|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
19.12.2007 21:11:56   
kai1
Hojla!

No mi smo pristali na antibiotiku, sirup in kapljice za oči,user posted image user posted image user posted image in upam, da bo čim prej prjel.

Kar se tiče tv, bi pa še dodala, da naš mali obožuje daljince in so že vsi čist oslinjeni. Ravno tako so mu ljubi mobiteli. Dobr, da še kej dela.

lp

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
19.12.2007 21:15:57   
kai1
Jaz mam to posteljico, ker sem jo imela za na morje. Čez tist platen semi zdi, da sem takrat dala prešito odejo in rjuho. Mislim, pa da se lahko ala jogi za to posteljico dokupi. Se mi zdi, da ga imajo v baby centru ( preveri).
To posteljico bom imela sedaj za stajico, če bo potrebno.

lp

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
19.12.2007 21:31:07   
kaya2007
majchi, mi smo dobili zraven (no, smo nekaj doplačali) modroc, posteljo smo kupili v prenatalu v italiji...ne vem pa kako se obnese, ker je še nismo uporabili...in imam občutek, da je sploh ne bomo user posted image  bi se lahko že naučila, da ne smem kupovati vnaprej user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
19.12.2007 21:31:57   
felicia
jaz sem neki tako nervozna za **** nimam pojma kaj mi je vsi mi grejo neki na živce! Pa se kar tle mal skašljujem. Se mi zdi da se mi to full dogaja zadnje čase verjetno zato ker sem tolk doma pa non stop s tamalim al kaj? Pol pa še vidim danes eno ki ima trojčke, sicer že prvošolčke in je pri mojih non stop mela še kakšnega otroka v naročju, mislm prav rada ima otroke in jih non stop nosi in crklja včasih tudi dva naenkrat nos (pa to ne mislim svoje ampak  moje nečake in druge). Pa sem mojmu rekla da je ful za to da ma ful rada otroke in mi on pribije ja sej ona je pač taka da je non stop z otroci, ti si pa bolj tko mal jih počohaš pa maš dovolj.user posted image  Sej ne rečem, da sem kt ona res pač mam rada tudi čas zase še posebaj zdej mpak sem bila kar malo užaljenja no!

No zdej se pa bolš počutim.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
19.12.2007 21:33:15   
BAMBINA_
TV no seveda včasih dobim Grišo, ko jo kot uročen gleda. Ampak saj je ne gleda tri ure skupaj, zato jaz v takem primeru ne peljem kakšne hude panike.
Z mobitelom se mu pa niti slučajno ne dovolim špilati! S temi sevanji nočem tvegati.
Sol; je še ne uporabljam. Ker ne pozna začinjene hrane, mu prav nič ni "čudnega" okusa, vse z veseljem popapca.
Tejč pa jasno, da sta tvoji pupi itaq ful cartkani user posted image user posted image Pa enga cmoka user posted image za Maško od Griše za sedmo obmesečnico.
kai stiskam pesti, da se čimprej pocajtate user posted image
Majchi a Lana je sama pogruntala tole foro s ploskanjem ali ste vi prej ploskali z njenimi ročicami. user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
19.12.2007 21:34:47   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

majchi, mi smo dobili zraven (no, smo nekaj doplačali) modroc, posteljo smo kupili v prenatalu v italiji...ne vem pa kako se obnese, ker je še nismo uporabili...in imam občutek, da je sploh ne bomo user posted image  bi se lahko že naučila, da ne smem kupovati vnaprej user posted image

O ja, mi pa uporabljamo prenosno posteljico. V njej hranimo igrače, pa ležalnik, pa dekce... user posted image user posted image user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
19.12.2007 21:37:53   
kaya2007
jaz sem neki tako nervozna za **** nimam pojma kaj mi je vsi mi grejo neki na živce!

no to se pa tut men pogosto dogaja...pa se mi je preden sem imela kajo ravno tako user posted image  je pa res, da zdaj bolj pogosto...in še bolj sem nepotrpežljiva kot prej, bi včasih koga kar udarla, ko česa takoj ne dojame ali ne odreagira user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
19.12.2007 21:42:05   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Majchi a Lana je sama pogruntala tole foro s ploskanjem ali ste vi prej ploskali

Ne Bambina, nisva je učila. Matevž ji je včeraj baje zaploskal in je rekel, da ga je ful gledala. To je bilo vse.

