|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
25.9.2007 19:45:34   
Anonimen
Uf, ma ste pridne zgledauser posted image , bom potli mal počekirala, če kej tu dogaja.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
25.9.2007 20:59:16   
MID
Evo,evo,sem že tle...user posted image user posted image Ne nam še uit spat!Točno,ti si danes sama.Otroci že verjetno spijo.A že kaj pogrešaš tvojegauser posted image user posted image ?Danes,če ne drugo te bo zeblo v noge v posteljiuser posted image .No,kako je minil dan brez dragega?
Sej jih večkrat kaj sku....camo,ma ko jih-nas trefi kaj takega ali podobnega kot je tebe ta teden,smo kar malo zmedene kajne?Moj je mogel it v soboto cel dan it delat,pa tega nisem več vajena in mi je prav manjkal,pa čeprav se tudi vsak drugi dan bolj malo vidimo.Občutek pač...
ONA kaj je zdaj s tem vašim podstrešjem.Vsak dan bolj globlje padaš vanj?user posted image Upam,da si nisi kakšne roke zlomila glede na to,da te ni nič danes sem gor.user posted image user posted image user posted image No,daj se nam samo toliko javi,da vidimo,da si še cela.Če ne naj to delo opravi gospod možuser posted image .
KAROLINA,ja kdaj pa mislijo vam ta net zrihtat.Že kar pošteno manjkaš!
Ala,če boste pridno pisale,se javim še kaj kasneje.
Čav,bav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.9.2007 21:52:46   
Anonimen
Evo, še visim tu. Ja punce že drnjohajo. Malo bom še kej pogledala potem grem spat. Upam da bo mirna noč, k mi to jokanje že najeda.

Sm že vajena, da mojgauser posted image ni 2-3x na leto za kak teden zaradi službenih poti. Ma včasih prav paše, da si vzamem čas zase. Kak dan pustim punce pr mami al pr tašči in grem pohajat. Zdej bolj težko, k doma visim, ma dovolj. Se vsaj s kako kolegico skokodakamo po dolgem času.
No da me pa greje pa itak pogrešamuser posted image . Večja pa izkoristi da spi z mano.

Ma kaj bomo klepetale samo me tri? KAROLINA, RAGLJA pomigajte s prsti po tipkovnici.
MID kaj potli po porodniški al bolniški, boš dala malo v jasli al v domače varstvo?

Jutri bo pa zgleda dolgočasen dan, spet bo do vikenda gnilo vreme. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
25.9.2007 22:26:00   
MID
ANAKARIN,če je pa tako,si pa le daj duška!Vsaj načvekaj se,pa kaj si privošči,kar si že dolgo nisi.
Jaz tudi upam,da bo nocojšnja noč kaj bolj mirna kot minula.Tamala ni dala miru od 1h ponoči do 5.ih zjutraj,potem je bilo 2 uri mir,pa jovo na novo.Ne vem,no...upam,da so za to kaj krivi zobki,čeprav imam malo upanja.Imamo namreč že polnih 11 mesecev,pa še kar nobenega zobka na spregled.Moj pravi,da do 6.leta ne bo nič,pol,pa bomo prešaltali direkt na stalneuser posted image .
Po končani porodniški(o koncu se niti ne trudim razmišljat)mi bo tamalo čuvala mama.Hvala bogu da jo imam,da mi tako majhnega otroka ni treba peljat v jasli.
A praviš,da bo do vikenda gnjilo vreme?
Ma ti user posted image  šmentan.Res,da gremo jeseni naproti,ma vendar,vendar.Se spomnem lani sem okrog še do skoraj konca oktobra hodila v majici brez rokavov in japonkah.Ma bog nam pomagaj!Sem pa brala v reviji Hopla,intervju s Trontljem,ki zelo samozavestno napoveduje hudo zimo z veliko snega in zmrzali.Bomo vidli!
Ala lahko noč.Se beremo jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.9.2007 23:11:36   
ona
Samo,da se javim,sem živa in zdrava,smo na podstrešju danes skoraj končali,možek pomaga 100 na uro,več napišem jutri,ok...sem takooooo zaspanaaaaaa....
lahko nočuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.9.2007 9:33:03   
Anonimen
Ojla,
zdajle sm bla mal v nakupih. Trenutno se zravn bašem, bi mogla cunje dat obest, pa se neve al bo padalo al ne.
ONA kaj boste do Novega leta že poštimali postrešje? user posted image
Danes bom tud polenarila kolikor se da, jutr pa morem kej pospravit orodje in prah obrisat v bodoči sobi. Da bo(vsaj upam)od vikenda naprej akcija.
Noč je bila čudežno mirna, 2x se je mala zbujala, ma je blo dovolj ššššššššššššš, mal trepljanje po hrbtu, pa spat naprej.
MID ne sekiraj se zarad zobkov, naša mala je dobila prve okol 10mes, zdej pri 15mes. smo ostali pri 6. Bodo že prikukali.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
26.9.2007 15:48:55   
karolina*
Ekola-končno. Internet spet dela. Sem bla ku brez glave te dni ku ni delal. Zdej je pa treba nadoknadit za vse nazaj user posted image .

Vidm da ste vse ok, ONA rihta podstrešje, ANAKARIN se pripravlja na novega člana, MID pričakuje hčerkine zobke...user posted image Ni dolgčas, ne user posted image . Pri nas tudi ne...Na prizidku imamo zidarje- nam rajhajo, ta mala je stalno na nogah, nekaj dni je imela vneto učko kar fajn, tako da ji zdaj dajam kapljice+mazilo, ma kaj ko ne pusti... Aja, pa v fazi nakupa avtosedeža sem. Lupinico bomo hmali prerasli, taku da mormo počasi kej nabavit. Imaste kakšen predlog? Mal gledam te varjante "isofix" pa ne vem če pašejo v naš avto...Ne vem kaj nardit.

