|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
21.6.2007 8:06:53   
ninocka
Ojla,
pri meni je blo pa vceraj mal panike. Popoldne me je levo spodaj ful zacel bolet trebuh + ledvica. Bolecine so se samo stopnjevale, tko da mi je na koncu ze slabo ratalo, zato sem sla prej iz sluzbe domov in potem na urgenco.
Tam so me pa napotili v porodnisnico (urgenca je kao samo do 3 meseca), ko sem prisla tja, mi je pa una babca tam rekla, da bi mogla na urgenco user posted image (zarad izvidov, ker v porodnisinci bi moglka ful dolg casa cakat oz.  bi me kr hospitalizirali). Sem rekla, da lahko grem nazaj na urgenco, ce bo kaj hitrej, pa je rekla, da me ne bodo sprehajali user posted image
Potem so me pregledali, poslusala sem srcka, naredili vaginalni pregled (ki me je fuul bolel), UZ (pa mi niso nc pokazali pikca/pikico user posted image user posted image ), ampak je bilo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem si ful oddahnila. Predpisala mi je buscopan in pa pocitek, tko da sem danes doma. JE pa rekla, da je lahko to kaksna vez ali pa brazgotina po CR, ki me boli.
Karkoli, prijetno ni bilo, prestrasla sem vse, edino otrocek je pa brcal kot za stavo - kot bi mi zelel povedati, da je z njim vse OK.

JE bla pa zdravnica tam rahlo jezna na mojo G, ker mi baje 1/2 stvari v materinski knjizici ne pise. Kako mate pa ve izpolnjeno MK? A vam vse vpisejo not, al se vam zdi, da bi lahko bli bolj natancni?
Jst jim bom rekla v torek, ko imam M, da so v porodnisnici rekli, da morjo bit mal bolj natancni pri izpolnjevanju.

Drugace sem pa OK -  vrocina me ubija in se probam premikat cim bolj pocasi - kot lenivec user posted image
Uzivite, danes bo baje se en
vroc dan user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.6.2007 8:15:48   
tintin
Murencek, iskreno sožalje...
Ninocka: jaz imam kar lepo izpolnjeno MK, saj je moja G kar vestna pri tem + vse izvide imam notri.
Jaz imam pa že malo dost te vročine...utrujenost, da ji ni konca....boleče noge, bolijo me tudi stranske trebušne mišice - očitno buši raste...user posted image
Lepo bodite danes in čimveč tekočine pa senčke in sladoleda...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.6.2007 8:32:44   
TANTRA
Murenček, moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image ......Drži se v teh žalostnih trenutkih in pazi nase...Veš tvoj user posted image  čuti tvojo žalost in zna biti zelo nemiren....

Včeraj sem končno dobila pošto in izvedela sva da bova dobila fantka... Pravzaprav je izvid zelo skromen, sem mislila, da bo kak daljši roman....
Sem pa prebrala na internetu, da z ac odkrijejo tudi morebitne druge nepravilnosti - hemofilijo... Vseeno, izredno srečna sem, da je vse normalnouser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz imam lego zelo nizko in so brce tudi zelo spodaj... Včasih me prav zaboli, ko dobim kako v mehur... Če ga poslušam z Angelsoundsom pa brca direkt v napravo...Moj pravi, da je ne mara....
Me pa tudi občasno stiska ob strani spodaj...moja prijateljica babica je rekla, da je to od raztezanja vezi.... Naročila mi je naj si kupim višjo blazino za pod glavo, ker bo lažje za trebuh... Sem jo tudi vprašala za trebušni pas. Njeno mnenje je, da sicer zelo olajša vendar pa poleni vezi...Pravi naj rajši počivam...

Včeraj sva šla na potep na morje... user posted image  Sicer le v Ankaran....Morje je ful toplo, prava mlaka...Malce je pihalo, da je pregnalo hudo vročino, vendar sva se imela super..Sicer sem bila bolj v senci, saj malemu ni pasalo na soncu...Je protestiral... Le kaj si je mislil, ko ga je obsijalo sonce.... Uf vroče...user posted image

Moj user posted image  gre jutri jadrat do ponedeljka.... Midva z user posted image  in hčerki pa bomo mogoče šle na kak izlet.... V torek pa že morfologija..Komaj čakam...

Nemrak želim ti, da danes dobiš pismo....Prepričana sem, da je to samo zaradi pošte.... In sporoči kdo tako brca...

