|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
27.8.2007 10:25:16   
zrak
palčica jaz sem iz primorskega konca in nimam pojma kje so tej apartmaji...user posted image

Drnula jaz našegauser posted image  nosim tako kot palčica... najraje je v položaju ko gleda čez ramo, nima rad pestvanja.. pravi korenjak.. vse ga zanima..

nogica lepo, da ste rešli krst.. nas to še čaka.. smo se odločili, da bomo to storili nekje oktobra..

Neja.. mislim, da so naši user posted image  zelo napredni, saj prehitevajo vsako literaturo.. pa tudim meni vsi rečejo, pa kako je že bister, pa močen,.. naši tako mičkeni tega še niso počeli..

Kapljice D3 bom začela dajati, ko dopolni 3 mesece, ker baje malce zvijajo... pa itak je poletje in dobijo vitamin d preko sončka, kar je bolj naravno..

neja user posted image  glede aptamila 1 smo imeli enka problem.. prvo sem uporabljala Novalac in ko zmanjkal sem kupila apatamil 1 (ker zvečer mu malce dodam) in naš ubogi user posted image  vleče, vleče, vleče.. maha z rokicami , nogicami...se pritožuje.. ko probam dati flaško v usa in povleči in kaj ugotovim.. da sploh ne teče skozi luknjico..user posted image user posted image ubogi... ja zgleda da mora biti mal večja luknjica ali pa flaška ,ki ima narisane dve kapljice, kar pomeni da teče malo bolj.. pol sem šla nazaj na novalac, ker aptamil, ga čisto zdere, dobi dobesedno drisko..

Neja naročeni smo na avdiološki ambulani na polikliniki... Si bila ti tukaj?? Kje pa je to? ne vm kako bodo njemu poslišali sluh, ker ima luknjico zaraščeno... ufffaaa.. komaj čakam, da rešimo to..

Naš Enei se tudi slini... v bisvu peni.. dela ko neko peno na ustih in piha ven zrak.. prav smešen je.. to počne še posebej ko se jezi.. pa tudi smeje se veliko in tudi naglas.. pa govori po svoje z raznimi zvoki... prav simpatičen in se veliko nasmejimo.. Mislim, da se nismo še nikoli tako smejali.. pa čeprav utrujeni..

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.8.2007 10:39:43   
neja24062007
Zrak: jaz sicer uporabljam navaden Aptamil 1, ker ne dojim več (kupujem ga v Kolinski), ampak sem dobila 1 škatlo Aptamil1 iz Mullerja in je bolj kašast, tisti iz Kolinske pa se lepo stopi in ni nobenega problema pri hranjenju. Sem že poskusila povečati luknjico pa sem jo preveč (štorasta sem ni kaj user posted image ) in ne gre.
Ja midve sva bili na Polikliniki - avdiološka ambulanta (1.nadstropje, B hodnik, soba 8) - mogoče veš kje je urgenca v Ljubljani? Poliklinika je zraven urgence na Njegoševi cesti 4.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.8.2007 12:32:19   
neja24062007
Zrak ne sekiraj se... že vedo kako in kaj? Kako boste pa rešili zaraščeno luknjico? Operacijsko? So ti kaj omenili v porodnišnici?
Vse bo OK.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 428
27.8.2007 17:11:24   
Kati81
Neja tudi jaz uporabljam tomme tippee flaške in luknjico 1, pa mi vsa mleka lepo tečejo skoz. Prej sem imela Hipp sedaj pa Novalac, ker se je mala tečka naveličala hippa, no pa saj ni tečka, je čist pridna punčka, aja glede količine tudi pri nas piše da bi morala pojesti več kot poje, ampak manj obrokov, naša pa je tam med 3-4 ure in okrog 120-140ml. Mislim da se ti ni treba sekirati, jaz sem vprašala P in je rekla da je to ok.

