|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
24.9.2007 20:59:04   
scubadiver
Murenček ful držim pesti zate in tvojo pikico. Da bo vse ok in da še nekaj časa ostaneta skupaj user posted image

Ilije jaz stavim na Žirafo da bo prva. Prosim kar zabeleži stavo user posted image  Oprosti Žirafa, ampak imaš le dve damici in bosta verjetno prvi hoteli na svet.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
24.9.2007 21:14:15   
Ilije
Čeprav je bilo mišljeno kot šala, če se ostale strinjate res lahko popestrimo naš pogovor s stavami...

1. scubadiver stavi na zirafo76
  2. ilije prav tako stavim na zirafo76 /ker imaš res dve neučakani damici, ki bosta verjetno zaradi varnosti prej prišli med nas/

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
24.9.2007 21:43:41   
nicolina
Jaz tudi stavim na žirafo user posted image , to bo še zanimivo.
Lep večer vam želim, jaz grem počasi v posteljo, nekam se slabo počutim. user posted image
Nočko in lepo sanjajte...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
24.9.2007 22:13:21   
Mamathea
Pozdravljene

Jaz sem bila pa danes tako pridna in delovna, da sem kar ponosna nase. Sčistila sem dve stanovanji, pisarno in še sem imela energijo, da bi kaj postorila, pa sem se odločila, da bo dovolj in raje šla še malo na forum preverit, kaj se dogaja.
Zanimivo branje in predvsem sproščujoče, poučno in tolažeče. Moj user posted image je zelo aktivno danes in brca pod rebre, v mehur, pa še kam. Jah kaj moremo pač imajo veliko manj prostora v trebuščku kot so ga imeli pred nekaj tedni.
Moj obseg trebuha je že 112 cm (jutri se mi začne 32t) in meni se zdi to ogromno, pa je rekla gin. da je še vedno normalno. Se mi pa kar zdi, da bo detece veliko in močno. Joj pa ta moj apetiti, ki kar ne mine in ne mine. Še vedno mi zelo paše jesti in jem najmanj 5x na dan, saj me v nasprotnem primeru zelo peše zgaga.
Konec tedna grem malo v akcijo za vozički, saj se še vedno ne morem odločiti, katerega bi imela. Vsak ima svoje prednosti in slabosti. Pa nekaj bomo že nasšli, saj je izbor res zelo velik.
Počasi grem malo na počitek, vsem želim mirno, nebolečinsko noč, držim pesti za vse novemberke, da zdržimo ćimdlje.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
24.9.2007 22:28:37   
potepinka
Dober večer

ajtak-Jaz hodim v Velenje v Muller-ja.Imajo vse kar si napisala.Ful je dober založen.

Stave-Ja tudi jaz mislim da bo prva zirafa,pač stauser posted image user posted image  in bosta hoteli čim prej ven.

murenček-user posted image user posted image  da bo vse vredu

malinov čaj-tudi jaz ga bom začela piti samo v tem spufanem Velenju ga trenutno ni za dobit.

No zdaj pa grem tudi jaz počasi proti postelji.

Lahko noč

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
24.9.2007 22:41:14   
Tanayya29
No,jaz tudi stavim na Žirafo...

Lep večer in nočko....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
24.9.2007 22:43:00   
Ilije
  1. scubadiver stavi na zirafo76
  2. ilije stavim na zirafo76
  3. nicolina stavi na zirafo76
  4. potepinka stavi na zirafo76
  5. nayya28 stavi na zirafo76

Kot vse kaže bo prepričljivo zmagala zirafa76. Le katera bo drugauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
24.9.2007 22:48:27   
scubadiver
Hehe Ilije vem da je bilo mišljeno kot šala, ampak meni se je zdelo zabavno.
Čeprav po trenutnih stavah očitno sploh ne bo zanimivo, glede na prepričljivost vodstva Žirafe. Mogoče bi morali uvesti še drugo in tretje mesto? :D
Tudi jaz grem počasi še po en lekadol v vrečki in v posteljo. Nisem prava in tale prehladek se nikakor noče ustrašit in zbežat.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
25.9.2007 8:55:45   
ajtak
user posted image  Dobro jutro, danes pa ena kavica od mene user posted image .

Moje zdravje je se kar tako, tako. Celo noc sem se zbujala in hodila na wc- verjetno je kriv caj od vceraj. danes pa sem se kar v postelji, razen izjem ko sem na wc-ju, ne samo, da hodim lulat... zaradi ogromnih kolicin tekocin se je utekocinilo se vse ostalo user posted image .

Vidim, da zbirate stave... jah, tud jaz stavim na Zirafo dve sta le dve... Naslednja bi lahko bila pa... Ja jaz sigurno ne! mogoce Tantra??

Potepinka hvala za odgovor glede Mullerja- samo se pozdravit se moram pa grem gotovo tja! A mi loh mal opises kje je? Glede na rdeco dvorano (ne poznam prav prevec Velenja).