Vse skupaj pozdravljam, želim vam ne prevroč dan, čimbolj v senci in veliko tekočine pa kakšno lahko hrano....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.6.2007 8:51:26   
Ilije
Dobro jutro user posted image !

user posted image Murenček, iskreno sožalje!user posted image  Drži se!!!

Danes ste pa že bile pridne in vidim, da tudi precej zgodnje. Očitno nam jutranji hlad kar prija user posted image .
Kar se izpoljevanja MK tiče imam tudi sama dobro izpolnjeno, res je, da mi ne vpiše vseh UZ, saj jih moja ginekologinja dela na vsakem pregledu, drugače pa so vpisani vsi izvidi, moje trenutno počutje, prebolele pretekle bolezni...
Drugače pa se tudi mi verjetno za konec tedna odpravljamo na morje, saj hčerki postaja bazenček na dvorišču premajhen za vse vragolije, ki bi jih rada počela v vodi.

Lep dan...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.6.2007 9:03:43   
tintin
Tantra,čestitke za fantka!user posted image
Jaz imam tudi naslednjo sredo morfologijo in čedalje bolj me matra, da bi vprašala za spol....user posted image (firbec babji)...čeprav bi po drugi strani rada presenečenje...nevem, kompliciram...user posted image Rada bi samo preverila moj šesti čut, ki mi pravi, da je user posted image fantek...
Bomo videli kaj me piči do sredeuser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.6.2007 9:13:53   
TANTRA
Tintin,

jaz sem kar čutila, da bo fantek in še nekaj ljudi okrog mene....No, važno, da je vse ok...
Pozdravček

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.6.2007 9:55:08   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Živjo punce!
Prebiram, da je včeri veliko dogajalo in da ste bile kar aktivne!
Jst sm pa takoo žalostna user posted image user posted image user posted image ! Včeraj zjutraj mi je umrla tašča (tast je pokojen že vrsto let). Tako da sem s fantom cel dan letala okrog in urejevala za pogreb. Veliko sva jokala, pa se tolažila. Pa ful hudo nama je bilo, ker bi bil to njen prvi vnuček, ki si ga je takoo želela, pa ga ni mogla videti!
Pol sem se malo zasekirala, zakaj se mi lani prvi ni prijel. Ker če bi se, bi ga videla. user posted image user posted image user posted image  
Nč, v teh dneh me čaka pogreb, s solzami pa še kr ne vem, kam z njimi!
LP

Moje sožaljeuser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.6.2007 10:14:16   
potepinka
Dobro jutro!

Ja tak čas se spravim iz postelje no zajtrk sem že pojedla pa kavo spila.Zvečer ne morem spat in ga sračkam do 1 zjutraj pred TV.

murenček-iskrene sožalje tudi iz moje strani

TANTRA-čestitke za sineka,fino da ne boste imeli samih babnc.No čeprav je pa vseeno samo da je živo in zdravo.

ninocka-Ti pa lepo počivaj in se pazi.Jaz materinsko imam izpolnjeno tak-tak ni glih najbolj ok.

Nemrak-Zdaj pa se še ti hitro javi z novicami

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.6.2007 10:22:01   
sonchek
Tantra čestitke za fantka...pa sej glavno da je vse uredu in si zdej dost bl mirna....
...sicer tud meni napovedujejo fantka...ampak jaz mislim da bo punčka...Sedmi čut user posted image ...

Moja materinska knjižica je kr lepo izpolnjena...je bla pa prvič tudi bl prazna,...tokrat se pa malo bolj potrudi, pa čeprav glih ne vpiše vsak UZ notri, ker mi ga vsakič dela...

ninočka...sam da je s pikico vse uredu...drugo itak ni nič pomembno...tudi mene vsak dan kaj boli in enkrat na eni strani drugič na drugi, pa sej če je user posted image  živ itak tudi G. nimajo kaj narest, razen ti dati kakšne tablete za lajšanje bolečin, čeprav se teh jaz raje izogibam....

...tako, zdej grem pa mal delat...me še kar nekaj dela čaka pred porodniško user posted image ...lep in sončen dan, pa kakšno senčko poiščite pa bo...
papa 

