ona
|
Ojla, presoja je mimo,je šlo vse kot po maslu,brez problemov in hvalabogu,da uni,ki pride ne nič komplicira!! Zdej sem malo več fraj tja do konca leta,ker pol se pa drugo začne... No,saj ne rečem,da ne bom nič delala,samo tale iso bom pustila malo na strani! Ta teden so tudi počitnice.Tamalo peljem v vrtec,ker ne more ona bit doma,gre kar rada v vrtec!Včeraj sva tako šla z sinom sama v Škocjanske jame in je blo prav super in lepo!Nobene gužve in lep dan! Drugače ni niti nič novega....zdravi smo,moram potrkat.... Joj,nisem vam povedala,da po novem hodi šjora od tasta kar sem čez vikende,namesto,da gre tast v Ljubljano Lahko bi spet onadva zamenjala,ker je res najlepše kadar sta tam gori.Moram pa to šjoro prav počasi pohvalit,ker tastu spuca celo stanovanje in tudi kuha kot je treba.Res,da ni vešča v kuhanju,ampak se pa trudi Edino malo me moti,ker se počuti že kot doma tukaj...mah,zgleda,da sem malo ljubosumna.... Glavno,da smo nekako poštimalo odnose in,da se tast ne vtika več ma prav nič v nas....ja je treba se vsake toliko skregat pol razume! Sej po eni strani je ok,da prideta sem,samo pol ni več unega miru Ostale vidim,da ste uredu...ONOUR,si naročila torto,kako je v službi? APRILČICA,vi tudi rastete kot gobe,kajne?Ste pobrali oljke?Saj ta teden bo baje zelo lepo in toplo vreme,tako,da ga kar izkoristite! MUCKA,Vi tudi greste na take fajn izletke..bravo!! ANAKARIN,kako je z vami zadnje cajte? KAROLINA????? TRIXI?????? MID,ne vem ali si kaj jezna na nas,samo dej se nam kaj oglasi!!!Bom te pa kaj poklicala,samo,da si čas vzamem!! Ala,gem ven s psom,ker me že čaka
|