|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.12.2007 20:48:05   
Putka
Felicia, jaz ti predlagam da jo kar jutri mahneš do najbližjega vrtca in oddaš prijavo. Ker še vedno lahko odstopiš, kontra pa malo težje. Do septembra je še dolga, kaj veš kako se stvari obrnejo.

Juniorka, Vesna je z velikim užitkom glodala riževe vaflje. Moram pa kupit tiste ta kvadratne, ker so manjši koščki in bolj trdi kot okrogli.

No, generalka je šla odlično, Katja je bila na predpremieriuser posted image , na koncu je zgleda bolj , ker je zaspalauser posted image . Možek je vesno čuval in jo na poti v službo v telovadnico oddal, jaz naj bi jo šla pa iskat. Vsaj plan je bil tak. In me kliče ves jezen ob 6h, da telovadba odpade, nobenega obvestila, noben nič vedeluser posted image Vadbo ima pa moja prijateljica, ki je bila prepričana, da bodo našli nadomestilo (tako se je zmenila), ker je njen mali bolan in je brez varstva.

Ker sem jaz v tem društvu učila 10 let in še sodnica kako leto dlje, sem ta glavnega trenerja poklicala, res ne ravno najboljše volje. In mi tip reče, da njegovo privat številko izkoriščam, da se zdaj nad njim izživljamuser posted image Kaj je s folkom? Se sploh ne znajo več normalno obnašat in pogovarjat. Tip je na dopustu, ta drugi šefe na Malti (službeno) in nista poskrbela, da vse teče kot je treba. Potem pa komu kaj rečeš in si ti tisti, ki se izživljaš. Žalostno res.

No, sekiram se ne, ker mi je ta tip (in še precej drugim, nažalost) veliko živcev požrl, ko sem tam delala. In danes vem, da sem veliko boljši človek kot on... Vam nalagam, ker sem sama domauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
18.12.2007 20:52:44   
Putka
Pa še tole - je res en smotan dan. So mojega Tobija že prinesli, samo ker priimka na zvoncu niso našli, je šel prespat v skladiščeuser posted image . Seveda niso našli, ko je pa samo ta drug priimek na zvoncu, moj pa samo na kaselcuuser posted image In sem ravno to razmišljala, ko sem šla v vrtec po otroka. In potem na hitro nalimala s selotejpom gor listek - prepozno.

In potem mi mami pravi, da so jo klicali (na mobiteluser posted image ), če pozna eno A.P na številki 13, ker ona je št.20 in je pač blizu. Pa seveda pove, da sem hčerka... No, jutri pridejo še enkrat. A mislite, da moram ene 5€ stisnit v roke, ker se bodo 2x pripeljali? Kaj pa če me ne bi bilo doma, ker me itak pol dneva ni bilo?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
18.12.2007 21:06:21   
petrinja
putka, nič jim dajat-itak ti mora pripeljati 2x-če je to kakšen gls, ali pa ups, fedex,...-ti pustijo listek, jih pokličeš in se dogovoriš za naslednitermin. mislim kako pa veš kdaj se bojo primajal-kaj pa če nekam nujno letiš?
lahko jim pa kakšnega medenjaka v roke stisneš za malo božičnega vzdušjauser posted image .
iz kje si pa naročila? Nemčija, Anglija?

kako je pa Katja pojedla bučke s polento?

drugače pa sem jaz to naredila, da sem na oljčku popražila čebulco na zlatorjavo, dala noter narezano rdečo papriko, ko je bila že malo mehka, pa dodala še bučke, in ščepec začimb od Biotopa. potem pa še malo polente umešam, in kuham par minut, in nato fajn spasiram s paličnim, et voilauser posted image . ful rad pojedel in to veliko.
zelo rad ima tudi avokado+banana+keks, ali pa mango+banana, ali pa zmiksana mineštra z riževimi špageti,...
kar malo pustite domišljiji prosto pot-čimveč okusov jim odkrijete bolje jeuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
18.12.2007 21:22:17   
kai1
HOJLA
Verjetno vam ni jasno. Sedaj imam novo ime se kristi79 po novem kai1.
Zanima me, če katera ve kako se zamenja geslo pri prijavi.