Vsem zelim en lep dan, iskoristite ga, ce ga lahko- jutri bo baje spet dez.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4484
25.9.2007 8:56:11   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro,
vsem skupaj pošiljam eno dobro user posted image in seveda rojstnodnevno user posted image !
Zdaj smo na vrsti tehtnice, da se "poveselimo"!

Neposredna povezava do sporočila: 4485
25.9.2007 9:10:06   
tintin
Debeluška, čestitke za rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
25.9.2007 9:23:46   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Debeluška, čestitke za rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridruzujem!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
25.9.2007 9:32:51   
naraščaj
Dobro jutro in hvala za kavo in torto.
Debeluška vse najboljše.user posted image user posted image user posted image

Malo prej me je klicala MARUNCEK in sporoča, da se njeno stanje glede pritiska in beljakovin ni nič izboljšalo, poleg tega ima močno diarejo in je shujšala za 2kg. Glede na to, da je že v 35t so ji dali že prvo dozo za razvoj plučk, jutr dobi še drugo in bi ji naj nato sprožli porod.
Tako, da kar se stav tiče jaz sem za marunček.

Poleg tega pa prosi, da vse tiste, ki ste bile v kontaktu z njo glede pranja plenic in uporabe (neke tabelce in še vse ostalo kar ste si pošiljale po ZS) prosi, da tisto objavite na skupnem foromu, ker je še nekaterim obljubila (VETERNICI in še drugim), da bo posredovala informacije, vendar jo je tole prehitelo.
Tko, da jaz držim pesti, da bo vse ok. Drugače pa je njen user posted image  težek cca 2,300 kg. Zgleda da bo septembrka, če se stanje ne popravi.

No se slišimo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
25.9.2007 9:48:54   
tintin
Uhh, držim pesti za Murenček!
Si sploh ne predstavljam, da bi mogla it rodit že zdajle...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
25.9.2007 9:50:41   
scubadiver
Debeluška hvala za kavico in tortico in seveda user posted image Ti želim vse najlepše.

Moje zdravstveno stanje je približno tako kot pri Ajtak. Še vedno sem slaba, ful me boli grlo, mal smrkam in kiham, predvsem se mi je pa utekočinila prebava in sem na 10 min na WC-ju. Še dobr da je šel moj v službo da mi ga ne zaseda. Bi mogla it v lekarno, sam dokler se mi ne umiri prebava se ne upam premaknit od doma.

Murenček držim pesti zate da se stanje popravi. Da preskočimo v septembrke bi blo pa res prezgodaj. Upam da zdržiš vsaj še par tednov v enem kosu user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
25.9.2007 10:07:31   
hruškica84
murenček, držim pesti zate da bo vse v redu!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4491
25.9.2007 10:08:58   
ninocka
No, jst se pocasi odpravljam h G, ce me slucajno ne bodo spet 5 min prej klicali in hotli prestavt.
Me prav zanima, kako bo in komi cakam UZ, da vidim mojga brcaca.

Kako je blo na pregledu in ostalo pa porocam kasneje.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4492
25.9.2007 10:09:34   
hruškica84
debeluška, vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
25.9.2007 10:12:12   
scubadiver
Ninocka držim pesti user posted image   Poročaj ko prideš 

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
25.9.2007 10:24:45   
potepinka
Dobro jutro

debeluška-vse najboljše za rojstni dan.Jaz sem tudi tehnica sam sem konec meseca.Hvala za torto.

ninocka-dobro opravi

murencek.upam da zdržiš še v enem kosu kakšna 2 tedna

ajtak-Ti bom probala razložit.Če se pripeljaš iz Celja pri skakalnici križišče naravnost,potem je še eno križišče greš spet naravnost,pri naslednjem križišču pa desno.Je nov prodajni center,noter je pomarančica,Muller.Pikapolonica,Takko.....Upam da najdeš

Vse ki ste bolane upam da se čimprej pozdravte,vas pa razumem kako je zoprno iste probleme sem imela jaz prejšnji teden pa še danes nisem dobro kot bi morala biti.

Se beremo

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 4495
25.9.2007 10:25:08   
Mamathea
Pozdravljene
"Debeluška" vse najboljše še iz moje strani in eno veliko, slastno, fantastično  user posted image . Naj se ti danes in v prihodnje uresničijo prav vse skrite želje, tudi tiste, ki so najbolj na dnu srca.
Držim pesti za "murenček", pa seveda za vse ostale.
Jaz sem zaenkrat srednje dobro, mučijo me glavoboli, čudni izcedki... Ne vem, če nimajo spet gljivice veseliceuser posted image . Madonca pa tako zelo pazim na osebno higieno, pa se izogibam sladakrijam, pa vedno znova "fašem" te nadlogice. No sej mogoče je pa kaj drugega, moja gin. mi je v četrtek na pregledu rekla, da ji to ne zgleda kot gljivice, ampak bolj kot oteklina, rdeče je in odrgnjeno. No pa bo že boljše.
Lepo preživite dan, počasi se tudi v Lj megla rahlo dviguje in upam na kaj sončka. Glede stav je pa tako, da je mogoče "žirafa" že na delu, saj se že nekaj časa ni javila. Držimo pesti in upajmo na čimprejšnje javljanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4496
25.9.2007 10:25:28   
mojval
Debeluška vse najboljše in naj nosečnost čim lepše in čim hitreje mine, da dobiš svojegauser posted image v naročje..  Pa lepo praznovanje.. 

