|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
25.9.2007 11:22:43   
ajtak
Potepinka, hvala mislim da bom nasla!

Narascaj, verjamem da te jezijo tile delavci user posted image . Poizkusi se cimmanj sekirat!
Ta bolecina ki jo opisujes... je to posledica brc ali te samo full boli pod prsmi na predelu reber, se bolj grozno pa je ce globoko vdihnes??? Ker to tudi jaz opazam ene 3 dni in je res grozno, me kar malo panika grabi ker me tko boli. A mislis, da je to zato, ker se je maternica ze tok dvignila?

Murencek zate pa seveda eno user posted image , pa da zdrzite se malo, da bos vsaj oktoberka. Si pa res malo razburkala tele stave...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
25.9.2007 11:57:15   
naraščaj
Nayya 28, in Ajtak havala za spodbudo. Bom čez viken počas začela s pranjem. Morem prašek  kupit, ker mi gre ravno h koncu. Bom kr v petek spotoma o grem

Ajtak kar se pa bolečine tiče pa ni od brc. Najbolj boli, ko se vsedem al vležem v določenem položaju (pritisnem). Pol me pa iz zadnje strani proti sprednji strani začne prav pečt- bolet. Ne vem, sploh ne znam opisat. Za povrh pa res dobim še kako brco notr, takrat pa kr zvezde vidim.Pojma nimam od česa je. Jaz bolj sumim, da mi je kak živc stisnlo in da je od tega, čeprav vedet pa ne morem, al pa mi dojenček pritiska.. user posted image  pa itak take akrobacije znotraj izvaja, da mu ne folgam sledit kje ma kaj. Je bla mal prej nečakinj pri men(3 leta)in je dala roko na trebuh, ko je brcal - se je ful smejla. Pol me pa zaslišuje, zakaj ne pride še ven, zakaj nima ga ona, itd. 1000 in eno vprašnaje. Je prav zlata, se ji ful nasmejim.

Včeraj zvečer, ko sem šla spat mi je ful otrdeval trebuh in ful sem ene krče dobivala čist spodaj na sramnem delu(znotraj). Sem bla čist panična, sem hotla že mojga budit, sam je pol po slabi uri ponehal in danes ni teh krčev. Otrdeva pa še vedno. To pa tak skoz.

Kar se pa delavcev tiče, pa mate čist prav, ko jih je user posted image .

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
25.9.2007 12:03:45   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Nayya 28, in Ajtak havala za spodbudo. Bom čez viken počas začela s pranjem. Morem prašek  kupit, ker mi gre ravno h koncu. Bom kr v petek spotoma o grem

Mi je mal zmankal besedila. Misla sem napisat, ko grem v petek v CE v laboratorij. A ja, jutr zaklučim z bolniško nato pa pokoristim še dopust. Jupi. user posted image user posted image user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
25.9.2007 12:26:07   
Tanayya29
Živjo..
Nisem še odpotovala v hribe(Idrijauser posted image user posted image )..Mal še gledam kaj pišete...

Punce,a če jutri nesem na CSD dobim denar že v oktobru al kako?
Bi rada vedela,ker imam še kar nekaj stvari za kupit?No,če katera kaj ve...sj itak mi bo verjetno gospa jutri povedala!

Naraščaj mora pa to zelo bolet? Mene to ne boli,me boli pa ,ko pritiska na mehur,kdaj se kar sesedem..user posted image
Sploh ponoči...zanimivo,vse imamo takrat največ težav..pa v bistvu mirujemouser posted image user posted image

Žirafica.....kje si?Oglasi se nam,če si še v enem kosu....

Verjetno se še oglasim,preden grem.....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
25.9.2007 12:30:20   
TANTRA
Pozdravljene,

debeluška vse najboljše, user posted image , za murenček pa navijam, da bo vse ok.
Upam, da se žirafa še kaj javi....

Naraščaj, poskusi malo bolj mirovati, vzeti kakšen buscopan... Vse tiste, ki so pristale zaradi bolečin, otrdevanja, so bile preveč aktivne...Zato se pazi.

Kar se pa tiče teže novorojenčkov- teža ki jo pokaže računalnik pri izračunavanju je približna. Odstopanja so +- 10 % iz izkušenj porodnic iz porodnišnice...Namreč je bilo kar nekaj primerov ko so ful trdili kako je otrok majhen, pa potem ni bil, ali pa zganjali paniko kako je prevelik, pa je bil v resnici manjši.
Ne sekirajte se, otročki ki so rojeni po 34 tednu imajo težo nad 2 kg in jih največkrat dajo le v toplo posteljico (eno grelno napravo priključijo na tisto posteljico, ki jo ima mami ob sebi ) in imajo tudi razviti sesalni refleks.