Tudi js sm bla enkrat pri tej šlogarci v Postojni. Ma menda je blo še v srednji šoli. In se niti ne spomnem vč kaj mi je napovedala... Bl ku študiram manj vem. Vem pa, da smo šle z eno kolegico, obej zaljubljene v fanta, ki sta že imela drugi punci in smo šle malo preverit, če bosta kdaj naša user posted image  No, res ne vem, kaj nama je rekla, ma fanta nista več s takratnima puncama, pa tudi z nama ne user posted image user posted image user posted image

MID, tebe se pa spomnem, ja.

Ala, grem js zdej, se ta mala nekaj oglaša. Se še kej  beremo...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.9.2007 17:50:48   
Anonimen
user posted image user posted image Karolina za net. Danes ne moremo brez tega a?
Za avtosedeže ti bo vrjetnu najbolj MID znala povedat, mi imamo že 7 let starega, ki ga trenutno uporablja mala. Lupinico bomo pa kmalu moral dat luftat. Tako da bom čez poletje morala nabavit še en stolček.
Joj to mazanje in dajanje kapljic v učkeuser posted image user posted image , mi je znano in je res zoprno.bo miniluuser posted image

Lih da se oglasim, k me bo verjetno zvečer pobralo. Zdajle moram dat dodatne računske vaje za Karin, ker sanja med domačimi nalogami in ugiba rezultate, namesto da se posveti računanju. Ma lani ji je kar šlo proti koncu 1 razreda, zdej pa je še bolj otročja ratala in sanjari, sanjari. Ma tud če gremo na sprehod samo misli o drugih kako bi jim ustregla, uf nevem koliko let bom rabla da jo postavim na realna tla.
Trenutno gledamo na kaseti Levji kralj, potem pa grem še kej za večerjo naredit. Anastazia pa cel popoldan tečna, tečna in joka, joka, da jo samo dvigavam.
Ala se grem igrat na tleh z njo.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 26.9.2007 17:54:01 >

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
27.9.2007 8:53:56   
ona
Oj,včeraj sem bila primorana imet ugasnjen računalnik,ker je grmelo in pri nas rado meče ven elektriko in ne bi rada,da ostanem brez interneta,saj računalnik je še eden pri hiši,samo internet je pa zlata vreden,Karolina bo že vedela,a?
Glede sedeža ti tudi jaz ne znam dosti pomagat,edino glejte,da vzamete malo širšega in večjega,ker jaz sem naši kupila enega do 15 kil in pri 2 letih že ni bil več uporaben,ji niso prišli pasovi za zavezat čez in sem morala jo malo čudno zvezat.čez bokeuser posted image ,da je bil še en cajt uporaben...Sedaj je pa že na jahaču tam od nekje 2,4 leta in lepo zvezana kot je treba...
Edino problem je če bi hotla spat v avtu,ker je bolj nerodno,samo kaj,ko ona itak nikoli ne spi v avtu...
Jaz bi na tvojem mestu vzela takega,da je do več kg,da ne boš čez par mesecev kupovala novega...
Ja,podstrešje lepo rihtamo,sedaj smo ga praznili 2 dni in je tako lepo gor,je prav plac za plesat zdaj!!!
Zdej moramo dobit koga da nam naredi tlak,ker potem bomo dali gips plošče čez celo in predelali sobe,potem se pa ideja kaj imet gor pri meni ustaviuser posted image
Karolina,ne vem,če si prebrala sem te prosila,če imate vi podstrešje,da bi mi malo poslikala kako izgleda opremljeno,da vsaj eno idejo dobim?user posted image
Anakarin,ti pa ni dolgcajt,a?
ja vem kako je s temi šolarji,imam eneda 3 šolčka in je tudi tak sanjač...
Je dober za vse neumnosti,razen za pisat nalogo..saj naredi,samo je treba stalno dej,dej,dej...
Mid,pri tebi so lahko tudi zobki,ker je že cajt,da kakšen pokuka...
Moj sin je tudi dobil prvega pri malo manj kot 12 mesecih in ni bilo problema,so mu potem vsi zelo hitro udarili venuser posted image
Ala,delo kliče,grem malo v pisarno,ker imam kar dosti dela s papirji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.9.2007 11:52:38   
karolina*
Živjo punce!

Kako ste kaj? Kaj počnete v tem deževnem vremenu? Jaz ne vem več kam bi se dala. Če malo pada grem sicer vseeno ven, ma tako kot naliva te zadnje dni, se mi pa res ne da it. Včeraj smo za nekaj časa zaključili z rojstnimi dnevi v naši familji...Bo neki cajta mir zdej. Drugače pa nč posebnega. Vhod bo kmalu končan (fasada)- so pridni naši majstri, ni kej rečt. Niti dež jih ne moti...Lahko rečem, da ti si res zaslužijo tistih 1000€. 

ONA, bom malček poslikala našo hiško, čeprav jo nimamo še prav opremljeno, ker je zmanjkalo financ. Opremljena je samo kuhinja in kopalnica, v dnevni je samo kavč in ena polica za TV, ostali prostori so pa še bolj prazni. No, ma bom vseglih dala slikce v album.

MID, kako je z zobki? Je že prikukal kakšen ven? Pri nas tudi še ni nobenega.Bojo pol, ko bo treba u službo user posted image .

ANAKARIN, kako kaj mala pikica? Pridno brca? Joj, na dan, ko imaš ti rok, moram jaz nazaj v službo user posted image . Se bom veselila zaradi tebe, zaradi mene pa prav nič user posted image . Kam tako bežijo ti meseci????? Se mi zdi, kot da mi jih je nekdo ukradel...

Ala, oglaste se kej...

lep dan

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.9.2007 12:36:34   
Anonimen
ekola, zarad grmenja moram met ugasnjen pc in sklopnjen net, če ne gre vse po gobe. Vreme prav nagajauser posted image , tud mi ko hočemo it ven, se ulije, če net vklopim, že grmi,...
Včeraj nism bla lih ok, skuz mi je blu slabu, pa nizk tlak sm mela. Popoldne k sm mela pregled, se je stanje normaliziralo. Na pregledu vse ok, bolj sve z G klepetale kot pa se posvetle user posted image . Tud bodoči sine je ok, ma kaku je blo lepo videt obrazek, nos, usta, oček, posebej pa poza kaku spi. Slikala je tud lulčekuser posted image , če bo moj hotu ugibat kaj je posejal. Možek se je včeraj zvečer vrnil, a ni niti sporočil prej, kao presenečenje-kr neki.
user posted image se trenutno obrača z glavico navzdol, upam, da mu bo ratalo. Bolniško mi je tudi podaljšala do porodniške, zdej samo se k osebni moram it. Tam bo spet zasliševanjeuser posted image .

