|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.12.2007 10:23:02   
Putka
Popravek, moj Tobi je že v Ljubljani, sem ravno prečekiralauser posted image . Torej je rabil 3 delovne dni, naročila sem ga 13-ga zvečer.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
18.12.2007 10:25:09   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
da lahko poje 1 rumenjak na teden (zmešan npr.v krompirju, nikoli samega,pa da veže železo),beljaka pa da ne sme do 1 leta
Saj vem. Zato pa sprašujem. Ker potem moram pa kupiti brezglutenske piškote brez jajcuser posted image Naj ena pogleda na zavitek Hippovih keksov, ali katere že imate, če so jajca not. Eca, ti jih imš, ne? Kekse, ne jajcuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
18.12.2007 10:31:34   
petra a
men jih je včeraj zmanjkalo,tako da je škatla že romala v smeti...bom dons kupla nove,pa bom pogledala gor kaj piše

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
18.12.2007 10:32:31   
petra a
putka,tale putka je res boljša user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
18.12.2007 10:37:07   
petra a
vse ljubljanske majčice-nekaj me zanima...a vrtce boste dobile-jaz moram maja v službo, pa so me klical iz vrtca,da ni prostega mesta (o.k.,čeprav ne razumem,kako lahko že novembra ve,da ne bo frei nobenega mesta),pol me je pa še hotela skenslat za september,sem se hitr zbunila da tako pa ne gre,bomo mel komisijo...tisti seznam na ministrstvu za šolstvo je bl lari fari-beri vse zasedeno (oni-cepci,pa se upajo v javnosti nakladati, naj ne iščemo vrtca prej kot takrat ko ga bomo rabili in naj se ne živciramo po nepotrebnem in da bodo vsi otroi sigurno dobili ga)...pa me zanima,če veste za kakšno varuško-mora biti vredu,pa po možnosti da čuva na svojem domu,jaz ravno ne bi zaupala svojega doma neznancu

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
18.12.2007 10:43:08   
petra a
da se razumemo,otroka še manj, ravno zato bi pa rada,da ima dobra priporočila

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
18.12.2007 10:56:39   
petra a
a kera hod v štorkljo na telovadbo z dojenčki?

o.k.,zaključujem tole lapanje v prazno

bye

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
18.12.2007 11:04:29   
tejč
putka-piškotov nimam, niti jajcuser posted image

petra a, tile vrtciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAz sem se spomnila, da še za Mašo nisem oddala vloge, sem jo komaj zdaj, pa em tudi skrbi, kako bo. Priporočil ne vem za Lj, samo za Domžale. PA poskusi dat v več vrtcev, jaz pa mislim, da se bo našlo mesto.
Ej, sam ljubljanske varuške so pa toooooooook drage.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
18.12.2007 11:04:33   
Eca
Putka - moji piškoti so: Hipp otroški biskvitni piškoti, sestav: pšenična moka, jajce, kalcijev karbonat in vanilin. Kupljeni so bili v Muellerju, aja piše še: z dodanim kacijem in brez sladkorja. Nikjer pa ne piše, kdaj lahko daš otroku - od katerega meseca. Jaz vem da sem te dajala tudi Marku (ampak ne vem kdaj smo začeliuser posted image ) No, Dorian jih ne bo dobival nekaj časa, ker ga ne mislim gledat, kako se davi.

Dorian ima danes spet drisko....mu moram Linex namešat, poje pa tolko kot pravi Putka - 2 žlički in končauser posted image .

Zdajle sem iz žganja bradavic - jao kako me je danes "zažgala", da komaj hodim. Pa še zvijat me je začelo (sem tudi že 2x driskala danes). Zgleda si bomo bacile razdelili čez praznike.

Grem nazaj pomivat posodo.

