|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
19.6.2007 9:42:45   
ninocka
Sem vedla, da sem nekaj pozabila vprasat -  a boste tiste, ki niste prvic nosece, sle se enkrat v solo za starse al ne?
Jst nimam namene, ker sem bla za prvic razocarana, me pa zanima, kako ste se ostale odlocile?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.6.2007 9:48:20   
andreja2000
nemrak user posted image  čestitke , sem tako vesela zateuser posted image
Jaz imam AC danes teden in upam,da se tudi meni tokrat isteče vse kot mora.
Mi žal doma ne dela internet,pa sem kar malo žalostna,ko pa sem se tako navadila na rr.
No,lepo se imej in uživaj ,držim še pesti za petek-pa saj bo vse o.k,potem pa le zadihaj .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.6.2007 10:02:40   
Špelka
Čau, novemberke!

Kaj jest vidim - srečanje je že bilo???? user posted image user posted image  Uh, ste se na hitro zmenile! No ja, bom pa drugič zraven! MORAM PA SE VAM OPRAVIČIT, ker najprej nardim cel halo okol srečanja v Kranju pol pa poniknem. No, ampak ima utemeljen razlog. V petek sva z dragim namreč na vrat na nos spokala na morje, in to s kolegi, tko da ni bilo niti časa javit. NO, prišli smo včraj zvečer. Upam, da razumete in oprostite! Me pa veseli, da ste UŽIVALE! Naslednjič bom v Kranju sigurno zraven!

Debeluška - nič se ne sekiraj - tudi moj trebušček ni še ne vem kaj! user posted image

Morma pa vam nekaj povedat-  tudi jaz sem nova lastnica Angelsounda, in  moram rečt da je SUPER! user posted image user posted image user posted image  Midva sva se ob poslušanju kar hihitala zraven! Je res, da te pomiri!

Na koncu še čestitke Tantri in Nemrak za dobre rezultate! Bravo! user posted image user posted image user posted image  Uh, Nemrak, ti kar zavidam, da boš v petek največjih skrbi že rešena! Ampak sej počasi lezemo za tabo! user posted image user posted image

No, lepo se mejte dons v sončku! Bye

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.6.2007 11:04:12   
murencek
Ojla!
Tantra, nemrak, res dobra novica! Super. Tudi jst sem zelo vesela za vaju! In nam vsem privoščim mirne živce in veliko sproščenih, srečnih dniuser posted image user posted image user posted image !
Drugače se ti pa Tantra, zahvaljujem za besede o brcanju. Mojega malija sem včeri čutila še 2x (popoldan in zvečer v postelji). In res, čutiš tako, pa tudi če daš dlan gor. Ker sem prvič user posted image , sem mislila, da so to prebavne motnje in da se mi hrana po črevesu premika naprej. No, zdej vem, da je to ta mali user posted image ! Zdej mora še oči ob priliki dati roko gor, da ga bo začutil!
LP in bodte fajn!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.6.2007 11:19:06   
buba1131
Nemrak in Tantra ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Ninocka jaz nisem bila v šoli za starše v drugi nosečnosti in tudi zdaj v tretji ne bom šla.

Brcike čutim že en teden kak dan malo manj kak dan pa potem večkrat.

Živa 11.06.2000
Lana 31.08.2004

Konec novembra pa ? (čakamo morfologijo)

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.6.2007 11:36:19   
manca
[/link]
naša tintin

[link=http://mail.google.com/mail/?attid=0.3&disp=inline&view=att&th=11343454fabbbc8b]

naša debeluška30

[link=http://mail.google.com/mail/?attid=0.2&disp=inline&view=att&th=11343454fabbbc8b][/link]
pa še ena skupinska

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.6.2007 11:37:52   
manca

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.6.2007 11:38:46   
manca
očitno mi ne gre gor dati slikuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.6.2007 13:47:09   
manca
http://www.moj-album.com/uredi/manca1/8208651/

No, na tej strani so objavljene tri slikce od včerajuser posted image

Zdaj naj mi pa prosim katera pove, kam se splača it pogledat za kakšno krilo za v službo ker meni je pošteno vroče

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.6.2007 13:51:38   
potepinka
Dober dan!

ninocka-Jaz sem v 1user posted image  bila v materinski in tudi zdaj grem

Drugače pa moje počutje ok,samo zvečer me ful križ boli.

