|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
11.9.2009 8:34:33   
ona
Oj!
Danes sem pa čisto sama,samcata domauser posted image
Otroci so v šoli in vrtcu,moj je šel na obrtni sejem v Celje,je šel s tastom in njegovo lady,ki sta par dni zdej tukaj,delavcem smo dali fraj...tako,da mi je prav čudno,ker je taka tišinauser posted image
Moram pa prav pohvalit tole našo lady iz Ljubljane,ker se zadnje čase kar trudi,vpraša kako in kaj bomo jedli in se lepo zmenimo katera bo kuhala...hvalabogu...samo ji je rablo enega cajta njej in tastu,da sta ugotovila,da smo mi familja zase in,da oni ne morejo bit od nas odvisni...Sej,če je ena komunikativnost pol je vse lažje!!!

Včeraj sem dobila izvid iz valdoltre in imam poškodovan meniskus....zdej bom šla k svojemu splošnemu dohtarju,da vidim kaj mi bo svetoval naprej.Sem malo brala,da lahko pustiš to tako kot je ali pa greš operirat in bom videla....če pustim me malo moti,ker ne morem se z nobenim športom ukvarjat,ker zelo rada tečem in kaj potelovadim in,če bo to ovira,grem na operacijo...se pa malo bojim operacije,da ne bo še slabše....nič,bom videla kaj bo dohtar rekel:)

KASSO,s tvojimi težavami po moje nisi za Valdoltro,ker tam se ukvarjajo samo z ortopedijo,tako,da boš verjetno mogla kje drugje počakat,nimaš kajuser posted image
MUCKA,je lepo slišat,da sta tamali dve super!!!Je prav tako!!

Nič,grem se lotit kaj delat,čeprav neke volje nimam...najrajši bi šla odremat še par kiticuser posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
11.9.2009 8:45:06   
aprilčica07
Jutro

pijem kavo in se trudim bit prisebna bi še tako spala, ampak mi otroci ne pustijo.. Jakob je vstal ob 7, takoj za njim pa še mala. Danes imam pa generalko, sem cel dan sama z obema. Saj bo nona kaj vskočila, vsaj ko bo za dat malega spat, ker drgači enostano ne bo šlo. Me zanima kako mi bo šlo vse skupaj. Oh ja, kaj čmo, saj bomo preživeli.

julija je zaspala ob 22 30 in je spala do 3 30, pol smo jedle in je spala do 7, zdaj se je spet nabasala in čmuri v ležalničku, Jakob pa okoli razsaja...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
11.9.2009 13:17:20   
karolina*
Oj

Aprilčica kako ti ratuje danes, ko imaš oba user posted image . Se moram tudi jaz počasi malo pripravit, bo januar hmali tle. Glede dojenja naredi tako kot čutiš in ne poslušaj nikogar okoli sebe. Jaz sem trdno verjela, da bom dojila in ful vztrajala ko nama ni šlo. Ma ne glede na to, kaj so drugi rekli. Na začetku je bilo kakšen teden dva hudo, potem smo se pa ulovile in sem jo dojila eno leto. Ma smo imele res probleme. Ta mala sploh ni tela primt za joško. Je držala odprta usta in čakala, da ji bo kaj padlo noter (ker so jo v porodnišnici hranili s tistimi konjskimi cuclji z velikimi odprtinami). In pol sem si dala nastavek in počasi se je navadla. Čez čas sem tudi nastavek vzela in je šlo. In na začetku sem jo dojila kadarkoli je hotela, ne glede na uro. Pač odločila sem se, da ji dodatka ne dam, ker čim bi posegla po njem, bi še tisto malo mleka šlo. Saj veš- ponudba-povpraševanje! In tako nama je steklo in je šlo. Pa na začetku sem imela res ful malo mleka. Ma sem jo pristavljala magari na eno uro in se je začelo delat. Si ne znam predstavljat, da bi ponoči, ko se je zbujala mogla jaz (ali mož) vsa zaspana še mleko štimat. Ali pa kje na poti...Tako smo se vedno samo usedli v avto in šli. Ampak tako sem se odločila jaz, ne glede na to, kaj govorijo vsi ostali (stroka, znanci...). Tako da najbolje da tudi ti sama pri sebi razčistiš, se odločiš in potem brez slabe vesti narediš tisto kar se ti pač zdi bolj primerno. Kot pravi Kasso- vsi zrastejo, tako da ne sekiraj se preveč ampak uživaj.

