trixi
|
ojla, ma ja, sej me je prou malo sram , samo mi ne znese, da bi se oglasla kaj več. zdej sm šla gledat, kdaj sm nazadnje bla tle gor, jaoj, skoro že en mesec, ma kam je šu ta cajt. Se nam je zgodilo en kup reči, med drugim tudi to, da me rr naenkrat ni več prepoznal, je napisalo, da ne obstaja e naslov. Ma halo, pole niti ne vem več kaj sm prtisnila in so mi poslali novo geslo, buhndej d zgubim plonk , lahko kar takoj prašam za novo. Drugače smo še kar, mož je priden, mali je že uspel pridelat prvo angino, antibiotik in bolniško v tem šolskem letu, velika pa je vpisana v tretji letnik, juhu (pogojno, pst, ne na glas govort ) ma nima veze, bo že nardila. Eko, to je to, drugači imamo pa ta teden in za konec v vasi ful pestro, baje neki praznujemo, booo, u glavnem, jutri je koncert eroike- pride kera, vstopnice po 10 evrov, pol v soboto pa otvoritev novega mosta in ceste, bo szi vaših koncev fajn spust v dolino, bereš aprilčica Mah, sm malo padla ven iz pisanja, najbuljši da kar pošljem prej ku me vn vrže. Ben, upam, da se vam javim kej prej ku čez en mesec, mejte se, čau, čau
|