Ja verjamem da ste se na srečanju imele lepo.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.6.2007 13:53:07   
scubadiver
Manca, Tintin in debeluška, prav v veselje mi je, da sem vas "spoznala" Prav lušne ste
Upam da se tud ostale čimprej kaj organiziramo, čeprav nekako na moje pozive ni pravega odziva user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.6.2007 14:05:07   
manca
No, pa dejmo: kateri dan v tednu vam najbolj ustreza za srečanje in ura, pa katera bi prišla....PRIJAVE ZA SREČANJE LJUBLJANA..PUNCE DEJMO SE ZMENITuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.6.2007 14:06:19   
manca
Jaz lahko pridem v pondeljek, torek, četrtek ali petek med peto in šesto uro enkrat

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.6.2007 14:06:42   
sonchek
Ojla...čveke...
Madona se vidi, da se ve bolj kot ne izogibate vročini in tukaj gor naklofate cca4 strani v 4dneh, kar me ni bilo...

Tantra in nemrak...iskrene čestitke za dobre rezultate...resnično se veselim z vama!!!!!
držm pesti, pa tudi za Sončka5 in Ilije...

Scubadiver...jaz sem za srečanje, ampak težko rečem kako lahko in kdaj...cez 14-dni gremo na morje...po vsej verjetnosti nam pa prej pripeljejo še kuhinjo in parketarje imamo naročene...in je resnično vse to težko vskladit...tko, da ve se kr zmente...in če bom jaz lahko pridem...seveda z veseljem...

Mislim, da tudi pri nas že čutimo user posted image ...no, vsaj upam, da je to to...čeprav na začetku nisem vedela ali je to to.. kr malo dvomim, da bi me lahko skoz -večkrat na dan šraufalo in se nekaj premikalo,... če to ni naš Bambin...user posted image

No, naj bo to na hitro vse...se kasneje še kaj javim....
aja pa še naš seznamček!!!!
PRIHAJA:!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.6.2007 14:07:26   
sonchek

Pozdravljena nayya28...
pozdravljena Ilije!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  53-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image   

3.11.07 

user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image
user posted image  potepinka,32, CE 

4.11.07
user posted image   Teja*

5.11.07 
user posted image  nemrak, NS+AC user posted image   
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška, NS user posted image  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije,

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5,

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,   

user posted image  DEBELUŠKA30, 

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.6.2007 14:13:13   
tintin
Hehe, prav dobre smo na slikcahuser posted image Trebušonkeuser posted image
manca, luštna lanena krila na vrvico, raznobarvna (lahko zavežeš pod pasom) imajo v H&M, imajo jih tudi nekaj iz raztegljive viskoze, raznih barv...
V Kranju pa Mega Outlet ima mogoče kaj..jaz sem (sicer že kakšen mesec nazaj) kupila super laneno krilo, malo pod koleni, s patentom in ga zdaj komot nosim....
Pa Mana ima neke oblekice za 10 evrov...
Ja, vroče je,...sploh tu v Lj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.6.2007 14:15:24   
tintin
No, tudi jaz bi prišla na srečanje v Lj. med 17 in 18h enkrat....glede dneva mi je pretty much vseeno, sicer drug teden bi lahko v torek, četrtek ali petek.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.6.2007 14:17:15   
manca
hvala za info tintinuser posted image .

Jaz si bom v kratkem verjetno še svoj stol sem prinesla, saj ta je tako obložen da samo švicam ko sedim na njemuser posted image ...itak bosta morala biti pa kmalu dva stola, saj pride na uvajanje novo dekle, baje da začneva v začetku septembra.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.6.2007 14:55:46   
nov03
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tud jaz sem lanska novemberka, no provzaprov je to moja hčerka, jaz sem julijka user posted image  user posted image  user posted image
Uživajte v nosečnosti, tako hitro mine, nja no razen zadnji mesec ko te že vse boli user posted image  user posted image .....pa da vam bi blo čimlažje na dan D. Pa da bi blo vse ok. Pa da boste mele pridne novembrčke
lepe pozdrave

lp,
Uršula

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.6.2007 15:37:46   
sonček5
Zdravo punce

NEMRAK IN TANTRA - ČESTITKE ZA DOBRE REZULTATE. ZELO SEM VESELA ZA VAJUuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem glih kar iz pregleda. Bila sem ful presenečena, ker mi je delala tudi morfologijo, ker gre potem za 14 dni na dopust. Dete se lepo razvija,vse je tako kot mora biti in ko je delala UZ ni mogla videt spola, ker se ni hotel premakniti. Glede AC pa me je pomirila, da bodo verjetno dobri rezultati, ker bi me že poklicali, tako da upam da bo vse v redu. Dala mi je bolniško za 3 mesece, ker nosim precej nizko. Tako da to je to. Sem pa mogla prav na hitro organizirat, da je moj prišel iz službe da je lahko videl malo kepico. Ampak tudi to sva uredila in je v sedmih nebesih. Blejčeva je vse lepo razložila kje je kaj in odgovorila na vsa vprašanja. Naslednji pregled imam 24.7, do takrat pa sem frej. Zredila sem se vsega skupaj 3kg in tudi to je v redu, čeprav imam občutek da sem vsako jutro širša. Kepica brca že kar močno, tako da jo tudi moj lahko začuti. Samo na UZ se ni hotel premaknit, da bi lahko videla spol
pOZDRAV sONČEK

