ona
|
ok,ok,sej sem tukaj,ma dokler vas preberem me mine volja za pisat Danes sem prav malo slaba,pa ne vem zakaj,lahko se kaj kuha ,upam,da ne bo kaj hudega V glavnem drage moje,te neprespane noči so meni še kako znane,je tamala imela žurke vsako noč tam do 20 mesece,potem oz. sedaj je pa ratala prav pridna...res,da gre spat ob 19.30 in potem lepo spi do 7.30,čez vikend pa tudi ona potegne z nama do 9.30!res je prav fajn,edino kar je problem,ker še sedaj ponoči kar vstane tam okrog polnoči in pride nas iskat v dnevno,tako,da prav lepo skrbi,da gremo spat...ma kdo jo razume,po moje sanja,saj takoj spet zaspi!Na žalost pa spi z nama že od enega leta Saj mi vsi govorijo,da to ni prav in bla bla bla,samo nama je prav lepo,ko se stisneva k njej in da spi z nama.Je pa ful mirna in ponoči se skoraj ne premika! Jaz sem pač mnenja,da če jim samo to manjka do sreče pa naj jim bo,saj tako hitro zrastejo,da je joj!! Se mi pa smilite,ko se vam tako zbujajo ponoči,želim vam,da kmalu to mine in se bo dalo lepo spat! Joj,Karolina,to tvoje stanovanje je neverjetno čudovito!!!!!! Kaj ne bi ti še meni prišla pogledat na podstrešje kaj naj naredim ven Saj stanovanja ne bom delala,samo,če bo kdo kdaj živel gor se splača sedaj vse naredit-odtoke,elektriko,razdelat kje bo kaj,itd... Veš kaj,če bom imela probleme,te pa pokličem,ok A,ja a mogoče poznaš koga uredu,ki dela elektriko in ki bi naredil gor odtoke in napeljal centralno?Saj to ponavadi naš tast rihta,samo kaj,ko zmeraj privleče neke leve tipe domov,da nam delajo in bi res rada kakšne pridne delavce,če poznaš?Sporoči mi,ok? Že ko ste vse nekaj hodile po hribih,da dodam še mojo malenkost! ko sem še živela pri starših sva z očetom prehodila vse možne gore po Sloveniji in imela tudi 3 dnevne ture!Takrat mi je bilo uredu,sedaj me pa ne več mika toliko pešačit po gorah,ker sem menda preveč prehodila V glavnem mi je bilo lepo,sedaj pa imam gore rada le od tal Na Nanosu sem bila pa enih 60x,je dosti a? No,bodi dovolj,lepo prespite noč,zobki bojo že zrastli počasi,več,ko da sočustvujem z vami,pa vam ne vem pomagat,sem mela iste probleme in sem skozi nekaj mazala dlesni,a je bil glih tako kažin ponoči!!! Saj bo,saj bo
|