|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
25.9.2007 20:00:56   
sonchek
Ojla

,...no par dni me ni bilo gor, pa bom rabila kar nekaj časa da vse preberem...
No,zaenkrat naj vam vasmo povem, da sem bila danes zadnji dan v sluzbi in sedaj sem na dopustu,...tudi internet nam bodo kmalu zrihtali v bajti...in potem veselo na delo-uživanje....
hihihiiii

No, lep večer...zde ap mal prebirat vaše poste na enih 10-ih straneh...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
25.9.2007 20:45:35   
GB
NO evo sedaj koncno sem se tudi jest odlocila ,da se vam pridruzim v cvekanju. Tudi jast sem novemberka in trenutno sem 32 tednov noseca . Redno vas berem in lahko recem ,da ste prav prijetne cveke . Vcasih se moram prav na glas smejati kaksnemu sporocilu.
Drugace moja nosecnost je kar mirna razen na zadnjem pregledu , so mi ugotovili,da sem malo slabokrvna ( ni panike ) in da je bebica malo vecja kot je normalno ( tudi jast sem visoka 178 in moj partner 191 tko, da drgac sploh ne more bit user posted image user posted image user posted image ) . Pricakujemo otrocka okoli 14 , novembra in komaj cakam .
KEr zivim  v Angliji in je tukaj zdravstvo malo drugace kot pri nas v SLo. sem imela samo dva ultrazvoka in tako ,da svojega otrocka nisem videla ze zelo dolgo in  komaj caka,da se nama pridruzi. 
No toliko za seda , da vas ne zamorim prevec , se javim kmalu
Lep vecer.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
25.9.2007 20:55:02   
scubadiver
user posted image user posted image Velika britanija dobrodošla med nami čvekami. Lepo da si se nam pridružila in upam da se boš domače počutila user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
25.9.2007 21:02:49   
nemrak
user posted image user posted image ,
velika britanija,  dobrodošla!!!
Se ta pa spomnim iz foruma ZANOSITEV!!
Sva skupaj čakali magične user posted image user posted image .

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
25.9.2007 21:03:23   
ajtak
Samo na hitro povem, da sem ze velikooo boljse! Me je moj dobesedno zvlekel iz postelje s povabilom na kosilo v mehisko restavracijo, pa sem sla user posted image . No in dejansko se bolje pocutim, sam da sem mal zacela migat je boljs. In ko sva bila ze v sparu sva mal pogledala v H&M (sam tam moram bit sama- je bil kr zivcen po 5-ih minutah) in Ariela. Tam sva pa spet zapravljala, flaske pa dekica pa brisacka pa rjuhica in je bilo spet 40Eur.
Neverjetno kako balzamicno shooopinh deluje name in na moje zdravje user posted image   velika britanija dobrodosla med cvekami user posted image , upam da bos dohajala tempo user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4530
25.9.2007 21:11:50   
neli99
živijo user posted image  !

jst sem še kar malo pod vplivom vsega tega, teh poplav. doma sem namreč blizu železnikov: smo bili dva dni brez elektrike, še dva dni več brez ceste, telefon pa je prišel šele danes (in s tem moj internet). sem dolgo brala vse za nazaj, pa še nisem vsega prebrala.

v železnikih še nisem bla, samo na začetku, pa je bilo grozlivo. sva pa s sinom hodila gledati našo davško cesto ali bolje kanjon ki je ostal. grozljivka. ko pa poslušam vse te zgodbe me pa zaradi hormonov itak vse tako pretrese, da sem kar mal čudna.

še dobro da nimam ne pdp blizu, niti pregleda in da ni bilo pri nas nič hudega. še avto je preživel (je bil moj takrat v železnikih).

upam da ni nobena tako blizu krajev kjer je bilo najhuje in da ste sicer ok. bom še nazaj mal prebrala ...

