|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
26.9.2007 15:23:47   
ajtak
No, jaz sem bila tam ob 13h, pred mano je bila samo ena in je slo precej hitro (za vpis na zavod), samo kaj ce se ni dal nic uredit...

Jaz imam v pon. 7:45 zobarja, tako, da ne bom mogla bit tam ob 8h, poklici ko koncas, greva loh na user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
26.9.2007 15:26:01   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Dajica meni se to kdaj zgodi,jaaa!Ampak kaj bi blo to?Kaksna brca al kaj?

Pri men je to utripanje prisotno bolj v spodnjem delu (tik nad sramno kostjo).No to mislim, da je zdaj v taki pozi, drugače pa je bilo tut gor. Odvisno kok leži. Jaz sem si to razlagala, da je kolcanje. Ker drugače pa se mojmu user posted image  nekolca, če to ni kolcanje. Mah saj ne vem več.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
26.9.2007 15:27:15   
barika
Ajtak, če kej ne pride vmes, te pokličem

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
26.9.2007 15:47:24   
Tanayya29
narascaj to je kolcanje ja,....
no,ampak moj mali je ze prav obrnen,tk da zdj tut to cutim odspodi...
bom pa pozorna,ce se cutm navrh..vcasih vem,da sm cutila...mogoce prej,ko se se ni obrnuuser posted image user posted image ..
sj jst tut ne vem...tok enih gibov,kolcanja,bolecin..verjetno to vse spada zraven,mislim da je to normalno....kdaj sploh ne sledim vec,vsak dan me kej na nov zastiha...
no,ko bojo popadki upam,da bom vedla da je to touser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
26.9.2007 15:58:38   
ajtak
user posted image  tole kolcanje... Sem lih zadnjic mojemu rekla, da al se mu (user posted image ) fulkrat kolca, al bo pa rejvar user posted image user posted image  (sej veste k tko z roko v luft suvajouser posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4580
26.9.2007 15:59:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ajtak, če kej ne pride vmes, te pokličem

Oky Doky user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
26.9.2007 16:02:19   
scubadiver
Punce hitro priznajte če je bila pred kakšno uro katera v Leclercu? Sem srečala eno z majčko Pridem novembra in je bilo prav hecno, ker sem jo jest tud mela oblečeno. Sva rekli par besed in šli vsaka po svoje. Šele kasneje sem se spomnila da bi morda lahko bila katera od vas? 

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
26.9.2007 16:35:39   
Tanayya29
ninocka prej se pripelje moja sestricna v novem crnem puntu!full lep res!pravi,da ga bo placala v 3 letih po 3 obroke*en obrok je okol720.00 bivsih sit*...kupila,ga je tam kjer ti.

vse bolj tudi mene mika,ampak kaj,ko bi mogla vzeti kredit,pa ne upam,ze tako mam bedno placouser posted image ...

kako imate pa ve?Mate svoj avto?jaz se zavedam,ko bo konec moje porodniske bom rabla svoj avto,sedaj mava samo enega!

no,moja sestricna je imela tako sreco,da ji je avto kupila mami!
A vam starsi dosti pomagajo?
Meni moja mami pomaga,vendar ne v tem smislu,da bi mi lahko kupila avto,pomaga mi po najboljsih moceh!Je pac sama..oceta nimamo vec.
o Tasci pa ne bi govorila,res ne...ker je prej obratnouser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
26.9.2007 17:02:39   
ajtak
Scubadiver prisezem, da jaz NISEM bila user posted image .
Je pa res skoda, da se nisi na RR spomnila.

Nayya28 nama starsi kar precej pomagajo. Njegovi bolj tako, da mi tasca kdaj kaj obesi, skuha... Tast je popravil previjalno, pomagal mozu polozit izolacijo v spalnici... Moji pa bolj financno (so pac v Lj) mi vsak mesec vsaj kakih 40Eur nakazejo, da si loh privosciva kake cunjice za user posted image . Pa magno mi oce placuje, tako da imava bencin zastonj.