Ona, bravo za izlet. Tudi mi bi se žihr kam odpravili kakšen dan, nismo tudi mi že dolgo nikjer bli. Razmišljam če bi morda šli na Pikin festival, al je še premajhna naša pupa, kaj mislite? Aja in drugič pridi po karte za na sejem user posted image

Mi v vrtcu kar dobro furamo. Ta mala spi in poje tam, skoraj nič več ne joka, le z otroci se še nič ne igra, ampak se raje drži vzgojiteljice. No, ma bo že, glavno da ne joka in da kaj poje.

Šibam, imam stranke (sem sama)

Mejte se fajn

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
11.9.2009 21:51:19   
ona
Oj
kaj se je meni danes zgodilouser posted image user posted image
Grem v trgovino in,da vzamem jajca,pa mi pade lepo cel paket jajc potleh v trgovini in valda so se vsa jajca razbilauser posted image user posted image Sin se mi je tako smejal in seveda vsi z njimuser posted image user posted image
Meni pa nerodno....no,so pol trgovke počistile brez,da rabim kaj plačat....je bil pket smotano zaprt,ker zgleda,da je nekdo odprl in gledal jajcauser posted image user posted image

No,potem sem šla naši princeski naredit luknje za uhane in jo sploh ni ganilo,ko ji je luknjala ušesa...se je še šjora v zlatarni čudila,da je tako pridna in mirna in seveda potrpežljiva....je pač ženska!
Je pa bila potem prav srečna,ko ima zdej une medicinske uhančke...sem ji vzela še ene ful majhne zlate uhančke in jih že cel dan razkazuje vsem po vrsti...je prav lepo jo gledat,kako je zadovoljna!

KAROLINA,kaj misliš,da sem se jaz spomnila na karte za sejem,da jih imate tamuser posted image
Bom vedela za drugič,ok!Sam je moj prišel čisto razočaran domov,ker je šel tja predvsem zaradi tistega ruskega trga in je rekel,da greš noter,kot,da greš na sestanek k zobarju in te imajo za nekaj manjvrednega tej rusi...je bil res razočaran,ma je šlo mimo.

APRILČICA,glede dojenja je bilo tudi pri meni tako,da sem se trudila vztrajat in tako kot KAROLINA dajala tamalo na prsa magari cel dan,da je potegnilo in se mi je splačalo na koncu...je pa stvar vsakega posameznika kako se odloči,ker ti sebe dovolj poznaš kako je z mlekom in,če pač ne gre pač ne gre....ne sekiraj se!!

Nič,grem dat rjuhe na posteljo,ker me že cel dan čaka,da jih zamenjamuser posted image
Bodte fajn!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.9.2009 8:18:46   
aprilčica07
Jutro,

karolina, kasso, ona: hvala za tolažbo.. sej sem se odločla, mala je na flaški, kaj malga pride še iz joškice, ampak ne prime več, ne bradavice na nastavka,  in si pač stisnem in ji dam kar  pač je.. Kaj čemo, bomo preživeli:):)
ona: jajca si razbila? sem se nasmejala ob tej prigodi..

