|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
27.6.2007 12:41:54   
DEBELUŠKA30
Draga Teja, odkar sem prebrala tvoj žalostno vest samo jokamuser posted image user posted image user posted image , morala sem za nekaj časa od računalnika, da sem sploh prišla "nazaj k sebi" in ti izrekam iskreno sožalje, bodi močna!!!
Dajica, ravno tako mi je zelo hudo za tvojo prijateljico, stoj ji ob strani, zdaj najbolj potrebuje pravega prijatelja!
Manca, kaj pa počneš na cesti, da tako "vzburiš" svojega sončka?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
27.6.2007 12:42:50   
tintin
Manca, čestitke za prvo brciko...boš videla, se samo stopnjujeuser posted image Ampak kljub vsemu pa naj te ne skrbi, če bo kakšen dan bolj miren. Tudi to pride.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
27.6.2007 13:19:32   
manca
no, prvič je zagotovo dokazal, da ne mara stati pri semaforjuuser posted image , tole brcanje na avtocesti...hm, morda je pa hotel da midva šofiravauser posted image .

tintin user posted image  za današnjo morfologijo

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
27.6.2007 14:24:54   
potepinka
tintinuser posted image user posted image user posted image za današnjo morfologijo

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
27.6.2007 14:33:29   
murencek
user posted image  user posted image  user posted image Dajica, prejmi tudi od mene sožalje! Želim, da bi prijateljica premagala to, kar se ji je zgodilo.

Drugače sm se pa tudi jst kr malo ustrašila zase. Zdej bolj počivam in upam, da bi bilo vse v redu. Vsem nam user posted image  želim zdravo nosečnost do konca!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.6.2007 15:22:52   
DEBELUŠKA30
tintinuser posted image user posted image user posted image za današnjo morfologijo še z moje straniuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.6.2007 15:38:42   
sonček5
Pozdravljene

Pravkar sem odprla izvid AC, ki je naslednji:
46,**** (normalen izvid), to pomeni da bomo imeli Aljaža. Ste slišale kako je zaropotalo ko je padel kamen iz srca. Sedaj pa veselo naprej.
Lep dan vsem Sonček

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
27.6.2007 16:16:46   
sonchek
tintin...čestitke za dobro opravljeno morfologijo....user posted image user posted image user posted image
sonček5...bravo za Aljaža..user posted image user posted image user posted image

.sem zelo vesela vzpodbudnih rezultatov!!!! bravo punce...kar tako naprej!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
27.6.2007 16:33:39   
sonchek

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  53-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image   

3.11.07 

user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image
user posted image  potepinka,32, CE 

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška, NS user posted image  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image ;

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,   

user posted image  DEBELUŠKA30, 

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image

Upam, da nisem spet kero pozabila, ali pa pozabila kateri kaj dodati....
Opomnite me!!!!

Lep dan, pa čeprav se je glih kar v LJ ulilo kot iz škafa!!!
papa in pobožajte svoje brcajoče user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 27.6.2007 16:34:51 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
27.6.2007 16:59:41   
sonchek
Še malo morm popravt...

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  53-user posted image !!!!!

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image   

3.11.07 

user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image
user posted image  potepinka,32, CE 

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,22, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24,   
user posted image  gruška, NS user posted image  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image ;

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28,

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO 
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35,  

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM 
user posted image  Špelka, 29,   

user posted image  DEBELUŠKA30, 

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
27.6.2007 19:08:48   
murencek
sonček5 in tintin, čestitam za dobre novice user posted image . Res je lepo prebrati kaj lepega!

Mene pa zanima, kako je z vami. Jst imam še kar probleme z rumenim izcedkom (po Vagisanu sploh ni učinka, delovale so le Borax glicerin svečke). Moram naprej urgirati. A se še katera bori s temi izcedki in kaj uporabljate?

Nočko in fajn bodte!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
27.6.2007 20:03:20   
TANTRA
Čestitke Sonček5  za fantka Aljaža in Ilije  za punčko ...Tintin pa za uspešno opravljeno morfologijo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj smo pravzaprav že čez glavne preglede, no nekatere še čaka...potem pa le še nekaj časa in priprave na prihod....Jaz sem se odločila da grem v akcijo konec avg.sept....takrat tudi v materinsko šolo...

Pozdravček  v deževnem dnevu, ki je prinesel olajšanje....

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
27.6.2007 20:27:09   
Ilije
Pozdravljene user posted image  še enkrat danes!
user posted image sonček5 za Aljaža. Naša user posted image  bo pa verjetno Zala, če si seveda ati in Iris ne premislita prej oziroma pogruntata kaj drugegauser posted image .