Tako, da se nimam kaj pritozevat, oba imava (kar se tega tice) zlate starse, ki vsi komaj cakajo vnukeca user posted image .
To, da bi nama pa avto kupili ali stanovanje... Jah to se pa ne bo zgodilo user posted image . Ze tako pomagajo kolikor morejo in zmorejo user posted image (imava oba z mozem se mlajse sestre in brate, ki zivijo doma in jih starsi prezivljajo).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4584
26.9.2007 17:12:49   
scubadiver
Nayya midva imava na srečo vsak svoj avto. Jaz sem vozim okoli s cliom, sva pa kupila še land rover - freelanderja za družinico. SPloh si ne predstavljam da bi bila jaz brez avta.
Kar se pa tiče karšnekoli pomoči sem pa itak že pisala, da sva praktično sama. Mojih ni več, njegovih vnučka ne zanima. No na srečo nama vsaj finančno ni hudega, kar reši precej težav user posted image

Ajtak no prav, potem nisi bila ti user posted image ... Torej katera je bila? vem samo da ima tok bolj na začetku novembra in da je drugi otročiček. Sem probala zdele najti naš seznam pa je že tako daleč da mi ga nekako ni uspelo najti.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
26.9.2007 17:18:39   
Tanayya29
ajtak ja moja mami ima tudi se za prezivljati mlajsega brata,tako,da kar razumem,da financno ravno ne znese,ker ocija pa zal nimamo vec!

mi pa dedi vedno,ko pridem v Idrijo priskoci malo na pomoc.kaksen evrcek prispeva!

o njegovih pa ne bi govorila,tasca gleda sam na svojo rit,in ce povem,da je svojemu sinu*mojemu mozu*enkrat nardila tak puf,lahko o tem veliko povem..sj moj se se zdj tepe po glav,da je takrat vzel zanjo neko stvar..
moram se mal izkasljat,ker sem danes spet jezna nanjo,ker spet nekaj rogovili...upam,da ne tezim z osebnimi problemi,ampak sem res jeznauser posted image user posted image ...
moj moz pravi,da jo ima poln k****!jaz pa tudi!

se opravicujem ker ne najdem stresic na bratovem racunalniku,upam da znate vseeno prebrat!

Scubadiver jaz tudi nisem bila,sem v Idrijiuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
26.9.2007 17:21:59   
ajtak

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  69-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  (Dušan ali Staš)  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja) 

3.11.07 
user posted image  naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  

4.11.07
user posted image  bella469, user posted image  
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
user posted image  mojval, user posted image

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
user posted image  martita
user posted image  nikkita10, user posted image
user posted image  peska, user posted image

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24, morf. user posted image ;   
user posted image  gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
user posted image  pikapikica 
user posted image  Kimi6, user posted image

7.11.07 
user posted image  potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
user posted image  kesi,

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 
user posted image  barika, user posted image  (Martin),

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
user posted image  lajla, user posted image

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28, morf user posted image  (Taj) ;

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

14.11.07 
user posted image   naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77, mofr user posted image  (Ana)

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image user posted image   soni, user posted image  in user posted image ;  
user posted image  manca, KR, morf-ok ???;

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79
user posted image user posted image  KATKA3, user posted image

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO, morf. =ok;
user posted image  Nežka

20.11.07
user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
user posted image  kanarka, user posted image  (Sara)

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,
user posted image  barbi195,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image  mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 
user posted image  viki-2
25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
user posted image  Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
user posted image  mila1,
user posted image  neli99, user posted image  (Nataša)

28.11.07
user posted image   Petra1976,31,Šk. Loka,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
user posted image  Špelka, 29, mofr user posted image    

user posted image  DEBELUŠKA30, morf user posted image

30.11.07
user posted image   
tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image

Upam, da ti kaj pomaga user posted image

< Sporočilo je popravil ajtak -- 26.9.2007 17:23:08 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
26.9.2007 17:25:07   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

se opravicujem ker ne najdem stresic na bratovem racunalniku,upam da znate vseeno prebrat!

ni panike, jaz vedno pisem brez stresic, pa se se nobena ni pritozila user posted image .

