|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
26.9.2007 10:49:59   
zirafa76
Pozdrav se od nas...user posted image user posted image
kAKSNO JUTRO...user posted image ..tocno ob 9h zacnejo ropotat, spanje je itak..KAJ ZE????user posted image

Nemrak...VSE NAJBOLJSE...............user posted image user posted image user posted image

Moj je nekaj bolan, jaz pocivam in dejansko..cakam....user posted image user posted image
user posted image user posted image  ful telovadijo, ampak sem nasla sistem..ko se jaz popolnoma umirim in nastimam z vsemi blazinami..obvezno na levi bok,( ker na desnem nasi gospodicniuser posted image ne paseuser posted image ), pol se umirijo....Drugace me pa od znotraj vse boli od teh udarcev....

Mi je vceraj g.povedal, da ima eno pacientko..ona je okrog 160cm, njen tip 2oo pa se nekaj, pricakujeta pa dvojcke...boga revica...ker je baje ful ozka....user posted image

Nic, grem se na eno kavo, pol bomo pa vidli kaj in kako.................

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
26.9.2007 10:51:37   
zirafa76
Ah, dobrodosle vse nove cveke....imate veliko za prebrat.....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
26.9.2007 10:58:35   
Mamathea
Nemrak vse najboljše, pa tudi tebi naj se uresniči vse, kar si sama najbolj želiš. Veliko ljubezni, otroškega smeha, zdravja in veselja, pa seveda veliko potrpežljivih dni do poroda.
Jaz sem danes "ze en drekec", vse me boli, sramna kost, pa spet nek čuden izcedek, te presnete gljivice, al karkoli to že je. Mah bo že boljše. Podočnjake imam pa tudi take, kot da že 10 dni ne bi spala. Sej se je treba počasi navadit na to, da bodo noči kmalu bolj svetle za nasuser posted image . Ampak bojo pa vsaj vesele.
Če se bo moje počutje tekom dneva izboljšalo grem danes po pleničke v Tosamo. Bomo videli, kaj se bo dalo dobiti in bom potem poročala.
Lepo se imjete, vse bolane hitro ozdravite in se novega lepega dneva veselite.user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
26.9.2007 11:00:51   
barika
Dobro jutro, vceraj sem se ravno tok sestavila, da grem sedaj stat v vrste , najprej na UE po delovno knjizico nato pa na zavod za zaposlovanje (...to je kraj kjer se koncajo sanje...) da se prijavim. V ponedeljek smo namrec ze 1.10. kar pomeni- adijo moj status studenta .

ajtak, upam da boš kej zrihtala, v Celju se čaka neverjetno dolgo, bi mogla že ob 8.00 tam bit, ker samo do 12 sprejemajo stranke za vpis (ČE).
jaz se moram pa v ponedeljek it odjavit iz zavoda, ker se mi kao začne "porodniška", tak da poročaj kok pa kej boš zrihtala.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
26.9.2007 11:05:18   
jooly
Velika britanija...welcome on board user posted image . Boš lahko poročala o stanju porodnišnic na severu user posted image . Pa take fajn stvari sem najdla na E-bay-u, pa noben noče pošiljat v Slovenijo user posted image . Razloži, da nismo VEČ JUGOSLAVIJA in da PRI NAS NI VOJNE ...user posted image  Hecam se. Kaj pa pravzaprav počneš gori?? (Če nisem preveč firbčnauser posted image )

nemrak... hepi brzdej - na žalost bomo verjetn ta prvi šampanček spile okol novega leta user posted image

Glede spanja... cel žur, ko ti vsi govorijo: "zdele se nspi, pol bo konc...", jst pa ne morm pa ne morm... sploh nisem zaspana!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tedni... 33/1. Dobr nam gre. In celo voziček mam že!! user posted image  Zdej morm pa res začet mal gnezdit.

