ninocka
|
Najprej naj napisem za vikend - sem sla h tasci po oblekice za dojencka, pa na koncu nisem nic prinesla domov, ker mi je zmanjkalo casa jih prebrat (so zmesane in punckaste in fantovske), pa tud dal se mi ni, ker me je ful kriz bolel in sramna kost. Z sva sla v ariela pogledat eno pojstlco, pa so meli samo se razstavni model (ne, hvala), isto tud v drugih njihovih trgovinah. Sva se pa obadva ful zapalila za en vozicek (i coo), sicer pride v postev sele kasneje, ampak je fenomenalen. Prej sva si skoz zelela Zappa, ampak ga nisva kupila, ker se ne poleze, otrok v vozicku pa kdaj tud zaspi. Zdej je pa ta cista desetka, moram pa se mal precekirat komentarje. Pa seveda je pri nas 100 EUR drazji, kot ce ga narocim na ebayu Tantra, WB Samo da je z vama vse OK. Nered pa lahko pocaka, se nikol ni nikamor usel (na zalost) Sex - ne prakticiramo, mene vse boli, niti mi ne pase. Se dons sem skor s stola dol pobegnila, ko mi je bris vzela in sem pol prav razmisljala, kako bi blo med sexom...se mi pa moj ful smili... Ajtak, ful ste lepo zrihtali, pojstlca mi je pa sploh vsec Papirje lahko oddas pa kadarkoli, ampak ne pa pred 60 dnevi do PDPja. Papirje izpolni kokr ves, ostalo ti bodo ze na CSDju pomagale. Vazn je, da not napises svoje ime, priimek, DS in MS, pa naslov. Jst sem izpolnila oba papirja za tisto pomoc (tist, ki je posebej in un, k je na enem drugem), pa mi je pol rekla, da mi unga posebi ne bi blo treba, ker je ze tam napisano. Mah, jst raj en papir vec napisem, kot da se mi je treba pol spet vracat. Murencek, drzim pesti, da bo vse OK Susilec - pralni stroj debata - pralnega stroja ne mores dat na susilec, ze zarad centrifuge (lahko uide s susilca ). Sterilizator za v mikrovalovno - v zadnji mami al pa v mojmu malcku so bli ful natancno opisani, kako delujejo ti sterilizatorji in kaj lahko v njih steriliziras. Bom sla pogledat in se enkrat prebrat, pa sporocim, kaj je pisalo. Kolostrum - zaenkrat se nic, mi je pa ful smesno, da po prvem porodu (dojila sem 3 mesece, potem se je tamal sam odstavil), mi je mleko "teklo" skor do 1 leta Drugac pa res vpliva veliko pristavljanja, pitje tekocine (jst sem mogla kr med podojem, ker se mi je zdel, da z vsakim potegom ratujem bolj dehidrirana) in pa sproscenost...Ce ne gre, nam se zmeri ostane adaptirano mleko... Malinov caj - ne pijem, ga tud ne bom, glede na to, da bom rodila s CR mi niti ne bo pomagal nayya, men tud vcasih kdo kaksno ful pametno spusti, da ga prav cukast pogledam...najboljse so itak te stare mame s svojimi blazno uporabnimi nasveti - sej ne recem, da so vsi zanic, ampak eni so pa res ...Pr men sta tud ful "pametna" mojadva, in sicer glede uporabe lupinice in otroskega sedeza - da kaj je pa to nujno, da kako so pa vcasih oni lahko brez tega, pa bla bla bla...se vedno skregamo in se jima sploh ne da dopovedat, da ni isto, kot pred 30 leti, ko sem bla jst otrok. Prvic je blo manj avtomobilov, niti ni blo takih hitrosti,...ma takrat se varnostnih pasov ni blo... Jst sem bla prejsnji teden 2x v Idriji (sem sla po moj novi avto ) in sem bla ful pozitivno presenecena nad prijaznostjo in ustrezljivostjo ljudi tam. Na UE so nama v casu izven uradnih ur naredili odjavo avtomobila, pa prodajalka v Mercatorju mi je kr sama zlozila stvari v vrecko...v LJ se mi to se ni zgodilo... IZVIRNO SPOROČILO: nayya28 ...škoda,k še hrček ni za na povodec ... Ha, ha, ha enkrat je en moj kolega v Macka (kavarna v LJ, sej vem, da vse veste) pripeljal zajca na striku, tko da kr pogumno Ilije, jst pa stavim nate - ziher bnos prva, ker si zacela s stavami Debeluska - vse najboljse in hvala za tortico...mi je tko pasala narascaj - s temi delavci je vedno tko, nc se ne mores na njih zanasat Ti kar operi in zlozi v eno omaro, bos vsaj glede tega bolj mirna. Ko bo koncano, bos pa samo prelozila... Bolecine so pa baje zdej cist normalne (mal manj placa v nasi notranjosti), se pa baje to vse umiri, ko se trebuh spusti (tko sem prebrala). Uh, kaj sem se razpisala Se eno vprasnje za une, ki hodite v MS: kako so vam rekli, da morte zlozit tetra plenice (sem ze pozabila ) na 3 ali 4 dele? Ker jih bom ze takoj tko zlozila, ko jih operem, ne pa da jih pol se enkrat popravljam. Pa verjetno bom sla naslednji teden v MS na nego dojencka, da mal obnovim znanje...ker ta nas velik skratek itak ze skor vse sam dela...sam se na kahlco bi mogu zacet hodit Pa se eno vprasanje - tiste, ki ste takrat kupile angel sound - a ga se kaj uporabljate, al ni vec tolk aktualen (sem dons vidla pri G reklamo, pa sem se spomnila). OK, zdej pa res grem...moram se mal polikat, drugac sem bla pa uceri ful pridna in sem zlikala dva meterska kupa perila ( se vid, kolk ne maram likat in kolk casa to pri nam vse stoji). Pa-pa