Tako, da se ne sekirajte zaradi teže, ker se itak ne da kaj preveč na to vplivat.
Tako da murenček kar dobro kaže, kljub prezgodnjemu porodu.

Upam, da se moj mali tudi redi in raste, da bo kaj za prijet....

Drugače pa sva skoraj vse nakupila..Rada bi še kakšno flanelasto rjuhico za posteljico, pa za parni sterilizator moram pogledat kje je najugodneje...
Sem pa kar ok, le malo me skrbi ker je zbolela mlajša hči, da se ne bom nalezla...
Mizarja pa ni in sem ful jezna...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček v lep dan

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
25.9.2007 12:37:36   
naraščaj
Tantra, vem kak je ko ni delavcev, kojihnajbolj nucaš.

Drgače pa jaz ful mirujem, nimam kakih aktivnosti, občasno kak sprehod - če mi paše. Večino del opravi user posted image , moje glavno opravilo je kuhanje kosila, ostalo pač kakor  počutje narekuje. Največji napor do sedaj je bil šoping v Grazu. Hvala bogu, da je mim, ker sedaj se mi meša, ko se moram vozit z avtom, ker ne morem ornk sedet - bolečine.
A buskopan se dobi na recept, ker jaz ga nisem še nikol jemala. Čemu služi???? Jaz pijem sam 3x dnevno magnezij + elevit (če ne pozabim)

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
25.9.2007 13:05:50   
barika
dober dan..
jaz sem bila danes na čajčku v hotelu Evropa, pa sem se komaj priplazla nazaj domov, sproti sem si še v lekarni kupila lekadol+c, zdej grem pa spat, ker me kuha ko 100user posted image user posted image , vročine pa nimamuser posted image , imam pa grozne bolečine v grlu pa čist "zafiksane" učkeuser posted image .

jaz sem tudi danes dobila nekaj iz CSD, upam da mi bo mami popoldan pošo pripeljala, everčki bojo pa itaq po 15. 10, vsaj tak se govori..

lep dan

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
25.9.2007 13:28:05   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika
dober dan..
jaz sem bila danes na čajčku v hotelu Evropa, pa sem se komaj priplazla nazaj domov, sproti sem si še v lekarni kupila lekadol+c, zdej grem pa spat, ker me kuha ko 100user posted image user posted image , vročine pa nimamuser posted image , imam pa grozne bolečine v grlu pa čist "zafiksane" učkeuser posted image .

Tole je pa skor isto kot bom jaz zdajle napisala. SEm bla tudi v lekarni in na trgu. Kupila sem lekadol plus c plus tablete za grlobol in na trgu limone in nekaj sadja. Tudi jaz sem brez vročine obliva pa me tako kot bi blo zuanj 40 stopinj. Grozota. Tako da si nardim en fajn čaj z limono, vzamem lekadol in šibnem v posteljo mal prekuhat tole. Upam da bo kmalu boljše ker morm do konc tedna tud še zrihtat papirje za CSD.
Se javim kasneje.

Kljub Murenčkovim težavam se bojim da bomo tiste ki smo stavile na Žirafo zmagale. Nekaj sumljivo dolgo se že nič ni pofočkala tle gor. Žirafa upam da se javiš v enem kosu in ne v treh. Drugače pa seveda držim pestke za vse.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
25.9.2007 14:01:30   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: barika
dober dan..

Tole je pa skor isto kot bom jaz zdajle napisala. SEm bla tudi v lekarni in na trgu. Kupila sem lekadol plus c plus tablete za grlobol in na trgu limone in nekaj sadja. Tudi jaz sem brez vročine obliva pa me tako kot bi blo zuanj 40 stopinj. Grozota. Tako da si nardim en fajn čaj z limono, vzamem lekadol in šibnem v posteljo mal prekuhat tole. Upam da bo kmalu boljše ker morm do konc tedna tud še zrihtat papirje za CSD.
Se javim kasneje.

No, jaz sicer nisem bila nikjer drugje kot v topli posteljici a je stanje zeloooo zeloooo isto! Samo, da jaz se kar vstrajam samo na caju in upam in molim, da bo minilo... Mi vseeno ni za jemat kakih zdravil...