Tudi za mano je že morfologija. Imela sem jo danes. Je bilo vse OK, le srček se je skrival pod hrbtenico, tako da ni bilo možno oceniti prekatov ali narediti podrobnejšega pregleda. Tako ali tako bom pa še šla posebej na ehokardiografijo plodovega srca, da bom še malce bolj pomirjena. Tudi vse mere so v mejah normale user posted image .

Murencek - tudi jaz se nenehno mučim s temi izcedki. Moja ginekologinja mi je cele tri mesece zatrjevala, da je to čist normalno, še posebej v nosečnosti. Danes sem pa spet pojamrala na pregledu, pa mi je nadomestni ginekolog predpisal Gyno-Daktarin ter predlagal naj si poleg kupim še gel Multi-Gyn. Bomo videli če bo kaj pomagalo.

Pridno božajte pikice in uživajte v tem hladnem valu... jaz sicer že pogrešam sonček in vročino, ker me to vreme samo uspava in še bolj poleni!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
27.6.2007 20:43:45   
Tanayya29
Hojla..
ja, jst mam tudi mau probleme s temi zoprnimi izcedki..men je moj G. predpisal Canasten, pa mi je pomagal..men je reku, da bo do konc nosečnosti skoz več tega izcedka..user posted image
drugače pa ja, je fino ker se lažje diha...user posted image pa čeprav samo za nekaj dne..prejšnji teden je bilo res noroooo..
drug četrek mam pa še jaz morfologijo...sm kr mal nestrpna...;))
drugače pa moj pikec oz. pikica(bom vprašala za spol) veselo brca....user posted image
en lep pozdravček vsemuser posted image

pa pa..naya

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
27.6.2007 21:18:22   
Laubica
Evo še ena ki ima te zoperne izcedkeuser posted image ,ja pa mi tudi nič kaj ne pomaga .Jaz pa imam jutri laboratorij za sladkorni test in toksoplazmozo,drugi petek pa tudi jaz težko dočakano morfologijo.Danes moj nenormalno dosti brca in je prav finooooouser posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
28.6.2007 7:10:34   
nicolina
Tintin in sonček5 user posted image user posted image user posted image  za lepe novičke

To vreme je res prineslo malo olajšanja, saj lažje se da dihat. Jaz sem tudi že doma, skoraj na dopustu, imam še nekaj obveznosti v šoli in to je to. Mislim, da mi bo kar pasalo,da se odpočijem user posted image .

Lepo se mejte...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.6.2007 7:27:52   
tintin
Huh, kako paše tole "hladno" vreme. Danes sem spala kot angelček, olajšana od včerajšnje morfologije. Edina nevšečnost, ki me daje je išias, ki boli kot sam user posted image . Ne morem se prepognit, ne morem si sama obut čevljev (razen tistih, ki so za nataknit)....groza....In seveda ne smem nič proti bolečinam (lekadol pa ne deluje)...
Sicer pa imam tudi jaz povečan izcedek, občasno ( recimo vsake par dni) malo rumeno obarvan, ampak nič ne srbi/peče ali karkoli...in mu enostavno ne posvečam preveč pozornosti. Ko imam spodaj malo čuden feeling se namažem s canestenom, pa tudi sicer uporabljam vseskozi intimno milo Hygea ali pa Nivea Sensitive z mlečno kislino (meni izrecno pašejo samo malo bolj kisla, se pravi s ph-jem okoli 4,5 - v kolikor uporabljam "ph nevtralna" takoj staknem vnetje). Pa seveda bombažne hlačke (bog ne daj mini vložke ali hlačke iz česarkoli drugega), nobenih tangic itn. Lp vsemuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.6.2007 9:45:00   
potepinka
Dobro jutro

Iliji-Upam da bo z srčkom vse ok,držim pesti.

Joj komaj čakam jutri na morfologijo,me je kar mal strah.Zraven gre hči,ker hoče izvedet ta prva spol.Upam da bo lahko prisotna.

Meni tudi muči vsake tolk časa izcedek,že pa redno nosim dnevne vložke ker mi vse dol pritiska ko kihnem ali zakašlam mi voda kar gre.Ja posledice po prvem porodu.Ali še ima katera to težavo?
Pravijo keglove vaje jaz ko grem na wc,da vmes poskušam ustavit vodo ne gre.
No zdaj sem pa že malo preveč zabluzla.

