|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
19.12.2007 12:41:47   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
tejč-naj mi gospa ne zamerijo,ker sem pisala od olja do soli,pa vsak korak posebejuser posted image

Tale "gospa" nič ne zamerijo, bi pa rada tale "gospa" povedala, da nisem nikoli bila proti temu, da se pove vse po korakih, na dolgo in široko. To si najbrž narobe razumela, prav rada berem, če kdo nakladauser posted image , res. TAkrat sem samo povedala mnenje, o vsebini, nič pa nimam proti, če razložiš na dolgo in široko.

Drugače pa, punce moje zlate, ne se kregat in ne zamer delat. Forum je zato, da se pogovarjamo. Normalno, da ima vsaka svoje mnenje, saj lahko iz njih marsikaj potegnemo, se naučimo. Meni je fajn, kaj bi pa blo, da bi vse enako mislile in delale-dolgčas! Vsaka se trudi in dela tako, kot misli, da je najbolj prav. user posted image  SAmo, za božjo voljo, ne bit tako zamerljive, vzemite vse bolj za hec, no. Prav pa je, da poveste, kar mislite, jasno.

Petra a, saj meni je tale "gospa" prav sedel, malokrat slišim, hehehheeuser posted image , me imajo vsi za eno smrkljo, tako da; res hvalauser posted image .

No, danes imam Ajšo tud doma-ker je imela zobarja. Jo je zobarca took pohvalila. MAše pa noče vzet, ker zdej spadamo pod Kamnik in ne pod Domžale-škoda, ker je tok fajn.user posted image
Pol sva šli (joj, tri smo!user posted image ) še v Merkator-MAjchi, sem se prepozno spomnila, da bi te lahko poklicalauser posted image . Ajša je bla pridna, sam smo mogle nujno v Mc po salamo, sir, žemljo, sadno kašo, sok-vse je v kafiču zmazala, pa še kakav čez.user posted image  Maša je tdu šla po njenih stopinjah-cel Hipp in še pol banane.user posted image user posted image
Je pa zame bil cel napor-obe hranit, Maša tulila "bolj hitro nosi v usta"user posted image , Ajšo kakat-hitrvsespakiratpavskretzvsemuser posted image , pa v avto, eno pripet, drugo pripet, voziček pospravt, ena bi sok pila, druga bi dudouser posted image user posted image , tankat....In zdej smo doma-grem likat, ker sta obe šli spat, pa kosilo skuhat, pa medenjake-testo pripravit, da bo popoldne veselo. In še v Mengeš avto prat in na sprehod.user posted image Zvečer pa imam frizerjauser posted image , mam že tok narastka, da se ven ne vidim.user posted image

ajde...
še eno slikco, da boste še moji dve pohvalili...user posted image
user posted image

No, tle nakladam, taglavno sem pa pozabla: indy, jaz sem ZA! Bom pa jaz drugič peljala...Kje si pa doma? DAj mi na ZS napiši, kje se dobimo. Al pa če češ, loh parkiram kar pri Šparu, a, saj ne kradejo takih lepih Pežojčkov tam zvečer, a?user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 19.12.2007 12:54:33 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
19.12.2007 13:12:03   
tejč
Majchi, včeraj je naša cela familija gledala vaš album, je moj reku, kok je lušna Lana-najbrž bi reku tud za mamico, sam si ni upaluser posted image . PA tole sem hotla rečt: kok mate lep stolček PP za Lano!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
19.12.2007 13:17:11   
Majchi
Joj Tejč, kok si ti pridna, kaj vse si že naredila donsuser posted image . Če ti iskreno povem, pa zase glih kar razmišljam, kakšen skr** sem. Ej, nič od meneuser posted image . Cel dan se vlačim iz sedežne na stol, pa po rr bluzim, pa po telefonu kokodakam. Tud skuhat pa posesat se mi ne lub. Vmes samo Lano hranim in previjam in jo v naročju zabavam (mal se stiskava). Če pomislim na to, da bi blo fajn otroka mal ven pelat, mi dons kar slabo rata, ful se mi ne da. Ne vem no, a je dons tak dan. Kle sedim ko ena depresivka z mastno čupo, ker se mi tud glave ne da zrihtatuser posted image .

No, ena dobra stvar. Lana je včeraj začela ploskat, dons je pa že ponovila zadevo, tko da se je zgleda res naučila. Je tok smešna, ker pojma nima, kaj dela. Sedi med igračkami in kar nekaj ploskauser posted image .
Pa tud na kolenčka se že res lepo postavlja. Do zdej je blo kr neki (bolj "sexanje"), zdej jih pa že res lepo pod trebuščka vleče.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
19.12.2007 13:26:01   
Majchi
Uuu, sem zdele vidla pohvalo. Ja hvala nouser posted image .
Ja, PP je pa tud men lepe barve. Nisva hotla roza kupit, če bomo slučajno še kakšnega fantka imeluser posted image . Pa voziček in posteljco+posteljnino imamo tud vse nevtralne barve.

