karolina*
|
Uf bom pop Sm pisala zdej pol ure in ko sem tela objavit, me je vrglo vn. Sem prou slutla da bo kej tazga...grrrrr. Uglavne, da povzamem MID kako ste preživeli današnjo noč. Kako je ta mala. ANAKARIN pa tvoja? Upam, da ste ok, saj je res hudo gledat te naše malčko ko jih kaj boli. Me veseli, da vam je stanovanje všeč. Tudi meni je . Saj sva z mojim vse v nulo preštudirala, ko sva ga delala. Kukr sm že rekla, pa se je ustavilo pri opremi, saj je zmanjkalo financ. Tako da šele takrat ko bo opremljeno bo tisto pravo, ma tudi zdaj je super. Zaves pa nimamo namena dat, morda samo pliseje po šipah. Itak smo visoko, parcela je pa tudi velika, tako da nam sosedje ne glih v krožnik gledajo. Tudi zvečer ne nič zapiramo, saj ni nič vidt noter. Če bi bila spodaj bi pa dala zavese, sicer mi pa niso všeč. Morda samo panelne, tiste ravne, ki grejo ena čez drugo. Nekaj takega kot je na tej sliki http://www.zavese-korat.si/panelne_zavese.php Drugače pa je bilo naše stanovanje včasih ena velika dvorana brez elektrike, vode, centralne, niti izolirano ni bilo, tako da sva vse naredila midva. Veliko je cca 140 m2 (absolutno preveč za pucat!!!!!) Sem pa ful vesela, da niso moji starši kaj po svoje urejali. Njim je bolj všeč tisti sistem z miljon hodniki in vrati in če bi tako naredila, bi midva pol vse rušila, saj je nama všeč odprt sistem s čim manj vrati- tako kot pač imava zdaj. Tako da ONA ti iz lastnih izkušenj svetujem, da če ne namerevaš stanovanja urediti zase, poštimaj gor samo vse napeljave, razporeditev prostorov pa pusti tistemu, ki bo stanovanje uporabljal. Da ne boš zdaj celega premoženja porabila za ureditev, čez 15 let bo pa npr.sin vse podiral, ker mu ne bo všeč. No, samo nasvet. Si bla morda včeraj kaj po sežani od 13h-15h. No jaz sem še s tremi mamicami vozičkala, tako da si me morda kje vidla . Drugače ti pa rade volje svetujem, če rabiš kaj za v hiško, pa tudi super majstre za elektriko, vodo in centralno poznam, tako da ti lahko pošljem kontakt, če hočeš. Bi ti pa še nekaj svetovala- glede na to da je stanovanje podstrešno, se pravi daleč proč od zunanjosti, daj vanj po tleh čim manj ploščic. Se mi zdi, da v podstrešna stanovanja ploščice nekako ne pašejo (no razen v kopalnico, čeprav se dobi tudi že les, ki je ful odporen za vodo in je namenjen kopalnicam- skandinavski stil). No, samo predlog, da me ne boš preveč resno vzela. Če pa kaj rabiš, pa komot pokličeš. Obvladam vse u nulo-od majstrov do materijalov. Sicer sem pala malo vn, ker je že dve leti odkar smo noter, smo pa itak zdej delali vhod, tako da sem spet na tekočem. Pa itak imam vse zapisano- cene, kvaliteta, primerjave, tako da kar vprašaj. Imaš sploh mojo številko? Aja, pa bravo za Nanos in vse ostale hribe. Meni Nanos ni ravno všeč, mi je bolj Slavnik alpa Snežnik, tako za en dan. Ma glavno da smo čimveč na svežem zraku, ne?! Glede spanja ta male pri vama, pa ti dam prav. Raje tako spat kot nič spat. Tako da se nič ne sekiraj ob poslušanju dobromernih nasvetov "ta pametnih". Ta mala bo še prehitro hotela spat v svoji postelji, svoji sobi, svojem stanovanju... tako da kar uživajte dokler se da. MID tudi jaz sem včeraj čakala kmetijo. Na prvi vtis mi ni glih OK. Me moti to, ker je že bilo vse posneto. BB sem tudi jaz spremljala, ker je bil na sporedu ravno takrat, ko sem dojila pred spanjem. Drugače pa jaz zvečer čakam JAG. Mi je prav simpatičen. Na začetku mi sicer ni blo ok, zdaj pa mi je fajn. Aja, pa popoldan REX-a gledam, če je slabo vreme. Prejšnja psička mu je bla ful podobna- po videzu in karakterju, upam da bo tudi sedanja. Glede sosed se pa nič ne sekiraj. Ti jim lepo na svoj način povej svoje, za svojo dušo dodaj vmes kakšno pikro, ma tako da ne bomo zastople, pa bo mir. Bojo morda že pogruntale, da bi z drugačnim obnašanjem imele kaj več od sosedskih odnosov. Kot hočejo... Aja ONA, za kafe u šparu alpa kjer koli drugje sem pa vedno za. Tako, upam, da sem povzela bistvo in upam, da me ne bo še enkrat vrglo vn Aja, pa še to si poglejte. Ta mala raztura- so še meni prišle solze u oči: http://www.youtube.com/watch?v=l4X8R_ZrIvI lep dan
|