zirafa76
|
pozdrav se od mene.... Nemrak te bom mogla razocarat za srecanje , ker sem se vedno v Bratislavi in pridem sele v petek, pa gremo zvecer na morje...ampak v zacetku julija pridem domov, pa mam cajt do 15.07. Sem imela mrfologijo, pa me je cisto zmedel, jo moram se enkrat naredit, ker je pri enem od na popkovini nasel neke " mehurcke" ki naj zaenkrat ne bi ovirali pretok hrane, ampak mora vseeno pocekirat..Groza, tale moja nosecnost... vse gre narobe..monoamniatni dvojcki, pa se to... Moji zivcki so mal na koncu, ker sedaj cakam teh 6 tednov, ce bo vse vredu z njima, pol mata sanso, da prezivita....Men pa gre na jok, ko sam pomislim, a vseeno upam, da bo vse kul...smesno je bilo pri spolu,,ne more dolociti spola, rekel je, da ce ne bi bila enojajcna, bi prisegel da sta par...tako pa..????? Nosim jih zadaj, zato tudi trebuha nimam kaj, so pa boki hudi.. Migata zelo, tako da bom kar pozorna na vse...sem ugotovila, da ne smem pit popoldan kave, ker sta drugac zelo aktivna... JA, VSEM CESTITKE ZA OPRAVLJENO AC , pozdravcke od nas.....