Letim še malo pospravit preden se Kaja zbudi. LP

Neposredna povezava do sporočila: 429
27.8.2007 22:18:06   
melaverde
ejla,

zelo lepo vas je brati čeprav res ne najdem več časa se oglašat user posted image .
Sem vesela, da ste vse fanj pa čeprav se vsaka ukvarja s svojimi težavicami.

Mi smo tudi fanj, Val je ogromen - lahko potrdi Zrak - se pa moramo še en mesec povijati na široko user posted image . sem žalostna ker je zunaj še vedno full vroče in s plenicami mi je še težji...moram začet dvigat uteži user posted image .

Joj, povejte mi še to (mogoče ste že pisale ampak če grem brat vse za nazaj...) a je katera že pričela telovadit ?? sama mislim, ne z možem user posted image .
me zanima če lahko tečem, ali obstaja spet kaka nevarnost da izgubim mleko ???

mirno noč in lepe sanje...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.8.2007 23:31:32   
Drnula
mela- pozdravljena po dolgem času.
Telovadba ?!user posted image hmm .... bom začela 'jutri' user posted image user posted image
Jaz sem začenjala pred kakim mesecem pa sem se ustavila ker me je začelo nekaj boleti (cr). Ne vem če glih zaradi telovadbe, ker nisem pretiravala ampak sem nehala. Jaz šele lahko malo potečem, sem ugotovila včeraj, prej sploh nisem mogla. Kil imam še vedno tolk kot iz porodnišnice, torej 5-6 kg plusa user posted image Naša pupa se redi ko zmešana, men pa ne gredo kile nikamor. Pripisujem omejenemu gibanju user posted image - upam

neja - ne sekiraj se glede hranjenja, saj nismo šablone ali roboti. Če se mala normalo razvija in redi, ni panike. Ima pač svoj ritem.

Mi smo se čez vikend z* z izolacijo kleti. Še nasledni vikend bo treba. Z Necino pomočjo mi je ratalo 1/3 stene izolirati, user posted image pa je v tem času dve celi in to dvoplastno user posted image

Jutri imam končno pregled pri g, čeprav sem imela cr pred skoraj 3 meseci ! Potem pa grem na krajše počitnice k staršem ....... no oni so na morju, midve bova pa pazili hiško.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 431
27.8.2007 23:42:56   
apolonica
Draga moja ŠpelcaP!!

Enga lupčka zate od sošolke s faksa. A si za en pir na Štuku? Je fajn za mlek delat, pa tudi pri dieti nisi omenila, da se ga moraš izogibatuser posted image . Vidim - berem - da si še vedno zelo zgovorna.
Zelo rada bi te vidla.

Vsem ostalim pa se predstavim drugič, ko bo več časa, saj imam doma tudi sama junijskega sončka (na oktobersko podlago).

LP do jutri zvečer, saj čez dan težko v miru sedim za računalnikom.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.8.2007 0:00:08   
ŠpelaP
O, lejo tebe apolonica! Sem že zadnjič gledala tvoje poste in si mi bila "sumljiva", zato sem te kar po emailu vprašala! BTW - a si dobila slikice? Dobrodošla med nami tu gor!  user posted image Punce junijke, vam moram povedati, da je apolonica moja sošolka in najboljša kolegica s faksa in študenta. Ona je tista, za katero sem vam pravila, da je rodila na moj PDP! user posted image Usoda je res ena čudna reč! user posted image Ej, zdaj sem pa res ful ful vesela! Pa še en pir za naju! Pa tudi druge se lahko pridružijo!

(odgovor članu apolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.8.2007 13:19:54   
melaverde
Dan user posted image ,

ja, jaz se moram tudi potožit da imam še 5 kg plusa, kljub temu da pazim kaj jem in skušam čim več hodit.
En dan sem tudi poskusla tečt, pa mi vse tako žonglira da res nisem mogla - imam tolko mleka da so prsa full težka. Mi je pa mož kupil Magic leg in sedaj bomo vidla kdaj bodo vidni rezultati--

Tiste ki imate Navetto, imate otroke še vedno notri ??? Meni moj user posted image  full joka v avtu pa ne vem če je kriva navetta in bi ga mogla dat v školjkico/jajček ???

