ninocka
|
Ojla, pri meni je blo pa vceraj mal panike. Popoldne me je levo spodaj ful zacel bolet trebuh + ledvica. Bolecine so se samo stopnjevale, tko da mi je na koncu ze slabo ratalo, zato sem sla prej iz sluzbe domov in potem na urgenco. Tam so me pa napotili v porodnisnico (urgenca je kao samo do 3 meseca), ko sem prisla tja, mi je pa una babca tam rekla, da bi mogla na urgenco (zarad izvidov, ker v porodnisinci bi moglka ful dolg casa cakat oz. bi me kr hospitalizirali). Sem rekla, da lahko grem nazaj na urgenco, ce bo kaj hitrej, pa je rekla, da me ne bodo sprehajali Potem so me pregledali, poslusala sem srcka, naredili vaginalni pregled (ki me je fuul bolel), UZ (pa mi niso nc pokazali pikca/pikico ), ampak je bilo vse OK Sem si ful oddahnila. Predpisala mi je buscopan in pa pocitek, tko da sem danes doma. JE pa rekla, da je lahko to kaksna vez ali pa brazgotina po CR, ki me boli. Karkoli, prijetno ni bilo, prestrasla sem vse, edino otrocek je pa brcal kot za stavo - kot bi mi zelel povedati, da je z njim vse OK. JE bla pa zdravnica tam rahlo jezna na mojo G, ker mi baje 1/2 stvari v materinski knjizici ne pise. Kako mate pa ve izpolnjeno MK? A vam vse vpisejo not, al se vam zdi, da bi lahko bli bolj natancni? Jst jim bom rekla v torek, ko imam M, da so v porodnisnici rekli, da morjo bit mal bolj natancni pri izpolnjevanju. Drugace sem pa OK - vrocina me ubija in se probam premikat cim bolj pocasi - kot lenivec Uzivite, danes bo baje se en vroc dan