KAROLINA če je šiht ok, potli boš lažje vse prenesla. Hkrati boš obveščena, da sm rodila, (boste vse-itak) boš pa še bolj vesela a. Kje bo vaša pupika, tud v domačem varstvu al v jasli? Tud nam so prikukali zobki ko sm šla na šiht.

ONA super, da ste podstrešje porihtali na čisto. Ma vse počasi se boste spomnili čemu bo služilo. Vidim, da imamo s šolarčki podobne probleme. Bomo morali met več potrpljenja z njimi kot so včasih mel naši stari z nami. Sej se niso niti ubadali z nami, dok jim nismo prnesli spričevala. Nisi nič povedala od kje sm ti znanauser posted image .

MID kaj se zdej dogaja pr vas???
RAGLJA-haloooo???

Eto vikend že tu, in spet nebo nič z zidarijo. Počasi se mi že tržeuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 286
28.9.2007 13:17:39   
MID
Ojla!
Za razliko od tebe KAROLINA je moj dan kljub temu da je tako nagnusno moker pester v smislu napora.Do sedaj.Upam,da bo odslej vsaj malo boljši.Na vse zgodaj zjutraj sem morala vstat in it s tamalo na fizioterapijo v Postojno .Se mi je tako smilila,ker je nisem in nisem mogla zbudit.Potem pa vso pot dežuje,bolj se bližamo Postojni bolj je vse črno.Ne vem kakšno vreme imate pri vas vendar tja proti Sežani je blo videt tako črno,kot da je skoraj noč.No,nikad veće sreće,pridemo pred zdravstveni dom in komaj najdem park plac...daleč proč od vrat fizioterapije.Komaj sva prišli skozi vrata(na srečo)se je vsula sodra in močan dež.Pustim tamalo samo s fizioterapevtko in se odpravim v Sanolabor,na željo mojega,da mu nabavim rezila za skalpel.In spet nikad veće sreće,me ženska vpraša,če rezila za skalpel št.4 ali3.Pa sem mu lepo rekla doma,da so tudi skalpeli verjetno različni,on pa da ne,da so samo nastavkiuser posted image .Ma ti dedci nas res nikoli nočejo poslušat in vedno pridejo na našeuser posted image user posted image .Se odpravim nazaj proti fizioterapiji,vidim fraj park plac,ajd,šibaj po avto,da ne bova potem s tamalo mokri,pa še en kup prtljage nosit poleg tamale.Končno pridem noter,pa tamala...ko me je zagledala,sploh ni hotla bit več pri fiz.in je rinla samo k meni.Ništa od sodelovanja,tako da sva mogle spokat in domov.Celo pot je nekaj nergala,tako da nisem vidla min.kdaj bova doma.Potem,pa hiti pripravljat za jest,sem jo pred tem povila in čim sem jo previla,se mi je "usrala"(sorry na izrazu).Ajd opet previjat,pa sem skoraj živčnega fasala,ker je nikakor nisem mogla povit,ker se sploh več ne pusti.Enostavno noče bit več v ležečem položaju,ko je budna.Si predstavljate kakšno kalvarijo doživljam z vsakim previjanjem,pa da ne govorimo pri večernem kopanjuuser posted image user posted image
No pa bodi dovolj.Sem vas malo zamorila,ma sem se vsaj skašljala od tega dneva.
KAROLINA glede avtosedeža;jaz ti na srce polagam,da kupite avtosedež Kiddy life.Mi smo ga kupili pred poletjem in sem si tudi glavo razbijala katerega naj kupim.So mi vsi predlagali maxi cosi,pa roemer(ne vem če sem prav napisala).,vendar je pri teh avtosedežih res en velik problem,da so ti sedeži vsi od 9-18 kil.Tudi sama sem strmela k temu,da kupim enega pa tega do 36 kil,da ne bomo teh stolčkov menjavali vsake dve leti,ker so res dragi.No,pa sem šla v ariel,ker tu pri nas itak ni druge trgovine s to robo in mi predstavi prodajalka ta avtosedež.Mi je bil že prvo min zelo všeč.Pri vsem tem,je stolček še zmagovalec leta 2007(po A testih...)in kar me je najbolj presenetilo je to,da če imaš slučajno prometno nesrečo,pa četudi otrok ni udeležen v njej pošlješ stolček v tovarno kjer so ga izdelali,kjer še enkrat naredijo A test in če ga le ta ne naredi,ti pošljejo novega.In še to mi je rekla prodajalka,da to za kupca naredi edino ta firma.Poleg vsega,pa smo se mi rešili potenja v avtosedežu.Glede tega sem pa najbolj srečna,saj mi je bila mala v dveh različnih lupinicah po 10-ih km mokra po hrbtu in glavici.Ja kupili smo dve lupinice ravno zaradi tega.Stane pa ta stolček cca.250 eur.Sicer pa odtipkaj na googlu kiddy life avtosedež,pa si boš lahko več prebrala in ogledala kako zgleda.Skratka to so moja topla priporočilauser posted image
Praviš,da se me spomnešuser posted image .Upam,da sem naredila dober utisuser posted image .Če ne ga bom popravila,obljubim!Še zdaj pa ne vem kje ti delaš.Dej pošlji mi ZS(če želiš,no).
ANAKARIN danes si pa verjetno malo boljše volje kajneuser posted image .Pa verjetno kakšno nobel kosilo oz.večerjo pripravljaš,zdaj ko se vrača tvojuser posted image .Vidim,vidim...Te nič ni tle gor.Ma sej jaz bi verjetno tudi,če bi bila v isti situaciji.Torej...danes bo še veselo!user posted image user posted image Poročaj!Saj veš kako smo babe firbčneuser posted image
ONA upam da si vsaj malo pokukala ven iz vsega tega dela.Zdaj je vikend pred vrati,pa si nujno privošči malo relaksacije!!!Da te ne bo pobralo od dela na ta rosna letauser posted image .
Ajd,se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 287
28.9.2007 13:28:39   
MID
ANAKARIN,sem tako dolgo tapkala,da si me prehitela.Čestitke,čestitke ob potrditvi da bo sin!user posted image user posted image user posted image To bo mož veseluser posted image user posted image !Pa tvoj ljubljenček bo!!!user posted image user posted image user posted image ...boš vidla!In prvo kar mi je padlo na pamet od sreče ko si napisala,da je fantek,ne boš verjela,je ime Gašper.Sploh ne vem zakajuser posted image Se mi zdi,kot da mu pristoji.user posted image Joj,ma sm smotana.Sem se prov v tvojo kožo vrgla.Boš tvojemu povedala?
A praviš da te je kar sinoči presenetil.Nič zato,bo pa danes slavnostno kosilo!user posted image
Si srečna,ker je sin?No,itak,da rečemo,samo da je zdravo,pa ni važno kaj je.Dej,povej nam svoje občutke.user posted image
Uživaj s svojo družinico preostanek dneva.Pa ostale tudi!
Se beremo zvečer še kaj!
Čav,bav