V glavnem, da se pohvalim, sama sem preživela noč z obema škratoma in preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image Alarm kliče, pride nazaj in napišem še kaj.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
14.9.2009 9:59:03   
Anonimen
Čau
vas berem, samo nimam kej preveč časa za tipkat. No ker je lih ponedeljek in skušam v službi zbirat info kaj in kako naprej, se malo tako izklopimuser posted image .
Mi doma smo ok, mali je bil prejšnji teden malo buban (blagi laringitis). Ma mene je prav ustrašil kako je kašljal, a  zdravnica je izjavila : kako se grdo sliši, ni niti tako grozno. Ma ben ni mi bilo vseeno, da bi se vleklo.
Večja zaenkrat nima nobenih težav v šoli, ima pa jih doma, kr išče od druge osebe potuho in celo, da ji še nalogo nardi. In me to že 4 leta jeziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne morem nikakor dokazat, da če se ne bo sama naučila delat naloge, jih ne bo nikdar.
Ta mala dva škrata v vrtcu tudi nimajo težav.
Mene je edino šihta malo strah, ker že pritiskajo za ta glavno stvar, a vse drugo moram prej opravit kar mi glavni šef zada. In še ta smotan zaj....program, k nisem prav dosti odnesla s tečaja. Kar se ****ncij tiče vse super in wau, ma ko se lotiš delat, grrrrrrrrrr.
In prejšnji četrtek smo v naši soseščini dobili novo sosedo-dojenčico. Tako da se je pilo in jedlo 3 dniuser posted image , saj je sosed prvič ata postal.
In kako sem šele jz s kg napredovalauser posted image user posted image . Ma komaj čakam, da začnem oktobra z mojo dejavnostjo "orien.ples". Doma pozno zvečer gledam krila, če ne bom prej v Lj dobila. Moram danes poklicati, če jih sploh imajo, po mojih željah. Drugje v slo nevem kje dobiti.

APRILČICA poslušaj nasvete predhodnic, kajti nism imela težave z dojenjem.Vsi trije so se lepo dojili.
ONA user posted image user posted image user posted image jajca padla....Ma čuj, si predstavljaš ko ti mulc vrže škatlo jajc v štacuni?? To se meni 2x zgodilo.
user posted image user posted image za nove uhančke. Tudi našima malima bi dala, pa se še ne upam, zaradi joooooka.
MUCKA user posted image user posted image za prve zobke in upam, da bodo čimprej ostali pokukali.

A še to, spoznala sem ONUR sredi parkinga v Mercatorju v Po. Na hitro smo malce poklepetale, saj se mi je mudilo samo pogledat čevljčke za malega in vrtec po malo. Drugič pa ena daljša kavica, ok?

Ala grem kej za pod zob iskat, že kruliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2731
14.9.2009 11:23:39   
ona
Oj,
Pa je spet vikend naokoli....smo bli doma,ker je moj dragi delal in vam povem,da mi tej vikendi grejo včasih prav na k....,še posebej,če sem nonstop z mulci in jim ratuje proti koncu nedelje že dolgcajt,da je joj...komaj čakam,da pride naš kuža k hiši,da bo bolj pestrouser posted image ...pa še sina bo kuža spravil ven iz hiše,ker ta naš mulc je pravi zapečkar,ga ne spravim dlje od dvorišča user posted image ...magari,da bi šel malo po vasi do kakšenag prijatelja...ma ja,ga ni dnarjauser posted image
Več ali manj se drži v hiši in kaj ustvarja z kockami ali riše ali pa sedi pred tv....me naredi živčno samo ko ga vidim kako se uleže na kavčuser posted image user posted image
ah,saj bo,saj bo!!
Sta pa bila tast in njegova tle čez vikend in jih moram prav pohvalit,ker sta začela se normalno obnašat,se zmenimo glede hrane,gresta onadva nakupit pa tudi šjora je cel vikend kuhala oz. so nabavli meso,da smo pol pekli na žaru....to bi se moglo že zdavnaj tako zgodit,ne da se kregamo brezveze zaradi hrane....pa tudi tast se ne več vtika v nas od zadnjič,ko mu je moj povedal kar mu gre...upajmo,da bomo furali normalno naprej,no!!
APRILČICA,boš videla počasi,da je z dvema otrokoma dosti lažje kot z enim samim,vsaj iz mojih izkušenj!!Pa še vaša sta malo razlike in se bosta lepo igrala skupaj.
ANAKARIN,glavno,da se vsake toliko javiš in kaj napišeš....
glede uhančkov...naša je stala ko vojak in ni niti pisnila...se vidi,da je potrpežljiva ženskauser posted image
Tvojim pa naredi luknje ko bojo one hotele,ne ti,ker jaz sem pustila,da se tamala sama odloči,ne,da bi ji jaz na mojo željo delala luknje...se spomnim kako mi je še mama rekla naj ji naredim luknje pred kakšnim letom in sem ji prav zabičala,da bom naredila kadar bo hotla...mi je glupo,da nekaj vsiljujem otrokom,za vse pride časuser posted image

Ala,grem v karte,se beremo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
14.9.2009 13:03:49   
ona
Še nekaj bi rada tukaj javno napisala!