EA... v petek grem v Postojno na "predavanje" user posted image  Kaj bojo predaval mi ni čist jasn. Rodit je treba, tko al pa drugač. V prvo smo se v MŠ kr neki učil dihat, pol pa v porodni sploh ne vem, a sem kej dihala al ne user posted image

se tipkamo...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
26.9.2007 11:13:06   
Laubica
Jooly -pozdravljena po dolgem času,je mož rekel da ti moram povedat da je z mopedom prišel ker imam jaz avto in je on tako bogiuser posted image ,pa lepo da vam je milka teknila
Vsem ki praznujete vse najlepše in novi Britanki -dobrodošlica
Jaz sem zdaj v 35t in že komaj čakam da bo konec ker sem kot nasedli kit ,ne morem spat komaj sedim in tečna sem sama sebiuser posted image
Lepo bodite ,grem v službouser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
26.9.2007 11:19:39   
sonchek
Dobro jutro....

Nemrak...VSE NAJBOLJŠE...user posted image user posted image
no, pa je res zgleda že cas, za nas tehtnice, prišel user posted image

velika britanija....dobrodošla...
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
EA... v petek grem v Postojno na "predavanje" user posted image  Kaj bojo predaval mi ni čist jasn. Rodit je treba, tko al pa drugač. V prvo smo se v MŠ kr neki učil dihat, pol pa v porodni sploh ne vem, a sem kej dihala al ne user posted image

no, superca, pa nam povej kaj so povedali...to pa tudi mene čaka...
ob kateri uri pa je predavanje???

no, zdej pa letim do prijateljice na en čvek...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
26.9.2007 12:52:38   
TANTRA
Dan, čvekice,

Nemrak,  vse najboljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti čim lepši dan z svojimi najdražjimi (tudi z user posted image ) in naj se ti izpolnijo vse skrite želje...

Kolikor pa vem, imaš slabe pretoke in se lahko tudi pri tebi kaj v kratkem zgodi, tako da se stave lahko precej spremenijo...

Glede na to, da sem bila tri tedne na top dogajanju naj vam sporočim nekaj informacij:
-če imaš slabe pretoke dalj časa, otrok zastaja v rasti in je potrebno izvesti cr ali porod.
-če imaš povišan pritisk se največkrat odločijo za predčasni porod (okoli 38   tedna) ali tudi prej.
- bolečine v križu in spodnjem delu trebuha- gre za lažne popadke. Svetujejo več počitka ( le manjši sprehod, drugače večinoma počivat)  nič vožnje z avtom, nič potikanja po trgovinah, buscopan za omilitev bolečin, lahko tudi kak lekadol, magnezol 3x dan dokler bolečine ne prenehajo.
Namreč bilo je kar nekaj primerov, ki so bile zaradi teh težav hospitalizirane, nekaj med njimi je bilo celo za cm odprtih...
- če ima otrok preveliko težo se največkrat odločijo za sprožitev poroda 2 tedna prej (sploh tiste, ki imate nosečniški diabetes in otrok prehiteva v teži)

Zato se res pazite...user posted image

Vse tiste, ki ste oddale vlogo na csd ali boste do konca meseca, bo denar do 15.10.user posted image

Glede epiduralne, jaz sem jo imela v prvem porodu, porod se je končal vakuumsko. Zaradi vsega tega sranja, se v drugo nisem odločila in tudi sedaj ne. Razlika v rojevanju je ogromna, v bolečinah pa ne toliko, da ne bi zdržala brez.  V prvo sem se matrala, pa nikamor ni šlo, v drugo pa se močno pritisnila pa je bilo takoj. Glede na to, da je bila hčerkica zaradi vakuuma kot vesoljc, posledično ima ogromno glavobolov bomo tokrat brez, če seveda ne bo cr.
Je pa stvar vsake posameznice .....To so pač moje izkušnje.