Takšno vreme mi ful odgovarja.Aja danes sem dobila odločbo od ZZZs in imam bolniško podaljšano do 26.7user posted image user posted image user posted image

No punce uživajte v svežem zraku jutri se javim po morfologiji namreč imam jo ob 7 zjutraj.Pa pa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.6.2007 11:38:43   
azarmitra
Pozdravljene souser posted image

Po dolgem času se spet javljam, zdaj se vsaj dihat da, ko je tak lepo hladno zjutraj.
Ker je to moja prva nosečnost in razen malo krvavitve v začetku nisem imela težav, sem vse skupaj jemala zelo lahkomiselno in vse delala normalno. Zato me je pisanje Teje in Dajice kar malo streznilo in sem se odločila, da moram malo bolj pazit nase in bolj premišljeno delat vse skupaj. user posted image Rečem lahko samo to: UPANJE umre zadnje....

Sicer pa čestitke za vse dobre novičke - kako lepo jih je slišati. user posted image Tudi jaz sem imela v torek morfologijo, vse je v redu, spola lumpek ni hotel pokazati, je pa še od prejšnjega pregleda obrnjen na glavico in ni videti, da bi imel s tem probleme. user posted image No, naj tako tudi ostane... Med. sestra, ki dela pri ginekologu me je prav zaskrbljeno spraševala, če je vse u redu, ko sem prišla iz ordinacije in šele takrat sem se zavedla, da sem bla not skoraj 2x dlje, kot je normalno za morfologijo. user posted image Pa kaj čem, če je pa mali tako živahen, da se je ubogi G kar malo namučil, da je izmeril vse potrebno. Je komentiral: Uh to vaše dete je pa naspidirano. user posted image Skor za vsak organ je moral 2x al pa 3x zamrznit sliko, da je dobil pravo mero. Hihi, sej se mi je zdelo, da nosim malo petardo, ker ima 1x na uro telovadne vaje, nato pa izmučeno zaspi. Sicer pa nič čudnega, saj sva oba z očijem aktivca, gene ima že taprave! user posted image Še dobro, da sprehod uspava in vsaj takrat ni brc v mehur ali pa črevesje in imam mir user posted image No zgleda da že predolgo sedim (malo brcalo se oglaša s polno paro) user posted image , tak da šibam na sprehod.
A so tud vaši tako zelo aktivni ( men se včasih kar cel trebuh zatrese, ne vem a vadi karate al kaj user posted image )? Če se pa oglasim in se "pogovarjam" z njim, pa še tolk bolj aktivno telovadi user posted image

pa pa in uživajte nosečnost maksimalno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.6.2007 14:15:48   
murencek
Živjo souser posted image !

Hvala za razne nasvete. Jst sm pomailala Pušenjaku, pa mi je svetoval svečke Floragyn z laktobacili. Tko d bom kr verjetno to probala (na telefon v ginekološki ordinaciji se nihče ni javil, v porodnišnici pa tud ne).
Drugače ne paničarim dosti, sam izcedki me motijo. V šoli za starše so nam rekli, da naj bomo pozorni in da to ni za zanemarit. Kajti tovrstna vnetja nožnice lohk privedejo do prezgodnjega poroda oz. ni dobro.
Tko da delujem kvečjemu preventivno.

Fajn se imejte, pa se beremo!
LP

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
29.6.2007 0:32:56   
ninocka
Teja, zelo mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image . Ko sem prebrala tvojo zgodbo, so se mi  kar ulile solze in nisem mogla vec brat. Res mi je hudo zate in za tvojega moza. Ampak ne obupaj, da ne bos vec zanosila - en majhen soncek caka nate, da mu bos mamica user posted image user posted image user posted image .
Dajica, sozalje tudi tvoji prijateljici user posted image user posted image user posted image .

Soncek5 in Ilije cestitke za dobre rezultate AC!!!

Jst sem mela v torek morfologijo. Vse je OK, mere ustrezajo tednom, tezki smo 386g. Moj je videl obrazek (oci, usta), naredila mi je tri slikice, ampak so (meni osebno) samo zmazki. Tudi, ko je meni kazala otrocka na UZ, sploh nisem nic videla, razen ene kepe in pack. Ne vem, al je bil tolk slab UZ al je pa tok mal pritisnila, da se ni dobro videlo.
Spol smo tudi videli - imeli bomo se enega fantka user posted image user posted image SO pa vsi okrog mene mal razocarani oz. preseneceni, saj so bili vsi 100%, da bo puncka (ker je cisto drugacna nosecnost od prve).
G je tudi rekla, da je ful aktiven (kar seveda cutim) in da se skoz premika. Vprasala naju je tudi,  kateri od naju je bolj aktiven, pa sva rekla, da sva midva obadva bolj nagnjena k lenoritisu user posted image user posted image user posted image in da res ne veva po kom je tamal tolk divji user posted image
Dobila sem tudi canesten svecke proti izcedku (baje imam povecanega, ceprav se meni lih ni zdelo). Naredila je celo paniko zarad vode - da je bla spet ful slaba itd., na koncu sem pa ugotovila, da je gledala rezultate od prejsnega pregleda, ker do takrat sploh se od tistega dneva niso gor prisli user posted image
Jo moram pa prav pohvalit (glede na to kolk jo vedno komentiram), ker je bla extra prijazna in zgovorna in je ful vse povedala in razlozila in si je tud vzela cas za UZ.
Dobila sem pa napotnico za naslednji pregled toxe in pa za test za sladkorno.