čau. neli

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
25.9.2007 21:14:05   
potepinka
velika britanijauser posted image user posted image  dobrodošla

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
25.9.2007 21:34:04   
Tanayya29
velika britanija en lep pozdravcek!
No,jaz sem koncno doma pri starsih...tako,da se mal lovim na tej tipkovnici..upam,da ne bo prevec napak,se ze vnaprej opravicujem!

neli ja,res je bilo grozljivo,smo o tem ze pisale tukaj...sreca,da je avto prestal!

ninocka a v Idriji si avto kupla !!Super!!hmmmm..bom ugibala!si kupla kaj v zvezi z golfom oz ww....Ali pa fiat..mislm,da kaj vec pa ne premoremo.Super cesta neuser posted image ,do Idrije? .No,jaz sem doma malo pod zelenim hotelom_norisnica_!No,sedaj zivim v Lj ze...7 let!!!Moram pa rect,da majo full lep park v norisnici oz. v psihjatricni bolnci,in ko sm tle veckrat grem gor na sprehod z kuzkom,pa tudi bolniki gor so prav faceuser posted image user posted image ..sj tistih tezkih primerov niti vn ne spustijo!

Zdj grem pocas kr spat..me full glava boli..

Nocko.....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
25.9.2007 22:18:19   
gruška
Dober večer so-user posted image ,

ste pa res pridne v pisanju......

1.) Debeluška - VSE NAJBOLJŠE

2.) ŽIRAFA - držim pesti, da user posted image user posted image  čimdlje zdržita notri

3.) Stave - še eno z dvojčki imamo - Katko - tko, da ni nujno, da bo Žirafa 1.

4.) Murenček - tudi zate držim pesti

5.) dobrodošla VELIKA BRITANIJA

Jaz sem imela danes v porodnišnici ctg, zaenkrat vse o.k., v četrtek imam G., pa če ne prej, se oglasim po pregledu.....

Nočko!!!!!!!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
25.9.2007 22:23:00   
peska
Najbolj boli, ko se vsedem al vležem v določenem položaju (pritisnem). Pol me pa iz zadnje strani proti sprednji strani začne prav pečt- bolet. Ne vem, sploh ne znam opisat. Za povrh pa res dobim še kako brco notr, takrat pa kr zvezde vidim.Pojma nimam od česa je. Jaz bolj sumim, da mi je kak živc stisnlo in da je od tega, čeprav vedet pa ne morem, al pa mi dojenček pritiska

Živjo, jaz sem še vedno bolj bralka, za pisanje mi zmanjkuje časa ... ampak tele bolečine od Naraščaja so mi tako znane, da sem se morala oglasiti. Mene boli natančno tako, običajno iz zadnje strani proti sprednji. Opazila sem, da imam težave z eno user posted image  mišico na hrbtu, ki popolnoma otrdi - kot nekakšen krč in pomaga edino masaža. Potem se  bolečina preseli na sprednjo stran. Groza. Sicer pa drugih težav, razen slabokrvnost,  nimam.
Uživajte!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
26.9.2007 8:38:49   
barika
dobro jutro user posted image , ja kaj še vse spiteuser posted image
evo, eno kavico user posted image  oz čaj, za vse nas, ki smo prehlajeneuser posted image .

meni je ful pomagal lekadol,pa nalivam se z limoninim čajem in medom, tak da se mi nos fajn čisti, grlo je pa tudi že bolje.

sem pa danes 34 teden, to pomeni, še 6 tednov do koncauser posted image user posted image

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
26.9.2007 8:39:21   
nemrak
user posted image user posted image ,
no, danes vas pa jaz častim s user posted image  in user posted image .!!!
Sem za eno leto starejša.
Danes grem v službo po papirje za porodniško. Saj ne morem verjet, da so jih končno spacal skupaj. Sedaj je pa že čas, saj se počasi izteka naša nosečnost.
Jaz že komaj čakam, da pride naša princesa. Še 5t in pol user posted image
Nekaj nagaja internet, se javim še kasneje!!

(odgovor članu peska)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
26.9.2007 8:48:02   
scubadiver
Vse najboljše Nemrak, naj se ti uresničijo vse želej, največje darilo pa rpihaja z mal zamude - novembra user posted image  user posted image
In seveda hvala za kavico in tortico.