Glede piškotov- jaz imam piškote plazma in nimaji jajc.

lp

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
18.12.2007 22:03:43   
BAMBINA_
Putka user posted image user posted image user posted image fletkani sta tvoji dve pupi. Griša ima tudi tega bodija s tigerčkom user posted image Aja, pa una ta druga kura, ki ti jo je feliška predlagala bi bila ful dobra za tvoj avatar. Navijam zanjo!!
Evo, jaz sem danes zaključila z generalnim čiščenjem (vse iz omar, pa prebrisat, pa nazaj not, pa jogi presesat na obeh straneh, pa okna... mi je 4 dni vzelo user posted image ), Mare je danes imel zadnji delovni dan v tem letu, zdaj pa lahko začnemo uživati veseli december. Malo prej sem vizitke napisala. Imamo že nekaj obiskov napovedanih, ta teden moramo še v šopinge po darila... Uuu, kako bo fajn, zdaj, ko bo moj lubek doma. user posted image user posted image
Aja, pa Griša zdaj spet spi od osmih, do šestih user posted image user posted image user posted image , čeprav še vedno slišim, da ima šmrkljčke v nosku.
Pa snegeca imamo kakšnih 5 cm, upam da zdrži do drugega tedna.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
18.12.2007 22:39:32   
kaya2007
drugače pa sem jaz to naredila, da sem na oljčku popražila čebulco na zlatorjavo, dala noter narezano rdečo papriko, ko je bila že malo mehka, pa dodala še bučke, in ščepec začimb

a tko se tudi že lahko kuha oz. peče?? jaz še vedno vse delam v parnem kuhalniku user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
18.12.2007 23:04:37   
petra a
user posted image user posted image jst tud navijam za ta drugo kurouser posted image user posted image -feliška?Putka?

putka-malo z zamudo,sem šele zdaj doma...sem šla v millerja-tema-police na pol prazne (sej američani bi rekli da na pol polne) in tako sem ostala brez Hipp piškotov (od 6.meseca dalje,samo kolikor imam v spominu, so brez jajc)...in tako nisem imela kaj za vzeti,edino od nestleja sem našla ene od 6.mesecev,so brez jajc (za drek štukat bodo-oprostite izrazu)...medtem ko biskvit od hippa pa ima jajca in to v sledovih do 25%...res je treba vse prej prebrati

majchi-tudi jaz začnem po novem letu hoditi sama na telovadbo,sem hotela že ta mesec,pa majo skoz neki dopust pa prazniki so...pa sem mislila da bi bilo fajn še tole z Tjašo,bom videla,pa prijavila sem se za atlantis-bodo verjetno dali januarja ven razpis,upam da se jih bo zadosti javilo

drugače pa tudi jaz popražim zelenjavo,pol jo pa zalijem in pokuham...največkrat na olivnem olju,pa malo soli dodam,drugače je vse brez okusa...drugače bi pojedla samo žličko al pa dve,če pa je pripravljeno kot za naju,pa poje tudi po 2 šefli-če je tekoče,kakšne rižote pa po 1 šeflo 

tejč-naj mi gospa ne zamerijo,ker sem pisala od olja do soli,pa vsak korak posebejuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
18.12.2007 23:07:38   
petra a
majchi-vseeno držim pesti za tvojo službo...mi imamo obe babici v službah,tako da si z njima nimam kaj pomagati...če se ti slučajno sfiži in boš merkala SE PA PRI-JAVIM

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
18.12.2007 23:09:39   
petra a
aja,imam prepolno glavo, pol pa sprot pozabim

putka-lušni hčerkici imaš

punce,
lahko noč

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
18.12.2007 23:18:59   
lex
putka tvoji dve stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful lušniuser posted image user posted image user posted image

nič se grem stuširat pa spat, smo dobili božička pa mami je dobila 2 čevljeuser posted image user posted image user posted image  ene za lepo pa ene za v sneg in smučanje (ko se bo aleks smučal, jaz bom samo z veliko žalostjo gledala proti progi na Kaštivnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nove smuči imam, ki so že 1 zimo prebile v kleti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.12.2007 9:18:37   
Putka
Petra a, dojenčki imajo drugače občutljiv okus kot odrasli. Mi imamo vse pokvarjeno zaradi soli, začimb. Oni pa okušajo pristne okuse. In dodajanje soli je že itak nezdravo, tudi za odrasle. Dnevno potrebo mineralov dobimo iz hrane.