Drnula, ma kaj vmes nisi bila na nobenem pregledu ???

lp

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.8.2007 18:50:25   
Palčica*
pa to ne morš verjet- v tretje sem se vsedla za računalnik,pa kot da me voha-s krikom se zbudi iz spanja.Kasneje...

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.8.2007 22:00:08   
neja24062007
Ojla punce!

samo na hitro se vam javim, ker našo miško malo polna lunca 'boža', pa je malo bolj sitna kot ponavadi (upam, da bo zaspala).
KT - ti so rodila v LJ 23.06.? Kje pa sta ležali? V katerem nadstropju in sobi? Sva se mogoče srečali kje na hodniku ali pa celo ležali v isti sobi???

Sem malo prebrala za nazaj, kakšni revčki so vaši malčki s temi driskami... božčki se mi kar smilijouser posted image , upam, da boste zelo hitro uredile zdravstvene težavice.

Kolikor berem za nazaj imate zelo pridne malčke/malčice... glede rasti in teže - naša miška se je že rodila majhna in lahka, pa se mi zdi, kot da nikoli ne bo ujela vaših malčkov - v višini in teži user posted image . Definitivno pa pride takoj za vašimi malčki/malčicami.

Glede user posted image  (ta prave - ne posteljne user posted image ), pa si vedno vsaki dan pravim, DANES pa res začnem... ampak, ne gre in ne gre, ni prave volje. Sicer sem veliko KG izgubila od poroda dalje, ampak bi jih rada še malo.
Pravijo 9 mesecev je šlo gor in sedaj bo šlo 9 mesecev DOL. Tale dol bi moral iti malo hitreje. Vse tiste, ki dojite ne mislite na pretirano telovadbo, sprehod bo dovolj in pa počivanje veliko pomaga na psihi (jaz sem zaradi živčkov čez noč izgubila mleko - pa sej ne jokam zdej zato, ampak zakaj bi ga še katera, če ga ni potrebno).

Nič, se beremo.
Lepo se crkljajte in mirno noč na POLNO LUNCO vam želim - predvsem vam, da vam malčki/malčice ne bodo nagajali....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.8.2007 22:17:36   
Anonimen
Samo na hitro.
Ja danes je polna luna in tudi naša tara je vsa na trnih, zato samo upam, da bo tako kot do sedaj mirno prespala noč.

Vsem želim lepo in mirno noč.

Neposredna povezava do sporočila: 437
28.8.2007 23:02:18   
KT
neja - jaz naše user posted image  nisem uspela sama spravit na svet in so mi morali malo pomagati user posted image  in sem rodila s CR tako, da sem ležala na oddelku A.

Kje hudirja je pa Ronja user posted image  - se pa res že dolgo ni javila? 

Kar se telovadbe tiče - jaz samo intenzivno km nabiram z vozičkom. Je pa tudi res kar je napisala neja - in sicer tisti dan, ko pretiravam in s pikico pohajkujeva po cel dan, imam veliko manj mleka kot takrat, ko popoldan pridno počivam. Na morju sem se naši Alini kar pridružila pri popoldanski siesti in mleka je bilo za izvoz. Pa seveda tudi psiha naredi svoje - če sem kak dan bolj razdražena, je mleka bistveno manj - tako, da junijke živčke na pašo in dojile bomo še kar nekaj časa user posted image

Kaj pa naše srečanje? Dajmo no določit že ta datum, da ne bojo naši user posted image  že prej shodili user posted image

Še eno vprašanje imam? A se vaši user posted image  še vedno hranijo na 3 ure? Naša zadnje čase že podaljšuje tole hranjenje user posted image  in tudi čez dan je le na 4 včasih celo na 5 ur - upam samo, da ima dovolj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.8.2007 23:07:41   
KT
Drnula kaj vraga te vmes niso nič pregledali user posted image  Tole naše zdravstvo je res za po.. Mi2 ti drživa pestke, da dobro opraviš!