Kaj, a pol je ta prenosna posteljca brezvezna za kupit? V čem pa spijo otroci npr. na morju?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
19.12.2007 21:46:03   
Majchi
Feliška dragauser posted image , saj bo že jutri boljše. Super mamica si! Tvoj je pa tut en smotko, no. Saj po mojem sploh ni tko mislil kot se je slišalo, sam saj veš, moški so včasih tok štorasti. Na gobec ga dajuser posted image user posted image ! No, saj veš, da je tale zadnji stavek hec, a ne?
Bomo jutri enga spile, pa se mal po žensko pogovorileuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
19.12.2007 21:51:02   
kaya2007
Kaj, a pol je ta prenosna posteljca brezvezna za kupit? V čem pa spijo otroci npr. na morju?

letos je spala v košari od vozička, zdaj imamo nov čoln in bo verjetno spala kar na postelji, sej pri enem letu je pomoje dost, če eno ograjco naštimam...drugače bi pa verjetno prenosno posteljico uporabila, kaj pa vem. imajo pa ponavadi po hotelih itak otroške posteljice...tko da odvisno kako preživljate dopuste.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
19.12.2007 22:13:24   
lex
Midva imava to posteljico ene imajo tako peno še zraven ampak tanko. Midva sva mu kar leželko za plažo zravn kupla in je bilo to to. prvo leto ko smo bili še sami na morju je spal skoz not in se je zelo dobro obnesla. letos sva jo imela pa za popoldanski počitek zraven, ker je v prikolici tako ozko, da ponoči ne bi mogli hodit sem in tja. Pa pri babici jo imata če kateri pri njej spi. jaz nisem tega jogija zraven kupovala, ker resnično ne vem kam bi še to navlako dala ko gremo na morje. je bila kemp priolica in avto do konca in čez nafila. še sreča da drugo leto ne gremouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

naša Alina tud ploskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je včeraj pri babi pogruntalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo mislim, da ta mesec še nisva z Alino nič čestitaliuser posted image

vsem 7 mesečkom vse najboljše in vsakemu posebejuser posted image enega troleka.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
19.12.2007 22:31:32   
Majchi
A že vse spančkate? No, saj jaz grem tud počas.

Aja Putka! Jaz imam namen it jutri v BTC mal v šoping za darili. Pa se magar res slišva za kakšno kavo. Pojma nimam, kdaj grem, v katere trgovine grem in kaj naj kupimuser posted image . Se slišva.

Lahko nočuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
19.12.2007 22:55:29   
petra a
ajde,babe...nič se niste pohvalile kako je blo (upam da nisem spregledala,ker sem samo na hitro preletela čez)...sem bila kako uro in pol pred vami na štantih,pa moram rečt,da jih je bilo kar nekaj že precej dobre volje

majchi-ti pa si dobila elan...a to zarad zvečeruser posted image

tejč-pravi princeski sta,res...pa ta velka je očiju podobna,ta mala pa teb user posted image

nč,jaz grem mojmu pomagat omare montirat

čao

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
19.12.2007 22:59:28   
petra a
aja,majchi-jaz jo na morju mam kar na ta velki pojstli,res pa je,da imava posteljo k steni prislonjeno in ne more dol past...pa bala sem se na začetku da bi jo pomendrala (kot tista pijanka ta teden,ste videle na TV-groza), pa moram rečt,da full spim pri miru in sem vedno ene pol metra stran od nje, tako da ni panike, pa še takoj jo slišim,če se kaj premakne...jaz bi na tvojem mestu dala čez vsaj peno

noč

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
20.12.2007 0:05:29   
tejč
Hello. ravno od frizerke in zvedla, da je Maša padla iz tavelke postle na tla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cepec, fotr!
Zdej ima pa buškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . (MAša namreč, fotr jo bo pa zdej zdej dobuuser posted image user posted image )

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
20.12.2007 7:31:59   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ajde,babe...nič se niste pohvalile kako je blo

na štante gremo danes zvečer

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
20.12.2007 7:44:06   
tejč
O, Putka, gud mornin, koončno enauser posted image

Majchi, glede posteljice-moje izkušnje-mi smo si jo sposodili za na morje in ugotovili sledeče:
-zasede ful prostora
-je zelo težka
-za na dno rabiš še kaj mehkega
-zelo težko je ves munjen ponoč jo ven vlačit, ker se skor na glavo postaviš
-Ajša not ni hotla spat
-ves prah in pršice iz tal vdihava

