ninocka
|
Dobro jutro!!! Jst sem se pred 1/2 ure nazaj (drugic) zvalila iz postelje. Sem hotla k eni kolegici na obisk, ker mi vceraj ni ratalo, pa je njen pikec zbolel. Pol grem pa se v sluzbo, ker imam ene opravke in po novo prometno, ker jo je moj zgubu. Midva mava vsak svoj avto, ampak moj je registriran nanga, njegov pa name. In valda je zgubu mojo prometno in moram zdej jst vse urejat Pa lih da se mi s tem trebuhom tam okrog skakat . Spala sem pa tud jst bolj tko, ampak mene so bolj mucle nocne more, sanjala sem namrec, da me je boksnil v trebuh in to tok mocno, da se je koza cist raztegnla po njegovi rokici in sem ga lahko potem z zunanje strani prijela za roko in mu cestitala mislim...tolk butastih sanj, kot jih mam pa zdaj v tej nosecnosti, pa se nisem mela... Velika britanija, dobrodosla med cveke...Dej mal napisi, kako je to vse pri vam urejeno - porodniski dopust, pa kako je z rojstvom + porodnisnico...me zanima, kako majo drugje po svetu urejeno, da bom vedla, kolk mamo mi tuki doma dobr Scubadiver - jst bi na tvojem mestu poklical G in mu povedala, pa naj ti tam magar se enkrat preverijo. PA ce je res povisam pritisk, boljs da ti sprozjo, kot da bi blo pol kaj narobe. Ampak drzim pesti, da bo vse ok nayya, kupila sem puntota . Je bil tud tle prodajalec ful prijazen, sem za tamalega dobila en mini modelcek avta in je tamal pol skoz govoru, da je to od ami avto (od mami avto) in je sel z njim spat, mu ga ponoci nisem mogla vzet, ker seje zbudu in ga zahteval nazaj, zjutri ga je pa v roki drzu, ko se je zbudu JE pa zdej tud ful navdusen nad tapravim (mal sem se bala, da bo mel krize zarad tastarga - je bil ful navezan nanjga) in bi se zdej kr skoz z njim vozu. In potem zjutraj ful joka, ker mora it v ocijev avto, sem mu pa obljubila, da ga pridem danes jst iskat v vrtec s tanovim Cesto se pa lepo porihtali do Idrije IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Samo na hitro povem, da sem ze velikooo boljse! Me je moj dobesedno zvlekel iz postelje s povabilom na kosilo v mehisko restavracijo, pa sem sla . No in dejansko se bolje pocutim, sam da sem mal zacela migat je boljs. Jst sem tud ugotovila, da se je treba vcasih sam mal zmigat in it iz pojstle al pa se vsaj iz pizame slect, pa se takoj boljs pocutis sonchek, zdej pa uzivi mal na zasluzenem dopustu, ker kamlu se zacne pa "tapravo" delo ajtak, ja bris mi je vzela, sem pa mela oz. imam ta kur streptokok, zato me morjo zdravit. kanarka, jst sem poleti tud skoz lubenice jedla - tud po 3 kg naenkrat sem jo lahko zmazala Blagor teb, k jo se zmeri lahko jes Men je pa vceri tolk eno pecivo zasmekalo, prav "na nujno" sem si ga mogla it narest (to se mi se ni nardil), pa valda nisem nasla recepta. Sme pol vsa panicna klicala svakinjo, da mi ga je povedala in smo ga potem skupaj (se tamal in sta pomagala) spekli. Raj ne komentiram, da sem ga takoj 1/2 pladnja pojedla Nemrak vse najboljse Uh, od teh tortic se bom sam zredila, sam pasejo pa Zdej se grem pa jst mal civilizirat, grem pod tus, pa ven iz pizame, pol pa sibam v sluzbo...se prej grem pa kaksne koscek peciva pojest (smajli, ki se na veliko oblizuje)