zrak - mislimo na vaju user posted image - da se čim prej rešite težave in dobro opravita!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.8.2007 8:02:22   
Kati81
Naša Kaja tudi že podaljšuje obroke, je tam med 3,5 - 4 ure, razen enkrat popoldan podaljša za 6 ur ter ponoči. Ne je pa bistveno več kot prej, razen zvečer zadnji orok se napoka, da je joj in potem kar omahne v posteljico.

Srečanje jaz bi dala kar datum 20.9. (mi najolj ustreza ker bomo ravno z dopusta). Se strinjate za ta datum?

Kaja še spi in upam da bo še en čas da uspem kajj narediti!

LP K

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.8.2007 10:59:22   
neja24062007
Dobro jutro,

pri nas smo opazili vpliv lunce tudi ponoči... pa seveda danes zjutraj je bilo JOJ, se je zbudila kar 3x ponoči in zelo malo jedla... ampak hvala bogu da je takoj nazaj zaspala. Zjutraj je pa tečnarila in nič ji ni pasalo (ne na rokah, ne v vozičku, ne v ležalniku, ne v posteljici...je skoz jamrala in jokala, no pa mi jo je uspelo malo potolažiti na rokah in sedaj spi - tako da se vam na hitro oglasim, saj se bo verjetna kaj hitro zbudilauser posted image .

Hranimo se na 4-5 ur, razen ponoči pa tudi potegne tam 7-8 ur. Spat hodi ob 20.00 najkasneje 20.30 (takrat že sama 'pade dol') in se zbudi okoli 03.30 do 04.30. Tako, da je ponoči full pridna (joj ne smem jo preveč hvalitiuser posted image ). Ampak se vseeno zbudi okoli 07.30 - ko je že orng dan, pa bi mami kakšen dan rada malo dlje spala, a ne gre še zaenkrat-tudi če jo vzamem k sebi ne gre-pa bo kmalu bolje.

Ali je katera imela že prvo menstruacijo? Jaz sem bila na pregledu pri G in mi je rekla, da jo bom dobila in res sem jo, ampak traja že skoraj 14 dni (pa se ta user posted image  noče in noče poslovit od mene - vsaj za 1 mesec). 10 dni je bila normalna, sedaj je pa še samo krvav izcedek. Ali je normalno, da je prva mens. tako dolgauser posted image

Grem še kaj narest, dokler Neja spi kot user posted image .

Lepo se crkljajte

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.8.2007 12:59:13   
Drnula
A polna luna je bila danes? Jaz sem glih kolegici po tel. prejle pravila, da je naša danes spala neverjetno dolgo in pridno, od 20.30 do 10.30user posted image . Vmes sva se na hitro podojili 3x. Pa mene tudi ponavadi nosi in nič ne spim pa sem danes čist ok. Zdajle je pa tudi že mrknila tačas ko sem prebirala rr in imam zdaj obe roki frajuser posted image

Ja, do zdaj nisem imela pregleda. So kar odlašali zaradi dopustov in gužve. Vmes sem zato vseeno po tel. govorila z dohtarco ker sem se mal ustrašila bolečin ki so se mi kar pojavile kdaj in svežih krvavitev še po 2,5 meseca. Pa baje če nimam vročine je kar vse okuser posted image . No, na pregledu je res zgledalo vse OKuser posted image , maternica je čista in verjetno mi je ob kakem naprezanju (?)  ali user posted image zakrvavela rana na maternici in se je potem ta kri čistila. Zdaj sem en teden res ok. Malo je bila jezna na zdravnike kako so naredili rez. Da se vidi, da so moški delali user posted image . KT - ali imaš ti rez čisto naravnost? Meni so ga zavili, tako, da se trebuh smeji in tudi šive so zaključili nekam na tesno, da mi je na robu kožo kar nekam not potegnilo. Tako, da tudi če bi imela čist plosk trebuh bi bila tam na robu guba čez user posted image

Še to - svetovala je čim daljše dojenje, če se le da 6m v polno potem pa podaljševati kolikor se da, pa četudi samo par kaplijic na dan. Da so raziskave pokazale, da se z vsakim letom dojenja zmanjša možnost raka na dojkah za 7,2% kar je kar veliko.