To so samo moje izkušnje, saj vidiš, nekaterim je pa kul. Ajša je vedno spala (no, nihče pol niuser posted image ) kar med nama, kot novorojenček pa v vozičku.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
20.12.2007 7:51:57   
Putka
Dobro jutro!
user posted image Na sestrično - je še vedno je pri nas - ker ni mogla 10 minut kasneje v službo, da bi še vesno v vrtec peljala. Tako moram pa jaz zdaj ven v tem mrazu. Katja še spi, jo bom kar doma pustila. Sem se odločila, da njaprej taščo prosim za posredovanje, po novem letu jo pa ven vržen (no, ji dam en rok).

Majchi, prijateljca ima prikolico in imajo prenosno posteljo v baldehinu naštimano. Notri spi njen tamal, pa še nečakinja kdaj, pa čez dan so not počivali. Torej jo dosti uporabljajo. In res imajo ene že jogi (tak preklopni) zraven, drugače se dokupi. So imeli vedno v Leclercu kar ugodno.

Ti kar pokliči, bom verjetno v Cityju in Merkurju.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
20.12.2007 7:53:20   
Putka
Dobro jutro tejč! Evo, Katja že nekaj kiha, pomoje je že pokoncuser posted image . Se mi zdi ledeno zunja, pa mi je hudo jo ven vlačit.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
20.12.2007 7:57:55   
tejč
Men se tud zdi grozno mrzlo.user posted image  Ob 9 sem pa že na kafet zmenjena v MC Kamnik, tako da bo treba ven.user posted image  Fajn zapravi dans v sitiju, pa ti, MAjchi tud.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
20.12.2007 9:03:44   
Putka
Kai, pozdravite se čimprej, bolezen čez praznikeuser posted image

Sem že nazaj, ta drugičuser posted image . Sem pozabila pižamo, ker ima Vesna nastop v vrtcu. Še dobro da smo blizu. Pa seveda se je Katja zbudila in smo šle vse tri ven. Pa ni tako zelo mrzlo kot zgleda.. Meni je bilo še fajn vroče, ker sem imela Katico v slingu in je že precej težkauser posted image .

Rogljiček, danes je bila pa pri nas zgleda luna. Se mi zdi. da se je na pol ure zbujala, pa premetavala, sploh ni mogla zaspat, revčka. Jaz pa tudi..

Grem, pride soseda na kavo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
20.12.2007 9:35:04   
dodi
Živjo!

Končno se vam spet javljam,sem bila brez interneta,sedaj pa sem končno spet priklopljenauser posted image user posted image user posted image

Mali dve pridno rasteta in lahko si nas ogledate na
http://gartnercki.moj-album.com

se še oglasim,me že rabijo,user posted image user posted image dodi

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
20.12.2007 9:40:24   
rogljicek
Luna, pri nas spet. Ma, če nisem vstala 5x nisem nikoli. Pa kdaj bo tega konec?!?!? Majci in vse ostale, ki spite celo noč- zavidam vam. Pa dalj časa boste mlade user posted image

Danes pa pride moja brat z družinico na počitnice za 3 dni. Jeee, spet bom lahko v slovenščini klepetalauser posted image  Pa na enga kuhanega bomo šli. Pa predbožično večerjo bomo meli. Ja, prav fajn bo.

Vi pa tudi uživajte danes, pa še zame enga spijte.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
20.12.2007 9:42:26   
rogljicek
Jao Dodi, končno nazaj user posted image  Seveda iskrene čestitke. Pri nas si postala prav slavna, smo te opravljale (le dobro) kar nekajkrat.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
20.12.2007 9:45:35   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ajde,babe...nič se niste pohvalile kako je blo

na štante gremo danes zvečer

o jebentiš...a dons je četrtek?!...pa jst sem čist zgubljena s temi dnevi,pa datumi odkar sem doma

tejč-a si bla ti včeri v Lj.?...sem vidla eno punco, ki ti je bila full podobna,sam frizuro je imela drugačno (pa berem zdaj da si bla pri frizerju),pa isti pižojček je bil (enak karavanček in tudi barva),pa eno punčko je mela na zicku...???

dodi-ful sta luštkaneuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?