|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
21.10.2009 22:09:33   
ona
Oj,
ja,jaz sem tudi nekam odplavala zadnje cajteuser posted image se vidi,da imamo psa pri hišiuser posted image
Pol imam še presojo,tokrat v soboto,ker so nekaj zašuštrali v Ljubljani in nas pozabli dat v termin,tako,da se jim zdej mudi.držte pesti,da bo vse ok,saj sicer je blo vse lepo in prav,samo uni občutek,da ti nekdo vse prekontrolira kako laufa iso standard....
Pol imam še nekaj stvari za dokončat,tako,da sem res na tesnem s časom....bo drug teden boljše,se bom kaj javla in kaj več napisala,okuser posted image
ONOUR,torta je zame najboljša v Mignonu!Imajo slaščičarno v Kopru na Markovcu kamor jo grem tudi jaz iskat za mulce in raje naredim malo kilometrov,da imam dobro torto,kot,da jo proč mečem.Ti bom dala telefonsko,če hočeš it pogledat,ok!
Ala,grem še malo v pisarno,se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.10.2009 8:31:34   
Anonimen
ONUR sej nevem če mi bo ratalo, kr imam še vmes stranke in mi zmanjkuje časa, premalo tako za šiht kot za družino. In še moji cvilijo non stop doma, meni manjka sam še karta za v Idrijouser posted image .
ONA držimo pesti, itak da bo vse ok.
Čuj kakšne cene tort imajo v Kp? ker tudi službo imam blizu Markovca in drugi teden praznuje naša celih 9 let, ajooooj.
evo me še preganjajouser posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.10.2009 9:38:49   
onur
ONOUR,torta je zame najboljša v Mignonu!Imajo slaščičarno v Kopru na Markovcu kamor jo grem tudi jaz iskat za mulce in raje naredim malo kilometrov,da imam dobro torto,kot,da jo proč mečem.Ti bom dala telefonsko,če hočeš it pogledat,ok!

hitro telefonsko in naslov, da preverimo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.10.2009 16:54:28   
ona
Oj,evo telefonsko,pol pa letim na tečaj,čeprav sem danes kar slaba,imam občutek,da se me nekaj loteva....upajmo,da ne bo kaj hujšega,zaenkrat me samo malo trese mraz,pa malo vočine imam...ja saj ni nič čudnega,ker mi malo manjka da ne pregorim....
Številka v Kopru:05 628 45 80
Za prvič se ti splača it tja pogledat kaj imajo!
lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
23.10.2009 21:17:45   
onur
Živjo. Za mano je prvi delovni dan. Zdravimo se počasi vsi. Mala in mamica napredujeta, očka pa je še v sredi prehlada. No, ma gre na bolje. V ponedeljek pa ponovno v jasli, ker smo bili zaradi prehlada ta teden doma. Mala je postala prava lumpa, protestira, če kaj ne doseže in v jok. Je trmasta po mami. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa jo je povsod polno, seveda kamor ni treba. Smo ji pa kupili hoduljico (da se lahko drži in hodi z njo), ker sedaj je pred sabo rinla klopco. No ma gre kot strela z jasnega tako, da mora bit obvezno kdo z njo, če se pa kam zabije in ne gre naprej pa vreščanje. Jao. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, malo pavze, da ne izgoriš. Pa še, kje se nahaja ta slaščičarna na Markovcu? Kakšen naslov.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.10.2009 9:17:52   
ona
Oj,glih,ko čakam tega od presoje,da odgovorim ONOUR.
Tale slaščičarna je na Markovcu tam kjer je mercator in en kup trgovin,prav gor na vrhu...ma saj ti ne znam razložit...najbolje,da pokličeš,da ti oni povejo,kje se nahajajo,meni je logično kam it,razložit je pa druga pesemuser posted image
Nič se še kaj preberemo,grem še malo skozi karte.
Uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.10.2009 23:26:14   
mucka25
Dober večer, da ne bom lih dobro jutro govorlauser posted image user posted image , čeprav je čist vseen. tako al tko skoz ista pašta. Pri nas ni nič posebnega, mulci skoz sam nekaj norijo in se derejo, če mamica ne skoči takoj ko oni hočejo (no že mal pretiravam, so drugač pridni, sam občasno imajo kake glasnejše izpadeuser posted image user posted image ).

