|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
19.6.2007 16:39:58   
zirafa76
pozdrav se od mene....
Nemrak te bom mogla razocarat za srecanjeuser posted image , ker sem se vedno v Bratislavi in pridem sele v petek, pa gremo zvecer na morje...ampak v zacetku julija pridem domov, pa mam cajt do 15.07.
Sem imela mrfologijo, pa me je cisto zmedel, jo moram se enkrat naredit, ker je pri enem od user posted image user posted image  na popkovini nasel neke " mehurcke" ki naj zaenkrat ne bi ovirali pretok hrane, ampak mora vseeno pocekirat..Groza, tale moja nosecnost...user posted image vse gre narobe..monoamniatni dvojcki, pa se to...
Moji zivcki so mal na koncu, ker sedaj cakam teh 6 tednov, ce bo vse vredu z njima, pol mata sanso, da prezivita....Men pa gre na jok, user posted image ko sam pomislim, a vseeno upam, da bo vse kul...smesno je bilo pri spolu,,ne more dolociti spola, rekel je, da ce ne bi bila enojajcna, bi prisegel da sta par...tako pa..?????user posted image

Nosim jih zadaj, zato tudi trebuha nimam kaj, so pa boki hudi..user posted image Migata zelo, tako da bom kar pozorna na vse...sem ugotovila, da ne smem pit popoldan kave, ker sta drugac zelo aktivna...

JA, VSEM CESTITKE ZA OPRAVLJENO ACuser posted image user posted image user posted image , pozdravcke od nas.....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.6.2007 18:12:59   
sonček5
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Sonček, se ti opravičujem tudi jaz imam ta teden fulll....Danes sem bila pri frizerju...Ti pa si omenila le še petek..Bo malo težka..Morda pa mi  le znese......Potem pa odhajaš na morje., kajne???..

Pozdravček

Tantra
Jaz ne grem na morje tako da se lahko zmeniva drug teden, saj sem do 24.7 ko imam spet kontrolo frej kot ptiček na vej

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.6.2007 20:08:22   
Tanayya29
en sončen,vroč pozdravček vsem novembrkam...
ufff,zgleda da bo vroče in dolgooo poletjeuser posted image vsaj za nas..;)
jst mam jutri spet pregled,hitro mine mesec....morfologijo mam čez 2 tedna..se pravi v 22 tednu..komaj čakam,da spet kej vidim...men so tile pregledi res v veselje...user posted image
kaj več pa sporočim,moram pod tuš...pa kužka še peljat na sprehod...

pa pa ...vsemuser posted image    naya

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.6.2007 20:12:28   
Tanayya29
Aha,za tiste k sprašujete,jst sm mehurčke začutla v 18t, zdj pa ta moj bejbi brca k nor..;)))
verjetno mu je vročeuser posted image tko k mamici..;)))aha,zredila sm se 5kg..v 20t...tako da mam zdj celih 55 kg..juhu..;))))user posted image user posted image user posted image ,oz zvečer mi že leze proti 56...hihi..;))))

lep teden še naprej..;)))pazite naseuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.6.2007 21:01:36   
Ilije
Hej!

Nemrak ti kar fejst pojamri v petek pri ginekologu. Če ti pa ne uspe pri njemu ti pa tako kot tantra tudi jaz svetujem še osebnega zdravnika. Jaz imam srečo z obema, saj ne ginekologinja in ne moj zdravnik sploh ne komplicirata glede staleža.
Mislim, da bom tudi jaz jutri poklicala, da vidim kako je z mojimi izvidi AC, saj bi rada naslednji teden nesla izvid h ginekologu. Imam tud jaz že morfologijo, saj bo že 21. teden
Zirafa76 sem gledala oddajo National geographic - In the Womb: multiples in tam pravijo, da sta lahko tudi enojajčna dvojčka par. Držim pesti, da zdržih teh šest tednov.

Srečno vsem user posted image !

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.6.2007 21:14:58   
nemrak
user posted image user posted image ,
Ilije, ti kar pokliči za izvid.
Boš videla, da bo tudi pri tebi vse v redu.
Močno držim pesti user posted image .
Ja, bom pa res zajamrala pri G. Vendar v petek začnem z dopustom, zato tudi še trpim v službi. Drugače pa še na morje ne bi mogla iti. Kaj čem, pač imam tako fajne sodelavke, da jim gre vse v nos user posted image .
Mislim pa, da bom morala v službo še v soboto, saj bi se svet podrl, če bi bila doma 4 sobote.user posted image

Dost teženja....
Pridne bodite!!!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.6.2007 9:24:54   
potepinka
Dobro jutro!

No kje pa ste danes zaspanke.Enauser posted image da vas zbudim.

Moje počutje je vredu,čakam pa na odločbo od komisije ali mi bodo podaljšali bolniško.Upam da bodo ker res ne vem kako bom v taki vročini delala.
Komaj čakam na morfologijo ki jo imam naslednji petek,joj kako je še daleč.
Vse ostale ki pa čakate izvide držim pesti da bo vse ok.