Tako slabo kot sem pa jaz danes spala pa že dolgo ne. pa mislim, da nosečnost nima čisto nič zraven in prehlad tudi ne. Mislim da je vsega kriva luna user posted image . Kar naprej sem se zbujala in potem nisem mogla nazaj zaspat. Groza!
Drugače pa še vedno smrkam in se še vedno ne počutim ravno najbolje. No ja, bo že. Jaz se lahko tolažim s tem, da bo do poroke še vse dobr, glede na to da nisem poročena.
Mi pa včeraj in danes nagaja pritisk. A katera ve, kdaj moram zagnati paniko? Ker sem si včeraj zvečer namerila zgornjega 142, danes zjutraj na tešče pa 137. Kar je precej previsok user posted image

Vsem želim lep dan user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
26.9.2007 8:48:34   
barika
Nemrak, vse najboljšeuser posted image

a zdej ste že tehtnice na vrsti al kok?? no potem, smo pa že kr kmalu škorpijonkeuser posted image  (pa še naši user posted image  bodo škorpijončkiuser posted image )

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
26.9.2007 9:07:12   
Ilije
Pozdravljene!

Ojoj čvekice, si vzamem en dan frej od RR pa porabim skor eno uro, da vse preberemuser posted image user posted image user posted image . Hvala vsem za današnje in včerajšne kavice. Res sem je potrebna, saj sem podobno kot scubadiver zelo slabo spala. Očitno je bila res luna na delu.
kar se pa pritiska tiče scubadiver je pa važno koliko je bil tvoj izhodiščni (se pravi na začetku ali pred nosečnostjo). Če se ti je v tem času zvišal za več kot 30... PANIKA!!! Vseeno pa zdravniki predlagajo več meritev v enem dnevu. Držim pesti, da se ti normalizira.

user posted image VSE NAJBOLJŠE DEBELUŠKA IN NEMRAKuser posted image

Pa da dopolnim še stave:
  • scubadiver stavi na zirafo76
  • ilije stavim na zirafo76
  • nicolina stavi na zirafo76
  • potepinka stavi na zirafo76
  • nayya28 stavi na zirafo76
  • ajtak stavi na zirafo76 ter na tantro
  • naraščaj stavi na murenčka
  • mamathea stavi na zirafo76
  • ninocka stavi na  ilije
  • gruška stavi na katko

VODI ZIRAFA76, NO NI PA VEČ EDINA NA SEZNAMU!user posted image Ž

Aja še odgovor za ninocko glede AS... pri meni ni več tako aktualen, ker itak dobro čutim user posted image , zato sem ga podarila moji prijateljici, ki je na začetku v 14. tednu. Pri njej pa je sedaj ful aktualenuser posted image . Če se pa kakšen dan zgodi, da user posted image  ne čutim pa skočim do prijateljice in potem skupaj iščeva najine srčke.

Ne preveč naporen dan vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 4540
26.9.2007 9:20:54   
barika
ilije, mojo stavo si pozabila dodatiuser posted image

jaz tudi pravim, da bo žirafa prva rodla (in upam, in držim pesti, da bosta obe zdravi!!!), potem bo tantra, mamuška, pa ostale

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
26.9.2007 9:23:03   
nicolina
Hvala vsem za kavice user posted image .

Nemrak, tebi pa vse najboljše user posted image user posted image user posted image .
Velika Britanija dobrodošla med nami čvekami.
Nelli, ja pri vas je bilo res hudo. user posted image

Danes zjutraj mi je poštar prinesel odločbo iz CSD-ja o enkratnem denarnem znesku, a to pomeni,  da bo denar že zdej 15. oktobra?

Jaz sem spala kar dobro, le proti jutru je imel user posted image  nogometno tekmo. Grem nekaj pojest, malo pospravit in potem v službo. Pa pa

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
26.9.2007 9:41:49   
naraščaj
Ojla, sem mela že vse napisan pa je nekaj zablokiral.

Ponovim vajo na kratko.
Nemrak, Vse najboljše za RD in hvala za kavico in torto. user posted image user posted image user posted image
Velika Britanija, dobrodošla med nami čvekami.

Jaz sem tudi začela s 33t. Še sedem jupppiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image .