Torej,že nekaj časa opažam,da naše debate prebira uporabnica ISKANJE,ki je tudi iz Postojnskega konca,zato jo vabim,da se nam pridruži,ker tako "vohljanje" me malo nevrira...torej ISKANJE,si dobrodošla!!!

samo to sem še pozabla....

< Sporočilo je popravil ona -- 14.9.2009 13:04:10 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
14.9.2009 13:14:17   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Še nekaj bi rada tukaj javno napisala!

Torej,že nekaj časa opažam,da naše debate prebira uporabnica ISKANJE,ki je tudi iz Postojnskega konca,zato jo vabim,da se nam pridruži,ker tako "vohljanje" me malo nevrira...torej ISKANJE,si dobrodošla!!!

samo to sem še pozabla....

zakaj ti gre pa na živce, če kdo prebirauser posted image . Zakaj vohljanje user posted image . A jo poznaš, da veš, da vohlja za kom?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
14.9.2009 14:10:57   
ona
Ma kaj pa vem,lahko bi nas vsaj pozdravla...ne,da mi gre na živce to prebiranje,samo se mi zdi,da smo tukaj nekako domače in je malo čudno,če te kdo bere zraven,samo to...nisem mislila nič slabega s temuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
15.9.2009 8:20:31   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Ma kaj pa vem,lahko bi nas vsaj pozdravla...ne,da mi gre na živce to prebiranje,samo se mi zdi,da smo tukaj nekako domače in je malo čudno,če te kdo bere zraven,samo to...nisem mislila nič slabega s temuser posted image

saj vem, da nisi nič slabega mislila, samo ta stran je javna in lahko prebirajo vsi. Če pa že ne želijo, da jih vidijo, spremenijo v svojem profilu status, da jih noben ne vidi....veš koliko takih prebira kraševke user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
15.9.2009 14:07:04   
ona
Oj,
glih ko imam pet minut....
KASSO,saj vem,da veliko ljudi bere in,da je vse javno....samo uni občutek,da smo vse domače je prisoten...user posted image
Ni panike,jaz bom glih tako naprej pisalauser posted image

Danes pa gremo po kužka,me je klicala tale gospa,če sem pripravljena,da ga lahko vzamemo in sem bila takoj za to...sicer bi mogli še malo počakat,ma kaj,ko smo neučakani....vam bom javla,kako se bo kuža obnesel...

Ja,kje ste pa ostale zadnje dni?je spet mrkuser posted image

nič,grem,se beremo!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
15.9.2009 21:41:39   
mucka25
Dober večer.

Ma se mikaj dost ne da pisat, da se sam mal javim. je mel dans moj dopust, ker niti nimaj kaj velik dela, pol sva pa kar v Ikeo skočila in nekaj stvari za tamale kupla. Mali je bil v vartvu, tamali pa z nama (kaj češ če pa mlekarne ne morem doma pustituser posted image )

Aja ISKANJE saj res lohka kaj napišeš kako kaj zdaj v vašem koncuuser posted image . Si res dobrodošla. 

Grem zdaj kaj nardit in pol kar spat. Nočko

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.9.2009 13:38:53   
aprilčica07
Ojla

na hitro, mi smo dobro, Julija raste in se redi, ker končnooo je sita, in pije po flaški. Drgači smo ok, že veselo vozičkamo, Jakob se počasi privaja, skratka če bo tako naprej nimam nobene pripombe in trkammmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image

Danes sva sami, sta šla moška v Solkan, malo do une none se pocrtat. Jst pa komaj čakam, da gremo vsi 4 malo v dolino, da grem malo v šoping, saj ne  da rabim kaj, ampak tako za dušo, pa za male dva kaj.. In da grem končnooo po en parfum, ki sem ga vohala že prej, pa sem se bala kako mi bo všeč po porodu in zdaj ga grem spet provat in kupit.. Oh ja, kaj čem, res komaj čakam, da grem malo v svet:):)

Vse ostale berem, da ste dobro. Ne bom dosti komentirala, ker sem vse pozabla kaj sem hotla napisat.