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 288
29.9.2007 13:28:02   
MID
user posted image user posted image user posted image joj kako je dolgčas tle goruser posted image user posted image ali je samo meniuser posted image user posted image ...No,dajte se punce malo potrudit.
Mi gremo danes popoldne malo v šoping v supernovo v Koper,tako da malo zabijemo čas in denaruser posted image .Drugače pa vse po starem.user posted image
Ajd...upam,da bom zvečer imela kaj brat.user posted image
Uživajte!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 289
29.9.2007 19:05:21   
karolina*
ojla

MID si kej lepga kupla u supernovi. Ala, poročilo! Js mam tudi za it, ma čakam 15. da nakažejo porodniško, ker sem prou suha. Še danes smo majstre plačali, taku da je prou prazn račun zdej. Hvala za nasvet glede avtosedeža. Sem tud js imela tega ogledanga, predvsem zato ker je od 9-36 kg, se pravi do konca, sam nism bla sigurna glede tiste mizice namesto pasov. No, ga bomo šli sprovat, pa bomo vidli kaku se naša pupa počuti v njem. Pa bodi srečna da maste vsaj Ariel u Bistrci, pr ns u Sežani ni nč razen ene privat trgovine z zelo švoh ponudbo. Js kr mojmu listek napišem pa mi z Bistrce vse dostavi. Na sploh pa me bistrca zadnje čase preseneča- tm smo dobili vhodna vrata, ki jih nikjer drugje niso imeli na zalogi, pa nogavice na prste za odrasle (sm rabla za darilo), ku sm jih do zdej sam u Kopru alpa Ljubljani dobila, pa še ene par takih. Bistrc rules user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Se pa nismo nikoli skregale u trgovini, taku da si lohko brez skrbi user posted image user posted image  user posted image

No, kukr sm rekla, smo dns končali s fasado na vhodu, tako da se počasi bliža koncu vse skupaj- končno lohko rečem, nam je ratalo tudi to. Se mi je zdelo ku da ne bo nikoli konc...

ANAKARIN sej lih to je problem pri moji službi- obupna je. Uraden urnik od 7h-15h, ma ni dneva ku bi prišla pred 18. domov, pa še zvečer moram dostikrat nazaj- seveda vse brez plačila. Plača kukr sm že rekla nikakva- 600€ (za VII stopnjo izobrazbe), odnosi katastrofalni... Če bi imela vsaj ok službo, pol bi blo pol lažje it nazaj, taku pa me je kr groza. No, ma sej bom kej uštimala, vem da bom. Ker taku ne bo šlo...No, ma pustmo zdej te grde teme...

ONA, ni mi še ratalo poslikat stanovanja, bom čimprej, oblubim. Kako boš pa pobarvala podstrešje- boš dala gor kaj barv, al te je ta zadnje beljenje preveč opeklo in si ne upaš? Kaj boste pa po tleh dali? Mi imamo macesnov ladijski pod (masivo)- oljen in krtačen. Ga imamo povsod razen v kopalnici in je super. Meni je fajn, ker se ne sveti, ker pa je naoljen ga imaš komot tudi v kuhinji, saj ne vpije, če se kaj polije. In ker je krtačen se ne drsi. Pa še tak topel občutek daje. Ful fajn!!

Jutri bo baje lepo vreme, ne. Mi bomo kr na kšn izlet šli. Morde na Nanos h Abrami pogledat medveda. Čeprav ne zagovarjam tega, da se živali tako drži v kletki, sploh ne divjih. Ma tm gor mi je taku lepu, medveda pa sporti pogledamo (in najrajši bi ga spustila, če se ga ne bi bala user posted image ).

Ala, lepu se mejte, pa pište kej

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 290
29.9.2007 21:57:58   
Anonimen
Čer,
dokler deci uživajo z pupikami, sm si vzela čas da kej reportiramuser posted image user posted image . So kolegi na obisku, gledajo en film o boxu, vmes se igrajouser posted image .
Danes zjutraj sva z mojim šla v Lj v nabavo, ma vam povem za popuser posted image . Moj je še slabši k baba k gre v štacuno. Ga pošljem po eno stvar, mi prnese še 100 drugih. Na koncu pa izgovor, da jz porabim dnar. Eh! V glavnem, da je najdu za elektriko kar rabi, lučke za v dnevno sva kupla in šla k mojim po punce. Aja še prej pa kej pojest k sm bla lačna k volk.
Popoldne je pobarval otroško sobo, 2 steni oranžno, eno temno roza, eno bo pa jutr mende v modro. Super zgleda, da je barvito, nebom rabla kake vzorčke risat. Smešno mi je k še zdej neve, da bo tretje sinekuser posted image user posted image user posted image . On bi pa kr vse v roza.
Mende se bo tudi dnevna pobarvala, ma bomo vidli.

