|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
24.6.2007 22:45:06   
alekseja
Iskreno in od srca sočustvujem s tabo Teja in naj te malo potolažim, da nisi edina, ki si morala prestat to kruto usodo. Prekleto dobro vem kako boli in držim pesti zate, da ti nekoč uspe. No pa smo že tri izbrisane iz seznama srečnih mamic v novembru, upam, da tudi zadnje.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alekseja -- 24.6.2007 22:58:51 >

Alekseja

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
25.6.2007 10:54:44   
sonček5
Teja - moje iskreno sožlje. Mi je zelo hudo zate, vendar nikar ne obupaj. Boš videla da bo naslednjič vse v redu

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
25.6.2007 12:03:11   
nicolina
Teja, tudi od mene iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image
Zelo sočustvujem in jočem s teboj, drži se, kolikor se pač da.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
25.6.2007 12:14:24   
murencek
Živjo!
user posted image user posted image user posted image  Teja, res ne vem, kaj bi ti rekla. Živjenje je kruto in ves čas se spopadamo s preizkušnjami. Res mi je žal zate, ker si tudi jst nisem mislila, da je to mogoče. user posted image user posted image user posted image
Prejmi tudi od mene iz dna srca iskreno sožalje!

Jst sem zdej spet prižgala rač., TV ne igra že od srede ne! Res je težko in kruto. S fantom še vedno žalujeva, ozračje je turobno. Sva si pa res v oporo! In vsem še enkrat hvala za lepe besede. Res ste čudovite!
Ne morem si misliti, koliko stvari je treba urediti, ko nekdo umre. Veliko sem postorila, veliko me čaka še jutri (pogreb je hvalabogu - mimo). Fant je vesel, da sem mu v oporo in da lahko stvari rihtam od doma. Sicer pa ne vem, kdo bi to naredil?
Zdej si oba želiva, da bi bil najin tamalček v redu!

Kaj naj še napišem - lepo bodte in pazite nase!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
25.6.2007 20:45:15   
Špelka
Uh, teja, kako žal mi je zate - za vaju! user posted image user posted image user posted image  Razumem tvojo bolečino, saj sem tudi jaz ena "veterank". user posted image user posted image user posted image  Pa vendar - življenje gre naprej in verjame, da bosta tudi vidva po žalovanju zopet zbrala pogum in poslusila znova. In tokrat-  boš videla - bosza hitro zagledala tisto user posted image .... Čeprav vajinega Timoteja ne more nihče nadomestiti, pa bo prav on čuval vaju in vajino user posted image .... Srečno!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.6.2007 20:51:22   
sonchek
Teja user posted image user posted image user posted image
...moje iskreno sožalje...sej nisem mogla verjeti da berem te besede...pa ne spet si rečem...groza...spet se sprašujem zakaj...zakaj je potrebno prehoditi eno tako dolgo in kruto pot, da prideš do tistega najbolj zaželjenega...in vem kaj se sprašuješ...zakaj, zakaj prav jaz, ki sem že tako težko zanosila....zakaj se more prav meni to dogajati....zakaj...
teja, ni odgovora...in nekoč nekdaj ga boš nehala iskati...verjemi...
Vem, vem Teja, ker sem sama doživela podobno v prvi user posted image ...nikoli ne bi nikomur privoščila te bolečine ki sem jo sama doživela....
Izjoči vse solze ki jih skrivaš...ne skrivaj bolečine in odkrito žaluj...verjemi mi nekaj...sedaj boš v življenju spoznala prave prijatelje, prave ljudi, ki vedo kaj pomeni stati ob strani...ki so lahko čisto tiho, samo da te poslušajo...
pridruži se nam na Upajmo skupaj, upanje po splavu...tam nas je dost takih, ki smo to že dale skozi...in si znamo prisluhniti...

Predvsem Teja ti pa polagam roko na srce in te prosim: NE OBUPAJ!!!!...še bo prišel čas tudi za vaju in takrat bo Timotej poskrbel za to da boste srečni...gledal bo na vas in vas čuvat, tudi vajino novo pikico....

