|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
22.6.2007 10:51:02   
Ilije
Marinci nikar ne skrbi, UZ ni dovolj zanesljiv pregled, da bi te preveč skrbelo.
Kaj pa če greš še na ehokardiografijo plodovoge srca na pediatrični kliniko v LJ? Tudi sama zbiram informacije o tem pregledu, se pravi nisem še čisto sigurna ali dr. Samo Vesel opravlja ta pregled tudi samoplačniško ali samo na napotnico. Če katera kaj več ve o tem naj prosim napiše.
Drugače pa je UZ plodovega srca najbolje opravljati v 22. tednu.

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.6.2007 11:05:05   
sonchek

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  53-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image   

3.11.07 

user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image
user posted image  potepinka,32, CE 

4.11.07
user posted image   Teja*

5.11.07 
user posted image  nemrak, NS+AC user posted image   
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška, NS user posted image  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC= user posted image  
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije,

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,   

user posted image  DEBELUŠKA30, 

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.6.2007 11:41:02   
nemrak
user posted image user posted image ,
no pa sem končno doma. user posted image  se že kuha. Da vsaj malo pridem k sebi.
Morfologija uspela.  Videla sem srček, ki je lepo bil. Mehurček, ki je bil malo prazen, želodček ....Hrbtenico, nogici, rokici....
Vse je v najlepšem redu.
težki smo pa nekje 375 g.
Sedaj pa lahko končno malo zadiham. Jutri grem še v službo, potem pa 14 dni lenarjenja. Komaj že čakam!!!!

Aja, obljubila sem vam, da vam povem kaj smo naročili.
Čeprav sem skozi govorila, da ne bova hotela vedeti, sva se premislila.
Lani na AC nisem hotela vedeti spola, pa me je dr. Blejčeva malo nahrulila. Ali je važen spol, ali da je user posted image  zdrav. Pa je na žalost imela kromosomsko napako. Letos, pa sem že hotela reči isto, pa sem se spomnila njenih besed.
Tako, sedaj vemo, kaj bomo imeli.

Še eno punčko!!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.6.2007 11:49:32   
potepinka
nemrakuser posted image user posted image user posted image  za še eno punčko,jaz imam občutek da bo pri nam isto pa saj ni važno v glavnem da je vse ok

Marinci-glede tega ti pa ne znam dat informacije upam da bo vse ok

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.6.2007 12:38:17   
tintin
Nemrak, iskrene čestitke še za eno punčkicouser posted image in za uspešno opravljeno morforlogijo.
No, moja morfologija se tudi približuje in mene tudi čedalje bolj firbec matra, kdo se skriva v mojem trebuščkuuser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.6.2007 13:32:47   
sonchek
Nemrak...tudi od mene iskrene čestitke za punčko!!!!
user posted image

Marinci...tud jaz ti tle ne morem nič pomagat, ker nič ne poznam...želim ti samo to, da bo vse ok!!!!

lep vroč dan...in punce veliko pijte!!!!!
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.6.2007 13:33:27   
sonchek

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  53-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image   

3.11.07 

user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image
user posted image  potepinka,32, CE 

4.11.07
user posted image   Teja*

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška, NS user posted image  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC= user posted image  
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije,

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,   

user posted image  DEBELUŠKA30, 

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.6.2007 15:14:16   
TANTRA
Čestitke nemrak za punčko....Se mi je že na AC zazdelo, da bo punčka, ker si imela manjše mere glavice...V glavnem važno je, da je vse ok....Sedaj pa se veselite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo uživajte na morju...

Midve z sonček5 sva se ful načvekali....Lepo te je bilo videt in se še kaj srečava.... sem pa proti tebi prava trebušnica.... očitno boš imela punčko...

