trixi
|
ojla, ma ja, res škoda, da bi naša tema zamrla, dejmo se poboljšat no. Jaz sem neki tečna danes, pa še neki hočem bit bolana, ma mi ne rata prav, malo boli glava, grlo, pole neha in sm ku nova, aja, pa na zelo slabem glasu sm, ma saj ne, da se doma kdo prtožuje, se vsaj ne derem, samo jaz ne morem bit tiho noooo. Se mi je že lani to zgodilo in sm hodila en teden v zd na inhalacije. Jst pej v našo ambulanto ne grem niti približno in imam vzrok zakaj ne in da je stvar še slabša baje naša dohtarca tudi ko konča porodniško ne pride več k nam nazaj in gre v mesto. Ma kaj lahko zamenjaš ambulanto, ker zdravnica bi ostala ista, se moram pozanimat prej ku me res kej stisne, če ne lahko še vedno grem kar v dežurno. Aja, veste kej sm tela vprašat, kdo je tista anonimna, se mi zdi da anakarin, ma kaj kšna ve, kaj, zakaj, ima drug nick? Ekola, za danes dovolj, skončam še tale moj kapučinček tle zraven mene, pole pej malo branja v postelji, ma ne dolgo, ki me začnejo bolet oči. Kaj sm vam povedala, da imam po novem (novem- že od poletja) očala za branje, ajej, emšo, ma ben, so taka lepa, sm si vedno želela očala, že ki sm bla mičkana so me vozili na preglede, sm provala se malo zmišljevat, da ne vidim prav, ma so me vedno vrgli na finto in valda sm ostala brez. Zdej pa ne da glih neki uživam z očali, se v bistvu še navajam, včasih vidim prav lepo, spet drugič me pa boli glava, ma, mai kontenta. Ala, mirno noč, čau p.s. aja, še to, ma ki prehitevam sama sebe, sm samo tela Oni in Onur nasut kup pikapok za zdravje
< Sporočilo je popravil trixi -- 11.11.2009 23:40:28 >
|