Lepo pancite, se beremo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
29.6.2007 10:21:38   
potepinka
Dobro jutro!

No morfologija je za mano vse v najlepšem redu dobili bomouser posted image  super,je bila pa zraven hči in nama je vse pokazala je zelo živahen  organi so vsi prisotni,hvala bogu to sem se najbolj bala.Prosim če lahko popravite PDP 7.11 mi ga je določila po zadnji menstruaciji siceruser posted image  je večji za 1 teden ampak PDP 7.11
Dobila sem tudi za laboratorij za sladkor in toksoplazmo.

No čez 3 tedne pa ga bomo spet gledali na 3D

Punce uživajte!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
29.6.2007 13:31:08   
Mamathea
Pozdravljene souser posted image
Zelo dolgo se nisem javila, saj imamo kr precejšnjo gužvo v službi... Pa durgi teden se opdšravljamo že na morej in je zato treba sedaj vse urediti, da bomo na morju v miru uživali.
Jaz imam morfologijo v ponedeljek 02.07. in že komaj čakam. Želela bi tudi izvedeti ali nosim v sebi user posted image ali user posted image . jaz imam kr nekako občutek, da je user posted image , moj možek pa skoz pravi, da je user posted image . Pa sej je vseeno, tako, ali tako bomo veseli fantka ali deklice, samo, da bo zdravo.
Teja in vse, ki žalujete Vam tudi jaz izrekam sožalje in upam, da boste kmalu spet zagledale luč svetlobe, ki naj vas popelje v srečnejše dni.
Ko sem brala vseh teh nekaj žalostnih novičk, sem jokala tudi jaz in joka še vedno nisem uspela zaustaviti.
Gibov v trebuščku čutim zelo, zelo malo. Kdaj pa kdaj me požgečka po notranji strani trebuščka, čeprav jaz komaj čakam, da občutim še kaj konkretnejšega. Sicer pa se pripravljam na ponedeljkov pregled in se vam takrat javim.
Lep vikend želim vsem, bodite dobro, pobožajte bušije in se pustite razvajati.

Neposredna povezava do sporočila: 1973
29.6.2007 14:08:51   
TANTRA
Pozdravljene,

oh, sem utrujena prisopihala domov..Sem se načakala za ubodi bolniški list....Ma, ne more sestra kar po pošti poslat v službo... Čakala sem eno uro...
Potem pa sem si šla kupit večja modrčka   uf, zdaj smo pri 75 d... pa še v lekarno, pa k zelenjavarju in zdaj me že močno pritiska dol...Mali pa itak brca...brca....
Sem pa videla eno punčko 14 dni staro...Joj, kako sem se raznežila...Komaj čakam na mojo štručko...
Drugače pa imam tudi jaz obilni izcedek, ki je normalne barve in nima vonja. Ginekologinja je rekla da je to normalno...Saj bo minilo...ne bom nobenih svečk uporabljala, ker sem mnenja da to paše k nosečnosti in itak ne bo nič bolje...Vsaj po prvih dveh user posted image  je bilo tako...

Čestitke za dobro opravljene morfologije...user posted image user posted image user posted image user posted image   ...Še malo uživanja, potem pa zares....Zdaj je tako luštno zjutraj malo pospat...joj, kako kratko spanje bo jeseni.... ampak za zlatega sončka vse.....
Lepo se imejte in pazite nase...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
29.6.2007 14:24:48   
tintin
Hojla sonosečke,
no končno smo dočakali petek. še en teden in potem se tudi meni začne dopust.
Trebuh raste in z njim tudi moj boleči križ oz. išias. Včeraj se niti sama nisem mogla na WC usest....groza. Danes grem pa po nosečniški medenični pas in tisto žogo za sedenje in upam, da mi bo potem malo bolje. Že prej sem imela s križem občasno težave (in išiasem), zdaj je pa kakšen dan že kar hudo, ampak za malega sončka vse.
user posted image Lp vsem.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?