No, pozdravček iz vroče kuhinje....in pazite nase, predvsem pa se lepo imejte na morju in uživajte...In naj čimprej pride malo dežja...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.6.2007 15:29:10   
sonček5
Nemrak, čestitke za zdravo deklico in uživaj na dopustu. Uh mene tudi tok firbec matra kaj je v mojem trebuščku, pa bom mogla še mal počakat, da pridejo izvidi AC, kajti na morfologiji se ni videlo oz. je rekla Blejčeva da je bebica nekoliko sramežljiva in ni hotela pokazat kaj je. Čeprav je malo dregala z aparatom, ampak kepica je vztrajala po svoje.
Tantra danes je bilo res fino čvekati in upam da bova to kmalu ponovili. Tudi mene kar obliva in se mi prav nič ne ljubi, tako da sem za kosilo naročila pico, sama pa sem pojedla samo solato in malo kruh. Več pa mi že ne paše.
Lepo se imejte za vikend
Sonček

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.6.2007 16:19:51   
nicolina
Čestitke nemrak za punčko user posted image user posted image user posted image
Marinci, tebi pa držim pesti, da bo s user posted image  vse ok, sej bo.

Meni je tud zelooo vroče, tako, da se bol noter držim.
Sem pa imela včeraj s starši in učenci piknik, zaključek 1. triade, ker sem bila tri leta z njimi. Sem pa jokala ko dež user posted image user posted image  in danes v šoli tudi. Tako, da sem kar utrujena od vsega.
Po eni strani sem komaj čakala, da bo konec šolskega leta, ko sem jih pa včeraj in danes gledala, se mi je kar srce trgalo.user posted image user posted image  V tem obdobju sem še bolj občutljiva.

Lepo se mejte čez vikend, jaz bom verjetno doma, saj res rabim počitek in se mi v tej vročini nikamor ne da. PA PA

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.6.2007 19:21:07   
ninocka
Murencek iskreno sožalje tudi od mene user posted image user posted image user posted image  Bo pa tašča pazila na tvojega angelčka, obadva skupaj pa na vas.

Nemrak user posted image user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo in punčko.

Jst sem danes OK, sem že v službi, po včerajsnjem počitku so tudi bolečine popustile. Vroče mi je za pa crknt.
Danes sem šla se na depilacijo nog in brazilsko. Je nek nov postopek in ni bolelo NIČ. Sem bla ful vesela, tko da sem se že kar vnaprej naročila user posted image

Učeraj sem bila pa še pri eni kolegici na obisku, ki ima zdaj 3 mesečnega dojenčka in je blo ful dobr. Sva čvekale na polno, mi je šel cajt ful hitro,  in sem šele pol ugotovila, da sem se pr njej zasedela skor 5 ur user posted image user posted image  Sem bla prav nadležen obisk user posted image

Uživite vse v podaljšanem vikendu in predvsem tiste, ki greste na morje. Sem vam prav fouš, ker jst moram pa jutr še v službo user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.6.2007 11:02:55   
sonček5
Jutro punce

Ste si že privoščile kavico. Danes je zame pravi blzam tole hladno vreme in sem tudi jutranje spanje podaljšala dokler mi moj dragi ni prenesel zajtrka v posteljo, seveda z obvezno rožico zraven. Taka jutra so mi najbolj všeč. Kepica pa vedno bolj brca. Ko sva poslušala srčka zjutraj pa se je zelo zvito izmikala.
Lep dan želim

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.6.2007 20:13:52   
TANTRA
Ojla,

no, vidim, da so vse pobegnile na morjeuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  razen nas nekaterih....

Sonček5, lepo, da te dragi razvaja....kar tako naprej...
mene pa je zbudil poštar...pa tako luštno je bilo spat, prijetno hladno...pravi balzam....Moj ljubi pa je na morju....blagor mu....pravi, da so danes ful jadrali....

Sem prav vesela, da je vročina malo pojenjala...Meni je bilo nevzdržno...
Sem pa danes vlagala kumarice.... Namreč vsako leto jih.....in od lani ni ostalo
čisto nič...moja nosečnost je pospravila kar nekaj kozarcev....
Punci sta se razgubili, tako da sem kar sama  z mojim brcajočim Lukcem...
Zdaj je malo bolj miren, ko se je ohladilo....
Precej počivam kar mi najbolj paše...
Danes sem se zagledala v bodije v sparu..poletne...me že grabi, da bi kaj kupila...  No, časa je še dovolj....

Pozdravček vsem tistim, ki se hladite doma....

