Putka
|
Felicia, jaz ti predlagam da jo kar jutri mahneš do najbližjega vrtca in oddaš prijavo. Ker še vedno lahko odstopiš, kontra pa malo težje. Do septembra je še dolga, kaj veš kako se stvari obrnejo. Juniorka, Vesna je z velikim užitkom glodala riževe vaflje. Moram pa kupit tiste ta kvadratne, ker so manjši koščki in bolj trdi kot okrogli. No, generalka je šla odlično, Katja je bila na predpremieri , na koncu je zgleda bolj , ker je zaspala . Možek je vesno čuval in jo na poti v službo v telovadnico oddal, jaz naj bi jo šla pa iskat. Vsaj plan je bil tak. In me kliče ves jezen ob 6h, da telovadba odpade, nobenega obvestila, noben nič vedel Vadbo ima pa moja prijateljica, ki je bila prepričana, da bodo našli nadomestilo (tako se je zmenila), ker je njen mali bolan in je brez varstva. Ker sem jaz v tem društvu učila 10 let in še sodnica kako leto dlje, sem ta glavnega trenerja poklicala, res ne ravno najboljše volje. In mi tip reče, da njegovo privat številko izkoriščam, da se zdaj nad njim izživljam Kaj je s folkom? Se sploh ne znajo več normalno obnašat in pogovarjat. Tip je na dopustu, ta drugi šefe na Malti (službeno) in nista poskrbela, da vse teče kot je treba. Potem pa komu kaj rečeš in si ti tisti, ki se izživljaš. Žalostno res. No, sekiram se ne, ker mi je ta tip (in še precej drugim, nažalost) veliko živcev požrl, ko sem tam delala. In danes vem, da sem veliko boljši človek kot on... Vam nalagam, ker sem sama doma
|