iz službe, drugače bi čisto pozabila.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.11.2009 23:36:59   
trixi
ojla,
ma ja, res škoda, da bi naša tema zamrla, dejmo se poboljšat no.
Jaz sem neki tečna danes, pa še neki hočem bit bolana, ma mi ne rata prav, malo boli glava, grlo, pole neha in sm ku nova, aja, pa na zelo slabem glasu sm, ma saj ne, da se doma kdo prtožuje, se vsaj ne derem, samo jaz ne morem bit tiho noooo. Se mi je že lani to zgodilo in sm hodila en teden v zd na inhalacije. Jst pej v našo ambulanto ne grem niti približno in imam vzrok zakaj ne in da je stvar še slabša baje naša dohtarca tudi ko konča porodniško ne pride več k nam nazaj in gre v mesto. Ma kaj lahko zamenjaš ambulanto, ker zdravnica bi ostala ista, se moram pozanimat prej ku me res kej stisne, če ne  lahko še vedno grem kar v dežurno.
Aja, veste kej sm tela vprašat, kdo je tista anonimna, se mi zdi da anakarin, ma kaj kšna ve, kaj, zakaj, ima drug nick?
Ekola, za danes dovolj, skončam še tale moj kapučinček tle zraven mene, pole pej malo branja v postelji, ma ne dolgo, ki me začnejo bolet oči. Kaj sm vam povedala, da imam po novem (novem- že od poletja) očala za branje, ajej, emšo, ma ben, so taka lepa, sm si vedno želela očala, že ki sm bla mičkana so me vozili na preglede, sm provala se malo zmišljevat, da ne vidim prav, ma so me vedno vrgli na finto in valda sm ostala brez. Zdej pa ne da glih neki uživam z očali, se v bistvu še navajam, včasih vidim prav lepo, spet drugič me pa boli glava, ma, mai kontenta.
Ala, mirno noč, čau 
p.s. aja, še to, ma ki prehitevam sama sebe, sm samo tela Oni in Onur nasut kup pikapok za zdravjeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trixi -- 11.11.2009 23:40:28 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
12.11.2009 19:06:31   
onur
živjo. zdaj pa najprej ena naloga. VSAK DAN IMA, DA VSAKA NAPIŠE VSAJ EN STAVEK, BREZ PARDONA. user posted image user posted image user posted image user posted image

danes smo bile na pregledu. uha so ok. še malo smo prehlajeni. ven gremo lahko. v ponedeljek ponovno štartamo v vrtec. mi je že hudo, ker bo zjutraj jok. danes sem šla naročit torto v lokev. zdaj moram nardit še vabila. ma saj bomo samo naši - nonoti in none ter sestrica s familijo, pa še eno prijateljico bom povabila. drugač pa nič kaj novega, edino, da je tamla pravi mali hudiček. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
12.11.2009 19:07:35   
onur
še sporočilo od anakrain - mi ga je pustila na FB: Sem hotela samo sporočiti, da na RR so mi zopet nekaj zbrkljali z uporeb. imenom in geslom.Pa sem jim sporočila, da naj me zbrišejo in se bom ponovno vpisala. Nimam časa kaj dosti pisat, preveč natrpan urnik imam. Na hitro lahko prečitam,ko se lotim pisat....evo že telefon tretjič zvoni odkar sm na FB.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.11.2009 9:56:10   
ona
Oj,
ja ONOUR,zgleda,da ne bo nič od enega stavkauser posted image user posted image

Ja,punce resno,no,ker počasi bomo zamrle....user posted image user posted image

Pri nas vse po starem,sploh vam nimam kaj napisat....zdej sem brez bergel,ampak še vedno nerodna in ne vidim ure,da bo koleno normalno,da vsaj normalno hodim,ne,da me vsak sprešuje,joj,kaj je pa s tabo...

Saj bo,saj,bo....se moram sama tolažit!