Smo bili pa danes pri Ribiču Pepetu pri jami...nas je dež moču ampak slikico smo pa vseeno dobli. Nam je narisal traktorja. Ma res dobr riše in to tud prov hitr, je risal kot po tekočem traku. So bli pa eni tud no, so kar jemal slike pa čeprov je še ful otrok čakal na sliko, sem pol kar eno zinla in ga je pepe kar hitr poslav dol z odra. Jutri pa gremo mal  okol, Smer ljubljansko barje, pa bomo vidli kaj bomo vidli, pa še eno svečko prižgat na grob, pa k našim na kosilo (sama ne bom kuhala , kam ven jest je pa tud nemogoče z našimi tremi) in bo najbrž že noč in spat. Tolk hitijo ti dnevi, evo še dva meseca pa bo konc letauser posted image .

Želim vam čimbolj mirne dni, da vam uspe vse kar ste si zadale za narest in KAJ SE OGLASTE TUKI GOR!!!  MID; KAROLINA; TRIXI kje ste?

Lahko noč

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
25.10.2009 7:02:00   
aprilčica07
Jutro,

poročilo do nas. Julija raste, Jakob počasi prihaja na normalno stanje in ni več take trme in izpadov in joka, jst pa očitno bolna, me boli grlo in komaj gledam. Ponoči kr spimo, ga bolj svira Jakob kot mala. Julija zaspi okoli 22 in žaga tja do 5 najman, Jakob pa se prebuja in nekaj blodi, skoraj vsako noč. Pa tega ni nikoli delal.user posted image Ma saj bo bolše.
Drgači nič novega, danes gremo verjetno v dolino za cel teden, da se tudi una nona nacrta otročičkov. Mi bomo doma, vsi ostali pa bojo šibali oljke pobirat. Jih ima moj tast samo 300, in je ful ful dela. Olje je pa fenomenalno, še meni, ki nisem ljubiteljica oljčnega olja..

mucka: mi že samo z Jakobom nismo hodili ven jest, ker mi enostavno ne tekne, da ga preganjam in si vmes na hitro hrano v usta tlačim..user posted image
onur: kako torta? ste zrihtali?
ona: presoja? je šlo vse ok? ma saj ne more bit drgači, ste ful pridniuser posted image

Grem še na eno kafe:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
25.10.2009 15:10:31   
onur
živjo. pr nas smo pa več začeli spat. sedaj gre mala ponovno spat dopoldan in popoldan. ne vem, a jo daje zimski spanec. bomo videli kolk bo trajalo. je pa rata prava trmarka. jao, mami se kar meša, no ignorira njeno trmo in čaka, da se zdere do konca, nato pa naprej user posted image user posted image user posted image user posted image
drugač pa gremo jutri v jasli, jo možek pelje, ker gre mami v službo. ma se mi prav ne da oz. se grem mal spočit tja. drugač pa nič kaj novega.
aprilčica07, ja dogaja z dvemi. tudi pr nas je spanje zadnje čase bolj tko. rine in rine po posteljici in vse v spanju. da jo pa non stop ne pogrinjam, jo damo na sredo in je. za torto se še nismo odločili, bo treba it pogledat.
mucka25, potem ste uživali pri postojnski jami? ma to je bilo še za ogled dinozavra, a ne?
ona, malo pavze. hvala za številko.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
27.10.2009 8:58:06   
ona
Ojla,
presoja je mimo,je šlo vse kot po maslu,brez problemov in hvalabogu,da uni,ki pride ne nič komplicira!!
Zdej sem malo več fraj tja do konca leta,ker pol se pa drugo začne...user posted image
No,saj ne rečem,da ne bom nič delala,samo tale iso bom pustila malo na strani!