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.6.2007 16:08:37   
nemrak
user posted image user posted image ,
sonček5, koliko je že od tvoje AC. Če se ne motim, bo v četrtek 3 tedne. Tudi jaz mislim, da bi te pa sedaj že klicali, če bi bilo kaj narobe. Pesti, pa še vseeno držim.

Tudi jaz naj bi nosila user posted image  nizko. Pa mi nikoli ni omenil bolniškeuser posted image .
Sploh ne vem, kako naj mu omenim bolniško. Moj G jo ne da rad.
Me je pa prej tako dol tiščalo, da sem mislila, da mi bo padel ven.user posted image
Mu bom v petek malo pojamrala, bom videla kako se bo odzval.Saj ne vem, kako bom zdržala do oktobra.

No, dosti jamranja.
Pridne bodite in čuvajte trebuščke!!

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.6.2007 16:21:01   
TANTRA
Pozdravljene,

no, včerajšnji lucky day je mimo....smo bili vsi tako razpoloženi...moj user posted image  pa je rekel, da je itak vedel, da je vse ok..
Jutri še izvemo ali v naš dom pride  ena princeska ali en princ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemrak, prav vesela sem, da je tokrat s teboj vse ok...user posted image user posted image

Jaz vzhajam samo v trebuh...Prav fleten je.... Sicer ne vem kako šele bo...bom rabila eno prikolico za podporo.user posted image user posted image .. Resno pa razmišljam o pasu za trebuh... ...Imate kaj izkušenj? Glede na to, da nosim zelo nizko bo po moje olajšal zadevo....
Sicer punce, moja prijateljica je babica. v lj porodnišnici ...bom kar njo povprašala,...če pa katero kaj posebnega zanima naj mi sporoči...bom posredovala informacije iz prve roke....Včasih je delala pri porodih...pri novorojenčkih...sedaj pa je pri otročnicah...
Jaz imam morfologijo v torek 26.6.07 in jo res komaj čakam, saj male pikice že tako dolgo nisem videla...Če me ne bi vztrajno brcal bi rekla, da sem ful prikrajšana.... Potem pa možgane na offf.....
Konec tedna pa bom sama z hčerkama...moj odide na jadranje z prijatelji...
Si ne upam it z njim....moram več počivat...

Pozdravček souser posted image  nosečke.... pazite nase v tej vročini...in na male sončke...

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.6.2007 16:24:11   
sonček5
Ja Nemrak v četrtek bo 21 dan in močno upam da ne bo klica. Če je telefon me kar strese. Glede bolniške pa ti priporočam da kar pojamraš, saj sama veš kako se počutiš. Jaz ne vem kako bi zdržala 8 ur. Ti pa sploh ker delaš v trgovini, pa sploh sedaj ko bo tako noro vroče. Povej mu kakšno delo opravljaš in mislim da ti mora dat bolniško. Nekatere pravijo da nočejo izkoriščat bolniško, ampak jaz mislim da je to njihova pravica če se slabo počutijo, saj vseskozi plačujemo zdravstvo. Tudi jaz bi raje delala in se dobro počutila, ampak z glavo skozi zid pa ne morem in tudi nočem ker si jo lohk poškodujem(malo heca).
Tantra - nič se ne oglasiš za srečanje.

Pozdrav Sonček

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.6.2007 16:28:58   
TANTRA
Nemrak, pojamraj svojemu G, da ne zmoreš več stoječe delat....Če pa ne bo pomagalo potoži svojemu zdravniku....
Jaz si ne predstavljam, da bi bila na tvojem mestu...Me začne ful dol pritiskat, že če preveč hodim naokrog...
Želim ti, da se bo tudi to uredilo...Jutri pa veselje nad izvidom....

Pozdravček

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.6.2007 16:35:13   
TANTRA
Sonček, se ti opravičujem tudi jaz imam ta teden fulll....Danes sem bila pri frizerju...Ti pa si omenila le še petek..Bo malo težka..Morda pa mi  le znese......Potem pa odhajaš na morje., kajne???..

Pozdravček

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?