Je bil pa moj fotr ful faca prej, me klice in se pogovarjava kako se pocutim in pravi:"Sej bi ti rekel, da bo do poroke vse dobr, sam kaj k si ze porocena"user posted image user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
25.9.2007 14:12:29   
DEBELUŠKA30
Hvala za lepe želje!
Ma mene tud že vse boli, kot bi bla sto let stara, zraven pa še nosečauser posted image !
Ko pojamram ginekologu, pa pravi da je to normalno, ker tolk nizko nosim. Pol pa rečem, da bom en mesec prej rodila, pa takoj izjavi:"JA TO PA NE!!"
Punce držte se!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
25.9.2007 14:24:33   
ajtak
Eno vprasanje: A papirje ste oddale tocno 60 dni pred PDP al je loh to 58 dni al kako??? Ce prav razumem jih prej kot 60 dni prej ne mores oddat, lahko pa jih oddas kasneje- celo do 60 dni po rojstvu???

Se pravi, ce jih morem oddat v cetrtek pa bom se kar bolna jih lahko tud drug teden, a ne??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
25.9.2007 14:31:34   
Tanayya29
ajtak jst jih jutri nesem,pa mam pdp čez 45 dni...
tako,da lahko jih neseš tudi drug teden,ti se kar najprej pozdravi!

Lp.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
25.9.2007 14:37:07   
ajtak
user posted image  Hvala! Kaj pa izpolnjevanje??
Na vlogi za uveljavitev pravice do starsevskega dodatka je treba obkrozit, ce sama uveljavljam to pravico... Verjetno ja al kaj?? Kaj to pomeni? Pa tista izjava na drugi strani?? A to je oboje v primeru, da bi uveljaljal to pravico oce ali kaka druga oseba?? Kako ste to izpolnile?

A ste na tem obrazcu se enkrat izpoljnevale za pomoc ob rojstvu otroka, ceprav je za to drug obrazec??

Jaz sem cist zgubljena user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4513
25.9.2007 14:45:56   
ninocka
Najprej porocilo  s pregleda - katastrofa od katastrofe user posted image user posted image
Tam sem bla od 10:30 -14, guzva na polno (razumem, ker je prejsnji teden ni blo in so nas verjetno vse prestavli na ta teden).
Potem me pa po 2 urah cakanja poslje direktna UZ, ki je trajal natanko 3 minute, vidla nisem nic, razen obsega glavice. Drugace je mali OK,  tezek naj bi bil 2575 (to je samo 100g manj kot Evan, ko se je rodil user posted image ), plodovnica primerna, glavico naj bi mel spodaj in je baje ful aktiven (me je vprasala ce mi da sploh kaj miru user posted image ). Je mal vecji  - ampak tam,  za kaksen teden. Po UZ sem rabila se 5 min, da sem si spucala un gel dol user posted image (a gre ta gel se keri tolk na zivceuser posted image ), potem sem sla pa do sestre, zdravnica mi je kar tem zmerila trebuh (tud kao mal vecji) in to bi blo po njeno vse. Jst jo vsa cukasta gledam in pravim, ja a nima se pregleda. In kao ne, sej je vse OK user posted image user posted image user posted image Sem rekla, da mi mora bris vzet (zarad streptokoka), pa da mi mora dat napotnice oz. pojasnit kako je s pripravami za CR (na prejsnjem pregledu si je vse napisala in obkrozla z ne vem kolkimi barvami, da ne bo pozabilauser posted image ). In se je valda vse zakompliciral, ker mam jst namen it rodit v PO, ona pa ne ve kako tam to delajo (ja,  kako naj pa jst vem user posted image ). Na koncu smo se nekak uskladili, da bo jutri poklicala tam enga zdravnika (dr. Likarja) in me pol obvestijo; komi, komi, da so mi dali napotnice za toxo, vodo, kri, hepatitis,... datuma za ponovni pregled pa sploh nisem dobila...
Jst res ne vem, al sem jst tolk obcutljiva v tej nosecnosti al so pa podn od podna ratal vtem ZD??

Tko, zdej grem pa prebrat ctivo za nazaj in potem mal pokomentirat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4514
25.9.2007 14:49:47   
ajtak
Ja, kar se tice cakanja v ZD si nas pa posteno privoscijo user posted image .