Jaz še Vesni ne solim, kaj šele Katji. In ko poskusim juhice ali zelenjavo, ima prav dober okus - po zelenjavi. Če si jo pa na slano navadila (ker sol pojača okus hrane), pa ni čudno, da ima raje slano.

Dodatki pri dojenčkih niso zaželjeni kot tudi ne zdravi.

Pa plazma keksi seveda imajo jajca? Grem prav na škatlo pogledat.

Petrinja
, včeraj nisem do štacune prišla do kosila, tako da grem danes. In, Kaya, jaz sem tudi še do danes vse skuhala (parilnik je pa itak najboljša rešitev). Ko enkrat lepo hrano sprejema, je drugačen način priprave dobrodošel.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.12.2007 9:20:22   
Putka
Kai, geslo spremeniš v moj profil. Greš gor desno na moja ringaraja in tam poišči.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.12.2007 9:27:50   
Eca
Lex- a ste kupili škornje Aleksu? Dej povej kje v Mb?

Putka - full sta luštni tvoji sončici

Danes imamo 3. cepljenje z Dorianom, pa bo verjetno odpadlo. Dorian ima še vedno drisko in nič noče jestiuser posted image Pa poln nos, kar hrope, pa nič noče venuser posted image .

Grem si pripravit torbo za k pediatru.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.12.2007 9:42:46   
felicia
dobro jutro

user posted image
kako ste spale?

eca- upam, da se vam hitr tole poštima!

Griša in Maša vse naj za 7 mesecev!
user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
19.12.2007 9:57:25   
petra a
jao,punce...user posted image

pa to je tako malo soli (kuham za 3!),da ima okus še vedno po zelenjavi,pol pa njeno vzamem stran in dokončam še za naju...razlika v okusu več kot očitna

pa tako zdravnica kot patronažna zagovarjata da se malo soli...pravim malo

vegetarijanec bo tudi zagovarjal da ne je mesa,pa vsi vemo da je tudi meso zdravo in ga je potrebno  jesti...ampak tukaj spet lahko zabredemo

bom nehala,da ne bo spet hude krvi user posted image

P.S.: v ljubljani je že sonček,ampak mraz kt pr norcih (-3,6)

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.12.2007 10:24:08   
Majchi
Jutro!

Uf super, pol bom pa še jaz Lani od zdaj naprek kaj prepražila,...kot ste napisale. Ja petra a, jaz se včasih tud komaj zadržim, da Lani ne solim zelenjave, ker je ogaaabnauser posted image brez soli. No, ampak zaenkrat še nisem, čeprav jo slabo je. Bomo vidli, kako bo sprejemala drugače pripravljeno.
Kar se varstva tiče pa veljauser posted image . Če bo treba, bo pač treba, jaz ne mislim doma nič delatuser posted image . Je eno leto too much.

Sonček pa res tko varljivo sije, da bi šel človek kar ven. Mraz pa ko user posted image .

Eca, Lani se je čist isto ta sluz vlekla en teden, pa je P rekla, da je to treba ven spravit, ker drugače lahko na ušeska udari. Predpisala nam je Fenistil kapljice, ki so drugače za alergije. Dozira se jih pa samo 4 dni, in sicer zjutraj in zvečer po 4 kapljice v kakšno hrano, pa pojest. Pri nas so pomagaleuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.12.2007 10:37:53   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: lex

(ko se bo aleks smučal, jaz bom samo z veliko žalostjo gledala proti progi na Kaštivnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nove smuči imam, ki so že 1 zimo prebile v kleti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ampak razlog, da je temu tako, je pa res lepuser posted image !