Jaz sem kar ok. Me je začel matrat križ, saj imam en sam velik trebuh. Precej počivam, avta si ne upam vozit. Pomučim se z kuhanjem in imam kar stolček, ki ga imam za likanje v pomoč.
Danes me moj pelje k frizerki, da me zrihta za prihajajoče mesece. Upam, da bom zdržala....
Drugače pa komaj čakam na trenutek, da stisnem svojega Lukca.... Ko pomislim na tiste štručke ki sem jih videla v porodnišnici, pa tudi pestvala 3 ure starega, se čisto stopim...Tiste majčkene rokice...saj ni drugega kot se zaljubit v bitjece... Seveda nekatere boste imele dvojno ljubezen...
Ja še malo pa bomo vse na tem....Potem bomo pa na drugem čveku....
Jaz imam kontrolo v ponedeljek, bom pa v 35 tednu...Drugače pa je imel mojuser posted image  v 32 tednu 1970 g.... in me prav zanima koliko se je kaj poredil....

lepo vse pozdravljam....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
26.9.2007 13:01:24   
Tanayya29
Pozdravcek se z moje strani!

Ravnokar sem prisla iz CSD...no,sem vsaj vse uredilauser posted image .....

nemrak 
vse najboljseuser posted image user posted image ...

spanje danes tudi pri meni katastrofauser posted image user posted image

scubadiver upam,da je pritisk padel,redno si kontroliraj,ce bo narascal pa poklici!!

ninocka bravo za puntota...luskan avtko,jst si bi tudi omislila nekaj takega ,nazalost imava sedaj samo en avtouser posted image user posted image ...
rekla si,da mas mucke doma..kako se spopadas z dlakami?men gre full na zivce...sj vsak dan cistim z sesalcem,ampak najbolj me motjo cune!ce dam v susilc je ok,drugace pa bele cunje in crn kuza....katastrofa..no,sej kuzi ni kriv,ponavad kr mal zamizim pa jeuser posted image user posted image

vsem puncam ,zelim,da se cimpreje pozdravite!!!
grem malo pojest....

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
26.9.2007 13:05:45   
Tanayya29
aha tantra ves,da zadnje case mam tut jst pomisleke glede ea,pa tko sm bila odlocena zanjo..vse bolj kakor se priblizuje pa ne vemuser posted image user posted image ..prav zalotla sem se,da sm zacela full o tem razmisljat..no bom videla...
hvala za info.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
26.9.2007 13:06:23   
scubadiver
Nayya potem morva pa midve zamenjat ali živali ali pa cunje. Ker pri nas so pa cunje pretežno temne, mačka pa dolgodlaka in bela in je seveda tudi katastrofa vse dol spravit. Tako da tudi midva z mojim pač hodiva okoli kosmata ker vseh nikoli ne spravim dol user posted image
Pritisk si bom še danes zvečer zmerila ko bo sigurno spet narasel in bom šla če bo kriza po mojem kar tja. Rajš grem enkrat preveč kot pa premalo. Pa čeprav sovražim bolnice..
Jutri pa upam da se bom končno bolje počutila, morm tud jest zrihtat papirje.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 4561
26.9.2007 13:07:01   
naraščaj
Tantra, ma ti si že pravi strokovnjak. Tolk informacij in vsega nam sporočaš. Krasno. Pol ne rabmo težit tolk drugim in G.
Men G ni nikol predpisla Buscopana. Ne vem kak to, Je že menla, da ga ne rabim. Sicer pa čim manj kemije pa je. Se pa strinjam kar se počitka oz. naporov tiče. Jaz sem ravno na tem, da se zvalim na poslo za koko urco al pa dve. Danes mi še kosila ni treba kuhat, se je mami ponudla, da bo ona kuhala kar za vse še za drugo sestro s familijo. Torej bo nekaj na žljico - njami.user posted image user posted image  

Jaz se tut nisem odločla za EA. Ne vem zakaj ne. Je pa res, da o porodu sploh ne razmišljam.
Mal prej sem šla temeljito umit prsno črpalko in vse ostalo, kar sem dobila od sestre, nato pa sem sprobala še sterilizator od Aventa za mikrovalovno- fina zadeva. tik tak je gotovo. Se vidi, da mam cajt.