Jz pa iščem kak moder al siv al zelen (samo ne rdeč al pa roza) zimski kombinezon ali pa vrečo za user posted image , za 3 mesce. Bog ved kakšna bo zima. Nimam nič kej takega, kr mi je prej svakinja posojala  take stvari, zdej pa tud ona pričakuje naraščaj okoli 1.11. Tako da v Baby centru in drugje imajo predrago. Ko sm pa gledala na Bolhi, pa prodajajo s ceno kot v štacunah. Če pa že kako najdem tam okol 10€, pa že prodano. Itak spravim cunje za brata, če bo kdaj mel, tako da nevem..........
Nevem kaj majo pa v Arielu in najbližje mi je v Bistrici.

KAROLINA če že maš net, dej se prijavi na Moje delo, napiši kaj obvladaš, izobrazbo,....Kje iščeš šiht,....in ti bo ponudlo kje so prosta mesta v bližini. Mogoče si že gledaš kej na netu, nevem, pa Zavod za zaposlovanje tud ima na netu, kje je kaj prosto,...Kr jz si tud iščem drug šiht in upam da ga po porodniški tud kje v bližini dobim. Ne gre se mi zarad plače, ampak zarad odnosa v firmi.
No pa boste mel mir pozimi za vhod.

Ala, zdej pa je cajt, da malo spravim v posteljo, se bo flaška hladila.

Noč

Neposredna povezava do sporočila: 291
30.9.2007 20:39:23   
MID
user posted image
...vidim,da ste danes vse nedeljsko,pohajaško razpoložene glede na to da ni nobene tle gor.Mi smo pa nedeljo -popoldne preživeli tipično družinsko,doma,brez kakršnegakoli obiskauser posted image .Ne moreste verjet kako jaz uživam v tem.To je namreč pri nas velika redkost in ko pride taka nedelja,si ne želim prav nič drugega,kot s svojo hčerko in možem posedat za hišo in it na sprehod v naš vrt.To je životuser posted image user posted image user posted image user posted image .Pri nas je drugače večna gužvauser posted image .
Ja včeraj smo nekaj malega potrošili.V bistvu nisem nič drugega rabila kot pižame in par bodyev za tamalo.Ko sem naredila generalko v njeni omari sem ugotovila,da dečva nima skoraj nič za obleč.Malo je krizo rešila mama,mi je s trsta prinesla par trenerkic,pa kavbojke,vetrovko in jakno iz đinsa(piši kao što govoriš)nujno pa sem rabila še zgoraj našteto.
Poleg vsega smo si ogledali še ful lep - modern stil otroškega pograda,ki ga bomo šli v toku tedna iskat,saj morava gledat malo tudi za naprej,saj je pri naju huda prostorska stiska.Imamo namreč samo eno sobo(za enkrat)in bo treba glede na to da nameravava imet še enega otroka rešit zadevo.Sva našla kar ugodno varjanto,pa ga bova kar vzela in spravla za hude časeuser posted image .
KAROLINA in ANAKARIN;lepo da vaju rešuje bistrški Ariel,čeprav ima veliko bistrčanov zelo slabo mnenje,glede ponudbe,predvsem pa glede prodajalk.Imam pa razveseljivo novico in sicer se v Postojni odpira Baby center in Pikapolonica(če slučajno še nista informirani).Baby center bo poleg evro spina za Pikapololonico pa ne vem.In to nekje konec oktobra.Nebi bila sicer toliko informirana vendar vem da se tam gradi varjanta super nove in se tudi naša trgovina seli na un konc.Pa še povrh poznam eno punco,ki bo prodajalka v Baby centru.
KAROLINA super,da se nisva skregale,čeprav se jaz z nikomer ne kregam,če mi pa kdo na žulj stopi,se pa potrudim,da ne ostanem dolžnauser posted image .Na psihički način.user posted image user posted image user posted image
Lepo da baravate stene v različnih barvah.Jaz si bom to vsekakor privoščola v novem prizidku,ko bo.V tej kućici kar pristojajo barve kot souser posted image .Se pa vsekakor priporočam za geslo poslikanih sob katerekoli izmed vas,da si lahko ustvarim kakšno idejo.
Kako zdej ANAKARIN;boš povedala tvojemu da nosiš sinčka al ne?Bo kar malo težka če ne misliš,glede na to da vešuser posted image
KAROLINA delat v slabem,škodoželjnem kolektivu je res najhujše kar te doleti.Mi je zelo znano.In ga ni hujšega.V takem primeru je najboljša varjanta,da ti začne dol viset za vse in da začneš iskat drugo službo.Meni je za enkrat začelo dol viset-sedaj,ko sem na porodniški,ko se vrnem,pa bom začela razmišljat,kako pridet do nove službeuser posted image .Ma sem naredila vsaj korak v bolji život s pomočjo mojega moža.Mi je odprl oči v vse možne strani,tako,da bo prva taktika ko se vrnem,da se nobenemu,ampak res prav nobenemu ne bom pustila jebuser posted image t.Pa to vsekakor ne leti na stranke,da ne bo pomote,drage spoštovane moje stranke.user posted image Red mora bit,kajne?Kam pa pridemo,ja?Moj moto:še zmeraj je dosti fabrk,kjer me bo zajuser posted image val samo stroj.Sprobano-videno!user posted image user posted image
No kako ste pa ve preživele to nedeljo?Dajte malo poročat .
ONA...si se ti v zemljo udrla?
RAGLJA-da o tebi ne govorimo!
Ala...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
30.9.2007 21:27:15   
ona
No,pa sem spet nazajuser posted image
saj sem vas prav pogrešala in vidim,da ste se kar razpisaleuser posted image
mi je namreč v četrtek crknil telefon in posledično še internet,ker pri nas se to pogosto zgodi,ko treska in grmi...smo zadnja hiša v vasi na samem in pri nas zmeraj skuri neko škatlo,ki je na podstrešju in potem jo pridejo iz telekoma menjat in so prišli šele v soboto ob 12.Potem nisem mela časa za prit gor,ker sva z mojim barvala zgornjo ograjo,v bistvu sem jaz barvala,on se je igral z otroci.ma mi je prav pasalo,da nisem z bubci,ker itak sem cele dneve z njimi,no sedaj bo malo boljše,ker smo malo sprostili našo proizvodnjo in dali stran nekaj ljudi,tako,da cilj tega vsega je bil,da smo mi z mojim malo več skupajuser posted image user posted image
Drugače smo pa podstrešje krepko izpraznili,sedaj iščemo koga za tlak naredit in potem dalje...
Karolina,bi bila zelo zadovoljna,če mi malo poslikaš,da dobim vsaj kakšno idejouser posted image Najlepša ti hvalauser posted image user posted image
Potem je v soboto prišla lady s tastom in sta sedaj tukaj,oz.oni spodaj,mi zgoraj,brez obveznosti do kakšnega kuhanjauser posted image
Ma še dobro,da sem v cajtu naredila red.saj bi še vedno mogla skrbet še za njih,ko bi nili tukaj in zdaj zgleda,da bodo kar več vikendov tukajuser posted image
kar naj bodo spodaj zaradi mene!
Sedaj gospa kuha,a nas ni niti enkrat povabila da pridemo k njim jest,prava sramota,pa kdo mi bo vrnil une tedne poletiuser posted image user posted image user posted image
saj je v bistvu kar prav,naj bodo po svoje,samo hočem rečt,kje je gostoljubnostuser posted image
No,danes smo jo pa okrog 11 mahnili na Bled,najprej tam smo šli jest,potem pa z barkico do cerkvice in nazaj!Otroci so ful uživali,tamala je rekla,da moramo it iskat rokavčke,da gre plavatuser posted image user posted image user posted image ma ustreli kakšno tako,da se smejemo še cel dan,je prav simpatična...
Za nazaj smo šli pa te Železnike pogledat in je prav žalostno za videt te hiše,ki so ob reki,je res vse prazno in uničeno in občutek,ko vidiš tole v živo ni prav nič fajnuser posted image user posted image ,se mi res smilijo ljudje tamuser posted image user posted image
Vmes smo meli še nekja postojank,potem pa domov in je šla nedelja!V glavnem,da smo bili skupaj in se imeli fajnuser posted image user posted image user posted image
Anakarin,tebe jaz od nekje poznam,ma nimam pojma od kje,mogoče sem te samo kdaj videla in si mi ostala v spominu!
ala,pište kaj