Drugač pa tud jaz večkrat poškilim v albume drugih (tud v vašega) in mal počekiram, kakšni so kaj ljudje za temi nicki. Škoda res za danes, ker bi prov z veseljem Ajšo tud v živo vidla. Vesno od Putke sem že. Na slikicah sta pa itak princeskeuser posted image . Kot sem že zadnjič rekla, mi taka fotka spomine na moje otroštvo obudi.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
19.12.2007 13:33:54   
lex
Majchi hvala za tolažbo. A vseeno ko gledam iz Vuzenice gor proti Kopam bi se kr zjokala, pa še brat gor dela, tak da mamo ja čist firšne novičke in ker je po dolgem času spet snežena zima, pa ker................ bom že, če ne se bom pa en dan šla dopoldan sama vozit (po praznikih) ko je bolj prazno, da me ne bo kdo dol povoziluser posted image .

Eca jaz sem čevlje za naju z atijem iskala, Aleks je dobil škornje tu pri nas imajo pa v kulandiji iste v trgovini Pami (ali nekaj takega) in so resnično nepremočljivi, ker je bil zadnjič 2 uri v globokem snegu pa je bil čisto suhuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
19.12.2007 14:07:14   
kai1
Hojla!

Griša in Maša vse naj za 7 mesecev!

T
ejč fuuuuull si pridna. Men je Anže skor celo noč prejokal, ker ima non stop povn  nos , kašla in ful kašla. Popoldne smo naročeni pri P.

Putka hvala, da si me usmerla, saj če bi sama mal bolj pogleda bi sigurn vidla. Hvala

Mam pa eno vprašanje. Kolk  vaši sončki kaj pogledujejo proti TV? Moj mali takoj najde tv kukr se ga prižge. Jaz mu ne dovolim, da gleda tv, ampak sem zanč prišla domov, pa sem dobila očija in Anžeta kako gledata hokej.

lp, kristi oz. po noven kai1

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
19.12.2007 14:14:29   
kai1
Aja, še nekaj sem hotla vprašat.
Ali ima katera izkušnje z nosnim aspiratorjem na baterije ali pa tistim, ki je na sesalc ali pa sesate z usti ( baje, da ga imajo baby centru)?

lp

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
19.12.2007 14:52:41   
Putka
Ja, Tv kar hitro pogleda, pri nas je pač kar dosti prižgan. Če ne si vesna kar sama ustrežeuser posted image .

Katja je pojedla nekje pol posodice zelenjavne juhe, kar je največ cel teden. Tist "ratatul" po Petrinjinem receptu pa čaka na večerjo. Zdaj se pa pecivo peče (imam od prijateljice fantka v varstvu, pa še vesna je prej iz vrtca), je kar pestro. Ampak tako pridna kot Tejč pa nisem, mi rok zmanjka. Že runso perila obesit in pospravit mi utegne, ko Katja spi. No, v štacuni sva bile pa že dopoldne.

Ste vse pisale, kolk je mraz, midve sva bile pa že ob 10h zunaj in je bilo na sončku prav prijetno.

Katja joka, jo je Vesna čuvala. Grem pogledat.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
19.12.2007 14:56:18   
Putka
Vse ok, ni hotla bit na tleh.

Tejč, jaz sem si to in še ostale slikce v albumu pogledala, tvoji lepotički pa pozabila pohvalit. Sploh Ajša je prava gospodična, pa pridna tudi - kaj vse počnete skupaj. Pridna mami in punci!

Petrazg ima kabel v steni pretrgan, morajo razbijat in na novo kabel potegnit. Sicer se prek mobija lahko na net poveže, ampak zgleda bolj redko. Se bova pa jutri najbrž skupaj pripeljali. Ampak jaz ravno ne računam biti dolgo zunaj, Majchi - do zjutrajuser posted image Zaenkrat je ponoči še jošk, zbudi se ene 2x do polnoči, čaj pomaga za pol ure.

< Sporočilo je popravil Putka -- 19.12.2007 14:57:08 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
19.12.2007 14:58:01   
Majchi
Kai, mi imamo tisto pumpico, ki jo na sesalec priklopiš. Ful dobr ven spumpa, sam je treba prej s fiziološko nos našopat, ker drugače kao ni dobro za sluznico, če se na suho tisti smrkelj ven vleče.