Lp

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.6.2007 9:43:45   
tintin
Hojla nosečke,
danes sem pa tudi jaz pošteno utrujena....tale vročina me zdeluje in noge me bolijo (otekajo pa niti ne). Sem šla včeraj kupit ene ultra udobne natikače v kopitarno sevnica...da vidim, če bo kaj bolje....
Sicer pa komaj čakam dopust.
Eno vprašanje: tiste, ki čutite gibe...kje jih čutite? Pri meni so večinoma še vedno precej nizko (čeprav sam trebuh niti ni tako nizko), recimo malo nad mehurjem...a je to okej?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.6.2007 9:43:49   
Laubica
Srečnica potepinka imaš že zdaj m.,jaz pa komaj 6.7.user posted image ,v 23t takooooo daleč je še to.Včeraj je moje dete bilo nenavadno zelo nemirno in to cel danuser posted image tako da sta tudi moja moška prvič z roko čutila brcikeuser posted image Drugač mi je pa zeloo vroče,pijem non-stop kot kamela.Ali je kateri že iz prsi priteklo mlezivo,meni je predvčerajšnimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.6.2007 9:44:48   
Laubica
Tintin -tudi jaz jih čutim tako nizkouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.6.2007 9:58:36   
potepinka
že35-tudi jaz čutim zelo nizko brce,sem pa včeraj ko sem šla spat ležala malo na hrbtu so bile pa kar močne brce do slej še nikoli tako,kak fajn občutek

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.6.2007 10:06:55   
zirafa76
moji gibi , brce, so zgoraj, to pa zato, ker sta obauser posted image user posted image obrnjena navzdol in imata glave cist  tam "dol"....ziher sta user posted image  user posted image ......user posted image user posted image  ze zdaj vesta...user posted image user posted image
Imata pa ful urnik...zjutraj, ko se zbudim brcata , ko pojem nehata brcat, pred kosilom in zvecer, pol pa mir  ....vcasih se ponoc.. user posted image

Nemrak, kje delas, ce ni skrivnost???

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.6.2007 10:31:18   
nemrak
user posted image user posted image ,
sem tako razočarana. user posted image
Sem pričakovala pismo iz Lj, pa ga še ni.
Ne vem zakaj rečejo, da ga bodo poslali, potem pa tega ne naredijo.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.6.2007 10:49:26   
maks
Jaz tudi še vedno svojegauser posted image čutim nizko; sem se že navadila; očitno je v taki legi; tudi na morf. je tko ležal.
Joj, jaz že komaj čakam nov! Čeprav vem, kako hitro mine in hočem zdaj še bolj uživat s trebuščkom! Pa komaj čakam, da grem v en dober shopping, ker trenutno sploh še ni časa... Si bom pa takrat dala duška! user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.6.2007 10:49:41   
Ilije
Ojla!
Tudi naše gibanje se čudi čisto spodaj, še posebej če sedim. Naš ati in tamala pa konkretnih gibov še nista čutila, razen preko angelsounda. Je bil ati kar malo presenečen, ko je slišal premik in mu jaz zraven komentiram, da je bil to premik. Je očitno mislu, da si samo zmišljujem, da čutim gibeuser posted image .

Kar se pa čakanja na pošto iz KC tiče, pa me sploh ne preseneča, da pošta še ni prišla, kljub temu da so obljubili, da bo. Mi je kar žal, da nisem šla na AC v Postojno, kjer bi zagotovo že imela izvide.

Lep in ne preveč vroč dan.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.6.2007 11:26:58   
gruška
Hello, spet je teden naokoli, se kar ne spravim nič na RR.... ko je tak sonček, da mi paše biti zunaj......

Najprej čestitke user posted image user posted image user posted image  vsem za rezultate AC, potem pozdravljam vse nove novembrke user posted image user posted image user posted image  in čestitam gorenjkam, da ste se uspele dobiti .......
Jaz sem že rekla enkrat, da bi bilo najbolje, da se ena javi in določi dan in uro in kraj v LJ., ker se nas bo 50 težko uskladilo...... Kaj mislite?

Potepinka, tudi jaz imam naslednji petek morfologijo (ob 12ih pri dr. Pušenjaku v porodnišnici). Kdaj in kje pa ti?

Tintin, tudi mene brca čisto nizko in v vsaki nosečnosti se je tako začelo. Šele ko je otrok malo večji in je obrnjen na glavo oz. se obrača okrog, takrat čutiš višje... Zdaj pa te z nogicami brca spodaj.

Da se vam malo pohvalim - jaz sem pa imela včeraj doma čistilko, ki mi je naredila generalno - celo hišo presesala, pomila po tleh, zribala kopalnice, po kolenih je šla in očistla vse zaključne letve, vse okenske police,.... več kot pet ur je bila v hiši -  si morte mislit kolk sem bila zvečer vesela user posted image .... sama se v tem stanju user posted image  res ne bi lotila take generalne...