Peska, bova preživeli. Pač morjo naši user posted image  mal pokazat svoje spretnosti pri masaži. Je koj boljš. Jaz si pred spanjem namažem še z enim hladilnim gelom, da lažje zaspim.

Pri nas je prav user posted image  vreme, tečno (oblačno), sitno. Temu prierna je tut energija.
Vode je spet zmakal za kratek čas, ker razkopavajo nekaj pri rondoju in zdaj je že nazaj pritekla kot kakav. 
A bo kera?user posted image user posted image

No se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
26.9.2007 9:42:35   
tintin
Hojla bejbe,
Nemrak - čestitke za RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni pa v obratni smeri nagaja pritisk: že par dni 105/65....user posted image Tudi počutim se bolj tko tko...na momente mi rata slabo, kot da bi bila tik pred omedlevico...kr nekaj...
Sicer pa danes pečem muffine- grem jutri mal v službo pogledat, še zadnjič letos in bom nesla nekaj za posladkat...pa moj ima jutri zadnji delovni dan (menja službo)...tako, da imam "pekarski dan"...
LP vsem, tintin

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
26.9.2007 9:58:47   
potepinka
Dober dan

nemrak-vse najboljše za rojstni dan in hvala za kavico in torticouser posted image user posted image

No glede spanja sploh ne bi komentirala ker zadnje 3 mesece sploh nevem kaj je vredu spanje in moje user posted image  bolečine v rokah.Cele dneve samo mrtvijo in bolijo.Samo upam da bo to med user posted image ,da potem izgine,ker drugače me resno skrbi kako bom nosla našgauser posted image .Se počutim zjutraj ko ga sploh nimam rok.

No dosti nakladanja.Tudi jaz začenjam 35t,bi še počakala kakšna 2t potem bi pa šla kar rodit.Saj G pravi da je večji skoraj za 2t.No naslednji teden imam G in UZ pa bomo videli kako in kaj.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
26.9.2007 9:59:23   
scubadiver
Ilije hvala za odgovor okoli pritiska. Imam povišan pritisk že v bistvu od začetka. Spodnji je skos ok, zgornji pa je nekako okoli 125-130. bom ga kontrolirala pa bom vidla. Ker berem tle po forumu, da pri 150/90 sprožijo porod in me je kar malo strah ratal. Ne vem pa, če prehlad oz. mogoče viroza al karkoli pač mam lahko vpliva na pritisk?
No ja, upam da se bo umiril. Da ne bom na konc jest prva k sem tko pogumno stavila na Žirafo user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
26.9.2007 10:06:11   
manca
en deževen pozdravček še od meneuser posted image

včeraj smo imeli v Kr materinsko šolo in nam je predavala moja ginekologinja...me je prav presenetila, saj ponavadi moraš ful spraševat da ti sploh kaj pove, včeraj se mi je pa zdela neverjetno zgovornauser posted image

jaz grem pa danes zadnjič v službo...zmenjena sem za ob 13ih...jih pa danes častim malico-je bila od tašče psička danes tako vesela ko sem ji prinesla nekaj salame(sem bila pri pripravi narezka tako nerodna, da je nekaj zletelo po tleh)

lp, manca

Neposredna povezava do sporočila: 4547
26.9.2007 10:18:23   
ajtak
Dobro jutro, vceraj sem se ravno tok sestavila, da grem sedaj stat v vrste user posted image , najprej na UE po delovno knjizico nato pa na zavod za zaposlovanje (...to je kraj kjer se koncajo sanje...) da se prijavim. V ponedeljek smo namrec ze 1.10. kar pomeni- adijo moj status studenta user posted image .