O menstruaciji pri meni ni duha ne sluha, tudi po uz ni videti, da se kaj začenja.

Me je pa čist razočarala, ker mi je glede na izvide iz P (razlog za cr tudi ozka medenica) rekla, da je mini mini možnost, da bi naslednjič rodila naravno, brez cr. Ampak jaz še vedno dvomim, se mi zdi da je vseeno imelo vlogo tudi sprožanje poroda in bom naslednjič vsekakor poskusila sama rodit.

hranjenje- jaz sploh nimam dobrega občutka na koliko časa Neca je čez dan. Ji dam, ko pokaže lakoto in vmes včasih samo malo potegne, toliko da se odžeja. Bom bolj pozorna in danes malo gledala na uro. Sicer čez dan je zelo malo, zvečer in čez noč pa precej. Me ni skrbelo ker zelo dobro pridobiva na teži.

Po izkušnjah se čist strinjam, več ko spiš več je mleka in tudi po pivu se pozna user posted image . Pa tud koliko pijem čez noč. Imam navado da po podoju spijem kake 3dcl čaja (ca 2x na noč). Zadnjič eno noč nisem nič pila in sem imela zjutraj precej manj mleka. Zaenkrat ga imam dovolj, za obrok še vedno zadostuje podoj samo na eno stran. Zelo redko zvečer tudi malo na drugo  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
29.8.2007 17:00:26   
KT
Uf, Drnula mam pa res srečo - rez imam lepo naravnost in zanimivo mi je bilo tudi, da so mi za razliko od ostalih na oddelku naredili tiste "prave" šive s cvirnom user posted image  in ne klanfic user posted image . Nekateri prisegaja na staro šolo in moram rečt, da rana res lepo zgleda in jo je vsega skupaj za približnih 12 cm. Na pregledu pa mi je G rekla, da tudi od znotraj odločno zgleda user posted image . Izcedek (rjavkast, včasih celo nekaj malega sveže kravi - a samo ob velikih naporih, beri izlet v Tamar, na Pohorje...user posted image ) sem tudi jaz imela kar dolgo - zdaj pa že kake 3 tedne ni ne duha ne sluha o njem - no ja, nikol se ne ve kaj še bo, ker pri miru pa ne znam bit prav dolgo user posted image .

neja user posted image  - tvoja je pa prava zaspanka - naša spi od 22.00 do 6.00 pa jo včasih hočem jit že gledat, če še diha user posted image  - bi jo najraje kar zbudila pa me moj user posted image  nazaj bremza user posted image

Srečanje - Kati81 meni 20.9. čisto ustreza - kaj pravite ostale ???????

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.8.2007 20:06:16   
FLASK_A
Srečanje- jaz sem za! Grem, mam toliko dela da sploh nimam časa za sekretuser posted image  Berem vas sicer sproti, pisat pa žal nimam časa.
Menst. sem imela že 2x, po vstavitvi Mirene in mesec kasneje (močnejša krvavitev), zdaj nimam več izcedka. Je pa možno, da je 1.menstr. dolga.
Spanje- moj spi ponoči kakih 8ur, podnevi na 3 urce doji, vmes je večino buden.

