Eca
|
Hej! Končno imam par minutk časa....Dorian me je spet vrgel iz postelje ob 4:30. Pa ni hotel jesti, pa ne dude, samo nošenje in gledanje lučk , pa tako težko ga že držim (ima 9,1kg in 74cm pri 7,5mesecih). Pri nas je norišnica, berem pa da je pri vseh podobno. Meni se že meša, bi se tudi najraje na nekoga zdrla in vse skupaj nekam poslala. Pomivalca mi še vedno niso popravili, tako da imam v njem še vedno nekaj posode od ponedeljka + tekoče od vsakega dne. Zdajle sem malo prala, pa me tako križ boli, da komaj stojim. Včeraj sem dobila še , pa trebušna viroza se me loteva (zgleda da sem zadnja na vrsti) , tako kot sem že rekla, mi smo za praznike vedno bolani. Maychi - p. mi ni nič rekla zaradi noska , tudi za vneto grlo mu ni nič dala.....cepljen spet ni bil . To z ušesi prav dobro poznam, ker je Mark lani imela pol leta nos - ušesa....nos - ušesa in stalno na novem antibiotiku. Prenosna postelja - mi jo imamo, sva jo kupila za Marka, ko smo šli prvič na morje. V kompletu je bila ena tanka pena, pa sva takoj zraven dokupla še orginal jogi. Je kar naneslo ene 100eur. Mi smo kar zadovljni, za na morje moramo imeti, pa če ostane kateri pri mojih starših je tudi uporabno. Imamo pa ABC Design (nekak tak se reče). Mark se še zdaj rad v njej igra, ker ima na eni stranici zadrgo in potem mu naredimo "šotor" in se hodi skrivat. Za ponoči, ko moraš otroka ven jemat, ti pa tudi križ odpove . Na srečo naš Dorian spi celo noč, razen da zaspi že ob 6.30 in me potem vrže ob 4:30 ali 5 zjutraj . Zdajle si grem eno kavo skuhat, potem pa čakam na ostale in "Fato", da mi pride spucat. Pa koledarje še imam za naredit in nest zvezat - so za darilo za babice in dedke ( so se razvadili, prvo leto sva jim dala tak koledar, zdaj pa hočejo vsako leto za Božička koledar z vnuki!). Ata nam zvečer pobegne na čaga.....ob tem da mu je bilo celo noč slabo in je mislil celo dnevno pobruhat (v bolniško ne gre niti slučajno - lahko firma propade ), spal je tudi v dnevni , pred čago pa še mora na pijačko s sodelavcem in hkrati svojim sošolcem , tako da ga bomo videli mogoče 10 minut v celem dnevu. Jutri pa si bo vzel pol sobote, da se naspi . Sem že zdaj besna. Aja, tašča pa gre v gledališče , pa mi "žal" ne more pomagat. Evo, sem se malo spucala, sedaj pa grem na . Eca