Ja, saj je kar problem ce se ne zastopte... Upam, da vsaj ne zivite skupaj. Jaz imam kar sreco, da se s tasco kolkertolk zastopma, ker ziviva cist v istem gospodinjstvu in se morva full prilagajat ena drugi. Me je (kljub zacetnim tezavam) kar lepo sprejela.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4588
26.9.2007 18:08:14   
naraščaj
Ojla, ko ravno govorimo o pomoči naših strašev. Jaz morem reč, da moja dva zelo veliko pomagata, kar se tiče raznih opravil. finančno ravno ne znese, ker je od nekdaj bila sam ena plača, mami je bila doma, torej je sedaj sam ena penzija. Je pa res, da mi veliko pomeni to, da mi skuha ko rabim, al pride ker kaj pomagat narest (npr. zaj ko bomo obnavlal, pa vse tja navlečeva in tam popravljamo, po ašmirglamo,..itd) in da bo pol pazila na našga user posted image , ko bom morala nazaj v službo. SMo blizu doma (sosednja vas). Z njegove strni straši pa neke pomoči pri delu ne nudijo, saj majo sami dost, kvečjemu moj tja hodi pomagat pa 40km so vstran. Res pa je, da sva letos dobila en denar od njegovih (so trije otroci - pasat na 3 dele- setra je vzela avto moj in brat pa vsak 1/3 vrednosti). Zaradi tega sva potem tut midva nabavla drug avto - picassoja. Ja, midva mava vsak svoj avto. user posted image  ma službenga, ki ga lahko koristiva v privat namene in jaz mam njegovga. No torej jaz ga nimam, vozim ga pa. user posted image  user posted image  user posted image

No tolko. o pomoči in avtih. V lecklerku pa tut jaz nisem bla. user posted image

Jaz si ne predstavljam, da bi živela al z mojimi al pa z njegovimi. No, na srečo nisem rabla tega sprobat. Mi smo včasih živeli v dvojček hiši s straiomi straši -- katastrofa, sam kregaraj. Kot otrok sem rekla,da jaz pa že ne bom doma živela. No besede nisem požrla in upam,da mi nikol ne bo treba.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
26.9.2007 18:27:28   
Anonimen
Zanimiva debata o pomoči. Jaz tašče nimam več, pa nič zato, mami je še tako mlada da je cel dan v službi, vendar kadar ima prost vikend ji malo pripeljem svoje pikice. Za pospravljanje sem se pa šele sedaj odločila, da enkrat tedensko pride ena gospa in mi pospravi, ker sama ne zmorem, plačam jo 20 € tedensko, edino kar mi ostane je kuhanje in cunje, pa sprotno pospravljanje, generalno mi pa pride, naredi in plačam. Tudi sama sem imela do pred dveh mesecev puntota grande in vam povem super avto, samo žal zame premajhen, sedaj sem na enoprostorcu pa je velika razlika, predvsem v parkirajuuser posted image . Drugače pa stavim na Murenček, če še ni prepozno
čav se beremo

(odgovor članu naraščaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4590
26.9.2007 19:11:30   
murencek
Živjo!

Jst sem še v bolnici. Mamo pa star raćunalnik in sem šla malo sedet za ekran. Drugaće sm dons ful ležala in spala ko top (po dolgem ćasu).

Pritisk mi je zjutri padel. Pred kosilom je bil 95/155. Rekord sem imela 110/180. Še vedno sem na tabletih. Ćakam pa še vedno G da pove al grem rodit al ne. Dobila sem injekciji za razvoj pljučk, zato bi mali bil ok, će bi se rodil zdej.
Driska je še vedno, urin malo boljši, ledvice v klincu (so me spraševali, če sem imela kdaj težave z ledvicami in pritiskom).
Imam preeklampsijo (3x sem do zdej ob nočeh za par sek videla strele - že prej doma - to je tudi znak za preeklampsijo, sam sem mislila, da jih moram gledati vsaj min).
No, dons je vse polno v porodnišnici - 30 mamic z dojenćki + porodi - ni placa!

