ona
|
Oj, Pa je spet vikend naokoli....smo bli doma,ker je moj dragi delal in vam povem,da mi tej vikendi grejo včasih prav na k....,še posebej,če sem nonstop z mulci in jim ratuje proti koncu nedelje že dolgcajt,da je joj...komaj čakam,da pride naš kuža k hiši,da bo bolj pestro ...pa še sina bo kuža spravil ven iz hiše,ker ta naš mulc je pravi zapečkar,ga ne spravim dlje od dvorišča ...magari,da bi šel malo po vasi do kakšenag prijatelja...ma ja,ga ni dnarja Več ali manj se drži v hiši in kaj ustvarja z kockami ali riše ali pa sedi pred tv....me naredi živčno samo ko ga vidim kako se uleže na kavč ah,saj bo,saj bo!! Sta pa bila tast in njegova tle čez vikend in jih moram prav pohvalit,ker sta začela se normalno obnašat,se zmenimo glede hrane,gresta onadva nakupit pa tudi šjora je cel vikend kuhala oz. so nabavli meso,da smo pol pekli na žaru....to bi se moglo že zdavnaj tako zgodit,ne da se kregamo brezveze zaradi hrane....pa tudi tast se ne več vtika v nas od zadnjič,ko mu je moj povedal kar mu gre...upajmo,da bomo furali normalno naprej,no!! APRILČICA,boš videla počasi,da je z dvema otrokoma dosti lažje kot z enim samim,vsaj iz mojih izkušenj!!Pa še vaša sta malo razlike in se bosta lepo igrala skupaj. ANAKARIN,glavno,da se vsake toliko javiš in kaj napišeš.... glede uhančkov...naša je stala ko vojak in ni niti pisnila...se vidi,da je potrpežljiva ženska Tvojim pa naredi luknje ko bojo one hotele,ne ti,ker jaz sem pustila,da se tamala sama odloči,ne,da bi ji jaz na mojo željo delala luknje...se spomnim kako mi je še mama rekla naj ji naredim luknje pred kakšnim letom in sem ji prav zabičala,da bom naredila kadar bo hotla...mi je glupo,da nekaj vsiljujem otrokom,za vse pride čas Ala,grem v karte,se beremo!!
|