Lepo se mejte:)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
17.9.2009 9:52:48   
ona
Oj
pri nas je ta dva dneva res pestro z našim kužkom...je kot en dojenček in prav faca...se je že navadil,da ne pride v hišo,čeprav je prvo noč spal na hodniku,samo zdej je pa dovolj....tako,da sem res polno zasedena še z njimuser posted image
Otroci so ful navdušeni,tamalo ima kar za igračko,sina tudi,edino je mene vzel za njegovo mamo...ma je faca,kamor grem gre za manouser posted image
Upajmo,da bomo preživeli te prve dni...

Drugače ni nič novega,ostale vidim,da ste uredu...APRILČICA,glavno,da je tamala sita,ti pa zadovoljna!!!
Nič,moram it na sprehod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2740
17.9.2009 13:57:42   
Anonimen
ooj
po dolgem času se javljam dokler je na šihtu mir in neko zatišje. Vsi so al na dopustu ali zboleli. Ma včeraj sm tudi jz zbolela, glava, knedl v grlu, slaba drža, kr me spodaj v trebuhu bolelu, komaj sm prenašala divjanje in kričanje v bajti.
In sm si hotela dopust vzet, še danes zjutraj so me domov pošiljali, a kaj ko vem da me bo šefe rabu, za ene nujne zadeve. Ma sej ni panike, sm malo na mizi odremala, ugasnila luči in si naštimala budilkouser posted image . Ne lih cela ležečka, samo naslonjena s komolci in glava na njih.
Ma ljube moje, da veste da res nevem več kaj je spanje in kaj to biti energičen. Mali mi zopet dela kažin s spanjem in se vsake dve uri prebuja in mulac bi rad spal v dnevni v mojem naročju. Ni šans ne v svoji posteljici, ne v naši, samo v naročju ali v vozičku. A kljub temu se zbuja vsake 2-3 ure, včasih celo manj. Nism več pametna, niti sposobna razmišljati kaj naj še probam.
Probali smo okol 20 ure dajati spati, ker ga takrat že lomi in kasneje okoli 21.30. S prehrano tudi, da mu ni kaj pretežkega ali preveč sladkega da ne poje,....Popoldne smo večina zunaj dokler se da. Ma kdaj bom spala vsaj po 6 ur na noč ? user posted image user posted image user posted image
včasih še ta mala kej začne jokat, pa se moram k njej stisnit. Mož mi itak pomaga kolikor se da, a kaj ko je zopet kričanje maaaamaaa.
Naj huje mi je to k sm zjutraj vsa znervirana, ženske te dni sem prvič v življenju "živčna k pes". Mislim, da bom še zrela za v Idrijouser posted image .
eto na hitro, zdej pa komentarji.če katero spustim, brez zamereuser posted image

ONA user posted image za kužeta, in vsak dan na šetnjo user posted image . Samo ne pusti se, da imaš vso obvezo ti.
KAROLINAAAA, MIIIIIIIIIIIIID, kako vama raste buši???kaj se dugajauser posted image
APRILČICA vi uživate, le tako naprejuser posted image
MUCKA user posted image za prve zobke.

nč šibam na wc, me že ful tiščiuser posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.9.2009 11:46:12   
kasso
anakarin, daj malo spreži in spočij se, da ti ne udari konkretno na zdravju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.9.2009 14:50:19   
Anonimen
wau danes sm spala 12 ur
moj je pelal frnikule v vrtec, jz pa do 12 spala. okol 8 poklicala dohtorco, da nisem za v službo in odprla bolniško za danes. nism še prisebna user posted image , upam, da se čez vikend stanje izboljša. In mulac je tud spal 6 ur user posted image . Dečve bom pelala malu na počitnice k mojim, tretji bo pa z nami. mogoče hoče biti z mano in bomo vidli.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
20.9.2009 12:05:36   
ona
Oj,
kako ste kaj?
Sem rekla,da vas malo pogledam,ma kaj ko nimam kaj napisat,ker se vse vrti te dni okrog našega kužka in smo dosti z njim...prve dni je ful jokal,zdej je pa prav super in razigran!
Nič,dejte kej se javit no....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
21.9.2009 19:37:49   
ona
Ojla,
no kaj je zdej,kje ste pa vseuser posted image user posted image

