tejč
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a tejč-naj mi gospa ne zamerijo,ker sem pisala od olja do soli,pa vsak korak posebej Tale "gospa" nič ne zamerijo, bi pa rada tale "gospa" povedala, da nisem nikoli bila proti temu, da se pove vse po korakih, na dolgo in široko. To si najbrž narobe razumela, prav rada berem, če kdo naklada , res. TAkrat sem samo povedala mnenje, o vsebini, nič pa nimam proti, če razložiš na dolgo in široko. Drugače pa, punce moje zlate, ne se kregat in ne zamer delat. Forum je zato, da se pogovarjamo. Normalno, da ima vsaka svoje mnenje, saj lahko iz njih marsikaj potegnemo, se naučimo. Meni je fajn, kaj bi pa blo, da bi vse enako mislile in delale-dolgčas! Vsaka se trudi in dela tako, kot misli, da je najbolj prav. SAmo, za božjo voljo, ne bit tako zamerljive, vzemite vse bolj za hec, no. Prav pa je, da poveste, kar mislite, jasno. Petra a, saj meni je tale "gospa" prav sedel, malokrat slišim, hehehhee , me imajo vsi za eno smrkljo, tako da; res hvala . No, danes imam Ajšo tud doma-ker je imela zobarja. Jo je zobarca took pohvalila. MAše pa noče vzet, ker zdej spadamo pod Kamnik in ne pod Domžale-škoda, ker je tok fajn. Pol sva šli (joj, tri smo! ) še v Merkator-MAjchi, sem se prepozno spomnila, da bi te lahko poklicala . Ajša je bla pridna, sam smo mogle nujno v Mc po salamo, sir, žemljo, sadno kašo, sok-vse je v kafiču zmazala, pa še kakav čez. Maša je tdu šla po njenih stopinjah-cel Hipp in še pol banane. Je pa zame bil cel napor-obe hranit, Maša tulila "bolj hitro nosi v usta" , Ajšo kakat-hitrvsespakiratpavskretzvsem , pa v avto, eno pripet, drugo pripet, voziček pospravt, ena bi sok pila, druga bi dudo , tankat....In zdej smo doma-grem likat, ker sta obe šli spat, pa kosilo skuhat, pa medenjake-testo pripravit, da bo popoldne veselo. In še v Mengeš avto prat in na sprehod. Zvečer pa imam frizerja , mam že tok narastka, da se ven ne vidim. ajde... še eno slikco, da boste še moji dve pohvalili... No, tle nakladam, taglavno sem pa pozabla: indy, jaz sem ZA! Bom pa jaz drugič peljala...Kje si pa doma? DAj mi na ZS napiši, kje se dobimo. Al pa če češ, loh parkiram kar pri Šparu, a, saj ne kradejo takih lepih Pežojčkov tam zvečer, a?
< Sporočilo je popravil tejč -- 19.12.2007 12:54:33 >