Lex- odsvetujem nakup Gorenjskega pomivalca. Jaz sedaj uporabljam taščinega, ki je ravno crknil in dosti slabše pere in se posoda not zlaga slabše kot v najinega (ki trenutno stoji v kleti in čaka na našo novo hišo). Midva imav Whirpool (al kak se napiše) W97 ali nekaj takega (jih še prodajajo), cena pa je bila 600eur, znižan iz 800. Pa en kup senzorjev ima (od soli, pa vseh tekočin, pa umazanost posode, pa senzor za polovičko.....prava makina ti rečem). Raje daj malo več denarja - zdaj mogoče pride tudi 500 eur, ko so cene spustili, da boš zadovoljna. Tole Gorenje od moje tašče je pravi podn (pa je nov, tašča ga še nikoli ni zalaufala, samo jaz ga driblam 2-3x na dan - uf smo pujsiuser posted image )

Grem....

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
18.12.2007 11:44:58   
kaya2007
jaz na jajca sploh nisem bila pozorna user posted image  grem zdaj preverit...ne, ne vsebujejo jajc, je pa notri mleko in maslo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
18.12.2007 12:13:14   
Putka
Lex, malo se na petrozg obrni za pomivalc. Na zs ali na telefon, če rabiš ti pošljem. Mi imamo Boscha, sem ga dobila s popustom, namesto 750€ je bil 600€, super zadovoljna, opere odlično, not gre vse možno (se vse košarice zložijo, odstranijo..). Zelo user-friendly, kar mi je pomembno, ker laufa vsak dan.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
18.12.2007 12:44:34   
iwa
holja!

sm govorila s pediatrinjo leta in mi je rekla da rumenjak komot lahko že, da pa je fajn da so domača jajca za katera veš da kure niso dobivale antibiotikov-alergija se zato pojavi in ne zaradi jajc  tko da bo naša dons spet v krompirček dobila par zrnc rumenjaka
piškotov še nimam grem ta teden v nabavo
kdaj boste začele z glutenom, meni se zdi 8mes kar pozno, sm mislila začet za praznike ko bo polnih 7muser posted image sej itak po malem

a se vaši vsi že plazijo?naša še ne, ampak ful "sexa" navzor, beri ko leži na hrbtu dviguje ritko in se po malem odriva in vrti v krogu, kolk je smešna, na trebuhu pa se raj igra in vadi pincetni prijem na dudiuser posted image user posted image user posted image pa na čase nakaže z ritko da bi se rada premikala a ji še ne znese. čist tko me mal firbec matra, itak vem da je še časuser posted image

pomivalca mamo pa "handmade"user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
18.12.2007 12:46:31   
Putka
Shrani.si spet dela. Vas takoj z mojimi lepotičkami zasujem:
user posted image

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.12.2007 13:06:17   
Majchi
Putka, saj zdaj so friski v ravni vrsti, kokr tok, nouser posted image . Čist se jih pa itak ne da dat.

Lex, bravo za celo prespano noč! Lana jo tud večinoma kar prespi, se pa zadnje čase zbuja npr. ob 23ih zvečeruser posted image , ampak samo za crkljanje, ne rabi dojenja. Pa ful joka. Včeraj je moj sploh ni mogu potolažit, sem mogla jaz pridt. Upam, da ne bo tko glih v četrtek, ko bom jaz na štantihuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Katja bo danes dobila kosilo po receptu od Petrinje. Bučke na čebulici, pa polento not. Pa še nekaj je dala, pa sem pozabila.

A čebulo kar na oljčku prepražiš, al kako? Potem se pa vse zmiksa na koncu? Jaz zaenkrat še vso zelenjavo Lani kuham, pražila še nič nisem, ap bi z veseljem, ker ji kuhana prav nič dol ne gre in je res ogabna. Sem pred parimi dnevi skuhala bučkeuser posted image . Kakšen trpek okus! Boga Lana!

Petra a, jaz z novim letom zaključim s svojim lokalom, v službi pa tud ne vem, kako bouser posted image . Tako da mogoče bom pa čuvala Lano, pa še kakšna dva otročka zraven, pa se bom imela fino še kakšno letouser posted image . Evo, pa ne rabiš vrtcauser posted image . No, zaenkrat je tole hec, ampak če ostanem brezposelna, se bom pa res tega lotila.
Drugače pa tud mi ne dobimo vrtca maja, za septembra se pa še ne ve. Od maja do septembra imam rešeno, jo bo imela tašča, potem pa ne vem naprej. To je res eno sranje, pa še drago povrh vsega.