Vazno je, da je user posted image  zdrav. A pol ti je nardila bris?? Men ga v nosecnosti se nikol ni... A bi mi to mogla? Al si mela v prejsnji user posted image  streptokok?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
25.9.2007 15:05:53   
Tanayya29
ninočka groza,pri nas so tut sestre vse naspidirane...G. je še najbolj na izi.
ma,kdaj jih je treba vse sam spomntuser posted image !Jaz sem si nazadnje un gel tut full časa doll brisala,še ko sem si ga zbrisala,mi je majca k sm jo dol potegnla full čudn stalauser posted image ..
sam,da je vse ok,z tvojim,ane?

ajtak jst sm bla tut čist zgubljena med tistmi listi za CSD,sm kr uno na center klicarla,pa mi je pomagala.Jaz grem jutri,pa ne vem če sm vse prav izpolnila,upam..če te bo kej posebi zanimal mi piši na Z.s.,pa ti bom skušala pomagat OK?Ampak bolj proti večeru,ker zdj grem pa res v Idrijo,no upam,da ima moj brat tam usposobljen računalnik....da bom lohk pisala..

lp.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
25.9.2007 15:35:04   
ninocka
Najprej naj napisem za vikend - sem sla h tasci po oblekice za dojencka, pa na koncu nisem nic prinesla domov, ker mi je zmanjkalo casa jih prebrat (so zmesane in punckaste in fantovske), pa tud dal se mi ni, ker me je ful kriz bolel in  sramna kost. Z user posted image sva sla v ariela pogledat eno pojstlco, pa so meli samo se razstavni model (ne, hvala), isto tud v drugih njihovih trgovinah.
Sva se pa obadva ful zapalila za en vozicek (i coo), sicer pride v postev sele kasneje, ampak je fenomenalen. Prej sva si skoz zelela Zappa, ampak ga nisva kupila, ker se ne poleze, otrok v vozicku pa kdaj tud zaspi. Zdej je pa ta cista desetka, moram pa se mal precekirat komentarje. Pa seveda je pri nas 100 EUR drazji, kot ce ga narocim na ebayu user posted image user posted image

Tantra, WB user posted image user posted image user posted image Samo da je z vama vse OK. Nered pa lahko pocaka, se nikol ni nikamor usel (na zalost) user posted image user posted image
Sex - ne prakticiramo, mene vse boli, niti mi ne pase. Se dons sem skor s stola dol pobegnila, ko mi je bris vzela in sem pol prav razmisljala, kako bi blo med sexom...se mi pa moj ful smili...user posted image user posted image
Ajtak, ful ste lepo zrihtali, pojstlca mi je pa sploh vsec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papirje lahko oddas pa kadarkoli, ampak ne pa pred 60 dnevi do PDPja. Papirje izpolni kokr ves, ostalo ti bodo ze na CSDju pomagale. Vazn je, da not napises svoje ime, priimek, DS in MS, pa naslov. Jst sem izpolnila oba papirja za tisto pomoc (tist, ki je posebej in un, k je na enem drugem), pa mi je pol rekla, da mi unga posebi ne bi blo treba, ker je ze tam napisano. Mah, jst raj en papir vec napisem, kot da se mi je treba pol spet vracat.
Murencek, drzim pesti, da bo vse OK user posted image user posted image
Susilec - pralni stroj debata - pralnega stroja ne mores dat na susilec, ze zarad centrifuge (lahko uide s susilca user posted image ).
Sterilizator za v mikrovalovno - v zadnji mami al pa v mojmu malcku so bli ful natancno opisani, kako delujejo ti sterilizatorji in kaj lahko v njih steriliziras. Bom sla pogledat in se enkrat prebrat, pa sporocim, kaj je pisalo.
Kolostrum - zaenkrat se nic, mi je pa ful smesno, da po prvem porodu (dojila sem 3 mesece, potem se je tamal sam odstavil), mi je mleko "teklo" skor do 1 leta user posted image user posted image Drugac pa res vpliva veliko pristavljanja, pitje tekocine (jst sem mogla kr med podojem, ker se mi je zdel, da z vsakim potegom ratujem bolj dehidrirana) in pa sproscenost...Ce ne gre, nam se zmeri ostane adaptirano mleko...
Malinov caj - ne pijem, ga tud ne bom, glede na to, da bom rodila s CR mi niti ne bo pomagal user posted image
nayya, men tud vcasih kdo kaksno ful pametno spusti, da ga prav cukast pogledam...najboljse so itak te stare mame s svojimi blazno uporabnimi nasveti - sej ne recem, da so vsi zanic, ampak eni so pa res user posted image ...Pr men sta tud ful "pametna" mojadva, in sicer glede uporabe lupinice in otroskega sedeza - da kaj je pa to nujno, da kako so pa vcasih oni lahko brez tega, pa bla bla bla...se vedno skregamo in se jima sploh ne da dopovedat, da ni isto, kot pred 30 leti, ko sem bla jst otrok. Prvic je blo manj avtomobilov, niti ni blo takih hitrosti,...ma takrat se varnostnih pasov ni blo...
Jst sem bla prejsnji teden 2x v Idriji (sem sla po moj novi avto user posted image ) in sem bla ful pozitivno presenecena nad prijaznostjo in ustrezljivostjo ljudi tam. Na UE so nama v casu izven uradnih ur naredili odjavo avtomobila, pa prodajalka v Mercatorju mi je kr sama zlozila  stvari v vrecko...v LJ se mi to se ni zgodilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
...škoda,k še hrček ni za na povodec ...

