Majchi
|
Vav Dodi ! Iskrene čestitke 10x! Le kako ti vse to znese? Res ste lušni! Javi se še kaj. Petra a, ja dons je četrtek in dons gremo mal ven. Pa dej prid, no . Glede včerajšnjega elana je blo pa tkole: nič nisem več naredila . Sta moja starša prišla, potem smo šli pa k teti na obisk, ker je imela 50 let, vmes sem še psa ven peljala, dojila in previla Lano, pa je dan minil. Sesala sem ravnokar, kopalnico bom kasneje, cunje pa menda zvečer. Rogljiček, Lana se je dons in včeraj zbudila. No, to je še vseen luksuz v primerjavi s tem, kako ga tebi Reya serje. Nič, upam, da se začnejo lepše noči tudi zate in za vse ostale neprespanke. Verjamem, da se brata ful veseliš. Če si nekaj časa v tujini, na domače začneš čisto drugače gledat. Pri 20ih sem bila nekaj časa v Londonu kot au pair. Ma sploh ne morem povedat, kako zelo sem pogrešala sestro, Matevža (takrat je bil samo prijatelj) in pa starše. Men se je rolalo brez njih, domotožje pa tok hudo, da se mi je proti koncu že srce trgalo. Sem mislila ostat do poletja, sem pa za Božič že domov pridrajsala. Tok o tem, kako gre Majchi v tujino . Kai, pozdravite se! Eca, kaj pa je pri vas rekla P? Putka, jaz štartam zdele, ko se Lana zbudi. Po mojem čez ene pol ure. Tejč, boga Maša! A veš, tkole ko govorite o teh malih nezgodah, me vedno stisne in samo čakam, kdaj in kaj se bo še pri nas zgodilo . Ker vem, da se bo. Sploh zdaj, ko nič več niso pri miru. Hvala za nasvete glede posteljce. Bom verjetno še mal počakala z nakupom, pa bom potem vidla, kam in kako bomo šli na morje. Čeprov bi jo rabila že za novo leto, ker bomo silvestrovali pri kolegih doma in bo Lana tam zaspala. Pa lahko bi jo kot stajco potem uporabla. Pa zdele je v akciji za 27 eur, kar se mi ful ne zdi drago. Dilema, dilema,...
|