Upam da grem jutr rodit k je moj G dežunren. Samo bomo videli. Pa tudi mali naj še malo zdrži v meni!
Tolk zaenkrat.! Zdej grem na CTG, pa merit pritisk (v celem lajfu mi niso tolkrat zmerili). Će ne bom mogla za rać, bom javila novosti narašćaj!
Tudi ve bodte fajn, držim pesti mtudi za vas! Nisem brala foruma do zdej, k ne morem dolgo sedeti!
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
26.9.2007 19:19:43   
ajtak
murencek drzi se!!
Lepo, da si se spomnila na nas in malo porocala! Mi smo v mislih s tabo in tvojim user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
26.9.2007 19:23:07   
GB
Joj vi ste pa res prave klepetulje user posted image . Od sinoci ste nacvekale za tri strani , ja kaj naj recem super ste . No hvala vsem za dobrodoslico in seveda se bom pocutila domace user posted image user posted image user posted image .
Danes sem imela ful cuden dan na sihtu ( delam se do petka in potem konecuser posted image user posted image user posted image )  . Ze zjutraj , ko sem vstala sem imela v predelu jajcnikov cudno bolecino . Vsakic ,ko sem hotela vsati in iti na wc me je cudno zabolelo. Zdej pa ne vem zakaj to , mogoce otrocek ze pritiska dol in zacenja vse bolet, ali kaj drugega. No sej mam jutri pregled pri babici pa bom vprasala.
NINOCKA : Vprasala si me , kako je tukaj v angliji glede nosecnosti in zdravstva in moram ti povedati ,da si ti na boljsem v slo. kot jast tukaj.
Tukaj ne vidis celo nosecnost zdravnika ali ginekologa ( razen ce je kej narobe ) , celo nosecnost te spremlja babica in povrhu imas samo dva ultrazvoka . Prvi je pri 10 tednu in zadnji 20 teden. user posted image user posted image user posted image  Ce hoces lahko opravis 4D , ki kosta 200Ł ( okoli 300evrov ) in to je to . Porodniska je 9 mesecov prejsne leto je bila samo 6 mesecov . V glavnem ni tko super, kot se mogoce zdi. Edina prednost je mogoce ta ,da je tukaj ful izbira  za otroke in se zdalec ni tko drago,kot v sloveniji.

JOLLY: ja ves ,da anglezu nekaj razlozis je isto kot , da bi govoril zidu user posted image user posted image . Dost so zabiti in tudi ne zanima jih kje je kaksna drzava in kako se tam zivi. Mene so na zacetku mesali z poljaki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vsakic ,ko je kdo omenil poljsko , sem zacela noreti tko ,da zdej vejo kaj smejo govoriti in kaj ne pred menoj user posted image . Vcasih se kdo tko malo proba posaliti na moj racun , ampak jest to poj hitro zrihtam. user posted image user posted image .
No v Angliji sem tretje leto in delam v financah v eni japonski firmi in tko,da za pritozevati se ni no . Glede tega ebay pa tukaj folk ful kupuje .
No toliko za seda.