Ja,saj,če po pravici povem,sem tudi jaz zdej bolj malo tle gor....smo skozi s psičkom in je prav fajn..kuža se je lepo navadil na nas in že veselo skače okroguser posted image

Sem pa tudi malo prešaltala na pasji forum,da se informiramuser posted image user posted image
Pol je v šoli že kar začelo bolj resno,ravnokar sin piše oz. mora napisat eno veliko stran spisa o nekem dogodku iz preteklosti in najbolj me je razjezilo,ker sploh ni vedel kako se lotit in kaj je sploh spisuser posted image
Ne vem kaj delajo v šoli,da jim nekaj dajo z nalogo,da potem otroci ne vejo sploh kako se lotituser posted image
Imam občutek,da smo zmeraj bolj starši okupirani s to šolouser posted image

Nič,grem še malo pospravt....pa dajmo se kaj oglasit,no!!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
21.9.2009 21:49:02   
onur
Zivjo. Vas preberem po telefonu, pisat pa se mi preko telefona ne da, ker nam je crknu racunalnik. Verjetno se ne bo tako hitro popravljen. Zgodilo se nam je ful stvari. Vam napisem ko dobim racunalnik. Uzivajte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
22.9.2009 9:10:01   
Anonimen
dan
evo mene malo na raport
prejšnji teden pač zbolela, čez vikend se zboljšalo stanje in včeraj zaključila. Čez vikend smo še en projekt zaključili: ukinitev prijateljice Flaškeuser posted image . In projekt je uspel. Tako, da spimo. Nevem pa kaj mu je bilo danes, da je jokal in stokal; razen da mu je zamašen nosem nagajal, kljub fiziološki raztopini ter inhalacije. Na poti v vrtcu pa mi zaspal v avtu. Se bo tam vsaj naspal.
trenutno sem ponovno na šihtu in zagrabit delo, saj me čaka preganjanje stranke, da že vendarle končajo zadeve, ki so jih pustili za dokončat.

lep danuser posted image

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
24.9.2009 11:31:46   
Anonimen
Helo helo
ste v gužvi??user posted image jaz sem tudi, pa nevem več kje se me glava drži. zdaj že pošteno vsi pritiskajo in se iščem v papirjih in pc-jih, da lahko kaj ven potegnem. ma bo že....
Kako lepo povedati, da že 4 dni spiiiiiiimuser posted image .

grem se še malo odklipit ob kavici, a 10min nazaj pa malicalauser posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
24.9.2009 12:05:32   
kasso
anakarin, no super za spanje. Sem te pa jaz zamenjala, ker mi zdaj tamala par dni štrajka in sem user posted image ...ma bo že user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
25.9.2009 12:54:11   
ona
Oj
No,kako ste kaj?Kam ste pa vse šle????user posted image

Najprej,da začnem z eno novico,ki ni prav prijetna.Dobila sem izvid iz Valdoltre in imam poškodovan miniskus,tako,da me čaka operacija...nimam pojma od kje mi tale poškodba,mogoče je ratala mimogrede z mojim tekom...kdo ti ve...
Zdej pa čakat,da pridem na vrsto za operacijo,sem slišala,da je čakalna doba tudi po 1 letouser posted image
Upam,da bom preživela do takrat...najbolj sem pa žalostna,ker se ne smem z nobenim športom ukvarjat,da se mi ne poslabša...in zdej bo zima,pa bom ratala prav lena...

Drugače je vse ok,kuža lepo raste in je ful priden,otroci so ok,mi tudi....
jutri gremo na eno fešto,ima sestra od mame rd 50 let...ma nimamo kaj preveč volje,ker se ne dosti družimo...bomo preživeli!

ANAKARIN,no vidiš,da se vse enkrat obrne in,da je tudi zate prišel čas spanja!!
KAROLINA,kako je v vrtcu z tamičkeno?
ONOUR,kako je z računalnikom,ste že kaj popravli?
APRILČICA,tamičkena je uredu,pa ti?
TRIXI,kdaj gremo v Sesljan?user posted image user posted image
MID,kaj pa ti?

Ma vas moram malo ogovorit,da mi vsaj odgovore napišeteuser posted image
Nič,lepo se imejte,je prišel sin iz šole in je strašnoooo lačen.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?