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.10.2007 7:17:50   
Anonimen
Jutro, na hitro da natipkam, kr potli bom z malo zunaj do kosila, ko bo zaspala pa pucala po tleh od barve(dobro da mamo ploščice povsod, razen v sobah).
Bom poslikala otroško sobo, pa vam sporočim.
Včeraj smo izkoriščali sonce in zrak, da je moj mel mir za barvat. Popolden obisk, da se je večja imela s kom igrat, jz poklepetat, moj tudi auser posted image . Proti večeru so mi noge odpadle.
Noč je bila katastrofalna. Še zdej spim, a večjo spravljam za v šolo. Zgleda da bo mala spet kej prehlajena, ponoči je gorela (nism je hotla motit s termometrom), samo slekla sm jo do bodija, z mojim jo crtala, božala, dajala še eno flaško mleka, malu zaspi, pa spet nek v jok, k neveš kaj ji je. To je trajalo 1 uro in pol. Na koncu ko sm zaropotala "ma kaj bomo kej spali al ne" je takoj zaspala. Sm se smejat začela, kot da bi me ubogala. Nism mogla več bit ne na nogah, ne premikat se iz eno stran v drugo (v postelji, ko sm jo dala ležat zravn nas), kr mi je mali brcal  čim sm prvič vstala. Zaspala je v svoji postelji.
MID nevem kaj se dogaja v bistriškem ARIELU, vem samo da je najbližji. Za Baby center tud jz vem da bo v Postojni (kr delam lih v gredbeniški stroki) so mi gradbeniki sporočli, da bo v uni šekasti stavbi zravn EpiCentra. Za Pikopolonco pa sm od tebe zvedla. Odkar sm na bolniški pa nimam več informacij.
Ti bi se lahko ustavila mimogrede kej pr meni, ko peljem malo na fizioterapijo v Po. user posted image

ONA ne sekiraj se za Lady. Naj delata kar hočeta. Tako boš mela največji mir.
Samo ne pusti se, da ti ropotata.
Lepo da se šli na izlet. Uf poznam občutek k vidim razvalino kot je v Železnikih, k smo s firmo hodili vse merit, da se čimprej začne sanacija.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
1.10.2007 11:55:21   
Anonimen
Vidim, da je se je zravn umešal tipkovniški škrat (peljem-pelješ na fizioterapijo).
Eto slikice si oglejte v albumu pod imenom sobica.
Ko bo končano z vso opremo, pa spet pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
2.10.2007 7:44:39   
MID
user posted image
...ni v moji podobi,pa kaj čem,no...user posted image user posted image Za nami je cca slabe 4 urce spanja.Mala ga je sračkala celo noč,tako da sva oba z možem za videt približno takole user posted image user posted image .Samo,za razliko,da meni ni treba it v službo.Mislim,da se res nekaj dogaja s temi zobi,saj že 1 teden bolj švoh spimo,pa še cele noči bi rada imela v ustih enega izmed najinih prstov,da ji masirava dlesen spodaj na enkah.Sem se to noč do solz nasmejala,v kakšen pristen otroški smeh se je spravila,ko sem ji masirala dlesen.Ma božčki,kaj vse morajo dat skozi.
Se pa z mojim ob vseh neprespanih nočeh nasmejeva ob mislih kako bo to zgledalo če bomo za vsak zob en teden ali celo dva brez prespanih nočiuser posted image user posted image
Nič moram počasi it,ker se prebuja.Pa če sem čisto iskrena sploh nisem sposobna razmišljat da karkoli pametnega napišem,pa še glava me je začela malo pobolevat.Grem,pa se beremo kaj kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.10.2007 10:56:44   
karolina*
Živjo