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.12.2007 10:38:59   
kaya2007
men je pediater reku, da naj malo solim...ampak se mi zdi da ima kaja skoraj raje, če ne. če kuhaš v parnem k., ima zelenjava itak kar dosti ukusa. kaj pa vem, s to soljo je spet tako da ti bo vsak drugače rekel (naj bi solili tudi zaradi joda). kaja itak trenutno štrajka in skoraj noče jest zelenjave-prej jo je imela pa najrajši user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.12.2007 10:46:26   
felicia
solenje- mjčken a tudi jaz posolim (linčaj me Putka hehehehehuser posted image user posted image - hec)

vrtec- sem oddala vlogo že takoj ko se je mali rodil, sam baje je tukaj pri nas kar težko dobiti vrtec, ma sej bo.

smučanje- grem v soboto z dragim na krvavc če bo lepo vreme, komi čakam, ker sem eno leto bila brez smuke.user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.12.2007 10:54:17   
indy
Oj.
Midva z mojim sva šla pa včeraj v BTC po božičkovih nakupih.Mark je bil pa pri babici. Kako je pasalo malo bit frej.user posted image

Tejč in Majchi  za jutri zvečer se lahko skupaj peljemo če sta za.Tejč lahko do mene pride potem pa greva skupaj po Majchi.Jaz peljem.Sta za?user posted image

Pri nas še nimamo smrekice, bo drug teden.Včeraj zvečer sem pisala voščilnice, pa z Markom sva packala po njih.user posted image Cel žur.Ne vem kdo je bil bolj umazan ali jaz ali Mark.Uglavnem sva bila oba za v banjo in preobleči.user posted image

Koliko nas bo jutri na kuhanem?Jaz že komaj čakam.user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.12.2007 11:12:32   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: indy
Tejč in Majchi  za jutri zvečer se lahko skupaj peljemo če sta za.Tejč lahko do mene pride potem pa greva skupaj po Majchi.Jaz peljem.Sta za?user posted image

Jaz sem za!
Jaz sam upam, da se ne bo Lana kaj zbujala. Včeraj se je mal čez polnoč, je hotla joško. Saj načeloma spi celo noč, ampak sem ter tja se pa zgodi, da začne fuuul jokat (pojma nima zakaj user posted image ). Se jo da tud brez joške, ampak čist zmer pa tud ne. Sploh ne vem, kako se bo v tem primeru Matevž znajdu. Ah, bo že! Skoz si govorim, da enkrat moram to naredit in it. In to bo jutriuser posted image .

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
19.12.2007 11:14:25   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

smučanje- grem v soboto z dragim na krvavc če bo lepo vreme, komi čakam, ker sem eno leto bila brez smuke.user posted image

Jaz sem pa ful slab smučar. Po mojem se me na smučišču kar bojijouser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
19.12.2007 11:32:23   
rogljicek
A je bla sinoči polna luna?! Reya se je ob 3eh zbudila in si pela, puzala, sedela. user posted image  Prov nič fajn sredi noči. Dez je spokal poušter in šel spat v drugo sobo, midve sva pa neprekinjeno potegnile do 9ih. MMMMM, balzam za dušo.

Jaz Reyi tud vse samo kuham, nič ne solim, nič ne sladkam. Pije vodo oziroma kompote, ki jih sama kuham. Tega potem popije tudi 250 ml/dan- praznik user posted image  Sol v majhnih količinah naše telo res potrebuje, vendar toliko kot pa mi solimo pa res ni potrebno. Zakrijemo pravi okus hrane, tako okušamo predvsem sol in ne hrano. U glavne zdej sem se tud jaz navadila jest neslano oziroma manj slano; sladkamo v naši hiši pa tako al tako ne.

Putka, men je tud tista kura, ki jo je Feliška najdla ful všeč, kot en updejt od tvoje prave.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
19.12.2007 12:01:41   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
vegetarijanec bo tudi zagovarjal da ne je mesa,pa vsi vemo da je tudi meso zdravo in ga je potrebno  jesti...ampak tukaj spet lahko zabredemo
OK, nehamo, ampak tale primerjavauser posted image Lahko iwa kot živilka še kaj doda.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
19.12.2007 12:36:36   
felicia
no midva greva pa h mojim zdej pa naju spet cel dan ne bo. Nič nisem kuhala si bo kar moj sam kej skuhu a ne!user posted image

tejč- kje si pa ti? Pa vse ostale? petrazg?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?