Neposredna povezava do sporočila: 4497
25.9.2007 10:44:40   
Tanayya29
Jutro!
No,jaz sem spet dolgo spala....
Me je zbudila iz službe, mi je rekla,da moram do konc tedna nesti obrazce na CSD(do konec meseca).
No,sej hvala bogu,da sem se zbudila,sem imela res grde sanje,pa ne vem točno o čemuser posted image ...

Debeluška vse vse najboljšeuser posted image user posted image !

Murenček tudi zate držimo pesti....
Joj,drage moje,počasi se bo začelo..nikol ne veš,kdaj te kaj prehiti...

Ninočka fajn opravi na pregledu in sporoči..držim pesti!

Žirafa pa se res že dolgo ni nič oglasila....čist možno,tako kot pravi mamathea,da je že na delu?!

Jaz šibam v trgovino,zmanjkalo mleka...
Lepo izkoristite še ta dan,jutri in v četrtek bo spet dež....vsaj tako pravijo.

Lep dan!

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
25.9.2007 10:45:47   
naraščaj
Ojla,

Punce, jaz vam povem, da tole kar pa se tile krovci grejo je pa že višek. No spet jih ni. Baje se jim ne splača pridet, ker bo jutr itak dež in za en dan  ne bodo hodli. Halloo.
Lahk bi pa v soboto in nedeljo pa včeraj in danes pa jutr dokler bi vreme zdržalo nardili že dokonca, pa bi pol mel fraj ko je dež. Jaz sem tut mogla kdaj med vikendom v službo al pa podaljšat, ko je blo kaj izrednega. Zamujajo že za 25.dni oz zaključeno bi moralo bit 2o.9. Oni pa še začeli niso.
Zdaj me pa že resno panika grabi. Jezna sem ko sto user posted image user posted image user posted image . Pol jih pa spet moj user posted image  posluša kot, da je on kaj kriv. Pa ni. user posted image  ko si vezan na izvajalca in še stanovansko kot posrednik in se ne morš sam dogovarjat. Sam da bom jaz kdaj mela svojo bajto in bom sam svoj gospodar. Ja pobožne želje.
Zdaj pa resno razmišljam, da bi vseen začela cotke prat za user posted image , ker tole se lahk vleče v nedogled in mene kaj prehiti. Jih bom pa kr v dnevno spravla v eno omaro ta čas. Kja pravte, al naj še vseen počakam????
No user posted image  je včeraj vsaj poslco pofarbal do konca. user posted image user posted image user posted image  

No, sem se mal izkašljala, je kar boljš.
Vsaj user posted image  me lepo boža in pozdravlja. Sem tok vesela, da je user posted image  vreedu. Jaz tut komi čakam, da mam drug teden pregled, da ji pojamram, glede mojih bolečin pod rebri, ker je tole pa že neznosno. Mi gre včasih kr na user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image , ko me tok štihne, da mi skor sapo vzame.
Sem včeraj sosedo srečala, ki je noseča 4ič in je mal mljaša kot jaz(bo 27), pa se odlično počuti, hodi v službo poleg trega pa skrbi še za 3 male fročeke (najstarejša bo 5 najmljaši bo 2leti). Prav občudujem jo. jaz pa tak zjamrana. Po ewni strani komi čakam, da bo november tukaj in dobim moj mali zakladek v roke, vmes bi pa oktober kr prespala (preskočla, da se vse potrebno samo opravi). user posted image user posted image user posted image .

No tolko za enkrat. Sem mal zabluzla.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
25.9.2007 11:08:54   
Tanayya29
naraščaj te čisto razumem,da si besnauser posted image !Tako je vedno pri teh delavcih!Vedno zamujajo!

Ti,kar operi pa spravi v dnevno...jaz sem že vse preprala...

Drage moje,jaz odhajam do petka k mami v Idrijo,še vedno imam v Idriji stalno bivališče in moram vse papirje nesti dol(CSD)...

No,se poslavljam...sej ma dol tudi tamu rač...

Lepo bodte in pazite nase,se kej oglasim tudi iz Idrije....
Bom mal sama brez možauser posted image ...Že zdj sprašuje kdaj pridem nazaj....user posted image

pOzdravček!!!!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!