Ta teden so tudi počitnice.Tamalo peljem v vrtec,ker ne more ona bit doma,gre kar rada v vrtec!Včeraj sva tako šla z sinom sama v Škocjanske jame in je blo prav super in lepo!Nobene gužve in lep dan!
Drugače ni niti nič novega....zdravi smo,moram potrkat....
Joj,nisem vam povedala,da po novem hodi šjora od tasta kar sem čez vikende,namesto,da gre tast v Ljubljanouser posted image Lahko bi spet onadva zamenjala,ker je res najlepše kadar sta tam gori.Moram pa to šjoro prav počasi pohvalit,ker tastu spuca celo stanovanje in tudi kuha kot je treba.Res,da ni vešča v kuhanju,ampak se pa trudiuser posted image
Edino malo me moti,ker se počuti že kot doma tukaj...mah,zgleda,da sem malo ljubosumna....user posted image
Glavno,da smo nekako poštimalo odnose in,da se tast ne vtika več ma prav nič v nas....ja je treba se vsake toliko skregat pol razume!
Sej po eni strani je ok,da prideta sem,samo pol ni več unega miruuser posted image

Ostale vidim,da ste uredu...ONOUR,si naročila torto,kako je v službi?
APRILČICA,vi tudi rastete kot gobe,kajne?Ste pobrali oljke?Saj ta teden bo baje zelo lepo in toplo vreme,tako,da ga kar izkoristite!
MUCKA,Vi tudi greste na take fajn izletke..bravo!!
ANAKARIN,kako je z vami zadnje cajte?
KAROLINA?????
TRIXI??????

MID,ne vem ali si kaj jezna na nas,samo dej se nam kaj oglasi!!!Bom te pa kaj poklicala,samo,da si čas vzamem!!

Ala,gem ven s psom,ker me že čakauser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.10.2009 20:44:57   
onur
živjo še malo od mene. vrtec gre zaenkrat dobro. možek jo hodi po kosilu iskat, mamica pa v službi. no jutri jo bom jaz peljala, ker možek dela cel dan. drugač pa so popoldnevi tako kratki, ker pridem po 15 domov, pa še hitro je noč.
ona, torte nisem še naročila. se moram it odpravt pogledat dol. zgleda, da se boš kar mogla navadit na madam od tasta. no pa saj če ne težita je ok.
anakarin, možek je spoznal v vrtcu sestro od tvojega. ga je kar ogovorila in on debelo gleda. user posted image user posted image user posted image user posted image pa mi pravi, pa se nisem mogla spomnit kdo bi to bil, pol pa je le prišlo. so dolgi kabli. user posted image user posted image user posted image user posted image
tako zadost.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.10.2009 9:01:51   
aprilčica07
Jutro,

na hitro, ker danes imamo pester dan. Čaka me prijetno dopoldne , z dvema malima otročkoma, BREZ VODE. Oh ja, popravljajo eno večjo zadevo in nimamo vode. Obvestila pa ni blo...Oziroma do nas ni pršlo... No, se bomo nekako znajdli, bo pa zihr zanimivo..

Moje grlo je še vedno boleče, bomo vidli kaj bo dr rekla popoldne.. Spali smo dobro, otročki so bli pridni, jst sem se sicer zbujaala, ma se zaenkrat kr držim.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
29.10.2009 13:13:00   
onur
živjo. delamo ni kaj. mala v vrtcu in je prišla v krizo. joka zjutraj, nato pa še malo pojokava. mamici se pa srce para. jao. mi gre kar na jok. user posted image user posted image user posted image user posted image  ma saj vem, da mora it tudi to mimo. sej bo počasi. drugač pa se pripravljava z možekom, da greva v nedeljo zvečer na koncer, perpetuum jazzile. drug teden v nedeljo pa gremo na kosilce, ker ima moja mami 60 let. počasi pa moram pričet kaj mislit na rojstni dan od Petje, ki se vztrajno bliža. no pa saj ne bo kaj velikega. le torta in malo bomo pojedli ter počvekali.