Mi smo pa v nedeljo šli na Nanos. Najprej z avtom do Abrama pogledat medveda- uf kako je velik. Si ga prav nič ne želim srečat kje v gozdu na štiri oči. No, pol smo šli pa peš do Vojkove koče. Ta malo smo dali v nahrbtnik in smo šli. Dan je bil prekrasen, jaz pa čisto brez kondicije. Sem se hotela na pol poti obrnit in it nazaj, pa sem vseeno vztrajala. Kar ne morem verjet, kako hitro izgubiš kondicijo. Bila sem na večini hribov v Julijskih alpah, prekolesarila severno Grčijo, brez problemov šla z biciklom vsak teden na Vremščico ali kaj podobnega, zdaj pa s tako težavo na en bogi  Nanos pridem. Bo treba spremenit to- prou hitro user posted image

MID, kako je z vašimi zobki. Joj, se mi prav smiliste, ta mala ker jo sigurno boli, vidva pa ke sta brez spanja. Poskusi it čez dan kaj se odpočit, sploh če te glava boli. Alpa z oljem 31 si namaži sence in tilnik. Ful pomaga!!!
Sej tudi js nism konflikten tip in se še z nobeno prodajalko nism skregalauser posted image . Ti pa dam prou, da se postaviš zase, če te kšn zajuser posted image . Tudi js se moram tega navadit. Se samo smilim sama sebi nardim pa ne nič. Sm pa dobra za govort ku je vse za mano, v konkretni situaciji me pa zmanjka. Ma bom mogla ratat bl oštra. Če ne dobim druge službe, bom kot prvo povedala, da neplačanih nadur ne bom delala in konc. Sploh ne za tako nizko plačo!!!

Sm pa slišala za BC v Postojni, za pikapolonico pa nisem vedla. Js imam pa z Arielom v Bistrci ful dobre izkušnje. Sm tudi voziček kupla tm in so mi ble prodajalke ful fajn, obe!!!

ANAKARIN, po netu iščem kot nora službe, pa zaenkrat nč pametnega. No, ma sej bo. Ti pa moram povedat, da imamo tudi mi otroško sobo v plavi in oranžni barvi- oranžne stene in plav strop in je super. Kako je pa s ta malo. Je res spet zbolela al je bil sam lažni preplah?

ONA, vi ste pa meli tudi super nedeljski izlet! Js nisem že kar en lep čas bla na Bledu...Bo treba kej it hmali. Za lady se pa nič ne sekiraj. Najbulše, da ignoriraš vse skp, dokler se taku obnaša. Ku bo pa dorasla obnašanju odrsale osebe, pol bo pa druga zgodba.

Aja, sm dala slikice od stanovanja v album. Geslo mate na zs. Kukr sm rekla, še ni opremljeno kukr bi hotela, ker je zmanjkalo dnarja, ma za silo je. Komentarji so pod slikicami.

Lep dan vsem

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.10.2007 12:52:44   
Anonimen
Končno malo pavze!
Mala zdej spi, kmal letim tud jz. Tud pr nas ni bila bajna noč, zgledam kot da bi me kdouser posted image . Zvečer je bruhala, ponoči spet gorela, zopet ji nism merila vročine, samo flaško čaja je spila, spala naprej. Potli pa vsako uro stoj in jok, trepljanje, šššššš.....Zjutraj sm komi vstala. Če jo je pa moj dvignil ali trepljal, pa vriskanje  za popi......it. Kaj bo takrat ko bom v bolnici tiste 4 dni?

Se spomnim k sm lani bla pr Abramu, Karin sploh ni hotela it domov, ker se je zamotila z vsemi živalmi na domačiji. Že doma ima cel živalski vrt, še tam ji ni bilo dovolj. Cel dan smo preživeli tam, piknik nardil, pili čajka, igrali se na travi,.....Vzpon na Nanos pa tud mene čaka. Preden sm z malo zanosila, sva z mojim bla prava pohodnika na hribe.