Še enkrat naj ti rečem, da mi je resnično žal da si to doživela, mapka naj ti rečem še to...svaka ti čast, ker si zbrala toliko moči ali poguma, da si pogledala svojega Timoteja in se od njega primerno poslovila...jaz tega nisem mogla...

Drži se punca in verjemi, vse bo še dobro....samo čas je potreben, veliko časa....Vem, da so vse te moje besede, sedaj brca v temo, ampak verjemi...bila sem na tem in sem spet srečka nosečka...ki upa na srečen konec...

pa SREČNO user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.6.2007 22:33:40   
scubadiver
Draga Teja, tako mi je hudo za vas tri, da sploh ne vem kaj naj ti napišem. ne predstavljam si kaj doživljata z možem in ne morem verjeti kako je življenje lahko kruto. user posted image lepo te prosim, ne zadržuj žalosti, zjoči se, opri se moža in prijatelje. Timotej vaju bo sedaj čuval in bedel nad vama in lepo prosim ne obupaj nad otročičkom. Ne pusti da umre tudi upanje. pošiljam ti vse možne dobre misli in objeme. Poglej v nebo in boš videla, da se je na nebu pojavila nova zvezdica. Zvedica ki je na nebu samo zate in tvojega moža. zvezdica Timotej. Zdržia te težke trenutke! Objem zate in tvojega najdražjega. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.6.2007 8:25:46   
Ilije
Dobro jutro user posted image !

Ste že nazaj z morja? Mi smo tudi šli v soboto zjutraj malo pogledat na slovensko obalo. Smo mislili ostati do ponedeljka, a je Iris dobila vročino in domotožje, da je bilo jojuser posted image  Sploh ni hotela nič jesti v hotelu, tako da smo že v nedeljo zjutraj takoj po zajtrku spakirali in odšli domov. Doma pa kot da ji ni bilo nič!!! Upam, da bo na pravem dopustu čez tri tedne boljeuser posted image
Danes sem pričakovala pošto iz LJ, a še vedno nič. Bo očitno treba počakati do jutri, da dobim tudi uradno napisano, da je res vse v redu. Kako pa kaže pri tebi sonček5 z izvidi AC?

Lep in ne preveč vroč dan vam želim!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.6.2007 10:34:25   
potepinka
Dober dan!

No kako smo punce?Jaz sem vredu tole vreme dans mi ful paše ker ni tako vroče.Se bom vsaj malo nadihala.
Tiste ki ste na morju uživajte kokr se da,mi bomo letos kar doma.
Drugač pa počutje pri meni ok,v petek imam morfologijo,joj že komaj čakam

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.6.2007 11:22:43   
teja*
Hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede.
Lepo nosečnost in zdrave otročke vam želim.
Teja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.6.2007 11:34:06   
hruškica84
teja, iskreno sožalje.........user posted image

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.6.2007 11:34:37   
sonček5
Ilije

Tudi jaz še nisem nič dobila, pa čeprav je danes že 26 dan od Ac. Upam da bo ta teden

Sonček

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.6.2007 12:20:52   
TANTRA
Pozdravljene, drage user posted image ...

sem končno dočakala user posted image  , čisto črn je prišel iz jadranja in mali Lukec je prav nagajiv odkar je prišel....Brca ponoči, zgodaj zjutraj me je budil iz sna....Očitno se veseli tako kot jaz..
Danes sva bila na morfologiji in izvidi so vsi ok.... Dobila sem slikico in prav lušten izgleda...Malce je nagajal zdravnici...slikan pa je s prstom v ustih...ha ha...Da bi bilo vsaj vse super do konca... Sem že zdaj zaljubljena v njega...Saj ga tako dolgo že nisem videla...Ful sem vesela, da je zdrav...
Upam, da boste kmalu dobile izvide ac, vse ostalim pa želim veliko dobrega počutja, senčke in veliko pijačke...
Seveda nekatere uživajo na morju ....kmalu bomo tudi mi kakšen dan...