Ha, ha, ha user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat je en moj kolega v Macka (kavarna v LJ, sej vem, da vse veste) pripeljal zajca na striku, tko da kr pogumno user posted image user posted image
Ilije, jst pa stavim nate - ziher bnos prva, ker si zacela s stavami user posted image user posted image
Debeluska - vse najboljse user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za tortico...mi je tko pasala user posted image
narascaj -  s temi delavci je vedno tko, nc se ne mores na njih zanasat user posted image user posted image Ti kar operi in zlozi v eno omaro, bos vsaj glede tega bolj mirna. Ko bo koncano, bos pa samo prelozila... Bolecine so pa baje zdej cist normalne (mal manj placa v nasi notranjosti), se pa baje to vse umiri, ko se trebuh spusti (tko sem prebrala).

Uh, kaj sem se razpisala user posted image user posted image

Se eno vprasnje za une, ki hodite v MS: kako so vam rekli, da morte zlozit tetra plenice (sem ze pozabila user posted image ) na 3 ali 4 dele? Ker jih bom ze takoj tko zlozila, ko jih operem, ne pa da jih pol se enkrat popravljam. Pa verjetno bom sla naslednji teden v MS na nego dojencka, da mal obnovim znanje...ker ta nas velik skratek itak ze skor vse sam dela...sam se na kahlco bi mogu zacet hodit user posted image
Pa se eno vprasanje - tiste, ki ste takrat kupile angel sound - a ga se kaj uporabljate, al ni vec tolk aktualen (sem dons vidla pri G reklamo, pa sem se spomnila).

OK, zdej pa res grem...moram se mal polikat, drugac sem bla pa uceri ful pridna in sem zlikala dva meterska kupa perila (user posted image se vid, kolk ne maram likat in kolk casa to pri nam vse stoji).

Pa-pa

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
25.9.2007 16:43:03   
TANTRA
Ojla, novemberke ste pridne....

No, jaz pa sem danes imela dan telefonov...Hotela sem kupit quinny zapp, da bi ga lažje zložila v avto in nanj dala lupinico za prve pol leta, potem pa itak brez...Imam še enega quinny komfort, z lupinico, vsemi dodatki.... No, ga skoraj kupim, pa ni imel nastavkov...In kličem v Ariel, se oglasi prijazna gospa in mi razloži, da nastavkov ni posebej za kupit, da pa zapp ni primeren za otroke po 6 mesecu, ker se ne da v ležeč položaj...In je čisto brez veze, da ga zdaj za ene pol leta kupim potem pa mi skoraj leto dni stoji...Mi je svetovala, da naj pol
leta potrpim, potem pa kupim tistega simple z marelo. za v avto, nakupe, ta velkega pa za park...
No, torej ni vse v lepoti....

Buscopan se dobi na recept, se lahko ob hujših bolečinah vzameta tudi dva, običajno pa 3 x na dan...
Je pa včasih tudi kuhanje že preveč....

Ni kaj se bližamo  .....

Lepo se imejte...

Neposredna povezava do sporočila: 4518
25.9.2007 17:14:43   
zirafa76
POZDRAV....user posted image user posted image
No, res me nekaj casa ni bilo, sem imela grozne krce, pa sem ze misla spet it..no, danes sem imela pregled, zato sem pocakala...

haha.user posted image .vidim, da pobirate stave..no, naj Vam povem, ce me Murencek ne prehiti..( upam, da zdrzi z njeno pikico malo dlje user posted image user posted image ), potem bom prva..