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.6.2007 21:11:14   
mamuška
Pišuka, vsi ste jo podurhali nekam tja na morjeuser posted image user posted image , meni pa se nič kaj preveč ne obeta kaka sprememba letosuser posted image user posted image . No ja, pa bomo že prestali, samo da jo dete dobro odnese. No, v petek prvič do zsaj izvidi niso bili porazni in titri niso zrasli za 100%, ampak so stali na enaki ravni user posted image user posted image user posted image . Joj, ko bi tako ostalo čim-čimdlje. UZ so OK, jih imam dokaj pogosto, ampak nikoli ne zvem nič konkretnegauser posted image user posted image , samo da so rezultati "boljši od pričakovanih"user posted image user posted image A ma mogoče katera mere za primerjav v 17/18. tednu?? Naše dete ima BIP 38 in femur 19, to je pa tudi vse, kar vem. Mene to obupno moti, ker sem vajena čist drugačne obravnaveuser posted image . Tudi zaradi tega sem se odločila za samoplačniško preiskavo merjenja možganskih pretokov v Dravljah.  V četrtek pa imam posvet pri osebni G in jo bom probala shecat za Uz tko, kot ga ona dela, da vidiš otroka pa da kaj veš o njem, ne samo rutina od 8 sekund.  Sicer p aguramo teden za tednom in željno pričakujemo tisti magični 22/23. teden, ko zdravniki že lahko pomagajo, če se razvije hemolitična bolezen.  V tej vročini so mi začele otekati noge, zato sem se malo prizemljila in več počivam, še vedno me matra slabost po veliki večini oglikohidratne hrane, ravno malo prej sem izbruhala današnjo večerjo - šmornuser posted image .  Kako bo z dopustom, je letos povsem v luftu, odvisno od izvidov v sredini avgusta.

Evo, toliko od mene, zdaj pa je treba dat našega fantina spat!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
24.6.2007 16:10:16   
nemrak
user posted image user posted image ,
drage souser posted image , jaz se za nekaj časa poslavljam od vas!!!
Jutri zjutraj gremo na morje, juhej!!!user posted image  
Komaj že čakam, da odklopim vse.
Se beremo ćez 14 dni.
Pridne bodite in čuvajte svoje user posted image  v trbuščkih!!!

Aja, skoraj bi pozabila!
Sonček5 in Ilije želim vama dobre rezultate AC. Močno držim pesti user posted image user posted image !!
Vse druge user posted image , ki čakate na morfologijo pa tudi držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
24.6.2007 17:08:34   
teja*
Pozdravljene  novembrke!
Moram vam povedat žalostno novico, da nisem več noseča (rok sem imela 4.11.07), tako da me brišite iz seznama. Tako žalostna sem, tako sama in prazno se počutim. Splavila sem v 21 tednu v petek ponoči na 11. obletnico najine poroke. Pa sem mislila, da ko sva se tako dolgo trudila (10 let), da bo vse ok, ker ni blo nobenih problemov v nosečnosti. Potem pa sem v nedeljo zjutraj začutila, kot da imam mal mokro in sem res imela. Ampak nisem vedla, al je urin al voda. Ampak panike nisem zganjala ker me ni nič zvijal al špikal al karkoli, samo ko sem povedala sestri mi je rekla, da se naj grem h ginekologu pokazat. V torek zjutraj pa mi je g. povedal, da sem že 3 cm odprta in takoj v bolnišnico, ampak mi je takoj rekel, da je to zelo slabo. Pridem v bolnico, so me pregledali, na UZ so videli kako brca, ampak jaz ga še nisem čutila. Sem pa prosila zdravnico, če lahko še mož pride zraven pogledat, ker če je to zadnjič, da bo vsaj videl kako zgleda notr otroček. Sprejeli so me v bolnico in mi rekli, da strogo ležim, samo na wc in do tuša se lahko sprehodim.
Drug dan na viziti mi je dr. rekla, da če vem da je to zelo slabo, sem povedala da mi je to že g. rekel. Rekla mi je, da če bi zdržal do 28 tedna, potem bi lahko sam zaživel, seveda z inkubatorjem. V četrtek zjutraj sem še srček poslušala. Potem v petek ponoči ob pol dveh pa se zbudim (zaspala sem šele okrog polnoči, ker sem ves čas samo premišljevala), ker me je ful štihal v križu in kri se mi je kar ulila. Pokličem sestro in me je takoj odpelala v porodno sobo. Sem vprašala če je to to in mi je rekla babca, da se je porod začel da sem že 7 cm odprta. Okrog 4.45 pa sem rodila oz. splavila. Tako lep fantek je bil. Potem so mi ga pustili še 2 uri in pol, da sem bila z njim. Nato pa je prišla njihova fotografinja in mi je naredila slikce za spomin, ker sem tako želela (sem povedala, da je to mogoče prva in edina priložnost, da sem zanosila). Naredili so mi tudi odtis stopalčka v en kartonček, notri napisali velikost in težo, ime pa napišem sama, ker sva se šele sedaj odločila z možem, da mu bo ime Timotej.
Vprašala sem kam ga pokopljejo in so mi povedali, da na Žale raztrosijo pepel-med zvončke. Sedaj pa moram poklicat še na Žale, kdaj bo pogrebna svečanost, da se je bom udeležila in da se zmenim glede ploščice z njegovim imenom Timotej. Kako grozno bo celo življenje se spominjat obletnice poroke in mrtvega najinga otročka.
Dr. mi je tudi rekla, da naslednjič, ko bom zanosila (sej sem ji rekla, da mogoče ne bom nikoli več), da naj v 12 tednu pridem, da mi zašijejo maternični vrat, da se ne bo mogel začel odpirat. Sej ne verjamem, da bom še kdaj imela to možnost.
Svojo žalostno zgodbo sem vam povedala. Želim vam vsem lepo in zdravo nosečnost ter zdrave otročke. Veselite se jih. Tako lepi so.