Nič,zdej pa ostale čakam,da kaj napiešjo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.11.2009 10:12:58   
sneg24
Evo me krašovkeuser posted image
Najprej opravičilo vsem

S prijavo sem imela najprej problem, so na RR popravili,nato pa na mojem pc-ju z gesli, a na šihtu pa ne, ni mi bilo nič več jasno. Na FB pa noben problem z vpisom, tako da sm se odločila, da se ponovno vpišem z drugim nick-om. Domači pc pa je na popravilu. FB uporabljam zaradi sodelovanja med zunanjimi sodelavci, po MSN-ju ni šans, niti na SKYpu ne.
Imam totalno gužvo, kmalu me inventura čaka, meni časa zmanjkuje, spim samo 3 ure na dan. Vsi smo ok, malček prehlajeni, panika vlada povsod zaradi gripe, tu na firmi imamo omogočeno zastojn cepljenje,...vsa sem zmedena. Vsega ne zmorem...tudi če se lotim samo vas pozdravit, nekaj gre narobe. Zdaj sem celo sodelavce odgnala, da me malček pustijo na miru.
Nič hitim na sestanek, uživajte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.11.2009 20:14:39   
onur
živjo. mi smo dan preživeli pri naših. možek je šel k zobarju v pivko, nato pa spat (je bil direkt iz nočne). domov smo prišli zvečer. še eno igračo sem nesla v baby center menjat, ker se je pokvarila. so bili tolk prijazni in mi našli račun oni, ker jaz ga nisem imela. drugač pa komaj čakam, da gremo jutri malo ven - martinovanje.
ona, upam, da se čim prej pocajtaš.
anakarin oz. sneg po novem, najprej malo odklopi in si naberi energije.

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.11.2009 20:33:20   
trixi
ojla,
domača naloga vsaj en stavekuser posted image . Jaz sem bla danes v Ljubljani, sm šla malo na sončke. Pa še malo služba, po študentko in čisto počasi domov. Sem tako zaspana, da ne vidim ure, da gre tamali spat, jaz pa z njim. Moj je šel malo ven, hči pa v nočno delat. Jutri pa bomo meli eno malo bolj fensi večerjico, bo moj kuhal, jaz sem zadolžena samo za sladko. Bomo povabili sosede, se res super razumemo. Naslednji teden pa gre hči v Amsterdam, ma eno sošolko tam na študijski izmenjavi in gresta s fantom na obisk, moj ma pa rd, jaz pa si razbivam glavo kaj za darilo. No, je rekla hči, da bo ona kej prinesla iz Amsterdama- sm neki napisala ma sm rajši zbrisalauser posted image
ONA, še malo, pa boš ku nova in pronta za ples
anakarin, dobrodošla nazaj
Onur, uživajte jutri
In kje so ostale? Na raport punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.11.2009 12:57:22   
onur
trixi, fajn, da mate super sosede. jaz jih mam tudi fajn. sicer niso mojih let, ma bem. jaz sem možu lansko leto za darilo kupila bon za nego obraza, letos pa spodnje perilo in torto naročila na opčinah (njami).

drugače nič kaj posebnega. mala nas je ob sedmih vrgla pokonci. dopoldan smo malo kuhali, malo se zabavali, malo trmalrili. sedaj z možekom spita. možek se je pa dopoldan učil, ker ima naslednji teden izpit. še dva in diploma, pa je konec.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.11.2009 14:14:15   
sneg24
no danes se po dolgem času cel dan crtam z malima, se igramo in rišemo in pojemo in kuhamo in....ta večja pa je pri skavtih. so imeli pohod do zaloga in jame. zdaj še čakam,da me pokliče, da jo pridemo iskat. Upam, da ni preveč premražena in da bo vse ok, ker je vreme bogo (piha in vsake toliko se spomne padati). Sej jz bi tudi šla tako na svež zrak, da si možgane dam pastuser posted image .
ONA čimveč počivaj, vesela sem, da si šla skozi operacijo, ki ni bila prijetna. Pusti naj te doma malček razvajajo.
TRIXI izkoristi, ko bosta sama z možem za r.d. user posted image , Moj ima tudi naslednji teden in nimam pojma kakšno malenkost, da mu podarimo, a hkrati isti dan ima še moja mama.
MIIIIIIIDDDDDD??? a kater ve kako je z njo in kako raste trebušček?
Evo morat it, ta mali se že biksajouser posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.11.2009 9:42:27   
ona
Oj
mi smo uredu,otroci so super in zdravi,kuža raste,možek je fajn...user posted image
Jaz že veselo hodim brez bergel in še kar gre,sicer zelooo počasi,ma bo.Včeraj smo šli v NG kupit uteži za noge,ker moram delat vaje z utežmi.Prej sem provala vse živo zalepit na nogo od riža do soli,ampak vse pada dol in sem rekla,da grem kupit utež(1kg).Ja tako so rekli v Valdoltri glede vaj.Potem smo še tamali škornje kupili,več pa nisem mogla klatit po Qulandiji,ker je bil že to napor zame,ampak vseeno je pasalo vsaj ven it,pa se lepo usest na enem kafetkuuser posted image