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.6.2007 11:08:31   
zirafa76
pozdrav se od mene..
mi odhajamo jutri na morje, zato vam vsem posiljam en pozdravcek, pa da prezivite vrocino..se bom spomnila na vas..nekje v sencki..ob morjuuser posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.6.2007 12:21:26   
scubadiver
Murencek iskreno sožalje tebi in tvojemu user posted image
Prav res mi je hudo ker vem kako se počutita. TUdi meni sta v lanskem letu umrla oba starša v razmiku 11 mesecev. Ko sem že mislila da sem prebolela, pa me sedaj ko sem končno nosečka spet tako zvija žalost da je groza. Tako sta si želela vnučka, pa ga nista dočakala user posted image
Vem da te nisem potolažila. Ti kar jokaj, bolje kot da žalost zadržuješ v sebi, ampak posusita se čimbolj osredotočiti na bitjece ki raste v tebi. Ta pikica je trenutno najbolj pomembna.
Ninočka, samo da je z malčkom vse ok. Upam da bo hitro bolje in da te ne bo počutje več strašilo.
Žirafa76 vi pa se imejte krasno na morju in uživajte še zame, ki bom verjetno kar do septembra delala in to brez dopusta. No, bom pa za tale podaljšan vikend tudi mi skočili do morja.

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 21.6.2007 12:22:58 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.6.2007 13:31:12   
scubadiver
Žirafa76, zate pa še en vic preden pobegnete na morje:

Dvojčka

Polde dobi dvojčka. Vprasajo ga, kako jima bo dal ime.
Polde:»Tale bo Janez, tale pa Janez.«
Pa se ljudje začudijo in vprašajo:
»Kako pa jih boš razlikoval?«
»Saj ni važno, ampak zamisli si tole,
poletje, vrocina, ležis v senci in rečes:
Janez, prinesi pivo!
In glej, dve pivi!«

Uživajte user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.6.2007 14:35:31   
murencek
Živjo!
Punce, hvala za izrečena sožalja.
Scrubadiver, tudi meni je žal, da imaš podobno izkušnjo. Sej vem, da nisva ne prvi, ne zadnji, ki se jima je to zgodilo. Sam res, starši so res prekmalu umrli. Fantova mami je še zbirala ime za vnučka, pa ni želela nič povedati, dokler se ne bo odločila za eno ime (nama s fantom je vseeno, samo da bo zdrav). Na enem obisku pri njej smo se celo pogovarjali o imenih, a nismo dorekli nič dokončnega. Tko da zdej sploh ne vem, kakšno ime naj dava otročku! In res, vedno je prekmalu za odhod bližnjih...
Moja mami, ki je izgubila očeta pred 17 leti, pravi, da ni nič bolje z bolečino. Pravi, da ko si starejši, bolj pogrešaš svoje starše in bolj si želiš, da bi jih imel ob sebi za kakšen hec, pogovor... To me je presenetilo, ker sem vedno mislila, da čas celi rane. A očitno ni tako.
Fajn bodte in se še kaj pišemo!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.6.2007 15:36:53   
gruška
Ojla user posted image user posted image user posted image ,

Potepinka, veš, da bom poročala, ti pa tudi poročaj!!!!!

Ilije, evo me kljub sončku user posted image ...... Jaz sem imela čistilko iz Ljubljane, preko enega čistilnega servisa. Ne vem pa, če tudi na vaš konec pridejo. Lahko
povprašam, oz. če želiš njihovo cifro mi lahko pišeš na z.s.......... Jaz sem bila z njo zelo zadovoljna in jo bom še najela...

Murenček, tudi jaz ti izrekam sožalje. Mislita na vajino malo bitjece, upam, da vama bo lažje....

Lepo vas pozdravljam, čez vikend bomo na morju (Žirafa76, mogoče se kje srečamo....), tko, da se beremo spet naslednji teden..... Uživajte!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.6.2007 20:35:22   
Laubica
Murenček -moje sožalje
Punce meni je takoooo vroče,da moža že cel dan gnjavim da kupimo klimo ,pa ne vem če mi bo ratalo.Čez vikend pa gremo na morjeeeeee,komaj čakam
Lepo bodite in se čuvajte ter počivajteuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.6.2007 21:22:38   
nemrak
user posted image user posted image ,
user posted image user posted image  murenček, moje iskreno sožalje!!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.6.2007 22:04:53   
mamuška
murenček, iskreno sožalje tebi in tvojemu fantu! Včeraj sem ravno brala PAvčka zvečer in mi je nekako obvisel nekje zadaj v možganih verz "Vsi se začnemo v mami in vsi končamo v jami."  Želim vama, da bi šla skupaj skozi  to težko preizkušnjouser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.6.2007 22:30:57   
heaven
ciao user posted image !
murencek se iz moje strani iskreno sozalje!!!
vceraj sem imela pregled in je vse ok, no ni mi delal nic posebnega...poslusali smo srcek pa malo me je pretipal. jaz imam morfologijo sele 19.7., se mi zdi kr pozno...predvsem zaradi firbcauser posted image . a ima se kaksna obcutek kaj bo??? jaz sem 90% da bouser posted image . no morda se tudi motim, vam bom znala povedat cez en mesec :)
jaz se  skoraj vsak dan namakam v morju in je res super, pa se mojo psicko vzamem s sabo da se se ona malo ohladi, ker je res peklenska vrocina.
punce fajn se imejte!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.6.2007 7:25:08   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!
user posted image  za zaspanke!!
Jaz je pa danes ne smem, ker imam pregled in moram biti tešča. Uro pa mi je sestra dala ob 10.15. Sem jo poklicala in rekla, da tako dolgo pa jaz ne morem biti brez hrane user posted image . Tako grem že kar takoj.
Tešča pa moram biti ker mi bodo pregledali nivo sladkorja. Fuj blek!!