Neposredna povezava do sporočila: 2788
29.10.2009 13:13:37   
onur
aprilčica07, upam, da čim prej ozdraviš in hitro dobite vodo. ja, so ti pa dobri, da zaprejo vodo brez obvestila.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.10.2009 10:25:08   
ona
Oj,
mater me jezi tavečji sin na momente...zdej ga že eno uro preganjam,da gre malo ven,ma kaj ko je on tak zapečkaruser posted image .Jaz ne vem tamala bi bla nonstop zunaj on pa komaj čaka,da je lahko v hišiuser posted image
ja tako je s zemi otroci.Komaj čakam,da bo spet šola,ker ta teden nisem naredila prav nič,ker je sin doma.
Drugače sem pa včeraj dobila pismo iz Valdoltre,da grem na operacijo kolena v sredo 4.11.Sem kar debelo pogledala,ker smo me strašili o nekih čakalnih dobah dve leti....po eni strani me je prav malo strah,ampak,enkrat pa moram it in še dobro,da grem tako hitro.Danes sem šla do dohtarja,da mi nareijo vse preiskave,sem še šla dat kri in je prav ena procedura za se pripravit.Zdej v sredo verjetno že isti dan grem domov,če se ne kaj zakomplicira,tako so mi rekli.
Mater me je kar malo strah,ma bo že!!

Drugo je vse po starem,zdravi smo vsi,imamo se lepo...user posted image

ONOUR,verjamem,da je hudo zdej prve dneve,ma saj bo minilo.Misli si,da tmala joka samo takrat,ko jo ti vidiš,potem je vse ok,ti garantiram!Edino slovo je malo težkouser posted image
APRILČICA,ste preživeli brez vode?Ja nam jo tudi večkrat izklopijo,ma hvalabogu pridejo povedat,ker imamo firmouser posted image In pol skozi nekaj popravljajo,zadnjič so menjavali neko pumpo in to predvsem zaradi nas,ker nimammo pritiska,ker smo višje od drugih in kar ne morejo tega poštimat.Zdej je zaenkrat dobro s pritiskom,bomo videli koliko časauser posted image

Kako boste kaj za praznike,če sploh so to prazniki?Zame je en navaden vikend,ker pade vse na soboto in nedeljouser posted image v nedeljo gremo verjetno na grob od moje pokojne tašče in potem kaj dobrega pojet.Joj,nismo bili zunaj že celo večnost se mi zdi....smo kar leni ratali za pohajatuser posted image

Ok,lepo se imejte,pa kaj napište!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.11.2009 5:51:04   
mucka25
Živjo.

Mi smo dobro...no trkam, da se morde ni T kaj prehladila v petek, ko smo bili v LJ. Imamo v torek cepljenje pa me malo skrbi. no saj torek bo za tamali kar naporen imamo sistematcega in pol še kontrolo na razvojni. No vam poročam kako sta kaj že veliki, ker sama sploh nimam občutka, da sta kaj zrasliuser posted image . Smo pa pridni za jest, tud že v slolčku za mizo sedimo. Tamali je tud fajn, se sam postreže za jest, privleče stol, da spleza na višja mesta...joj me, moram skoz pazit, da ne pade. Za jest ma tud kar ene svoje, al bi skoz sam jajčka jedu (do sedaj ni maral) pa salaamce pa ribje palčke brez kruhauser posted image . Aja da ne pozabim N ima že 4 zobke spodaj,pa niti ismo kaj velik jokcal, sam ko je blo treba it spat maluser posted image . So pa zdaj od kar se je ura prestavla čist ponorel, zdaj bi oni ustajal ob 4, spat pa ob 21user posted image , ponoč pa tud kar naprej kaka budnica za jest.

Midva sva mela ta teden najino 4 obletnico, sva oba pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image

ONA saj bo vse dobr na operaciji, pa boš spet lahko bolj aktivna, še posebej zdaj ko imate kužija. Sina pa kar spodi ven, pa naj on pelje psa na sprehod.