Lep vecer  vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
26.9.2007 19:26:01   
potepinka
murencek-lepo da misliš na nas,drži se

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
26.9.2007 19:34:36   
scubadiver
Murencek drzi se, kako lepo da si se javila. Držim pestke.
Jaz se zdelo bojim, da grem kar po tvojih stopinjah. Moj pritisk je cel dan okoli 150/90 in kar noče past. Sem se odločila da počakam še do jutri, ker je moj dragi mogoče pogruntal kaj je razlog. Se nalivam kot zmešana z eno novo pijačo od uniona - white tea in ima noter kofein. Na to pa sploh pomislila nisem. Ampak bi blo po mojem čist možno. Tko da se je do jutri ne pritaknem več, potem bom pa vidla kako bo jutri. In če ne bo padel grem kar v porodnišnico. Me je pa kr mal strah. SEm le samo v 32 tednu, kar je pa kr še zelo kmalu user posted image  

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
26.9.2007 19:35:28   
nicolina
Kaj se tiče pomoči, lahko rečem, da imam jaz zlata starša. user posted image  Smo doma v isti hiši, sicer vsak v svojem gospodinjstvu, ampak mami vedno priskoči na pomoč in tudi skoraj vsak dan skuha za vse, nam samo gor prinese.
Včasih tudi jaz skuham, pa njim odnesem, kakor kdaj. Tudi ati postori in popravi, če kaj rabiva. user posted image

Tašča pa živi sama, par kilometrov stran od nas, ona nas pa zalaga z zelenjavo, pa tudi komaj čaka, da pridemo, da nam lahko kaj skuha. user posted image  Aja, pa še voziček je ona kupla oz. dala denar.
Zaenkrat so ti odnosi super, naj bo le tako naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
26.9.2007 19:38:20   
nicolina
Murenček, drži se, smo v mislih s tabo in tvojim user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
26.9.2007 20:19:16   
gruška
Ej, babnce, od včeraj zvečer ste naklofale več kot 2 strani ........ sej ste pridne user posted image  ...........

Najprej Nemrak - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

Spanje - jutri po pregledu si grem kupit blazino (sej ne vem kako se ji reče - za spat, dojit in ne vem kaj še ...... A katera ve, če so kje v akciji oz. če moram na kaj paziti ob nakupu - najbrž imajo različne, al kako?) U glavnem, slabo spim, ker sem navajena spati na trebuhu in se zdaj sploh ne morem naspati, ker me za popizuser posted image  boli levi kolk. Zaradi teh bolečin sem šla hčerko 13 dni prej rodit... me zanima kako bo zdaj. Jaz kar mislim, da bom oktoberka user posted image ..... Sej niste hude novembrke, a ne?

Pritisk - včeraj so mi ga merili, ko sem imela ctg - 90/50 - kot piščanček user posted image

EA - trikrat sem rodila brez, pa bom tudi zdaj! Nisem ravno pristaš tega, sploh, ker je kar nekaj prijateljic imelo v PO težave (eni je noga nenormalo nekontrolirano trzala med porodom, ena ni nič čutila in ni mogla pritisnit, pa so ji potem delali vakuum in je bila cela panika,......) Kakorkoli, vsaka po svoje - jaz nobene v nič ne prepričujem, ne maram pa tudi, da mene katera prepričuje za EA, češ da nismo v srednjem veku ipd. ! Lahko pa normalno pove vsaka svoje mnenje, z mano vred. Mogoče sem imela res vedno srečo in sem 1,2,3 rodila........ 

Ninočka - verjetno boš zaradi streptokoka dobila antibiotik ob porodu? Jaz ga bom, ker sem v drugi nosečnosti imela streptokok...

Glede avta - moj ima na srečo služben avto, družinskega pa imamo C8

Glede pomoči staršev - moji nama fulllll pomagajo....... Med gradnjo hiše so nama tudi finančno, drugače pa se lahko zaneseva na njiju tudi, če rabiva varstvo. Saj ni velikokrat, ampak kadar rabiš, pa zelo prav pride...... Pa moja sestra ju tudi rada čuva in tudi jaz njeno hčerkico...... Nasploh smo zelo povezani, tudi moji starši se z mojim možem zelo razumejo in so na TI, tko da sem res lahko vesela glede tega. Z njegovimi pa je tako: oče je zelo bolan in mami mora skrbeti za njega, dokler ne dobimo doma za ostarele........ v 13 domovih imamo vlogo, pa je povsod za čakat od 2 - 5 let..... Njemu pa se stanje rapidno slabša....... Njegova mami se mi drugače ponuja, da bi mi kaj zlikala, pa jaz raje sama to delam....... Pa nočem je niti obremenjevat, ker vem da je res hudo z očetom...... Drugače pa včasih kakšen € primakne (pravi, da bo otroke vsaj "obuvala", dokler bo lahko, če že drugega ne more.......)