Katere praške(tekoči, v zrnih) oz mehčalce pa povečini uporabljate. Men jih še nekaj od začetka nosečnosti smrdi, tako, da bom morala ponovno testirat, če že prenesem Persil al pa Ariel. Do sedaj sta mi oba ful smrdela.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
26.9.2007 13:24:28   
Tanayya29
scubadiver zmenjeno!pripeljem psauser posted image !
koliko pa si mela nazadnje pritiska,ko si ga merila?150 90 je nekje meja,mislim dauser posted image

narascaj jst uporabljam ariel *tekoci in v prahu*,mehcalec lenor ali silan ali softlan..mal barve menjam..men to vse disi,kot sem ze napisala,mam v nosecnosti en cudn fetis na disave,ko grem v trgovino sam voham mehcalce praske svecke detergente..user posted image user posted image user posted image
da ne govorim o parfumih......

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
26.9.2007 13:35:10   
scubadiver
Zmenjeno Nayya dobiš našo mačko, ampak reklamacij ne sprejemam ko boš ugotovila da je naša mačka mal poseben karakter. kak živalski psihiater bi verjetno rekel da je njeno vedenje mal moteno user posted image
Že ves čas nosečnosti sem imela bolj visok pristik. Zgornjega med 125 in 135, spodnji pa je že ves čas normalen. No sej bom vidla kako bo. prejle sem si mirila je bil 135. Tko da če zvečer ne bo prerasel recimo 140 potem ne bom zganjala panike.

Mi je odgovoril tudi že Pušenjak na MON-u da niti ni panike. Da če bi pa večrkrat prerasel 140 je pa čas za obisk zdravnika, nad 160 pa čas za zdravljenje.

naraščaj jaz uporabljam Dash  v prašku, zdej z dodatkom mehčalca in mi fuuuuullllll diši, imam pa že tudi tega brez mehčalca, da lahko perem cunjice od user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 26.9.2007 13:36:40 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 4564
26.9.2007 13:47:07   
naraščaj
Hvala  punce. Bom mogla it mal povonjat zadeve, če se je pri men že kaj umirilo s tem. Ker na začetku user posted image  sem uporabljal minimalne količine, ker mi je kar obračalo.

user posted image  pa zdele tako dela, da mam občutek, da bo kr na obisk prišel. user posted image user posted image user posted image

Glede pritiska pa res bodi previdna, ni se za igrat. Moj je pa ponavadi tam okol 100 -105, spodnji pa okol 60. Se mi pa včasih, ko na hitr vstanem kr mal zvrti.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
26.9.2007 13:52:32   
tintin
Jaz uporabljam precej različne praške (odvisno od akcije v Mullerju): od tekočih Ariel oranžni (sanft and rein), weise reise (vonj summer), frosch aloe vera (tega bom tudi za bebico), coral....
Od praškastih (samo za bele cunje) pa Dash (italijanski), dm v tabletah ali persil v tabletah.
Od mehčalcev pa najraje Frosch morgenfrische ali mandelj ali pa Lenor Sensitive. Mehčalce uporabljam samo za moževe srajce ali tiste cunje, ki jih likam - večina gre tako v sušilec.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
26.9.2007 14:11:18   
barika
tintin, kok se pa obnesejo te persilove tablete?? jaz sem jih zadnjič gledala, pa nisem bila prepričana če je to ok.
drugače pa uporabljam za belo perilo (to so pri nama v 95% brisače pa kakšno spodnje perilo, pa T-shirti) ariel m-zim, tekočega pa frosch za barvano perilo (mmmm mi diši po jabolkah), pa zraven sem dobila še froschev mehčalec z vonjem mandljevega mleka (božansko diši).
po navadi kupim (če se le da) od froscha tekoči prašek + mehčalec gratis. ni pa slab tudi denk mit od DM-a, bom pa šla po naslednjo rundo čistil v millerja.

zdej grem pa počasi v materinsko na predavanje psihiatrinjeuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
26.9.2007 14:23:33   
Dajica
Ojla user posted image , pa se pozdravcek od mene!

Sem vas ze kar pogresala, se mi zdi, da me vec kot en teden ni bilo, ker sva z mojim user posted image urejala sobice, pa sem bila brez interneta. Tko da za nazaj nisem nic brala, ker bi si mogla dobesedno CAS vzet za to. Sej mislim, da v tem casu ni se nobena rodila??