ONUR ja verjamem, da je hudo to z vrtcem, pa saj bo. Jaz tud nevem kako bo drugo leto ko bodo šli vsi trije, bo mamica bolj jokala kot oni.

APRILČICA joj si ne predstavljam bit brez vode z mulci....bi bil tamali najbrž čist umazan, da jih sploh prepoznala nebi.

Ostale pa kje ste, zdaj bom pa jaz huda. Kaj poročajte no kako kaj ste, pa tud če sam pozdravte. MID;Karolina kako kaj nosečnost, vse dobr, otročka brcata?

No grem zdaj še mal pojest, pol bodo pa še tamali jedl, zdaj gledajo risanko. So tolk lušni, ko skupaj na blazini ležijo vsak pod svojo dekico in gledajo risanko. Zarad takih trenutkov mi ni problema bit pokonc tud 24 ur skupaj. Lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.11.2009 22:18:40   
onur
Ona, upam, da čim bolje odpraviš na operaciji in saj bo vse ok, boš vidla. Bolš, da si dobila zdaj datum, da čim prej mine.
Mucka25, poročaj kako je bilo na pregledih.
drugač nič kaj novega. možek vozi malo v vrtec. zjutraj še joka. jaz bom ta mesec ponucala nekaj dopusta, tako, da jo bom jaz vozila v vrtec. včeraj sva bila z mojim na perpetuum jazzile v ljubljani in blo je fenomenalno. drugač pa nič kaj novega. v službi kaos kot vedno, ma smo tega že vajeni. konec leta nam zbirajo tudi direktorja, ker zadjšnji poteče mandat. mogoče bo pa še enega. mejte se.

ostale, prosim poročanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
3.11.2009 8:23:49   
aprilčica07
Jutro

kako ste? madona, ma kje je karolina, mid, trixi, anakarin???

mucka: poročaj kako napredujeta tvoji pupiki....
onur:kako se počutiš v službi? si že zaštekala, da je zdaj to to?user posted image user posted image
ona: ja, dan brez vode smo preživeli, je blo pestro, oba sta bla posračkana večkrat, kar jima ni v navadi, ampak tisti dan pa.. drgači pa vse ok..

Julija je malo smrkava, ma pridno pucam nosek, tako, da upam, da ne bo hujšega. ostali smo ok. no midva na bojni nogi,ma bo bolšeuser posted image user posted image user posted image danes sem sama in se bo obema jeza skadila, upam...

Vrem imamo grozno, dež in burja. mene novembra vedno zagrabi novemberska depresija in takrat je za znoret, mislim, da bo letos tudi tako. Če se ne bom oglašala se ne bom zato, ker bomo brez neta. Gremo od siola k amisu in bomo najbrž par dni off line. Pridem nazaj, takoj ko bo možno:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
3.11.2009 21:45:21   
mucka25
no pa je naporen dan za nami. Smo imel res polno letanja okol dohtarjev. Najprej zjutraj na sistematskega pri pediatrinji, pol pa še na razvojni.  In še to smotano vreme in parking in dostop do zdravstvenega kle v POuser posted image . Sta pa kar lepo nardili na teži in tud zrasli sta...men se sploh ne zdiuser posted image . No zdaj pri sedmih mesecih ima Nina 6900 in 68cm, Tina pa 5990 in 67 , pediatrinja nas je pohvala, tista na razvojni pa je začela težit da je Tina pod krivuljo in me začela sprašvat če sploh dost poje...user posted image user posted image , edino kar je, da sta slabokrvni in mormo zdaj piti železo...to bo večji problem. No bomo v prilki skočli v Avstrijo po boljše kaplice in bo lažje. No na  fizioterapijo bomo tud še mogle hodt tja do konc januarja, ko imamo spet kontrolo. Mah sta ble že tolk zsapane in nista hotli čist nič sodelvat po pa prec začnejo težit.

Ja pa tamalga sem prijavla na cici telovadbo ob sredah in bo šel jutri z očijem prvič. Bo mel saj mal družbe vrstnikov.