No,vidim,da ste upoštevale nasvet od ONOUR,ampak vseeno nekatere manjkajo...MId jaz nisem slišala že celo večnost in ne vem kaj je z njo.Bom jo kaj poklicala,da mi vsaj pove,da je vse uredu!
Kaj pa KAROLINA,kam je pa ona šla?????

Nič,grem skuhat kafe,ker sem direkt iz postelje...ma kako je lepo pospat ob nedeljahuser posted image
Anakarin,kako da si se izbrisala oz. menjala nick?Veš,zame boš še vedno anakarinuser posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 15.11.2009 9:43:15 >

(odgovor članu sneg24)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.11.2009 14:34:07   
onur
jao, dobro da sem prebrala še od one post. berem sneg 24, pa študiram kdo je to??????? ma, so dolgi kabli.

ona, super za nogo. user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo bili včeraj na osmici. blo je ok. malo smo pojedli, malo popili in bili že 21.30 doma. superca. danes je zjutraj možek poštimal petjo, mami pa si je privoščila malo spanca. jutri gremo po tednu dni predaha v vrtec. mi je že sedaj hudo, ker bo jok. drugač pa nič kaj posebnega. jaz sem še na dopustu naslednji teden in še malo. bom kaj postorila doma.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.11.2009 20:35:19   
onur
en predlog. kaj ko bi se preselile na temo otrok, glede na to, da je večina naših otročičkov stara več kot eno leto?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.11.2009 10:02:18   
ona
Dobro jutro!

danes je počutje že boljše,čeprav ni glih kot je treba,tečt še ne morem,lahko pa vsaj počasi hodimuser posted image
Zdej sem šla v Merkur po pralni stroj,ker sem čakala na tale njihov popust...seveda sem zadela 5%,nimam sreče za kaj več,ma pri pralnem stroju se pozna takoj 45€,nekaj je nekaj.
Sem vzela od boscha in so ga ravnokar že oni znižali,tako,da sem na koncu prišla na 500e.Je blo pa treba pod nujno ga it vzet,ker moj mi pleše po kopalnici,serviser je rekel,da nima smisla ga popravljat,leta tudi ima svoja,tako,da bom zdaj še z večjim užitkom pralauser posted image
Kako ste ostale,kaj kej počnete?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.11.2009 11:00:20   
onur
ona, super za stroj. nekaj popusta, je le nekaj. boljše kot nič. user posted image user posted image user posted image user posted image , da je noga boljša.

jaz pa sem malo zjutraj peljala v vrtec. je waaaaaaaaaaaaa - jokala. nato sem šla do sežane po bolniško, pa v knjižnico, pa v trgovino, pa v lekarno in nato domov. mislim, da se me nekaj loteva, ker se slabo počutim. bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.11.2009 11:24:54   
ona
ONOUR,ne vem,če ima kakšen smisel se selit na drug forum,saj itak je vse na RR,ni tako pomembno kje si pišemo-moja idejauser posted image