Pozdravček

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.6.2007 12:44:08   
gruška
Draga Teja, zelo mi je žal, da si morala tudi ti skozi to; zelo, zelo dobro te razumem kako se počutiš, ker sem tudi sama rodila drugega sina Bineta v 27.tednu, na svoj 27. rojstni dan, umrl pa je tri dni kasneje na drugo obletnico poroke... Tudi naš Bine je pokopan na Žalah v Parku Zvončkov in zdaj bosta z vajinim Timotejem skupaj počivala tam..... Če želiš, mi lahko pišeš na z.s., lahko se dobiva, če rabiš pogovor.... Težko je, a ne obupaj in zapomni si: Človekova največja moč ni v tem, da nikoli ne pade, temveč, da vstane vsakič, ko pade.......

Jaz imam v četrtek pregled pri G., v petek pa morfologijo. Če ne prej, se vam javim po pregledu. Lepo se imejte.....

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.6.2007 16:13:16   
tintin
hojla sonosečke,
no tudi mene jutri čaka morfologija. Držite pestiuser posted image Sem že kar malo nestrpna....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.6.2007 18:57:43   
A-N-J-A
ninocka jaz sem ferbec in že čekiram če je že kaj novic z morfologijeuser posted image ???Pa moram ti povedat da nisi bla prav nič nadležen obisk,prej sem bila jaz slaba gostiteljica ker ti nisem kave ponudilauser posted image .Viš to je pa tko ko jo jaz ne pijem,mislim da jo tud drugi ne.

Se opravičujem novemberkam ker se mešam v čvekuser posted image .

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.6.2007 20:08:50   
nicolina
Ojla user posted image ,
a ni blo danes super, ko ni bilo več te vročine. Meni je tako pasalo.

Sva bla z user posted image  čez vikend v Bohinju in moram vam povedat, da je bilo enkratno. Vročine sploh ne občutiš, lep svež zrak, ravno prav sončka, vglavnem lepo. Meni odkar sem user posted image , sonce sploh ne diši in sploh ne morem zdržat na soncu. Prej bi pa ure in ure zdržala. Zato tudi razmišljava, da bi šla kar na Gorenjsko na dopust.

Me še nekaj zanima, a ima katera tudi kaj problemov z zobmi? Odkar sem noseča, mi je odpadla že tretja plomba in zdijo se mi tako krhki, da je groza. A se da kako pomagat, jemat kakšne dodatke ali vitamine?
Lepo se mejte, vse ki imate ta teden morfologijo, držim pestke user posted image user posted image

PA PA 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.6.2007 20:14:44   
Laubica
Teja-jočem od kar sem prebrala tvoj post ,iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.6.2007 21:07:09   
Dajica
Teja, iskrene sozalje tudi z moje strani...

Danes se me drzijo pa same slabe novice. Na tej strani nisem bila ze nekaj casa in res me je pretreslo, ko sem prebrala, kar se je zgodilo Teji. In pa se druga novica... moja prijateljica je bila v 34 tednu nosecnosti. Njena prva nosecnost, kot moja, zato sva bli se toliko bolj veseli, ker sva bili obe hkrati noseci, ceprav ona malce vec. Njej so rekli, da bo fantek, zame pa ona se vedno trdi, da bo puncka.. hecali sva se, da bosta parcek. Njen in moj otrocek. Danes ji posljem sms, kako se kaj pocuti, ce je otrocek zivahen...pa dobim odgovor, da ima boleco novico in da ji dusa krvavi. Vceraj je rodila mrtvega otrocka. Ze pred tem so ji delali UZ in niso nasli bitja srcka. 3 dni je nosila mrtvega otrocka v sebi, preden so ji pomagali, da je rodila. Skoraj tik pred tem, da bi ga rodila v roku, v njej je bila ljubezen do otrocka in srecna sta bila s fantom, da bost postala starsa, doma vse pripravljeno na prihod otrocka....zivega, ne mrtvega...

Vem, da se zdaj ne smem prevec sekirati, sama sem v 18 tednu in moram imeti le lepe misli in verjeti, da bo vse v redu, da moj otrocek ne bi zacutil zalosti, ki se trenutno nahaja v meni...

Vsem nosecnicam zelim, da bi rodile zdrave otrocke in da bi ziveli v sreci, veselju in ljubezni!!!