Se mi niti kaj velik ne da pisat, al pa mislt. Bom šla kar spat. lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 2794
4.11.2009 21:49:04   
onur
Mucka25, bravo da se princeski lepo razvijata in upam, da čim prej popravite slabokrvnost.

Mi po starem. Jutri in v petek sem na dopustu, nato dva dni delat in 11 dni dopusta. Jupi. Bom jaz malo vozila v vrtec, ker do zdaj jo je možek. Zjutraj še vedno jokamo, vendar je nato ok. Drugač pa je danes tudi prvič spala v vrtcu in je blo ok, trkam, da bo tudi v bodoče.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.11.2009 9:52:15   
ona
Oj,
Končno sem prišla malo k sebi,ma bom bolj na hitro,ker ne morem sedet.
Operacija sploh ni bila tako enostavna,kot sem mislila,je blo kar neprijetno vse skupaj...zdej moram en teden nosit bergle in sem prav nemobilna,ker moram tudi počivat,saj me vse utrudi,če pretiravam stat na nogah.
Upajmo,da bo šlo na boljše!
Doma mi vsi lepo pomagajo,tako,da kar gre!
Nič,lepo se imejte,pa se še kaj javim,ko bom lažje več časa sedela!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.11.2009 21:19:26   
onur
živjo. pr nas nič kaj novega, vse po starem. vreme je turobno sto na uro. tako popoldan ne gremo nič ven in se ganjamo po hiši.
ona, sedaj pa počivat, da čim prej okrevaš. kaka pa je bila operacija?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
7.11.2009 21:31:38   
onur
živjo. sam na kratko. mi smo spet bolni. mala imela zjutraj 38 vročine, nato je še rasla in smo šli do dežurnega. imamo vneta uha. tako bom šla jutri na kosilce sama (mama v pon praznuje 60 let), možek bo pa počuval miškolina. jao, je bla pa tako boga, ko ji je vročina zrasla. upam, da bomo čim prej boljše.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
8.11.2009 7:13:07   
aprilčica07
Jutro,

onur: za vašo pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image itak so bogi, ko so bolani.. jst ne rabim niti merit vročine ker je videt na km daleč, da ni ok, drgači nori in divja takrat pa sedi oziroma leži in se igra... a ste dobili atb za uhca? naš ga ponavadi dobi... in kam voziš malo? jst sem še kr pr tozonu... saj sem čula vse sore, ma zaenkrat je nam še kr ok tam...
ona: kako noga?

Mi smo ok, trkammmmmmmmm. Julija še spi, Jakob gleda risanke, jst pa tle vedrim za kompom... Malo me daje jesenska utrujenost, pa neki slabe volje sem in zaskrbljena, ampak bo minilo, upam...
Komaj čakam, da se nardi malo vremena in da gremo malo ven. Me ubija bit notri, je za popiz....

Nič grem:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
10.11.2009 7:24:45   
onur
živjo. mi počasi okrevamo. vročine ni več, antibiotik še pijemo. v četrtek gremo na kontrolo. aprličica07, hodimo k tozonu, čeprav mi je čisto mimo. predvsem hodim v sežano zaradi kratke razdalje, ker sem s seboj imela slabe izkušnje, ko sem hodila še v pivko, me na urgenci v sežani skoraj ni hotela sprejeti.
drugač pa še danes delam, nato pa malo na dopust. odločila sem se, da torto za malo naročim v lokvi. sem bla pa v nedeljo sama na kosilu z mamico (včeraj je praznovala 60 let) in žlahto, možek je bil pa doma pri petji. ja no, kaj čmo, ponavadi pride kaj takega lih ko kam greš. taki so otroci, nepredvidljivi.
naslednji teden pa že praznujemo eno leto in imamo tudi zobarja. bomo videli, če bo hotla usta odpret.
aprilčica07, saj bo minila tudi ta utrujenost, ko bodo lepši dnevi.
mejte se in se kaj več javljajte.

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?