Lepo se imejte!

Teja (prej Anonimna 7)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
24.6.2007 17:29:06   
nemrak
user posted image  user posted image ,
teja*, nimam besed. Jočem, jočem....
Žal mi je, da si to morala doživeti.
Iskreno sožalje!!

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
24.6.2007 17:31:30   
Katina
Teja*, ne moreš verjet kako mi je žal zate. Po dolgem času sem prišla pogledat forum novembrk, ki sem ga sama v maju zapustila zaradi ss. Mislila sem, da sem pač edina žrtev novembrk in sem vsem ostalim zaželela, da vsaj vas spremlja sreča. Žal moja zgodba ni bila dovolj.

Ne znam povedati kako mi je hudo. Vendar upam, da ti bo življenje kljub tej slabi izkušnji čez čas namenilo user posted image , čeprav se bojiš, da ne. Če si zanosila enkrat, lahko spet. Sedaj je najprej čas za žalovanje in upam, da ga bosta s pratnerjem s pogovorom prebrodila. Če potrebuješ pogovor, pomoč ali karkoli se lahko obrneš name, tudi na zs.

Držim pesti za vaju, da vaju nekoč čaka nekaj lepega.
katina

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
24.6.2007 18:07:55   
Ilije
user posted image Iskreno sožalje, Teja!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
24.6.2007 18:08:53   
Tanayya29
Moje iskreno sožalje Teja..
v tem trenutku je težko karkoli rečt,vedi samo,da ti stojimo ob strani!
res mi je hudo zate...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
24.6.2007 18:18:12   
mamuška
Teja, sikreno sožalje in velikanski objemuser posted image

Pa tudi zate, Katina, enega. Ni besed!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
24.6.2007 19:02:31   
TANTRA
Teja, moje iskreno sožalje... Želim vama, da se držita v teh žalostnih trenutkih in da vaju ljubezen okrepi ob tej veliki izgubi.
Tudi sama sem v 21 tednu in si nisem mislila, da je kaj takšnega sploh mogoče... Res, svet je pa res krut..

Naj vse nas varuje angel sreče...user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
24.6.2007 19:56:56   
mehurčica
Teja*, iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem si sploh predstavljati tvoje bolečine..user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
24.6.2007 20:32:13   
potepinka
Teja-Iskrene sožaljeuser posted image user posted image user posted image sploh nimam besed da je to sploh mogoče.Vem da bo tudi zate enkrat posijalo sonce.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.6.2007 20:42:23   
tintin
Teja - iskreno sožalje. Vzemi si čas, da preboliš to veliko izgubo.
user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?