Telovadba z dojenčki? Hm, jaz sem bolj pristaš telovadbe brez dojenčka, če hočem res rit razmigatuser posted image . Ne, saj vem, kaj misliš. Z Lano se na tak način družim na plavanju, na telovadbo pa nameravam SAMA po novem letu. Čeprav ni slaba ideja. Mogoče bi pa po novem letu, ko bo konec plavanja, poleg svoje telovadbe, hodila še z Lano. Bomo vidli.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
18.12.2007 13:09:59   
Majchi
Putka, res maš lušne hčerke! Pa lepo, da se imata rade. Komaj čakam, da doživim to, da bo Lana tako ljubeče objela svojega bratca/sestrico. Jaz sem srečna, da imam sestro in da sva skupi gor rasle. Lahko rečem, da sem imela ful srečno otroštvo ravno zaradi tega (no, pa itak mi nič ni manjkalouser posted image ).

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.12.2007 13:32:38   
iwa
kolk sta fletne, pravi princeskiuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.12.2007 13:36:10   
iwa
A čebulo kar na oljčku prepražiš, al kako? Potem se pa vse zmiksa na koncu? Jaz zaenkrat še vso zelenjavo Lani kuham, pražila še nič nisem, ap bi z veseljem, ker ji kuhana prav nič dol ne gre in je res ogabna. Sem pred parimi dnevi skuhala bučke . Kakšen trpek okus! Boga Lana!
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

to tud mene zanima ker se Ema tud ful matra s to zelenjavo, pa sej jo tud jest komi jem tako pusto, pa sm drugače zelenjavne sorteuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.12.2007 14:12:22   
kristi79
Hojla!

Sem že nazaj.  Nujno sem morala v (Lj.- vič ) spar,saj mi je že skor zmalkal vseh kašic in mleka za Anžeta. Mali je še zmer čist bogi in upam, da ne bo domil še vročine. Zdele spi že 2. danes.

Putka kok maš luštne sončke.user posted image user posted image user posted image

vrtec -   upam, da bom dobila, drugač pa ga bo čuvala moja mami, ki je sicer še v službi( dela pri mojem očetu) , ampak je rekla, da bo že kako. Jaz grem v službo že 31.3. user posted image user posted image user posted image Kako bo to hitro, raj ne razmišljam.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.12.2007 18:51:59   
felicia
Putka- full sta luštne mali dve!

Evo nas na drugi strani ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc!

midva sva zdej domov prišla, sva se celi dan potepala!

Komi čakam kuhanga jupiiiiiiiiiiiiiii!

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.12.2007 18:53:20   
felicia
za vrtec pa sloh ne razmišljam, ker itak nimam službe heheheh! Zdej se še lahko smejim pol pa v jok. Bo treba iskat in če dobim službo nimam pojma kaj bom z malim in kam ga bom dala!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.12.2007 19:05:07   
juniorka
Jaz mu glutena še ne dajem, rumenjak pa- 2x tedensko, meso pa tudi vsak dan skoraj dobi!
Glede piškotov- jaz jih ne dajem in jih še ne bom! Sem pa kupila v Leclercu riževo koruzne vaflje brez glutena in jih tako ponosno sam glodauser posted image , pa fajn so, ker ne more pregriznit, ampak se mu lepo stopi na jeziku in pol pogoltne!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
18.12.2007 20:02:56   
felicia
pa to ni  res celo avgustovke so že na drugem delu svojih postov?user posted image

Le kaj pišejo grem šnofat!user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.12.2007 20:16:09   
felicia
Uros je zmesal svoj urnik in mi je zdej zaspal, pol ko se bo zbudil pa bo žur dop polnoči, groza! pa ni jedel pa ni skopan, načeloma  bi mmoral šelel zdej iti spat. user posted image  Jao jaz, niumam pojma kaj bom pa kako! Pa še v dnevni sobi je zaspal.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
18.12.2007 20:35:00   
felicia
zbudil se je gremo se kopat pa jest večerjo se slišimo kasneje

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
18.12.2007 20:41:20   
felicia
putka evo še ene par slikic za avtar k so men všeč kot kokoškiceuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?