Dajica
|
Teja, iskrene sozalje tudi z moje strani... Danes se me drzijo pa same slabe novice. Na tej strani nisem bila ze nekaj casa in res me je pretreslo, ko sem prebrala, kar se je zgodilo Teji. In pa se druga novica... moja prijateljica je bila v 34 tednu nosecnosti. Njena prva nosecnost, kot moja, zato sva bli se toliko bolj veseli, ker sva bili obe hkrati noseci, ceprav ona malce vec. Njej so rekli, da bo fantek, zame pa ona se vedno trdi, da bo puncka.. hecali sva se, da bosta parcek. Njen in moj otrocek. Danes ji posljem sms, kako se kaj pocuti, ce je otrocek zivahen...pa dobim odgovor, da ima boleco novico in da ji dusa krvavi. Vceraj je rodila mrtvega otrocka. Ze pred tem so ji delali UZ in niso nasli bitja srcka. 3 dni je nosila mrtvega otrocka v sebi, preden so ji pomagali, da je rodila. Skoraj tik pred tem, da bi ga rodila v roku, v njej je bila ljubezen do otrocka in srecna sta bila s fantom, da bost postala starsa, doma vse pripravljeno na prihod otrocka....zivega, ne mrtvega... Vem, da se zdaj ne smem prevec sekirati, sama sem v 18 tednu in moram imeti le lepe misli in verjeti, da bo vse v redu, da moj otrocek ne bi zacutil zalosti, ki se trenutno nahaja v meni... Vsem nosecnicam zelim, da bi rodile zdrave otrocke in da bi ziveli v sreci, veselju in ljubezni!!! Lp, D.
|