Uf-evo, če sm ful spustila, mi ne zamerit! Se beremo!

papa! Jaka pošilja veliko poljubčkov vašim cukrčkom user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.8.2007 23:46:20   
Palčica*
Ojla,

Ma Vam rečem-včerej je bilo pri nas noro. Ampak res noro.Aljaž je bil res čist divji. Samo na roke in roke in še enkrat roke.Od 20.00 pa do 23.00 pa vrišč na kubik (skoz ga itak ne moreš nosit).
Tko da res ne moreš falit očeta in sina. Oba na ful potrka luna.

Drugač pa poleg strežbe njegovemu veličanstvu,se mi je okrog 23.00 ko je Aljaž že spal končno normaliziral pritisk. Tko že dolgo nisem bla izčrpana.
V ponedeljek ob 16.00 en izpit (blo nas je tko mal,da so bli rezultati takoj in sem naredila z 7),ko sem prišla domov je bila ura pol 8,da sem spedenala Aljaža pa 22.00.Pa nazaj za knjige za 2 uri še,kajti v torek ob 10.00 me je čakal drug izpit.
Rezultatov še ni in občutek je tko tko. Ali bom padla ali imela zagovor ali naredila. Vse tri varijante so možne,največ pa je vse skupaj odvisno od strogosti ocenjevanja.
Mah...Vam povem po pravici bi raje videla da ali padem ali naredim,le ta zagovor mi je muka-beri še najmanj teden dni učenja in predvsem nervoze.
Nogica pošiljam ti veliko moči in user posted image na tvojih izpitih.

Tko,da včerej ko je Aljaž končno padal dol,sem si odprla buteljko Refoška (malinov izbor) in na terasi spila kozarec. Mene se je tko prjel ta kozarec,da Vam ne morem povedat (pa kozarec je bil za 1 dcl !).

ZRAK mi je tip zdej poslal zemljevid,da bom lažje našla.Ulica je Bazoviška,se pa ti apartmaji nahajajo v bližini hotela Palma.Na zemljevidu zgleda tko nad marino nekako. V glavnem na tistem koncu je. Upam,da ni ful za hodit do centra.Pa dobr sej Portorož res ni tko velik.

Drugač punce pa ja tud mene zanima kdaj boste dvignile naklon v vozičku.

Menstruacija-ja,je že prišla.

Spanje-hja moj Aljaž spi ponoči minimalno 7 ur in maksimalno 10 ur. Ampak preden zaspi včasih je pa pravi mali user posted image .

Srečanje-20.9. to je pa mogoče celo varianta na katero bi lahko tud jaz pršla. Na morje gremo tko v soboto 22.5.
A boste prišle z malčki?

Toliko od mene.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 445
30.8.2007 9:47:02   
Anonimen
Samo na hitro. Se učim user posted image .
Tara je tako nemirna že od nedelje. Včeraj pa je tako kot pri tebi palčica vreščala do pol enih ponoči. In kaj vidim danes. Zgornja čeljust je čisto bela, prav beli zobki se vidijo, tako da najbrž bodo res kakšni zobki. Sicer je hitro, ampak kaj vem kaj bi blo druzga, ko je tako nemirna. Tudi jaz jo mam skoz po rokah palčica, pa učit se moram, tako da je prav grozno (ti že veš palčica)

Palčica VELIKO SREČE, DA BI IZPIT USPEŠNO OPRAVILA BREZ ZAGOVORA, saj vem kako je to grozno. Tudi jaz sem včasih raje videla da sem padla kot da sem imela  zagovor. Saj so bli redki, le pri jezikih me je ponavadi matralo. Pa čestitke za opravljen izpit.user posted image user posted image user posted image

Srečanje ja bi šlo 20., samo če lahko dopoldne. 22. gremo na poroko, pa moram še piškote pečt, ampak si bom vzela čas, ker bi vas res rada spoznala. Seveda bom prišla s Taro, saj sva priklenjene druga na drugo user posted image

Menstre še ni. Hvala bogu user posted image

Spanje ja Tara je do zdaj pridno spala od devetih zvečer do sedmih ali osmih zjutraj. Zdaj pa že dva dni ob petih ali šestih zjutraj hoče jest. Saj potem takoj zaspi nazaj, ampak res mi je čudno user posted image

Naklon v vozičku - tudi mene zanima kdaj se lahko dvigne. jaz sem v košari dvignila za eno stopnjo, tako da ima glavico malo višje, pa ne vem če je to ok. Bo pa Tara jutri stara 3 mesece. Že user posted image . No po eni strani je fajn, ker so trije meseci naokoli, po drugi strani pa gre vse tako hitro...