Lp, D.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.6.2007 7:06:25   
scubadiver
Dajica grozljivo!!! Sploh si ne predstavljam kako se počuti tvoja prijateljica! In kar mrazi me ko berem take zgodbe user posted image
jaz sem pa v soboto čutila nekaj kar bi bilo lahko podobno premiku. Pa nisem bila sigurna ali je to to.. kot da bi me nekaj frcnilo v trebuh. Včeraj pa sem poslušala otročička z angel soundom in sem slišala da se premika in ob tem tud čutila isto frcanja, tako da lahko razglasim, da sem v soboto prvič čutila premike v soboto user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.6.2007 8:55:54   
Ilije
user posted image Pozdravljne user posted image !

Pa sem le dočakala izvide AC. Rezultat: 46, XX (normalen kariotip)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa čakamo še samo nate sonček5, da poveš dobro novico!!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.6.2007 9:15:21   
Špelka
Čao!

Dajica - tudi za tvojo prijateljico mi je žal... Joooj, koliko je zadnje čase takih žalostnih zgidb - preveč!!! user posted image user posted image user posted image

Nicolina - a ti si bla pa v Bohinju? Škoda, da nisi prej povedala, ker sem bla jaz tudi! user posted image  No, pa drugič! Upam, da sta uživala. Midva s kolegi sva - smo obiskali korita Mostnice, šli pa tudi okoli jezera. Me je kar presenetilo, da imam še toliko kondicije. Je pa res, da so šli zadnji metri na "hlape". user posted image

Ilije - četitam ti za rezultate AC! user posted image user posted image user posted image

tintin - kako je bilo pa na morfologiji? user posted image

No, danes je malo manj vroče, pa zato toliko bolj zakamrano. Ampak meni kar paše tako vreme.

Aja -Scubadiver - tudi jaz sem zadnjič v soboto čutila neko ščegetanje na enem mestu v trebuščku. Potem pa še zjutraj, ko sem ležala in imela roke na trebuhu, en tak premik notri, za katerega stavim, da ni bilo kakšno črevo. user posted image  Sigurna pa še nisem - pa saj bo vedno močneje. user posted image

Lepo se mejte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.6.2007 9:59:08   
manca
ja, zadnje čase je res vse preveč žalostnih zgodbuser posted image

tintin ima pa zagotovo danes dopoldne morfologijo in se bo kasneje javilauser posted image

Mene je pa ravno v ponedeljek na avtocesti mali v trebuščku prvič brcniluser posted image  in zdaj brca, še najbolj pa pozno popoldne in zvečer...ko sem pa že nekaj tednov nazaj začutila njegov prvi premik se je pa to zgodilo ravno pri semaforju ko sva z mojim čakala na zeleno luč

Ilije, čestitam za dobre rezultate ACuser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.6.2007 11:25:25   
potepinka
Hojla!

Dajica-tudi za tvojo prijateljico mi je žal.user posted image user posted image user posted image Pa jaz ne vem kaj je zdaj to,vedno več slabših novic.Vam povem da G premalo resno jemljejo stvar nosečnost.UZ ti praviloma pripadata 2 kar se jih tudi moja G drži.

Groza groza tole naše zdravstvo,sem kar jezna ko se spovnim boljše da neham.

Ilije-čestitke za ACuser posted image user posted image user posted image

joj komaj čakam na petek morfologija,potem pa v če bo vse vredu pa sledi schoping,voziček itd...samo ko pa takšno žalostno zgodbo slišim pa najraje ne bi nič prej kupovala.

No zdaj sem se pa razpisala.Lepo se imejte!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.6.2007 12:41:40   
tintin
Tintin se javljauser posted image Morfologija uspela, vse bp, tudi moj mali/mala je lepo zapakiran notri. Velikost ustreza roku, spola ne vemo, ker sva se z bodočim očkom tako odločila...in ostaja do rojstva tudi za naju presenečenje.user posted image Je pa zelo živahen, kar tudi sama že en dober mesec opažam (brcamo, brcamouser posted image ).
Sem pa imela zadnje dni malo krize, ker me je bilo ful strah a je vse okej a ne....zdaj sem pa spet olajšana do nadaljnega.
Lp vsem!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?