KAROLINA luštno stanovanje imate. Vidim da ti prijajo tople barve. Fajn je k nikjer nimaš zavese (ali pa imaš še v planu). jz nism neki ljubitelj zaves, najraje imam čim krajše. Če bi imela polkna ali zunanje rolete, si nebi nobenih dajala. Tako pa k živimo v pritličju, vsak dan gre mimo par ljudi-sprehajalci ali pa sosedje in gledajo k vešče. Kako to sovražim! Sosedje so pa sploh k inšpektorji, vse jih zanima kako delamo, kaj bomo dali not,.....user posted image user posted image user posted image .
Potem se še kak najde da če slučajno imamo obiske, zravn še prisluškovat če se da.
Grem do konca skuhat fižol, pa počivat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
2.10.2007 21:48:24   
MID
user posted image
Hvalabogu,dan smo nekako preplavali,sedaj sem kar malo gotova,ma tolko časa bom še pokonci,da si ogledam ta naš nov resničnostni šov Kmetija.user posted image Ne vem če bo sploh zanimivo,saj so baje to že posneli.Začetek snemanja pa je bilo menda že nekje v juniju.Ve gledate te limonade?Jaz jih v bistvu prej nikoli nisem,ta zadnji ki je bil-BB-pa sem spremljala,pa ne po TV ampak kar na netu.Sem pogledala ko je bilo kaj cajta,pa itak samo tiste odlomke ko je bila kaka piz...ija..Saj so bili več ali manj dolgočasni.Zdaj pa ne vem če bo ta možnost?No,ja pa saj je vseeno.
KAROLINA tvoje stanovanje je moje sanjsko.Podstrešno,razgibano,čimmanj sten...Pa barvne stene so me tudi kar impresionirale.Koliko m2 pa meri tvoje stanovanje?Tudi ti ANAKARIN si naredila fino potezo,da si takole obarvala sobe.Še kako sliko mi pošljite,pa bo moj tast mogu belituser posted image .
ANAKARIN je tvoja hčerka kaj boljša?Kako sta preživeli dan?Ma božčki naši tamali,ko morajo vse take dajat skozi.Meni se kar srce para ko kaj pojoče že zaradi zobkov.Kaj bo šel ko bo za prav zbolelauser posted image .No,pravijo,da kar te ne ubije te utrdi.
Ta rek pa vsekakor velja tudi za naše sosede.user posted image user posted image Tvojo zgodbo lahko do potankosti primerjam s svojimi sosedi ali pa lahko dodam samo še kakšno hujšo štorijo na vrh.Okrog najine hiške živijo skoraj same stare vješticeuser posted image -boljšega naziva jim ne morem dat-ki samo oprezajo in stikajo glave skupaj.Vendar nimajo kaj preveč sreče,da bi lahko glodale kosti,se pa vsake toliko znajdejo in nam posebej ena vrže kako blesavo pod nos,kot na primer,da hodi naš pes v njen pušpan scat.Čista izmišljotina!Pes ko je spuščen je vedno pod nadzorom,drugače pa je na dolgi verigi in se šeta samo pred našo bajto.Do njene je daleč,daleč.Na verigi je niti v sanjah ne doseže.Samo njem se enostavno mora nekaj dogajat,če se pa ne,pa si kaj izmislijo.Samo intrigo iščejo.Pa sploh ne štekam zakajuser posted image Midva sicer vsako stvar rešujeva na lep način,čeprav si tega ne zaslužijo.Nam je pač bolj pomemben duševni mir.Samo te srake stare se sploh ne zavedajo,da bi imele od naju več koristi,če bi bile prijazne.Marsikdaj so same v fizičnem delu okrog hiše,pa bi jim človek rade volje pomagal,tako pa...figico!user posted image Pa v trgovino bi šle komot kdaj z mano,tako pa pešačijouser posted image -z vso špežo.Prav jim bodi!!!Vešče stare!O sprehajalcih mimo naše hiše pa,da ne govorimo.Smo namreč v predmestju pa vendar na vasi in tako se cela mestna zdraha sprehaja po naši lepi ulici.Tudi midva živiva v pritličju,tako da okna brez zaves ne pridejo v poštev,pa čeprav mi je to tako všeč.No ma kaj čem,no?!user posted image
KAROLINA sej drugače je tudi meni Ariel vredu,pa prodajalke tudi,samo poznam ogromno ljudi tu pri nas,ki jim prodajalke niso všeč.Jaz se z obema ful štekam.
Da bo v postojni Pikapolonica vem,ker je tja dala prošnjo tudi ena moja sodelavka,pa tudi ko sem šla na njihovo spletno stran,sem vidla da iščejo prodajalke za v Postojno.Kje se pa bo trgovina nahajala pa ne vem.Verjetno v ta novem centru v Postojni.
Nič,jaz se bom počasi poslovila,se moram tudi psihično pripravit na noč.Upam,da bo tamala spala.KAROLINA,hvala za nasvete.Hvalabogu,je glavobol dokaj hitro popustil,pa tudi s tamalo sem opoldne legla za pol ure.
Pa pojdimo v psihični ali kakršenkoli drugi boj!user posted image user posted image
ONA kod pa ti hodiš?Da nisi bila slučajno tako močno navdušena nad Bledom,da se nisi odpravila tja na dopust,brez da bi nam povedalauser posted image user posted image .No,daj spravi se malo sem goruser posted image !
Ala,zdaj pa res grem!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.10.2007 23:16:35   
ona
ok,ok,sej sem tukaj,ma dokler vas preberem me mine volja za pisatuser posted image
Danes sem prav malo slaba,pa ne vem zakaj,lahko se kaj kuhauser posted image ,upam,da ne bo kaj hudegauser posted image
V glavnem drage moje,te neprespane noči so meni še kako znane,je tamala imela žurke vsako noč tam do 20 mesece,potem oz. sedaj je pa ratala prav pridna...res,da gre spat ob 19.30 in potem lepo spi do 7.30,čez vikend pa tudi ona potegne z nama do 9.30!res je prav fajn,edino kar je problem,ker še sedaj ponoči kar vstane tam okrog polnoči in pride nas iskat v dnevno,tako,da prav lepo skrbi,da gremo spat...ma kdo jo razume,po moje sanja,saj takoj spet zaspi!Na žalost pa spi z nama že od enega letauser posted image
Saj mi vsi govorijo,da to ni prav in bla bla bla,samo nama je prav lepo,ko se stisneva k njej in da spi z nama.Je pa ful mirna in ponoči se skoraj ne premika!
Jaz sem pač mnenja,da če jim samo to manjka do sreče pa naj jim bo,saj tako hitro zrastejo,da je joj!!
Se mi pa smilite,ko se vam tako zbujajo ponoči,želim vam,da kmalu to mine in se bo dalo lepo spat!
Joj,Karolina,to tvoje stanovanje je neverjetno čudovito!!!!!!
Kaj ne bi ti še meni prišla pogledat na podstrešje kaj naj naredim venuser posted image
Saj stanovanja ne bom delala,samo,če bo kdo kdaj živel gor se splača sedaj vse naredit-odtoke,elektriko,razdelat kje bo kaj,itd...
Veš kaj,če bom imela probleme,te pa pokličem,okuser posted image
A,ja a mogoče poznaš koga uredu,ki dela elektriko in ki bi naredil gor odtoke in napeljal centralno?Saj to ponavadi naš tast rihta,samo kaj,ko zmeraj privleče neke leve tipe domov,da nam delajo in bi res rada kakšne pridne delavce,če poznaš?Sporoči mi,ok?
Že ko ste vse nekaj hodile po hribih,da dodam še mojo malenkost!
ko sem še živela pri starših sva z očetom prehodila vse možne gore po Sloveniji in imela tudi 3 dnevne ture!Takrat mi je bilo uredu,sedaj me pa ne več mika toliko pešačit po gorah,ker sem menda preveč prehodilauser posted image user posted image
V glavnem mi je bilo lepo,sedaj pa imam gore rada le od taluser posted image
Na Nanosu sem bila pa enih 60x,je dosti a?
No,bodi dovolj,lepo prespite noč,zobki bojo že zrastli počasi,več,ko da sočustvujem z vami,pa vam ne vem pomagat,sem mela iste probleme in sem skozi nekaj mazala dlesni,a je bil glih tako kažin ponoči!!!
Saj bo,saj bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?