Zdaj se grem hitro še malo učit, dokler je še tišina user posted image

Čao

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
30.8.2007 12:24:13   
neja24062007
Dober dan punce!

Malo na hitro, ker imam še toliko za likat, pa naša user posted image  glih sladko pančka.

Palčica in nogica obema veliko user posted image  in user posted image za srečo na izpitih. Da jih bosta opravili z levo roko.

Danes je bila pa ena luštna noč. Spali smo dobro in tudi zjutraj je potegnila tja do 09.20 user posted image user posted image user posted image , je bila mami predvsem zelo srečna, ker se je malo naspala. Ponoči se je zbudila samo 1x in upam, da bo tudi ta 1x na noč kmalu minil...user posted image

Tudi mene zanima tale naklon v vozičku, saj naša user posted image  že pri dobrih 9 tednih hoče opazovati vse naokoli iz vozička. Je tako firbčna kot mami, ni kaj user posted image . Ali je OK da ji malo dvigneš naklon in ona samo gledauser posted image  Jaz ji ga sicer dvignem, je pa ne vozim z dvignjenim naklonom-zaradi hrbtenice. Pa tudi dvignjen naklon ni dolgo, kakih 20 minut na dan. Ali je to OKuser posted image

Sedaj se pa že prebuja... ne bo nič z likanjem, JUPI!!! user posted image

PA PA

Lepo se crkljajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
30.8.2007 13:21:49   
zrak
puce pozdravljene..

Menstra.. ni ne duha ne sluha..Sem pa slišala, da menstruacija spremeni okus mlekauser posted image user posted image .. tako da nekateri user posted image  nočejo več prsa, ko mamica dobi menstro... a je to res??

Pri iztiskanju mleka koliko uspete stisnit..??

Pa me zanima kaj laske umivate s trdim milom?

To noč smo bili tudi mi pridni.. pa ne vem kako nam je ratalo.. Zaspal je ob 21 uri, prvo bujenje ob 4, naslednje pa ob 7.. pol pa je zaspal nazaj ob 10 in do 13.... A se pripravljajo na jesensko spanje?

Včeraj zvečer je našuser posted image  spil celih 200 ml... 110 mojega,ki sem ga iztisnila in še 90 dodatka.. Koliko spijejo vaši?

Se pa zelo veliko smeji in govori.. upam, da bo ostal tak dobrovoljček..

zdaj pa gremo malce klepetat... ciaoo

Neposredna povezava do sporočila: 448
30.8.2007 19:09:51   
Anonimen
Evo tle smo. ma smo slabe čveke, nas skoz na drugo stran meče.user posted image

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
30.8.2007 21:41:22   
*ANA*
Ja nismo lih največje čveke- smo bile prej boljše, a ne?user posted image user posted image user posted image
Zgleda da nam mali pikeci poberejo veliko časa, ampak prav je tako, saj naši user posted image bodo tako prehitro zrasli, mi pa bomo šli prehitro delat user posted image user posted image user posted image .

Vrnili smo se z dopusta, bilo je lepo, le naša Pia ne bi bila Pia, če se ne bi kaj potolkla- udarila se je v tobogan in poten skozi ranico dobila infekcijo v očke, tako da smo morali domovuser posted image . ampak samo da je z očkom vse OK.

Veste kaj je pogruntal naš Svit? Da je zelo dober njegov palecuser posted image , in ga kar vztrajno "molze". A se še kateri to dogaja???
Lep večer in noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?