ronja
|
Kati, oprosti, če sem grdo napisala! Hotela sem samo rečt, da ne komplicirava za ljudi (tudi male ), če so sorodniki, ki se bojo itak videvali, tudi ven jo vozim/va vsak dan, že od prvega dne, ko sva prišli iz porodnišnice dalje... Samo za dobesedno v trgovine nisem vedela kako in kaj... Babicam in dedkom &co. jo dam seveda kadar čejo v naročje, ne vem pa, koliko se te klice prenašajo, ko recimo stojiš v vrsti za blagajno... Pa ker je bila na začetku na intenzivni sem malo bolj previdna, res si ne želim, da zboli, pa mi jo spet vzamejo (v lj. na pediatrični nimajo prostora, da bi bile lahko mamice zraven, zato jo lahko prideš pogledat samo med obiski ) moja mala je dobila par mozoljčkov po obrazku, no, bolje rečeno 3, samo en je že skoraj zginil od zjutraj. Ne zgleda kot alergija, tako da ne zganjam panike (pa včeraj res nisem nič takega jedla, bi bilo čudno). špela, hvala za opozorilo glede previjalnic, na srečo je zdaj tako toplo, da jo komot previjem v kakem parku... Hvalabogu smo poletne No, moje male tuci še niso tikali, mam srečo, da ni noben tak mimo prišel - samo gledajo jo in občudujejo Midva nisva verna, tako da je ne bova krstila. Če se bo želela, se bo krstila, ko se bo sama odločila, torej kasneje... Na morje greva midva po mojem pregledu pri g. torej čez 3 tedne, enkrat po 20.8., odvisno od ladij, kdaj vozijo. Jo samo dojim, nič dodatkov, saj mam mleka več kot dovolj. durosh, smo kar na istem glede spanja ponoči, hehe, tudi za cartanje neja, moja je tudi taka, da je preveč crknjena, da bi zaspala in joka, če je nimaš na rokah... Dopoldne spoh ne spi, nekje do 15h... nogica, držim pesti, da ni nič hudegain da bo v par dneh mimo! Midve greva v pet. na tehtanje, upam, da bo dovolj...
|