Pa pazi nase,da ne zboliš!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
17.11.2009 10:17:34   
ona
Kot vidim,ni efekta,da bi se kaj več napisalo....user posted image user posted image
Škoda,ker ne bo šlo naprej,še jaz nimam volje pisat.....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
17.11.2009 10:34:03   
trixi
ojla,
eko, se javljam ob za mene neobičajni uri.
Ma dej, dej, ona, si ku vreme, ne bit tako pesimistična, sej pišemo, pišemo. Ma vidiste kšno je zuni, ma mi za spremembo paše, ben, kako je na cesti- včeraj sm bla v bistrci, sej po vremski dolini je blo bolše kot na krasu, ma zjutraj sm pa komaj uvoz na avtocesti za koper najdla. Se mi zdi, da mi kar avto spod tazadnje odnaša.
Mah, se bo treba spravit kej delat, ma pr nas je v tem času kriza, ne vem, kolko časa bo še šlo tako naprej, zaenkrat si pojem tisto sej po novem letu boljše bo. Tako, da se bojim, da bom res mela več časa tle gor tapkat, ki ne bo kaj delat. Ma ne bom jamrala, bo že.
Ala, se potrudim še kej zvečer, meglen pozdrav iz doline, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
17.11.2009 10:51:55   
onur
hello. ja vreme pa je user posted image user posted image user posted image user posted image . naša je v vrtcu. jaz sem šla kupovat darilo za sestrico, ki ima jutri rojstni dan. sem kupla svilen šal in pa bon za nego obraza. popoldan imava s tamalo zobarja v sežani. bomo videli kakšne komike bodo. možek ma pa popoldan izpit.
drugače gledava še tamali darilo za v soboto, ker ima rojstni dan. ji bom naročila preko spleta, sem klicala že, vendar se mi še noben ne javi. dan na ogled: http://www.zverinica.si/si/produkti/igrace/glasbila/item_128.html ali pa http://www.zverinica.si/si/produkti/igrace/poganjalci_in_vozicki/vozicek_hisa_139.html

trixi, ma kje ti delaš oz. kaj?,

ona
, saj jaz naklamfam vsak dan nekaj. tako, da ....... bodi optimist

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
17.11.2009 10:52:21   
onur
zdej grem peglat. imam polno pralnico cunj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
17.11.2009 11:13:07   
aprilčica07
Ojla

samo na hitro, sem bla bolna, pa ni zneslo se javit. vročine skoraj 40, vnetje mehurja, mislim, da še nisem bla tako boga kot tokrat. pa z brata smo se ful bali, je mogel it na onkološki v lj, ampak je vse ok, je bil lažni alarm, tako, da...user posted image

Drgači smo ok, otroci pridni, vreme za popiz... ne morem več bit samo notri.. pa prejšnji teden ko je blo lepo vreme, sem bla pa gotova.. oh ja.....

Se oglasim še kasneje:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
17.11.2009 11:59:34   
onur
samo na hitro, sem bla bolna, pa ni zneslo se javit. vročine skoraj 40, vnetje mehurja, mislim, da še nisem bla tako boga kot tokrat. pa z brata smo se ful bali, je mogel it na onkološki v lj, ampak je vse ok, je bil lažni alarm, tako, da...

samo, da ste zdaj vsi ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
17.11.2009 13:49:59   
mucka25
No bom poskusla kaj napisat, ker moji trije mi to sploh ne pustijo. Sem imela zdaj bolj depresivne dneve, morde vreme morde utrujenost zrad neprespanih noči, ker Nina dela zobe (4 spodaj že imamo še zgoraj čakamuser posted image ) pa še z mojmu sva se mal dajala zrd tega. Kaj čmo smo sitni tastari aneuser posted image user posted image .

ONUR bo fajn darilo za tamalo, ti kar naroč se radi igrajo s čim takim, vsaj naš tamali se. No zdaj so bolj zanimive kocke pa avti pa barvice pa seveda računalnikuser posted image

Kaj več drugič se zbujamo

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
17.11.2009 14:20:52   
sneg24
Čau
eno tretjič se vpisujem in upam, da bom imela mir. zdaj so šefi nekam izginili.
Torej gužva 24 ur, doma se te dni bolj crtamo, saj je ob 5 že tema in se 2x obrnem otroci že spijo: en na kavču, en na tleh, tretja kot jo piči ( danes pri noni, jutri doma). Preveč mi hitro bežijo dnevi. Evo danes sem spala celih 9 ur, po ....user posted image , nevem kdaj sem tako lepo spala sredi tedna.
Danes in jutri kupujemo darila za mojega, kolikor imam čas in upam, da brivnik z rotacijsko glavo od Philipsa mu bo odgovarjal, ker praznuje kristusova letauser posted image .
ONUR fuuull lepo darilo si našlauser posted image .
joj MUCKA tudi ti imaš zdaj pestro.

letim še po kavico, izrišem še dve situaciji in šibam nazaj domov. ta mega po cesti je kr zoprna

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?