Včeraj sem dobila pošto!!user posted image user posted image
Ste kaj radovedne. Vam povem po pregledu user posted image .
Aja, danes imam pa še morfologijo. Bom zopet videla user posted image . Komaj že čakam.

Vam poročam, ko pridem domov!!
Čuvajte se!!

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.6.2007 8:23:04   
Ilije
Seveda smo radovedne!!!user posted image
In hvala za user posted image . Je pa res grozno bit tešč do desetih, jaz sem namreč danes dala kri in urin (bila tešča) in ko sem ob osmih prišla domov mi je že pošteno krulilo v želodcu.

Lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.6.2007 8:38:26   
TANTRA
Dobro jutrouser posted image ...

oh, kakšna vročina je te dni...Jaz sem imela danes težko noč...od sinoči mi je bilo slabo, bolel me je želodec, trebuh...grozno...buscopan mi je omilil zadevo...da sem vsaj malo spala...
Prav želim si malo ohladitve....Tudi mojuser posted image  je zelo nemiren....

Nemrak želim ti dober pregled in čimprej hrano...Torej tudi mene še čaka pregled sladkorja..user posted image ...Upam, da bo zjutraj...
Jaz pa imam pregled v torek - morfologija in komaj čakam, da vidim mojegauser posted image ..

Moj user posted image  je šel danes na jadranje in se vrne v ponedeljek... Tako da smo punce same...Bo pa v torek doma pa se bomo malo nacrkljali...
Danes se vidiva  z sonček5....komaj čakam....in bom poročala ko se vrnem.....

Pozdravček vsem v tej vročini...Pazite nase....Izogibajte se preveč sonca, ker lahko izzove splav...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.6.2007 8:50:06   
DEBELUŠKA30
Lep pozdrav še od mene, čist sem "zgubljena" vse mi uide iz glave!
Mi gremo tud danes na morjeuser posted image , saj kar ne morem verjet, vsem so user posted image pa lep podaljšan vikend!!!!!!!!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.6.2007 8:56:23   
sonček5
Ojla punce

Tudi mene strašno ubija vročina, ampak se hladim v bazenu , ki ga imajo pri mojemu dragemu doma. Včeraj je blo prav fino plavat, ampak kaj ko pridem domov me pa oblije. Tantra tudi jaz sem imela zelo slabo noč. Dobesedbo sem se prilepla na postlo tako mi je bolo vroče. Bolel me je želodec pa trebuh in še bebica je brcala kot za stavo, tako da nisem skoraj nič spala. Zdej bi bil pa že čas da ta vročina popusti.
. Murenček tudi moje sožalje ob boleči izgubi. Tudi moj ati ne bo videl bebici in mi je včasih zelo hudo, ampak takšno je življenje

Pozdrav Sonček

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.6.2007 9:37:11   
potepinka
Dobro jutro!

NEMRAK-TAKOJ KO PRIDEŠ DOMOV POROČAJ.Res sem firbčna ali bo še ena punčka ali bo tokrat fantek.

Joj,danes popoldne pa pride hči domov.KONČNO mi je bilo tako dolg čas da adijo.Bila je cel teden v šoli v naravi v Strunjanu.OOOO ka se bova cartali.

Ja ta vročina tudi mene ubija ,pa saj drugi teden bo že boljše niso več tako visoke temperature napovedane,se bomo malo ohladile.Meni najbolj odgovarja tja do 29 st.

No punce lepo se imejte

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.6.2007 10:29:27   
marinci
Hojla.
Včeraj sem imela morfologijo. V bistvu je blo vse vredu. Razen srcek ni videla vseh prekatov pa še neko liso. Zdje imam pa šele čez tri tedne ponoven pregled srcka in me kr skrbi. Kaj če s srckom ne bo vse vredu. Kaj potem?
Lep pozdrav.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?