Midva sva prejsni teden kupila posteljico, pa vse, kar spada vanjo. Je tko cortkana! Zdej grem vsak dan v sobico pogledat, kako lepa je. Se malo, pa ne bo vec prazna, no, sej tud zdej ni, ker en medo pancka v njej. user posted image

Je pa vceraj oz. danes ponoci, ko sva se racunalnik rihtala, mojega user posted image tako v krizu uscipnilo, da sem ga mogla peljat na urgenco po injekcijo. Ubogi! Se danes ni cisto pri sebi, pa je sel vseeno delat.

Imam pa se zadnja predavnaja danes na MŠ in sicer psihologa. Me prav zanima, kaj bo povedal. Je prav hitro minil ta mesec, ko so bila predavanja. Se 2 meseca zame, potem pa novo zivljenje.

Nekaj bi vas vprasala, se kateri dogaja, da ji cisto na vrhu maternice oz. pod prsnico "utripa"? Meni se je to dogajalo vceraj pa tudi danes, da mi za par sekund, pa kar pogosto, kot da bi mi nekaj utripalo. Nic ne boli, samo tak smotan obcutek je.Drugace je pocutje kar ok, razen utrujenosti, pa hitre zadihanosti, pa otrdevanja trebuha.

No, zaenkrat lp pa se se beremo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
26.9.2007 14:27:00   
jooly
ob kateri uri pa je predavanje???

13.30

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
26.9.2007 14:29:42   
jooly
posledično ima ogromno glavobolov

user posted image  tole me pa res zanima... a je to tvoja domneva al potrdilo zdravnikov?? (ki večkrat še sami niso čist prepričani, kaj rečejo...)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
26.9.2007 14:30:12   
DEBELUŠKA30
Velika Britanija, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image !
Nemrak, vse najboljše za te... user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
26.9.2007 14:44:30   
Tanayya29
Dajica meni se to kdaj zgodi,jaaa!Ampak kaj bi blo to?Kaksna brca al kaj?

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
26.9.2007 15:02:55   
Dajica
nayya-pa ne vem, ce je to brca, ker je res kot nekaksno utripanje oz. hitro trzanje. Ampak mislim, da ni nic hujsega, ce se bo pa se kar dogajalo, bom pa G povprasala o tem.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4573
26.9.2007 15:04:06   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Dobro jutro, vceraj sem se ravno tok sestavila, da grem sedaj stat v vrste , najprej na UE po delovno knjizico nato pa na zavod za zaposlovanje (...to je kraj kjer se koncajo sanje...) da se prijavim. V ponedeljek smo namrec ze 1.10. kar pomeni- adijo moj status studenta .

ajtak, upam da boš kej zrihtala, v Celju se čaka neverjetno dolgo, bi mogla že ob 8.00 tam bit, ker samo do 12 sprejemajo stranke za vpis (ČE).
jaz se moram pa v ponedeljek it odjavit iz zavoda, ker se mi kao začne "porodniška", tak da poročaj kok pa kej boš zrihtala.

Sej ne vem al nej se user posted image  al user posted image ...
Sem stala vec kot eno uro v vrsti na UE da sem dobila delovno knjizico, potem pridem pa na zavod (in cakam eno uro, da mine malca user posted image ) pol mi pa pove, da se lahko prijavim sele v ponedeljek, ker mi do takrat velja status studenta user posted image

To pomeni, da bom v pon. ali pa raje v tor. ko ni take guzve spet stala tam ko lolek, ker bomo navalili vsi dijaki in studentje... Jah jeb... ga takle mamo, ne?

Sem pa toook zmatrana, da grem zdej mal zalegnt, se tipkamo!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
26.9.2007 15:07:11   
barika
ajtak, jaz sem bila tam že ko se je zavod odprl, pa so že bili pred menoj, tak da, čim prej, ko boš čakala za vpis, bo to trajalo vsaj 1/2 ure na osebo... aja, pa na vrata št. 6 (se mi zdi) da moreš it, jaz bom pa v ponedeljek tam tudi že ob 8.00 ker imam osebno svetovalko

lp

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?