Sicer sem se zaprta, ampak imam rok za CR, ce ne bo nic do 36 tedna in ce je vse vredu z user posted image user posted image , jih bodo pustili do najkasneje 36 tedna...torej se 2 tedna..user posted image user posted image
rok CR..najkasneje 15 oktober...cisto definitivni DATUM mi bo povedal naslednjo sredo..Torej, kmalu bom konecuser posted image user posted image ...

Popoln scenario bi bil..grem tja,brez popadkov, odtekanja plodovnice, mi opravijo CR, pa da je vse vredu..user posted image
malo dlje jih poskusajo pustiti zaradi eneuser posted image , ce jo bo potrebno takoj operirat, da je sposobna dovolj sama prezivet..user posted image
Tako da bo se kar psihicno napeto....user posted image

Torej, kot kaze bom oktoberka, ampak sploh ni pomembno....upam, da bo vse vredu...

Danes so user posted image user posted image zeloooo aktivne, sem imela pa ze vceraj popadke..verjetno lazne ali pa samo tiste prve....Pocivam, pijem magnesole, pa tablete za pritisk..se vedno je vredu, tako da.....upajmo....se sem lahko doma zaenkrat..

Nic zaenkrat Vas lepo pozdravljam, grem se malo pocivat, ker sedaj pri mojem g. prezivim kar dve ure..CTG na obeh user posted image user posted image  traja eno uro, pa pregled, pa.....

Ce bo kaj novega Vas obvestim seveda......

DEBELUSKA...........VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4519
25.9.2007 17:56:16   
soni
Žirafa, držim pesti zate in tudi za vse nas. Moje počutje je kar dobro, le zvečer in ponoči je vse težje. Oba user posted image  in user posted image  sta postavljena z glavo navzdol, tako, da še ne vem, kakšen porod bom imela.
lp

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
25.9.2007 17:59:18   
kanarka
Tantra hvala ti za komentar o teži. Si tudi mene malo pomirila. Čeprav sem danes pospešeno začela jesti (se siliti), pa ne vem ali ima to sploh kakšne veze. Ampak trebuh res nimam velik. Priznam pa, da v tej vročini apetita res nimam in skušam po maloma kaj pojest. Najbolj mi pašejo lubenice, ki pa vem, da ravno niso hrana. Ampak vsaj nekaj.

Žirafa pri tebi se pa že očitno res gre zares. Hmm, joj se kr zamislim, da bo tudi naš čas kmalu tukaj. No držim pesti, da bo tvoj scenarij s pocukranim holywoodskim koncem.

Debeluška vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image . Mnjammm, torto bi pa še jaz eno zmazala zdejle. Sam tuki so same plastične, pa mi res ni do njih.

Nayya za epiduralno bi pa morala v 70 km oddaljeno bolnico, pa ne vem ali naj se odločim ali ne. Tukaj v tej, ki je 500 m od doma je odvisno od tega ali je anastezist na razpolago. Tam pa je skoz. Pol se pa vprašam, če bi zaupala anastezistu, ki tega ne dela skoz. Ker očitno je za vse. Ne vem, vsaj tako pravijo, da se je dobro odločati za anastezista, ki veliko dela na tem, da preprečiš še najmanjše tveganje. Ultivo bom pa še vprašala, če imajo. Če ne pa kr po srednjeveško. Sej še ne vem, kako to boli.

Ajtak men tut brisa še noben ni delal v tej nosečnosti. Vaginalno še sploh nisem bila pregledana.  Tako, da pojma nimam ali je to vredu ali ne.

Sem se odločla, da grem danes v akcijo za štrudlom. Sicer bom morala zdaj na net iskati recept za testo (tuki ga ni v trgovini) in ga sama pripravit. Ampak bom že. Pol bom pa še eno mineštro zraven skuhala in je kosilo za jutri pripravljeno. Zvečer vsaj lahko normalno funkcioniram, ker čez dan pa ze štedilnik ni šans.