Lepo se imejte, user posted image  pa naj veselo brcajo..............

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.6.2007 11:59:29   
potepinka
gruška-Jaz imam morfologijo pri svoji G v Velenju.Blagor ti da jo imaš pri Pušenjaku.No boš poročala kako in kaj

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.6.2007 12:23:46   
Ilije
Pozdravljena gruška!
Če boš še kaj gor, glede na to da je skoz sonceuser posted image ... bi mi prosim zaupala, kje najdem še jaz to čistilko. Tudi sama namreč ne uspem več narediti generalke v stanovanjuuser posted image ...

Če mogoče še katera druga ve, kje v okolici Celja je možno najeti čistilko za en dan naj mi prosim sporoči. Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.6.2007 14:30:26   
zirafa76
A ima katera  stevilko dr.Cerarja in kje tocno se nahaja???

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.6.2007 16:12:14   
nicolina
Pozdravljene drage user posted image .

meni je tudi vroče, za znoret. Še dva dni, pa sem dva meseca fraj.  Komaj  čakam.user posted image user posted image
Jaz bi tudi rada že čutla svojga user posted image , pa ni še nič A mislite da bo kmalu? user posted image
Mi vas je tako lepo brat, ko se pogovarjate o brcikah.

lep pozdravček...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.6.2007 16:22:00   
sonchek
Pozdravljene souser posted image
Kako se hladite in kje se skrivate v tej pasji vročini...jaz sem kr raj v stanovanju...skoraj nepremična..user posted image ...tukaj je vsaj za zdržat, ker zunaj definitivno ni...in se raje proti večeru odpravim na kakšen sprehod...

še malo pa morje...jupiiiiiuser posted image
..komaj že čakam...

No, očitno so morfologije že tukaj...ampak moja je pa še tako daleč...kje je šele 11.7...ampak po drugi strani pa glih iz dopusta prideva in bomo spet videli našo pikico...
vsem želim, da je ta pregled čim bolj uspešen!!!!!

...tako, zdej pa grem spet mal počivat...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.6.2007 16:24:45   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jaz bi tudi rada že čutla svojga user posted image , pa ni še nič A mislite da bo kmalu? user posted image

nicolina...nič ne moreš prehitevat, za vse pride pravi čas...tako pač je...sploh pa ene prej druge kasnej...baje je tja do 22-ega oz. 24.tedna normalno za prvorodke...pol pa odvisno kot je kaj živahen itd....
...predvsem se ne obremenjuj s tem...in pobožaj svojega bušija....

pa srečno!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.6.2007 19:44:31   
Špelka
Nicolina, ne bit žalostna - tudi jaz še ne čutim nič. Oziroma imma samo na cajte filing, da se notri nekaj giblje, ampak toe m ipo moje samo bolj dozdeva... Brcik pa še ni. Jah, nimaš kaj, sva kar dosti za ostalimi. Pa naj te potolažim - jaz sem kupla Angelsounds, ker mi je tudi že morilo tole, k ni blo brcik, pa nič, pa je vse v redu - mali aktiven v trebuščku da je kaj, srček veselo tiktaka.... user posted image  Tko da - za naju pač še ni čas, ampak bo, in to prav kmalu - morda že jutri, kdo ve... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.6.2007 20:26:51   
scubadiver
ojla punce,
vidim da sem jaz še skoraj edina ki vztrajamv službi. Moram rečt da mi kar paše saj ne vem kaj bi sicer počela cel dan. Posebej glede na vročino in omejeno gibanje med bolniško. Jaz bom vertjetno vztrajala kar do konca, seveda če bo vse ok.
Drugače pa tudi jaz ne čutim premikov in sem kar nekako žalostna. še dobro da se vsak večer pomirim z angel soundsom. takrat sem potem še posebej pozorna na premike, ampak nič ne začutim. Ah ja, bo že. je le prva nosečnost pa še konec novembra imam rok, tako da sem malo za vami.
lep dan vsem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.6.2007 8:05:38   
murencek
Živjo punce!
Prebiram, da je včeri veliko dogajalo in da ste bile kar aktivne!
Jst sm pa takoo žalostna user posted image user posted image user posted image ! Včeraj zjutraj mi je umrla tašča (tast je pokojen že vrsto let). Tako da sem s fantom cel dan letala okrog in urejevala za pogreb. Veliko sva jokala, pa se tolažila. Pa ful hudo nama je bilo, ker bi bil to njen prvi vnuček, ki si ga je takoo želela, pa ga ni mogla videti!
Pol sem se malo zasekirala, zakaj se mi lani prvi ni prijel. Ker če bi se, bi ga videla. user posted image user posted image user posted image  
Nč, v teh dneh me čaka pogreb, s solzami pa še kr ne vem, kam z njimi!
LP

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?