Jih moram pobarat ce so kake  sanse za kake Evercke... Sam kaj ko ze vem odgovor user posted image

Nemrak draga, iskrene cestitke!! Saj ves kako pravijo- zenske smo kakor vino user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
26.9.2007 10:28:33   
ninocka
Dobro jutro!!!
Jst sem se pred 1/2 ure nazaj (drugic) zvalila iz postelje. Sem hotla k eni kolegici na obisk, ker mi vceraj ni ratalo, pa je njen pikec zbolel. Pol grem pa se v sluzbo, ker imam ene opravke in po novo prometno, ker jo je moj zgubu.
Midva mava vsak svoj avto, ampak moj je registriran nanga, njegov pa name. In valda je zgubu mojo prometno in moram zdej jst vse urejat user posted image Pa lih da se mi s tem trebuhom tam okrog skakatuser posted image .
Spala sem pa tud jst bolj tko, ampak mene so bolj mucle nocne more, sanjala sem namrec, da me je user posted image boksnil  v trebuh in to tok mocno, da se je koza cist raztegnla po njegovi rokici in sem ga lahko potem z zunanje strani prijela za roko in mu cestitala user posted image user posted image user posted image mislim...tolk butastih sanj, kot jih mam pa zdaj v tej nosecnosti, pa se nisem mela...

Velika britanija, dobrodosla med cveke...Dej mal napisi, kako je to vse pri vam urejeno - porodniski dopust, pa kako je z rojstvom + porodnisnico...me zanima, kako majo drugje po svetu urejeno, da bom vedla, kolk mamo mi tuki doma dobr user posted image
Scubadiver - jst bi na tvojem mestu poklical G in mu povedala, pa naj ti tam magar se enkrat preverijo. PA ce je res povisam pritisk, boljs da ti sprozjo, kot da bi blo pol kaj narobe. Ampak drzim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image
nayya, kupila sem puntota user posted image . Je bil tud tle prodajalec ful prijazen, sem za tamalega dobila en mini modelcek avta in je tamal pol skoz govoru, da je to od ami avto (od mami avto) in je sel z njim spat, mu ga ponoci nisem mogla vzet, ker seje zbudu in ga zahteval nazaj, zjutri ga je pa v roki drzu, ko se  je zbudu user posted image user posted image user posted image JE pa zdej tud ful navdusen nad tapravim (mal sem se bala, da bo mel krize zarad tastarga - je bil ful navezan nanjga) in bi se zdej kr skoz z njim vozu. In potem zjutraj ful joka, ker mora it v ocijev avto, sem mu pa obljubila, da ga pridem danes jst iskat v vrtec s tanovim user posted image user posted image user posted image Cesto se pa lepo porihtali do Idrije user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Samo na hitro povem, da sem ze velikooo boljse! Me je moj dobesedno zvlekel iz postelje s povabilom na kosilo v mehisko restavracijo, pa sem sla user posted image . No in dejansko se bolje pocutim, sam da sem mal zacela migat je boljs.

Jst sem tud ugotovila, da se je treba vcasih sam mal zmigat in it iz pojstle al pa se vsaj iz pizame slect, pa se takoj boljs pocutis user posted image user posted image user posted image
sonchek, zdej pa uzivi mal na zasluzenem dopustu, ker kamlu se zacne pa "tapravo" delo user posted image
ajtak, ja bris mi je vzela, sem pa mela oz. imam ta kuruser posted image   streptokok, zato me morjo zdravit.
kanarka, jst sem poleti tud skoz lubenice jedla - tud po 3 kg naenkrat sem jo lahko zmazala user posted image user posted image Blagor teb, k jo se zmeri lahko jes user posted image user posted image

Men je pa vceri tolk eno pecivo zasmekalo, prav "na nujno" sem si ga mogla it narest (to se mi se ni nardil), pa valda nisem nasla recepta. Sme pol vsa panicna klicala svakinjo, da mi ga je povedala in smo ga potem skupaj (se tamal in user posted image sta pomagala) spekli. Raj ne komentiram, da sem ga takoj 1/2 pladnja pojedla user posted image user posted image user posted image

Nemrak vse najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Uh, od teh tortic se bom sam zredila, sam pasejo pa user posted image user posted image

Zdej se grem pa jst mal civilizirat, grem pod tus, pa ven iz pizame, pol pa sibam v sluzbo...se prej grem pa kaksne koscek peciva pojest (smajli, ki se na veliko oblizuje)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4549
26.9.2007 10:43:58   
soni
Nemrak, čestitke za rojstni dan. [link=http://www.wellesley.edu/DiningSvc/Photos/cake4.JPG][/link]

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?