LP vsem. Ta bolane pa čimprej ozdravite. Bi vam kako papayo poslala, če bi zdržala. Ima baje največ vitaminov in mineralov od vseh sadežev oz. naj bi bil to eden bolj zdravih sadežev. Sam okusa pa nimauser posted image .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
25.9.2007 19:11:04   
barika
kako so vam rekli, da morte zlozit tetra plenice (sem ze pozabila ) na 3 ali 4 dele?

najprej na 4, potem pa na 3 (ko je že malo večji)

joj, jaz sem cela zblojena, pa še kurč*** a soseda mi kr naprej neki tolče (skoz ji neke kugle al kaj jaz vem po tleh padajo), stara vešča, bi že mogla bit na drugem koncu Celja (joj kok  sem user posted image ), v liftu se pa vedno taaak bogo dela (ji bo že dal moj user posted image  tinte pit, sam da pride venuser posted image )

jaz tudi pravim, da bo žirafa prva rodla (in upam, in držim pesti, da bosta obe user posted image  zdravi!!!), potem bo tantra, mamuška, pa ostale

kanarka, ti pa kr papajo pošlji iz user posted image , če ima res tolk vitamonov, se bom že potrudla, tudi če je user posted image  (sem pa nora na liči)

uživajte

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
25.9.2007 19:20:55   
nicolina
Ojla user posted image , mene tudi ni bilo skoraj cel dan doma. Zjutraj sem malo dlje spala, potem sem šla v službo in k tašči na kosilo. Sem malo prej pršla domov. user posted image
Drugače sem ok, user posted image  tudi, ampak me je nekaj začelo zbadati v levi nogi in sicer v ritnem delu, kot da bi šlo za kakšen vkleščen živec. A mislite, da je to možno? Se mi zdi , da me boli zmeraj bolj.

Debeluška, vse najboljše user posted image user posted image user posted image , žirafa drži se in murenček tudi, vsaj še malo user posted image user posted image user posted image .

Sem pa danes tudi zelo vesela, je moja kolegica iz Celja rodila punčko Ano, težko 3600g in veliko 50 cm in zdaj ima parček. Čestitke mamici user posted image user posted image

Grem se zdej stuširat in malo pred TV zleknit, sem kar utrujena, se tipkamo....

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
25.9.2007 19:29:13   
scubadiver
Soni lepo da se tudi ti še sem ter tja pofočkaš tle. SEm kar pozabila da imaš tudi ti dve bitjici pod srčkom in si tud kandidatka za prvo mesto user posted image  

Žirafa me veseli da si še z nami, me je kar malo skrbelo da se že matraš ker te ni bilo na forumu user posted image

Kanarka ti kar pošlji en karton papaj, bomo vse pojedle da mal nadoknadimo vitaminčke. Tvoj bejbi se po pa že poredil in zrasel, saj ima še kar nekaj časa.

Jaz sem še vedno precej švoh, apetita nimam skor nobenga, pa čeprav sem mojemu in sebi kar dobro kosilo skuhala. Pojedla pa na koncu skor nič.
Upam da bom do jutri al pa vsaj do četrtka bolš da grem potem uredit papirje. Ker v ponedeljek pa začnem materinsko šolo.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
25.9.2007 19:46:26   
naraščaj
Ojla,

Sem ravno prišla domov, sem bla pri starših, ker sem šla v kontrolo kako je moj user posted image  pofarbal kinderpet.Se je res potrudil.user posted image  user posted image  user posted image  . Pri njiju, je že pravo malo skladišče, vse se kopiči tam. Me bosta res enkrat nekam poslala.
Zaj se mora sam še dokonca posušit in potem čaka, na končni epilog - ureditev stanovanja in, da ga končno posteljem in seveda napolnim s težko pričakovanim sončkom.user posted image  user posted image  user posted image

žIRAFA, DRŽIM PESTI, DA ZDRŽIŠ DO PREDVIDENEGA 15. Sicer pa to bo tik, tak. user posted image user posted image
A ste si ve kupla bepanten in lanolin. Jaz mam oba na seznamu. Lanolin vem za kaj, sam za kaj pa se vse uporabi bepanten? Kako količino ste vzele alkohola in fiziološke??? Kero olje ste vzele mandljevo ali olivno. Jaz bi raj mandlejvo. A majo mrežaste hlačke kr v navadni lekarni??? Te stvari moram še namreč kupt pa bi kr v petek v CE.

Pa spet dež napovedujejo. Upam, da se ne ponovi prejšnji torek, sicer so rekli, da naj ne bi bilo tako močno deževje.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

buče
Lelly28 RR

Ali ste za noč čarovnic izrezali bučo?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 21

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!