Dajica - tole utripanje na vrhu trebuha se tudi meni dogaja in jaz imam vedno občutek, da je takrat user posted image user posted image  tko obrnjena, da čutim njeno dihanje.... Kadar se ji kolca je utrip namreč enkrat na sekundo ali dve, ko pa takole miga kot ti pišeš, pa je približno 3x na sekundo .......

Murenček, tudi jaz držim pesti za vaju z user posted image

Scubadiver - tudi jaz nisem bila v Leclercu user posted image

MAMUŠKA, a prideš jutri v Leonišče???????? Jaz sem naročena ob 9ih...

No, a je kaj čudnega če ste napisale dve strani, če sem pa samo jaz zdajle skoraj eno.......

Aja, še nekaj....... Danes smo dobili Mercatorjev katalog in piše, da je od 1.10. do 7.10. teden otroka in vsaka, ki v tem tednu rodi, dobi nov Nivein nahrbtnik..... Če bo slučajno katero prehitelo.............

Zdaj pa res NOČKO!!!!!!!!!! 

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
26.9.2007 20:45:22   
nemrak
user posted image user posted image ,
souser posted image  hvala za čestitke!!!
Sem bila pa danes obupna mama. Okoli 15h mi je trebuh začel ful trdet in tudi križ me je bolel. (še sedaj ni ok) Pa semuser posted image ta mali dala gor risanke, jaz pa sem dremala.user posted image  
Saj me vem kaj naj naredim, da bo boljše. Magnesol pijem, buskopana pa nimam (moj G mi ga tudi nikoli ni niti omenil). upam, da se bo uredilo. BOm pa lahko sedaj res več počivala, saj je moj user posted image  kar 4 dni doma.
V ponedeljek imam pa tako kontrolo in UZ .Pa me je pošteno strah, ker nočem v bolnicouser posted image . Moj G pa tako rad pošilja nosečnice v tja.
Murenček drži se!!!!
Tudi jaz mislim, da bo murenček prva!!
Pa saj je tudi prva na vrsti (1.11)user posted image  Vendar vseeno lahko še malo počaka, a ne.
Spet noče zaspati naša nagajivka!!
Pridem nazaj!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
26.9.2007 20:47:25   
Dajica
Danes na predavanjih MŠ mi je bilo ful dobro. Ena res prijazna in prikupna psihologinja je predavala in poleg nekaj teorije povedala zelo uporabne stvari in pa svoje izkusnje ob porodu prvega otroka in nato se dvojckov in pa potem, kako je bilo doma, pa dojenje, pa pomoc ostalih .itd... Meni so ene parkrat kar solze prisle na oci.
Zdej smo s predavnaji zakljucile in dobile stempelj, da bomo sle lahko rodit. user posted image

Midva ziviva pri mojih starsih, zaenkrat spodaj, si bova pa zrihtala podstresno stanovanje. Moja mami je zlata mami. Nic mi ni treba placevati, ona kuha, pere, skratka vse zrihta! Sej tudi jaz pomagam, ko lahko in ce imam voljo, ampak vecino naredi kar ona. Res sem vesela, da je tako, pa da se dobro razumeva. Vem tudi, da mi bo zelo prisla v pomoc po rojstvu. Ze zdaj cuva od sestre sincka, pa se prej je njenega starejsega sina, ki je zdej v vrtcu, bo pa se pri mojem pomagala user posted image

Zdej grem pa malce maile pocekirat, v tem tednu, ko nisem imela interneta, se je nabralo malo vec kot 100 malov, zdej pa veselo na delo. user posted image

Lep vecer

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?