Kar se pa TV tiče je pa pri nas isto. Skoz bi jo gledala, če je le prižgana. Itak, da ji ne dovolim, jo tko obrnem, da ne vidi, sam kaj, ko se ta hudič mali že po svoje obrača in vrti k vrtavkauser posted image . Tko da jo mal tud gleda. K sreči imamo te težave samo zvečer, ker čez dan nikoli ni prižgana.
Aja, pa ful rada se z daljincem igra, v tem primeru si jo sama prižge, pa teletext štima,...user posted image . Ampak v tem primeru je itak na daljinca (igračo) fokusirana. Kai, mislim, da je televizija na splošno vsem malčkom privlačna.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
19.12.2007 15:01:18   
Majchi
No, da se mal pohvalim. Sem se v rit sunla, si umila lase, uredila frizuro, pobrisala prah, obesila cunje, pobrala cunje. Ko se Lana zbudi, nameravam še posesat, potem greva na sprehod, potem pa še kopalnica čaka. Tako!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
19.12.2007 15:04:33   
kjava
Oh, majči, a tok si bla zdej pridna. Jest sem se pa že tolažila, da je vsaj še ena taka dons kot jaz user posted image

Kai, upam da z Anžetom ne bo hujšega user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
19.12.2007 16:21:16   
indy
Oj.

Ja tut jaz dons nisem bila za nikamor. Ampak potem sem pa morala jit na svež zrakec, ker drugač bi Mark živčnega dobil.
Sva šla, do kolegice, ki pričakuje za silvestrovo dvojčici.user posted image user posted image  Sam je tako boga.Ima grozno zatečene noge, pravi da jo vse boli.user posted image

Tut pri nas je daljinec ful dober.Sam ne vem koliko časa bo še delal, ker je že čist poslinjen.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
19.12.2007 17:09:01   
tejč
hvala,indy, za ZS.
ej, kolk nas bo na kuhanemu vinu jutri?

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
19.12.2007 17:33:30   
Putka

user posted image
ČETRTEK, 20.12.2007 OB 19.00 V LJUBLJANI KUHANO VINO VSE VABLJENE. DOBIMO SE NA PREŠERCU!

Felicia
       Majchi
       Indy
       tejč
       Putka
       petrazg

user posted image

Sorite, ampak tile jelenčki so mi tolk simpatični. Sem kar nekaj časa primerno slikco iskala.

Bejb in baby spita, potem se gremo pa malo z novim sedežom vozituser posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 19.12.2007 17:34:16 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
19.12.2007 17:45:16   
kaya2007
a to pridete same na kuhano vino al z user posted image  ??

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
19.12.2007 17:58:20   
Putka
Same, same. Nič ne slediš? Se že par dni menimo, kako se bodo moški sami z otroci znašliuser posted image . Prideš?

Jutri dopoldne gremo po BTC šopingirat, še nimam daril razen za Katjo. Bo katera tam, se dobimo na kavi ali kosilu?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
19.12.2007 18:15:00   
kaya2007
do kdaj pa boste? midva gruntava, da bi jutri kajo mal varuški dala...pa bi mogoče res prišla na enega user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
19.12.2007 18:16:11   
kaya2007
sledim pa res bolj slabo, čist preveč stvari se mi je nabralo, sploh ne sfolgam več user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
19.12.2007 18:19:59   
iwa
Tud Ema sam če je prilka se že vrti in pogleduje na Tv, občasno ji mal pustim, pa pred sedmo risanko gleda, drugače pa pazim da ni preveč.
Kar se tiče soli, k si Putka vprašala živilko, mi za male nismo nič posebej obravnavali, so pa drugače poudarjali da se ne sme pretiravat, malo pa lahko že zaradi joda in pač kot ojačevalec okusauser posted image jaz pravim vsak po svojem filingu, Ema tud včasih kaj malo slano dobi, na olju pa še ne delam, itak je zelenjava njej trenutno user posted image jutr jo bom probala na foro s polento + zelenjavo če bo kej bolš....drugače rata sam par žličk, sadje pa v litrihuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
19.12.2007 18:25:46   
Putka
Kaya, za druge ne vem, jaz bom do nekje 9h, ker mora dojilja potem domovuser posted image . Če se nam boš pridružila javi, da ti mobitel na zs pošljem. Da nas boš našla.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
19.12.2007 19:44:57   
kjava
Pa petrinja tud pride na kuhanga no !!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
19.12.2007 19:49:44   
Eca
Meni pa je patronažna rekla, da raje ne solim hrane zato, ker s tem obremenim ledviceuser posted image Pri Marku res dolgo nismo ničesar solili. Po navadi pa uporabljam zeliščno sol. Verjetno z njo ne obremenim ledvicuser posted image

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
19.12.2007 20:21:47   
kaya2007
sem zadnjič na MONu prebrala (pediatrinja je napisala), da če solimo zelo malo in če otrok popije dovolj tekočine, potem ne more biti nič z ledvicami...pa naš pediater (ki okrog hrane res maksimalno komplicira), tudi pravi, naj se malo soli. tako, da je tebi še vedno premalo slano. ma ne vem, najbolje je delat po lastnem občutku.

putka, sem ti ZS poslala, mislim da se jutri vidimo!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
19.12.2007 21:10:48   
Majchi
Ej punce, a ima katera prenosno posteljico? Midva jo ravno kupujeva, pa so vse brez kakšne pene al pa jogija. Imajo samo tisto platneno dno, na kakršno ne moreš dat otroka spat. A se to kaj dokupi? Kaj imate ve? Prosim svetujte.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?